Jeg har købt ca. 130 m2 fliser over 3 gange til udskiftning af eksisterende fliser. Det har været en rigtig god oplevelse. Afdelingen i Hedehusene har udvist utrolig fleksibilitet og fantastisk servic... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
IBF leverede mine bestilte fliser indenfor 2 dage. To paller blev sat på fortovet om morgenen. Da jeg havde fjernet fliserne fra pallerne og opdagede at den nederste flise på den ene palle var knækket... もっと見る
Har handlet flere gange med IBF Ikast, IBF Horsens og IBF Netbutik. Jeg er blevet mødt med venlige og samarbejdsvillige medarbejdere hele vejen rundt. Jeg har fået leveret fyldte lastbiler og afhen... もっと見る
En ting er den ringe kvalitet som fliserne leveres i, noget andet er den generelle ansvarsfraskrivelse, som IBF konstant benytter sig af. Flere sten er med meget stor farveforskel og flere havd... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
IBF er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter - og har årligt over 125.000 leverancer rundt i landet. Vi har siden 1960 beskæftiget os med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, afløb, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er Beton til Tiden.
Lysholt Allé 4, 7430, Ikast, デンマーク
- 97152022
- ibf@ibf.dk
- www.ibf.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
IBF gjorde hvad de kunne for at også…
IBF gjorde hvad de kunne for at også tilgodese den lille private mand og levende hurtigt.
De var meget søde på IBF, men
De var meget søde på IBF, men der var ikke mulighed for at få at vide, hvilken dag jeg kunne modtage mine fliser.
Jeg betalte pant for pallen, men de ville ikke komme forbi og hente den en dag (det har andre gjort). Jeg skal køre godt 50 km for at aflevere den i en butik.
Kæmpe farveforskel på fliser anerkendes ikke som reklamation
Vi bestilte de eksklusive (og dyre) strukturfliser i tre størrelser til en drømmeterrasse i vores nyanlagte have. Desværre viste fliserne at være i forskellige farver - dvs. at de to mindste str. havde én farve og den store havde en helt anden farve, hvilket man først så tydeligt, efter at vi havde fået den lagt. Så nu står vi med en meget kikset to-farvet (men stadig meget dyr) terrasse :(
Vi har kontaktet kundeservice og har været i lang dialog, men de nægter at anerkende, at det er en fejl og skriver blot, at det er et naturprodukt og at de betragter sagen som afsluttet. Vi anerkender, at naturmaterialer kan variere, men der er ingen farvevariation inden for den samme str. sten, men kæmpe forskel ml. størrelserne? Vi føler ikke, at vi er blevet hørt, men derimod er vi blevet mødt med en stor arrogance uden at IBF rigtigt ville kigge på sagen.
Vi fik at vide, at det vil udligne sig over tid, men nu er der gået 5 måneder og det er overhovedet ikke udlignet :(
Så hold jer langt væk fra disse ellers utrolig smukke fliser - eller hold jer til samme størrelse. Og så håber vi ikke, at I får brug for at skulle i dialog med deres reklamationsafdeling.....

IBF A/S からの回答
Fuldstændig eminent og professionel…
Fuldstændig eminent og professionel oplevelse at bestille- og få leveret varer af IBF A/S.
Alt lige fra rådgivning, levering og betaling forløb 100% efter planen.
Kan klart anbefales!
Hurtig eksekvering
God kundeservice og hurtig levering
IBF PREMIUMLINE FLISER
Hej
Har købt deres luksus PREMIUMLINE FLISER , men den er utrolig sårbar. Det kan godt være at den kan vaskes , men hvis man bare taber en kniv på et hjørne knækker det af. Den er flot , men anbefales kun til pynt ikke til hverdags brug desværre 😢
Det er ikke kun tunge genstande.
Har haft alm. beton fliser i mange år hvilket ikke har taget skade på samme måde
Hold jer til alm. beton

IBF A/S からの回答
Kvalitets sten med en perfekt finish
Kvalitets sten med en perfekt finish, servicen var i top eftersom der skulle laves nogle ændringer i købet og det blev udført uden tøven fra IBF's side
Hjælpsom betjening
Hjælpsom betjening, let at bestille. Intet problem at ændre min ordre på stedet
En ting er den ringe kvalitet som…
Flere sten er med meget stor farveforskel og flere havde slået kanter og store fejl. Intet andet som reklamation i deres øjne.
Første og sidste gang jeg køber noget derfra. Og pas på hvis I skal reklamere. Det bliver som jeg har oplevet og kan læse på trustpilot altid afvist.

Gode produkter
service i nørresundby var i top
Levering af fliserHenvendelse på telefon
Det har intet med leveringen at gøre. Jeg kan sagtens forstå at produktion og levering skal gøres mest optimalt.
Men tonen man bliver tiltalt med, fordi man ikke læste hele leveingens beskrivelsen igennem. Er lidt under målet.
Man kan forklare alt og henvise til reglerne, med forståelse for modtageren. Så fornemmelsen af at blive talt ned til, ikke fylder det meste af samtale.
Ringede 2 gange med spørgsmål og oplevede det samme kommunikation begge gange. (Tror det var samme person)

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。