レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. 🐈 Jeg Þnskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg kÞbte Michelle. 1 Ã¥r gammel. Hun er vant til... もっず芋る

Jeg hentede mine to rÞdder pÃ¥ 2 og 3 Ã¥r hos Inges Kattehjem i NÊstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kÞrte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... もっず芋る

Der er sÃ¥ mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imÞdekommende personale. 2. Svarer beredvilligt pÃ¥ faglige spÞrgsmÃ¥l. 3. Kattene pÃ¥ stedet (NÊstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... もっず芋る

Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i NÊstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var sÞde ved bÃ¥de mig... もっず芋る

䌁業情報

1. アニマル シェルタヌ

圓該䌁業による蚘述

Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets stÞrste katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og NÊstved.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 102ä»¶

レビュヌを曞く

Godt match

Blev taget godt imod og spurgt ind til Þnsker.
Blev så prÊsenteret for en kat som selvfÞlgelig er lidt reserveret i starten.
Fik den med hjem samme dag.
Lang tur siger katten.
Aftene gik så med at udforske hele huset.
Og nu opfÞrer den sig som om den hÞrer til her.
Så på trods af der ikke er gået meget tid endnu virker det til at vÊre perfekt matchet.
Meget tilfreds

2025幎9月25日

KÊmpe katte succes

I midt September 25 var vi en hel 3. klasse, fra Åskolen friskolen i HÞrning, afsted pÃ¥ besÞg hos kattehjemmet i Hobro. Vi har om emnet det gode liv, hvor det at have et kÊledyr eller have adgang til dyr, var et af bÞrnenes nÊvnte emner. Det blev en kÊmpe succes, de ansatte pÃ¥ kattehjemmet fortalte engageret og tÃ¥lmodigt om stedet og i smÃ¥ grupper fik bÞrnene adgang til, at mÞde de mange skÞnne katte, som vi alle forelskede os i. Vi fik ogsÃ¥ lov st sidde med killinger og oplevede et par katte ankomme til hjemmet. At vi ikke fik smuglet et par katte med hjem i turtaskerne er mere held end forstand. Der kommer vi gerne igen og kan varmt anbefale stedet. Kh Signe (klasselÊrer)

2025幎9月16日

DÃ¥rlig oplevelse hos Inges Kattehjem, Glostrup

Min kÊreste og jeg har lÊnge vÊret pÃ¥ udkig efter at adoptere en kat og havde kun hÞrt gode ting om Inges Kattehjem – desvÊrre blev vores oplevelse i afdelingen i Glostrup en stor skuffelse.

Vi mÞdte fÞrst op i gÃ¥r sÞndag, hvor vi ventede tÃ¥lmodigt, men da vi endelig kom ind, var der ingen killinger tilbage. Fair nok – men vi fik at vide, at vi kunne ringe dagen efter for at hÞre, om nye killinger var klar. Det gjorde vi, og fik grÞnt lys til at tage af sted igen. Denne gang kom vi i god tid og kun 2 foran os med potentielt 3 ledige killinger som vi havde set inden vi tog afsted. Vi kommer ind og bliver mÞdt af en ellers sÞd medarbejder, som fortÊller at der kun er en tilbage.

Herfra tog oplevelsen en mÊrkelig drejning. Vi fik besked om, at vi ikke mÃ¥tte fÃ¥ bÞrn de nÊste 20 Ã¥r, da katte jo kan blive 20 Ã¥r, fordi denne 13 uger gamle killing “ikke kunne lide bÞrn”. Det virker helt absurd – hvordan kan man vide det pÃ¥ en sÃ¥ ung kat? Og hvilken medarbejder kan pÃ¥ forhÃ¥nd vurdere at katten ikke ville kunne fÃ¥ et godt liv hos os selvom vi mÃ¥ske skal have et barn om 5-6 Ã¥r som den potentielt ikke ville kunne med.

Da vi så kom hjem, kunne vi på deres hjemmeside se, at den killing vi blev afvist på, var blevet adopteret alligevel som jo er godt, men at der stadig stod en anden ledig killing, som godt kunne med bÞrn. Som de ellers fortalte med sikkerhed ville vÊre reserveret. Med andre ord kÞrte vi forgÊves, selvom vi potentielt kunne have haft en kat med hjem.

