IBF A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

IBF kan kontaktes pr. telefon, hvilket tæller HØJT i min verden! Det giver tryghed, når der skal bestilles store, tunge varer😉 Desuden ved personalet hvad de taler om - og er i tilgift hjælpsomme og... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg er meget skuffet over kvaliteten af de IBF-fliser, vi har fået leveret. Efter min oplevelse er der langt mellem det ensartede udtryk, de markedsfører, og det produkt, der ligger hos os. Flis... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpestor tak til Charlotte og Carsten for fantastiks service! Jeg havde en levering planlagt til den 22. juli, og ringede samme dag for og høre om vi kunne rykke den 2 dage frem, men varen var... もっと見る

企業情報

5. タイル製造業者
  6. 建材提供業者
  7. 生コンクリート提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

IBF er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter - og har årligt over 125.000 leverancer rundt i landet. Vi har siden 1960 beskæftiget os med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, afløb, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er Beton til Tiden.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26件

レビューを書く

God oplevelse

En god hjemmeside at finde rundt på, nemt at bestille, de kom på den ønskede og leverede dem lige der hvor jeg ønskede.
Alt i alt en meget behagelig oplevelse, hvor alt bare spillede :D

2024年4月4日

Økonomi tagsten

Efter kun 18 måneder kom grøne belægninger på tagsten. Ved udskiftning blev oplyst at tagsten er modstandsdygtig mod grøne alge. Tagsten er en økonomi ibf tagsten. Jeg vil aldrig anbefale en sådan produkt. Alt for dårligt med dårlig finishen, især på kanten af tagsten.

2024年4月11日

Hej Nebojsa

Forebyggelse er altid den bedste mulighed for jer til at slippe af med alger og mos. Man kan desværre ikke kontroller vinden, som hiver det med sig, men man kan forhindre algerne i at udvikle sig på jeres tagsten.
Trim jeres træer og høje buske, da øget sol på jeres tag dræber alger og mos. Sørg for at dit tag leder vandet væk og ikke er tilstoppet af diverse forskellige materialer.

De bedste Hilsner IBF

Værste service

Vi vil ALDRIG anbefale IBF til folk skal der have fliser, for de er totalt farvebline i det firma, og kan ikke se forskel på alm. grå og antracitgrå/sorte fliser!
Vi havde igennem XL Byg bestilt 2 paller antracitgrå/sorte fliser til anlæggelse af terasse i forlængelse af vores nuværende terasse.
Vi har i forvejen 5 år gamle fliser, de er selvfølgelig lidt slide, men stadig utrolig flot i farven trods de 5 år. Vi får i weekenden lagt den “nye” terasse med fliserne fra IBF, de er dog drivvåde efter 3 dage med regn, så farven var meget lig “de gamle fliser”. Da fliserne tørre op i løbet af dagen, er de totalt lyse, som i cementgrå! Og de passer absolut ikke i farven, som vi har bestilt, altså antracitgrå/sorte.
Jeg har rendt frem og tilbage til XL Byg, der har været i kontakt med IBF frygtelig mange gange, der mener, de har leveret den rigtige farve fliser til trods for god billededokumentation. XL Byg havde endda en anden større flise ude på lager i antracitgrå/sort, som fuldstændig matchede vores gamle flise, som jeg havde taget med derop sammen med en af de nye fliser, der selvfølgelig slet ikke matchede, til trods for IBF mener, at de nye fliser er antracit/sort.
Nu er vi da nået frem til, at de vil hente deres crap retur, men uden at give nogen form for alternative løsninger!
Vi er æskesure, for nu havde vi fået lagt hele terassen, og nu står vi uden nogen som helst fliser!
Værste service nogensinde!

2024年4月9日

Hej Charlotte

Beklager de uheldige omstændigheder omkring din levering.

Da betonfliser består af naturmaterialer, der forandrer sig over tid, vil nye og gamle fliser ikke komme til at matche hinanden 100%, når de er lagt med 5 års mellemrum. Med tiden vil vind og vejr påvirke stenene og de vil nærme sig hinanden i udtryk. Derudover kan de nye fliser virke lysere i det, da de i starten kan have et hvidt kalkslør på sig, som vi også har forklaret jer. Dette fortager sig selvfølgelig over tid.
At I vælger at pille fliserne op igen uden nogen aftale og forventer vi kommer med nye der matcher de gamle, kan af ovennævnte grunde ikke lade sig gøre.

Har I yderligere spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte os direkte på 72 13 42 00

De bedste hilsner IBF

5つ星のうち5の評価

IBF leverede mine bestilte fliser hurtigt

IBF leverede mine bestilte fliser indenfor 2 dage. To paller blev sat på fortovet om morgenen. Da jeg havde fjernet fliserne fra pallerne og opdagede at den nederste flise på den ene palle var knækket, var det ikke noget problem, at få pengene for flisen refunderet. Det blev ordnet i løbet af 1 dag.

2024年3月19日
5つ星のうち1の評価

Jeg har fået leveret forskellige 50x50…

Jeg har fået leveret forskellige 50x50 fliser til min terrasse. Bestilte 10 paller til 16.000kr. de var mørke og våde da de kom. Efter montering og udtørring stikker særligt en palle helt af rent farve om struktur mæssigt. Beskeden fra reklamations chefen. De kan ikke se farve forskel men jeg jo skal huske at tjekke batch på de vare jeg bestiller. Nogen der ved hvor jeg kan ligge billeder op? De siger det hele.

2023年6月26日

Hej Thomas
Umiddelbart kan jeg ikke finde din sag i vores reklamationsbehandling. Vil du fremsende dine kontakt oplysninger, samt oplyse hvor fliserne er købt henne ?
Fremsendes til webshop@ibf.dk
De bedste hilsner IBF