Katya Àr en fantastisk fransstylist! Hon Àr otroligt noggrann och lyhörd, och hon utför alltid exakt det jag önskar. Varje besök blir lika bra som det förra, och jag gÃ¥r aIltid dÀrifrÃ¥n helt nöjd.Jag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har gjort ögonfransförlÀngning hos Katia mÃ¥nga, mÃ¥nga gÃ¥nger och de blir alltid fantastiska. Jag gillar den naturliga looken, och Katia gör det alltid precis som jag önskar. Hon arbetar vÀldigt... ãã£ãšèŠã
En underbar salong dÀr man kÀnner sig sÃ¥ otroligt sedd och vÀlkommen. Man kÀnner av en positiv energi frÃ¥n alla anstÀllda Àven fast man inte gör en behandling hos de specifikt. Min stylist Armine Àr v... ãã£ãšèŠã
Seda har gjort ett fantastiskt arbete. Hon Àr mycket skicklig som frisör, noggrann och lyhörd för kundens önskemÃ¥l. Resultatet blev över förvÀntan, och jag kÀnde mig bÃ¥de trygg och vÀl omhÀndertagen g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IDANA Beauty Àr en modern premiumsalong belÀgen i SkÀrholmen Centrum i Stockholm. Vi har skapat en plats dÀr professionalism, estetik och ett personligt bemötande möts för att framhÀva varje kunds naturliga skönhet. Vi Àr specialiserade pÃ¥ frans- och brynstyling, kosmetisk tatuering (permanent makeup), hÃ¥rförlÀngningar av högsta kvalitet, professionella frisörtjÀnster, nagelvÃ¥rd samt estetiska behandlingar utförda av legitimerade sjuksköterskor. VÃ¥rt erfarna team av specialister arbetar med noggrant utvalda produkter och anvÀnder moderna tekniker som uppskattas av professionella inom skönhetsbranschen vÀrlden över. PÃ¥ IDANA Beauty tror vi att varje förvandling ska vara unik. DÀrför lÀgger vi stor vikt vid en grundlig konsultation, personlig rÃ¥dgivning och att skapa ett resultat som harmoniskt framhÀver din skönhet och uppfyller dina önskemÃ¥l. I vÃ¥r ljusa och moderna salong stÃ¥r kunden alltid i centrum, samtidigt som vi skapar en avslappnad och vÀlkomnande atmosfÀr. I salongen finns Àven en butik som erbjuder ett exklusivt urval av noggrant utvalda skönhetsprodukter för hemmavÃ¥rd efter behandlingar, samt ett komplett sortiment av löshÃ¥r. VÀlkommen till IDANA Beauty SkÀrholmen â en plats skapad för dig som förvÀntar dig högsta kvalitet, professionell service och vackra, naturliga resultat.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta frisören seda
BÀsta frisören seda, jÀtte trevlig och snÀll. Frågar alltid ifall jag vill ha något att dricka. Alltid super nöjd !
Lös hÃ¥r insÀttning â€ïž
Hej. Var hor Seda och fixade mitt löshÃ¥r. Ãr supernöjd ðrekommenderar starkt âºïž
BÀsta seda
BÀsta seda, ingen lika duktig och kunnig . Social och jÀtte hÀrlig. Alltid nöjdâ€ïž
Katia
Super nöjd med mina ögonfransar och ett trevligt bemötande.ðž
Rekommenderar verkligen att besökað
Bestað«¶ððððð
BÀsta frisören Seda! Alltid lika nöjd!!:)
Blir alltid lika nöjd hos frisören Seda!
Ett proffsigt och fint bemötande.
Har varit hos Seda flertal gånger och går alltid dÀrifrån med ett fint och vårdat hår resultat!
Rekommenderar henne starkt!
Jag gjorde fransförlÀngning hos Katia
Jag gjorde fransförlÀngning hos Katia, jÀttefina fransar helt perfektað€©
Vill du bli 110 procent nöjd gÃ¥r duâŠ
Vill du bli 110 procent nöjd gÃ¥r du till magda ð
bÀsta Lusy
bÀsta Lusy. absolut rekommenderaðððð
Var hos Seda
Var hos Seda , fÀrgade mitt hÃ¥r och satt in löshÃ¥r . Ãr jÀtte nöjd âºïž. Rekommenderar starkt
Var hos Naira och fixade mina naglar
Var hos Naira och fixade mina naglar. De blev fantastisk brað€©. Ãr jÀttetaggat att komma tillbaka för pÃ¥fylning. Absolut rekomenderarð
Seda var lyhörd till hur man ville haâŠ
Seda var lyhörd till hur man ville ha det och resultatet blev magiskt ðž
Jag Àr jÀtte nöjd frÃ¥n Naira hon ÀrâŠ
Jag Àr jÀtte nöjd från Naira hon Àr fantastiskt professionell.Naira Àr super trevlig och duktig .
Katja var otroligt skicklig ochâŠ
Katja var otroligt skicklig och trevlig. Rekommenderar alla som vill ha fina bryn.
Naira
Ãlskar Naira, har alltid gjort mina naglar hos henne och rekommenderar henne till alla jag kÀnner. Hon Àr verkligen jÀtte snabb och professionell! FÃ¥r alltid komplimanger om mina naglar tack vare Naira:)
Naira Àr bÀstaaaaaaððððððð¥°ð¥°ð¥°ð¥°ð¥°ð¥° honâŠ
Naira Àr bÀstaaaaaaððððððð¥°ð¥°ð¥°ð¥°ð¥°ð¥° hon fixar min naglar jÀttefint. Jag Àr supernöjd varm rekommenderarððððð
Naira gjorde ett super bra jobb !!!â€ïžâ€ïž
Naira gjorde toppen bra jobb medâŠ
Naira gjorde toppen bra jobb med naglarnaððœ
Naira gjorde ett jÀttebra jobb jag ÀrâŠ
Naira gjorde ett jÀttebra jobb jag Àr stolt över henne Àlskar mina naglarð
Jag Àr supernöjd med mitt Naglar Àr âŠ
Jag Àr supernöjd med mitt Naglar Àr gjord exakt hur jag ville ha det! Naira