Vi er ikke i tvivl om, at kattene bliver passet godt, og at intentionen er at finde gode hjem til dem. Men oplevelsen for os som potentielle adoptanter var mildest talt frustrerende. Hvis du ikke vil risikere at spilde både tid og penge på transport – for til sidst at få vurderet dit privatliv på en helt urimelig måde – så vil jeg anbefale at finde et andet sted at adoptere kat hvor der er et booking system.

2025幎8月25日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Kristian. Vi er utrolig kede af at du har haft en dårlig oplevelse på vores internat i Glostrup. Vi er naturligvis kun interesseret i at give alle der vil adoptere en kat en god oplevelse. Vi har desvÊrre ikke dit telefonnummer og vil gerne tale med dig om din oplevelse og se om vi kan hjÊlpe dig og din familie på vej med jeres nye familiemedlem - jeg har 25546789 Anita Inges Kattehjem Hobro

Inges Kattehjem i Glostrup udfÞrte en

Inges Kattehjem i Glostrup udfÞrte en perfekt sterilisering af min kat og var gode til at forklare, hvad der skulle ske og bagefter, hvad der var sket. Jeg kommer gerne igen og afleverer min kat en anden gang.

2025幎8月19日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Karina. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at du har vÊret tilfreds med behandligen på vores klinik. Vores dygtige personale gÞr sig yderst umage for at give alle en god oplevelse, det er dejligt at det kan mÊrkes - kh anita

DyrlÊge hos Inges Kattehjem i Glostrup.

Det er bare så godt at komme hos jer. I gÞr aldrig mere end det nÞdvendige, og er meget imformative omkring behandling og ikke mindst efterbehandling. Synd at katten ikke deler min begejstring, for I gÞr det rigtig godt. Kan kun anbefales til katteejere. Priserne er ligeledes helt i orden.

2025幎8月14日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Michael - Tusind tak for sin anmeldelse. Jeg ved at vores dygtige personale gÞr sig umage for at alle skal have en god oplevelse i vores klinikker. Kh Anita

Super god oplevelse

Super god oplevelse med sÞde og tålmodige medarbejdere.
Min sÞster og jeg adopterede i går en kat fra Inges Kattehjem i NÊstved.
På trods af travlhed, blev vi mÞdt med venlighed og tålmodighed fra begge medarbejdere. Det var tydeligt at mÊrke hvor meget det betyder for begge medarbejdere, at kattene kommer ud til det rigtige hjem.
Min sÞster og jeg vil med glÊde anbefale Inges Kattehjem til alle der er interesserede i at adoptere en kat😄

2025幎8月12日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Isabell - Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for Emma og teamet i NÊstved. De gÞr det så fantastisk og vi er meget stolte af det arbejde de gÞr for inges Kattehjem.

De afsender kun 1 gang om ugen

De afsender kun 1 gang om ugen. Om onsdagen. Det fremgår ikke tydeligt nok.
Bestilte Kalm til kat og man kan vÊlge hvor meget. Jeg vÊlger 250ml og modtager istedet så til hund. Underligt at fordi man går op i mÊngde så skifter fra kat til hund og uden at det fremgår.

2025幎8月1日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Tina. Vi er kede af at du ikke har vÊret tilfreds med det produkt du har modtaget og leveringsfristen.

På webshoppen står der Þverst til venstre at vi sender ONSDAG dette er pga de ressourcer vi har til rådighed til at drive en webshop. Det er Êrgerligt du ikke har set det inden bestilling.

Vi er desvÊrre ikke herre over hvordan producenten fremstiller emballagen på deres produkter - men da vores duyrlÊger har informeret os om at produktet er det samme bare i stÞrre emballage,vil vi gerne give vores kunder den service at de kan kÞbe en stÞrre Êske og spare penge på det. Produktet du har kÞbt er helt det samme som det i den lille emballage. Dbh Anita Inges Kattehjem

Stod i siuation hvor jeg måtte forlade

Stod i siuation hvor jeg måtte forlade mit hjem omgående'da jeg havde reddet 35 katte plus dem i maveonde blev jeg overfaldet for og måtte omg finde pleje til mine egne 2'på inges kattehjem'er blevet behandlet utroligt dårligt af Marianne derfra'som om det ik gÞr ondt nok i forvejen at aflevere sine elskede dyr'da jeg stod uden hjem'håber kattene bliver behandlet bedre end jeg bliver'totalt ondt menneske

2025幎7月13日

KÊre Vivi

Trustpilot vil desvÊrre ikke fjerne din anmeldelse på trods af at du hÊnger en af vores medarbejdere ud med navn og beskriver hende med ukvemsord. Det er på INGEN måde ok.

