Jeg mÃ¥ sige , at det er den mest effektive kÞrelÊrer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk kÞreprÞve. Troede ikke kÞrer skoler kunne vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft Sajad som kÞrelÊrer, og han har bare vÊret sÃ¥ god og tÃ¥lmodig. Der er plads til sjov og humor pÃ¥ vejene, selvom det hele gÃ¥r ud pÃ¥, at fÃ¥ sig kÞrekort i hÃ¥nden. Det er en god kÞreskole, h... ãã£ãšèŠã
I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... ãã£ãšèŠã
Super fed oplevelse at have haft Kristian som kÞrelÊrer! Elsker at man inden fÞrste kÞretime havde planlagt nÊsten hele forlÞbet fra top til tÃ¥. SÃ¥ det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste kÞreskole!
Jeg ville uden tvivl anbefale kÞreskolen! De alle sammen rigtige sÞde, Ã¥bne og venlige, der er altid god stemning. Jeg var mega heldig og rigtig glad for at fÃ¥ Danny som kÞrelÊrer, han er super chill, sjov og god til at lÊre fra sig ð Det kunne ikke havde vÊret bedre!
De er også mega hurtige til at finde teori & kÞreprÞver osv. til dig. 100% pengene vÊrd.
Bedste kÞreskole i Hvidovre!
Jeg kan varmt anbefale Hvidovre KÞreskole - KÞrekortpro. Jeg havde Kristian som kÞrelÊrer, og han har bare super tjek pÃ¥ det. Det tog kun 2,5 mÃ¥ned og sÃ¥ var kortet i hus. Prisen var fornuftig og nemt at fÃ¥ kÞretimer. Jeg har intet dÃ¥rligt at sige om hele oplevelsenð
Hvidovre kÞreskole
Super dedikerede og dygtige kÞrelÊrere. Det var en rigtig god oplevelse i hele forlÞbet.
Teori- og kÞreprÞver blev skaffet meget hurtigt.
Jeg kan kun anbefale Hvidovre KÞreskole, du vil med garanti ikke blive skuffet.
Virkeligt god kÞreskole
Virkeligt god kÞreskole, med erfarende kÞrelÊrere, som er gode til at lÊre of forklare alt på en god måde, både den praktiske og den teoretiske del. Jeg havde personligt kristian som kÞrelÊrer hvilket var en virkeligt god kÞrelÊrer kan 100% anbefale. flere af mine venner har også haft samme kÞrelÊrer og de er kun glade. kÞrekort pro er en kÊmpe anbefaling her fra
Fremragende oplevelse
Min oplevelse har vÊret meget god. Jeg havde et godt og hurtigt forlÞb med Christian som kÞrelÊre. Denne skole kan klart anbefales
fremragende kÞreskole
fremragende kÞreskole, med erfarende kÞrelÊrere, som er gode til at lÊre of forklare om både den praktiske og den teoretiske del ved kÞrsel og trafik. jeg havde personligt kristian som kÞrelÊrer hvilket var en fantastisk oplevelse, og noget som jeg kun kan anbefale til andre.
Bedste kÞreskole
En virkelig god kÞreskole og god undervisning. Jeg modtog mit kÞrekort efter blot 2,5 måned og bestod begge prÞver fÞrste gang. Gode undervisere både i teori og i bilen. Jeg havde Danny som kÞrelÊrer som var mega grineren, men meget effektiv også. Tusind tak for hjÊlpen.
Bonus de er vildt hurtige til at finde teori/kÞreprÞver til dig.
Kan helt klart anbefales!
Bedste kÞreskole
Bedste kÞreskole. Var virkelig glad for mit forlÞb, der var fokus på en helevejen igennem, derudover er menneskerne fantastiske.
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole. Jeg blev fÊrdig på blot nÊsten kun 3 måneder med mit forlÞb. Jeg bestod kÞreprÞve og teoriprÞve i fÞrste forsÞg, og jeg tror kun at jeg kan takke kÞreskolen og specielt min kÞrelÊrer for det. Jeg havde Hassen som kÞrerlÊrer og han var mega god KÊmpe anbefaling for folk der skal have kÞrekort.
Ekstrem god kÞreskole
Ekstrem god kÞreskole. Jeg blev fÊrdig på blot nÊsten kun 3 måneder med mit forlÞb. Jeg bestod kÞreprÞve og teoriprÞve i fÞrste forsÞg, og jeg tror kun at jeg kan takke kÞreskolen og specielt min kÞrelÊrer for det. Jeg havde Danny som kÞrerlÊrer som var super nice. KÊmpe anbefaling for folk der skal havde kÞrekort.
Sikkert og hurtigt
Altså jeg ville heftigt forslå at man tager sit kÞrekort her hvis man vil hurtigt og sikkert igennem det at få et kÞrekort. De har styr på det, de er tjekkede, med god humÞr og vil bare det bedste for sine elever.
Hvis mand har tid og lytter efter til teori så skal man nok komme igennem på de 10 uger det kan tage. De sÞrger for at du flyver igennem.
Hej jeg vil godt gi en kÊmpe tak tilâŠ
Hej jeg vil godt gi en kÊmpe tak til Hvidovre kÞreskole. Til min KÞrelÊre Kristian vorre Rasmussen. Holde op en omgang . Jeg kom fra to kÞreskoler. Som jeg på igen måder var heldig med. De hade bare opgivet mig. Og tÊnket selv. om jeg skulle ha kÞrekort. Den fÞrste dag vi var ude og kÞre. Jeg har aldrig vÊret så bange. Man du lÊrte mig hurtigt at kende. Og fik ro på mig. Der gik ikke mange dage. Så gik det bare der ud ad. Og fik ro på. Takker vÊrre dig bestod jeg d11/11med stor ros fra kÞre sagkyndige . Så kÊmpe tak til Kristian vorre Rasmussen. Og Hvidovre kÞreskole.
Super god kÞreskole!
Super god kÞreskole! Som formår at gÞre undervisningen interessant og forståeligt. Med professionelle undervisere og kÞrelÊrerer.
KÞreskolen kan varmt anbefales, samt Kristian som kÞrelÊrer.
Kun 10 uger!
Jeg var hurtig igennem på kun 10 uger. 10 uger med super sÞde og engagerede kÞrelÊrere. Man får 100% for pengene, kan anbefales i stor grad.
Rigtig god kÞreskole med gode kÞrelÊrerâŠ
Rigtig god kÞreskole med gode kÞrelÊrer og god undervisning
Mega god kÞreskole
Ekstrem god kÞreskole. Jeg blev fÊrdig på blot 2,5 måneder med mit forlÞb. Jeg bestod kÞreprÞve og teoriprÞve i fÞrste forsÞg, og jeg tror kun at jeg kan takke kÞreskolen og min kÞrelÊrer for det. Personligt vil jeg da sige at Kristian var den bedste kÞrerlÊrer her. KÊmpe anbefaling for folk der skal havde kÞrekort.
Virkelig godt forlÞb herfra
Virkelig godt forlÞb herfra, kan helt klart anbefale det. Undservisningen er i top, bestod fÞrste gang og kÞretimer er ogsÃ¥ i top, ingen problemer her ð - Emil
Sikker pÃ¥ der ikke findes et bedre stedâŠ
Sikker på der ikke findes et bedre sted at tage kÞrekort.
Og et kÊmpe tak til Kristian for hyggelige kÞretimer
Meget god kÞreskole!
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole. Tog prÊcis 9 uger at fÃ¥ kÞrekort og har vÊret en behagelig oplevelse undervejsð
Kan varmt anbefale bÃ¥de kÞreskolen og Danny som kÞrelÊrerð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã