4.3

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg handler jÊvnligt hos Indis

Jeg handler jÊvnligt hos Indis - minimum 1 gang om måneden. Det er primÊrt deres butter chicken/lamb, vi kÞber og den kan jeg ikke sÊtte en finger på. Der er masser af mad, god smag og man kan selv vÊlge hvor stÊrkt det skal vÊre. Deres naan er også rigtig godt og har prÞvet det både med og uden hvidlÞg med succes. Jeg har haft kÞbt deres naan som supplement til mit eget forsÞg af butter chicken, fordi det er lige, som jeg kan lide det. Jeg oplever hÞfligt personale og at ventetiden er mere end rimelig.
Et plus er at de er tilmeldt visa cash back app'en så man kan få 10%. Whats not to like!

2026幎5月15日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos denne restaurant! Butter chicken var utrolig cremet og fuld af smag, med perfekt balance mellem krydderier og den lÊkre blÞde sauce. Chicken biryani var frisklavet, fyldt med saftig kylling og aromatiske krydderier, som virkelig gav autentisk indisk smag. Chicken qoorma var også helt fantastisk, mild, cremet og meget velsmagende.

Portionerne var store, maden kom hurtigt, og servicen var virkelig venlig og professionel. Man kan tydeligt mÊrke, at de går op i kvalitet og smag. Hvis du elsker indisk mad, så er dette sted helt klart et besÞg vÊrd. Jeg kommer helt sikkert igen!

2026幎5月9日

Hold nu op

Hold nu op. Det er ikke sidste gang jeg har bestilt mad hos indis. SuperlÊkker butterchicken, og lune samosas. Da hun kommer og leverer maden giver hun mig en halv liter Mango-lassi med som en ekstra lille gave. Hold nu op det smager så fuglene synger

2023幎10月11日

12.06.2023 kl ca 20.00 var jeg ved

12.06.2023 kl ca 20.00 var jeg ved Indis (indisk take-away i Hvidovre.
Bestilte en vegetar menu, til 99kr.
Det gode:
Ekspedienten var hÞflig, omend han ikke viste hvad en vegetarmenu var. Jeg måtte henvise til skiltet udenfor.
Nå, så tog han imod orden og 99kr. Ca 10 min ville det tage.
Det passede fint.
Derhjemme var maden stadigvÊk varm, rigelig og stÊrk (som Þnsket). Jeg blev mÊt.

Det negative:
Maden bestod af to halve naan-brÞd, raita, hvide ris og to sovse. Den ene sovs havde kikÊrter i, den anden nogle terningeformede, smagslÞse klumper.
INGEN GRØNTSAGER overhovedet(??) i en vegetarret. Hmm, mÃ¥ske vegetarmenu bare betyder at de ikke har kommet kÞdet i. DesvÊrre var der udover fravÊr af grÞntsager ogsÃ¥ fravÊr af smag/fylde/umami.

Kort sagt en ret kedelig oplevelse!

Tip: kÞb thai / kinabokse i supermarkedet, for de er meget bedre.

2023幎6月12日

Forsinket & voldsomt kedeligt

Tjaaaa.. hvad skal man mene.

2 rykkere med 20 min imellem, hvor beskeden begge gange var "Han er kÞrt"

Da maden kom, må jeg tro fÞrste besked var direkte usand, for rimelig varmt var det da, nÊppe +20 minutter undervejs

Smagen på min butterchicken derimod, slet ikke tilstede.

Kedelig kedelig oplevelse

2022幎6月6日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig oplevelse hold jer vÊk

Virkelig dårlig oplevelse. Vil ikke anbefales til nogen!! Jeg bestilte mad for 750kr. Da budet leverede maden afpressede han mig til at betale 50kr. I drikke penge. Og vi sidder nu 3 mennesker og har fået vores aften Þdelagt fordi vi har voldsom diaré mave kramper og koldsved, jeg ringer ind til resturanten for at få mine penge retur da jeg bestemt ikke har betalt 800kr. For at få Þdelagt min aften, men de var totalt lige glade og hamrende arrogante omkring det, det er sidste gang jeg nogensinde bestiller derfra og de er i samme forbindelse anmeldt til sundhedsstyrrelsen for at give folk mad forgiftning, virkelig under alt kritik!!!

2021幎3月4日

Direkte SUNDHEDS SKADELIGT!

Ekstremt dårligt!!
Vi bestiller 2 menuer til 358kr (uden drikke), til denne pris havde jeg forventet bare at få hvad jeg havde bestilt som mindst.
Vi fik ikke hvad vi havde bestilt, samt der var hår i maden.
Deres “Raita” er skildt neutral yoghurt med usmagelig agurk/tomat stykker i.
Deres grÞnsags deller er helt sikker ikke lavet samme dag, det var uspiseligt.
Alt i alt den dårligste wannabe indiske mad oplevelse jeg noglesinde har fået med Diarre som fÞlge.. direkte sundhedsfarligt!!

2020幎1月1日
自発的なレビュヌ

Vi bestilte take away. Vildt dårlig service

Vi bestilte take away, hvor vi selv ville hente maden. Vi blev derefter ringet op og spurgt om de ikke bare skulle levere maden uden beregning, som vi takkede ja til. Der gik over 1 time, hvor vi ringer og hÞre. Også sagde de vi selv skulle komme og hente, så min kÊreste kÞrer til VanlÞse hvor det er bestilt, og får så at vide han skal kÞre til Hvidovre for at hente..
Da vi fik maden, var der nÊsten ikke noget i bÞtterne og det var koldt..

Vi vÊlger så at prÞve lÞkken igen hertil aften, hvor de igen laver samme nummer, med at ringe op og spÞrge om de ikke bare skal levere. Vi melder klart og tydeligt vores adresse til dem, hvor de siger jaja og ligger på. Der når at gå 1 time, hvor de ringer og spÞrger hvornår vi kommer og henter maden, hvor vi svarer at den sagde de at de ville levere. Han svarer at de ikke leverer og det har de aldrig sagt, for vi bor for langt vÊk. Jeg fik diskuteret lidt frem og tilbage med ham, hvor jeg tilslut spÞrger efter hans navn, det ville han ikke oplyse, da han nok klart og tydeligt vidste hvor dårlig service han havde ydet.

Bestiller aldrig fra Indis igen!..

2019幎4月19日
自発的なレビュヌ

Ringede og bestilte mad til udbringning

Ringede og bestilte mad til udbringning kl 17:15
Ringede igen kl 18:10 (efter 55 min) og spurgte pÊnt om maden var på vej ?
Svaret var JAJA du bestilte for 10 min siden 🙄
Og inden jeg fik sagt ret meget mere sagde han bare den kommer om lidt,den kommer om lidt
Øh tak
25 min efter kom maden og var pisse kold
Jeg bor 3 min vÊk i bil
Virkelig dårlig kundeservice at tale på den måde og så få kold mad
Maden smagte fint (efter vi havde varmet den)men fÞrste og sidste gang vi handler der
Indis Hvidovrevej 😒

2019幎1月16日