Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... ãã£ãšèŠã
I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... ãã£ãšèŠã
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
super fin kÞreskole
super fin kÞreskole, mega god teori og praktisk undervisning, alt i alt meget glad for at have modtaget min undervisning lige prÊcis her hos kÞrekortpro.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, de er meget fleksible ift. planlÊgning af teori- og kÞretimer.
Acede ikke kÞreprÞven, men kom alligevel hurtigt igennem forlÞbet på 2,5 måned.
God stemning både i bilen og til teoritimerne.
Kan klart anbefale dem.
God kÞreskole og god lÊre
Jeg skulle generhverve mit kÞrekort, og kom i de bedste hÊnder. Tingene kÞrte som smurt og alt var ligetil. God stemning i bilen og alt var godt struktureret. Jeg er meget glad for at kunne have en KÞrelÊre som forstod mig og som så min behov.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole. Teoriundervisningen var super god og kÞrelÊrerne meget kompetente. Er meget tilfreds med mit forlÞb.
SÞde og gode kÞrelÊrer.
Godt forlÞb, med sÞde kÞrelÊrer, der nok skal gÞre sit for du kommer igennem og bestÃ¥r. Gode til at forklare og gode til at give en ordentligt forstÃ¥else af hele forlÞbet. Danny var min kÞre lÊre han er den bedste, han er ogsÃ¥ fleksibel og sÊtter alt i for man bestÃ¥r ð tak for forlÞbet.
Hej jeg hedder Sarah Og jeg har vÊretâŠ
Hej jeg hedder Sarah Og jeg har vÊret så glad for den kÞre skole og en god Oplevelse og en god kÞre lÊre jeg har haft jeg syns i skal Tag kÞrekort på kÞrekort pro I vil ik fortryd det Kh Sarah
Bestod kÞreprÞven med Danny somâŠ
Bestod kÞreprÞven med Danny som kÞrelÊrer idag.
Rigtig god gennemgang af det hele og bestod teori rigtig hurtigt.
Kan stÊrkt anbefale at vÊlge denne skole! 10/10 Stjerner.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hasan var en super kÞrelÊrer:)
Hurtig tid
Super fed kÞreskole og lÊrere. Altid til rådighed og tilbyder teori og kÞreprÞver hele tiden. Det tog kun 3 måneder at få kÞrekortet plus jeg var på ferie.
De hjÊlper pisse godt
De hjÊlper pisse godt! Og virkelig holder styr på hver enkelt person! Fed humor! Og nemme at snakke med fik mit kort på under 2 måneder uden ekstra undervisninger eller lektioner
Jeg fik kÞrekortet kun efter to
Jeg fik kÞrekortet kun efter to måneder. KÞrekortpro er en meget effektiv, seriÞs og dygtig kÞreskole som har eleverende interesse og lÊring som fÞrste prioritet. De giver hver elev vejledning og presser dem ikke til at tage alle mulige ekstra time tog pakker hvis de ikke er nÞdvendige. KÊmpe anbefaling herfra
God kÞreskole
God kÞreskole, og fantastisk oplevelse at vÊre igennem.
Jeg startede pÃ¥ mit kÞrekort d 24 martsâŠ
Jeg startede på mit kÞrekort d 24 marts og sluttede igår d 11/7 med teoriprÞve og kÞreprÞve bestået i fÞrste huk.
Jeg anbefaler Hvidovre kÞreskole, fordi de tager godt imod en, hjÊlper en virkelig meget var selv nervÞs i starten men som dagene skred frem af blev jeg mere og mere tryk.
SÃ¥ hvis du godt kan lide at blive taget godt imod og hjulpet virkelig meget sÃ¥ er Hvidovre kÞreskole lige noget for digð
Fantastisk kÞrelÊrer der formÃ¥rer atâŠ
Fantastisk kÞrelÊrer der formÃ¥rer at forklare det mest komplekse, pÃ¥ en simpel mÃ¥de der er til at forstÃ¥. Virkelig kompetent underviser og smertefrit forlÞb fra A-Z. Kan varmt anbefalesð€©
En gennemgående fantastisk oplevelse
En gennemgående fantastisk oplevelse.
Nogle dejlige biler at kÞre i og nogle gode kÞrelÊrere, kan klart anbefales.
Ret sÃ¥ god kÞreskole med sjove og godeâŠ
Ret sÃ¥ god kÞreskole med sjove og gode kÞrelÊrer ð kan ihverfald anbefales
Efter at have taget mit kÞrekort hosâŠ
Efter at have taget mit kÞrekort hos KÞrekortPro, har jeg kun pÊne ting at sige, isÊr om både Kristian og Sajad.
LÊkker atmosfÊre, kolde drikke, komfortable biografsÊder og humor fra undervisers side er et klart plus, når teoritimerne skulle gennemfÞres.
Jeg har haft det meste af min kÞrsel med Kristian, og er yderst taknemmelig for den fleksibilitet og tålmodighed jeg er blevet mÞdt med. Der har vÊret plads til alt fra gode snakke og kaffe, til gennemfÞrt undervisning og ekstratimer.
Mine varmeste anbefalinger.
Olivia
Varm anbefaling
Jeg vil klart anbefale denne kÞreskole. Samtlige kÞrelÊrere er meget imÞdekommende, positive og altid med et smil på lÊben. Teori foregår i et godt og afslappet miljÞ.
Jeg havde Sajad som kÞrelÊrer, og han havde en super fin forståelse for mig, min måde at lÊre på og var stÞttende hele forlÞbet igennem - tak Sajad for al hjÊlpen og tålmodigheden.
Der er fuld plade til kÞrekortpro ðð
Virkelig god kÞreskole
Jeg kan klart anbefale denne kÞreskole. Jeg havde Sajad som kÞrelÊrer, som er rigtig god, og som har lÊrt mig en masse gode kÞreteknikker. Jeg bestod begge prÞver fÞrste gang og har fået mit kÞrekort efter lidt mere end 3 måneder.
KÞrekortpro - review
Rigtig god oplevelse. KÞrelÊrerne har massere overskud og erfaring. Teori gjort simpelt og let.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã