2.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Hold jer langt væk fra Caplloyd…

Hold jer langt væk fra Caplloyd Byggeskade / Caplloyd A/S forsikringsagentur hvis i kan udgå det.

De besvar ikke henvendelser og beskeden på deres telefonsvarer bliver cuttet. Når man kommer igennem og forklarer dem problemet lyder de meget overrasket, og oplyser de vil se på det. Men der sker intet.

Jeg har henvendt mig 10 gang via telefon og e-mail, uden nogen har besvaret min henvendelse. Kontakten er sket over en periode på 20 dage.

Caplloyd bemands af folk fra ARK Advokatpartnerselskab, deres sagsbehander underskriver med dette selskabsnavn.

2026年5月4日
5つ星のうち1の評価

Føles ikke som en forsikring

Jeg har desværre været trukket igennem det mareridt, det er at få behandlet en byggeskadesag hos Caplloyd.

Man får indtryk af, at hensynet til interne aftaler og omkostningsstyring vejer tungere end hensynet til kunden. Hvem der reelt har ansvar, er uklart, men det er tydeligt, at det ikke kommer forsikringstageren til gode. Oplevelsen er præget af langsomhed, uklarhed og manglende ejerskab.

2026年1月13日
5つ星のうち1の評価

Mareridt fra ende til anden

Caplloyd behandler forsikringssager for bl.a. Riskpoint som opererer på den måde, at de sælger markedets værste og mest ubrugelige byggeskadeforsikringer til de mest skruppelløse bygherrer, som bare skal have den billigste og mest tarvelige forsikring, fordi det alligevel ikke er deres problem, når huset er afleveret.

Herefter gemmer Riskpoint sig bag først Caplloyd, dernæst Ark Advokater og til sidst Sedgwick Danmark, så det er helt umuligt at komme i kontakt med nogen, som rent faktisk kan tage en beslutning.

Det har taget mig tre år at få behandlet en meget alvorlig byggeskade med utæt tag og murværk, som havde taget et anstændigt forsikringsselskab 14 dage om at godkende.

Caplloyd har brugt tre år på at ignorere mig, afvise sagen og komme med usande og falske oplysninger. Alt sammen i håbet om, at jeg ville opgive og selv betale for skaden, selvom samtlige fagfolk og entreprenører fastslog, at der var tale om en klokkeklar og alvorlig byggeskade. Det er desværre lykkedes for dem hos flere af mine naboer med samme skade, som ikke har haft tiden og energien til at tage kampen op mod Caplloyd.

Caplloyd repræsenterer lavmålet af moralsk forfald og er fuldstændigt blottet for normal anstændighed og ordentlighed.

Min anbefaling, hvis du kigger på et nybygget hus, hvor byggeskadeforsikringen er administreret af Caplloyd: find et andet hus eller tegn selv en byggeskadeforsikring hos et “rigtigt” forsikringsselskab. Det bliver billigere for dig i sidste ende.

2025年11月3日
5つ星のうち1の評価

Venligt personale - men ellers håbløst...

Sendte anmeldelse 23. oktober 2024. Modtog samme dag en bekræftigelse på min anmeldelse. Her små fem måneder senere er der intet sket i sagen. Og da jeg ringede og spurgte til min sag, kunne man ikke finde den - og blev bedt om at gensende... :-) Løser nu vores udfordringer uden forsikringen. Venligt personale i øvrigt - men ellers håbløst...

2025年3月18日
5つ星のうち1の評価

Dårlig service, dårlig kommunikation, ubehagelige mennekser

Jeg har desværre tegnet en lovpligtig byggeskade forsikring igennem caplloyd. Der er lang ventetid på ens emails, de vil ikke returnere dine opkald og når man endelig kommer igennem bliver man viderestillet til et andet selskab, hvor man så skal igennem en lang proces igen.

Det er generelt en dårlig oplevelse at kommunikere med capployd. Der findes væsentlig bedre, billigere og mere behagelige forsikringsselskaber.

Jeg vil holde mig langt væk fra dem i fremtiden.

2024年1月30日
5つ星のうち1の評価

Jeg vil ikke anbefale at man køber en byggeforsikring…

Jeg vil ikke anbefale at man køber et projekt byggeri hvis bygherre har tegne en byggeforsikring i det pågældende selvskab.
jeg har desværre selv opleve problemer, da bygherre gik konkurs og efterfølgende anmeldte byggeskader til selskabet, hvor sagerne blev med stor arrogance afvist af selskabet. nu er den ene sag vundet i ankenævnet sag 98659 hvor Caplloyd tabte og skal udbedre skaden på tag udhænget

2022年8月1日

Trustpilot エクスペリエンス