Jeg har set jeres korrespondence og dine trusler med anmeldelse på Trustpilot og om selvskade er svÊrt for os at acceptere. Marianne har givet dig så meget service til trods for at du har kaldt hende alle mulige grimme ting og det er ikke ok og vi accepterer det ikke.

Vi vil gerne hjÊlpe alle - men hvis vi skal bruge så meget tid på kunder og korrespondense og mails i 100 vis så kan vi slet ikke få tid til at hjÊlpe herrelÞse katte

Dbh Anita Inges Kattehjem

Meget fin betjening

Meget fin betjening, og så har hjemmet de dejligste katte, som er både sociale og kÊrlige.
Adopterede en killing, og hun har allerede stjålet mit hjerte.
Jeg kan kun anbefale Inges Kattehjem.
Ingen tvivl om det.

2025幎7月14日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Britt - tusid tak for anmeldelsen. Vi er meget glade for at du er tilfreds med din kat

En himmelsk kat!

For en mÃ¥neds tid siden adopterede jeg verdens skÞnneste kat - Asha - fra Inges Kattehjem i Hobro
og jeg kan ikke vÊre lykkeligere! Hun er faldet godt til her i Odense, og jeg kan kun takke Anita for, at jeg fik den allerbedste lille kat med hjem! Lige fra fÞrste kontakt via telefon/mail er jeg blevet mÞdt af varme, dejlige og engagerede mennesker, der har gjort alt for at matche Ashas behov og finde en velegnet ejer for hende. Kattenes vel ligger Anita og hendes personale 100% pÃ¥ sinde
bÃ¥de pÃ¥ internatet og bagefter: alle har lyttet til mig og givet rum og brugt meget tid til information, rÃ¥d og hjÊlp pÃ¥ trods af travlhed. Jeg har fÞlt mig tryg som fÞrstegangskatteejer
og kan af hele hjertet anbefale Inges Kattehjem i Hobro
tak til jer alle
jeg tager hatten af for jer; I er nogle ildsjÊle, og jeres fantastiske arbejde kan ikke overvurderes. Og en sÊrlig tak og knus til Anita - du Êndrer kattes - og menneskers - liv gang pÃ¥ gang! Tak for dig!

2025幎7月8日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Mette. Det er 100 % det perfekte match - så dejligt du lige fangede os da vi maglede det rigtige hjem til Asha

Fantastisk oplevelse ❀

Jeg vil gerne tage et Þjeblik til at anerkende det fantastiske arbejde, som personalet hos Inges Kattehjem hobro har gjort for min kat, Chili. Da jeg fik hende hjem, var hun desvÊrre meget syg og måtte indlÊgges på internatet. Hun tilbragte hele en måned der, hvor hun blev behandlet for nogle meget store nyresten.

Under hele forlÞbet havde jeg kontakt med Anita, som planlagde Chilis pleje og holdt mig opdateret om hendes tilstand. Jeg var så taknemmelig for hendes empati og dedikation til Chili. Det var tydeligt, at hele teamet hos Ingen Kattehjem Hobro gjorde alt for at sikre, at hun fik den bedst mulige behandling.

Personalets engagement og den omsorg, de viste, gjorde en kÊmpe forskel i både Chilis og min oplevelse. Jeg er så glad for, at hun nu er hjemme igen og trives fantastisk.

Tusind tak til alle hos inges Kattehjem Hobro for jeres ekstraordinÊre arbejde og dedikation! Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre stÞtte i en svÊr tid.

Med venlig hilsen,

Naja og chili

2025幎4月20日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Naja - tusind tak for anmeldelsen. Chili er en fantastisk kat og i et det helt rette match så vi er glade for at kunne hjÊlpe.

Dejligt kattehjem med skÞnt personale

Vi havde en fantastisk oplevelse med at adoptere to katte - Findus og Ninja - fra Inges Kattehjem i NÊstved. Emma var utrolig kompetent og sÞd, da vi fÞrst kom for at kigge på kattene, og derefter vendte tilbage et par dage senere for at hente dem. Dejligt med ildsjÊle som Emma, der sÞrger for, at alle katte får et dejligt nyt og kÊrligt hjem. Findus og Ninja er to skÞnne drenge på 8 år, som vil få masser af kÊrlighed hos os.

2025幎6月29日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Camilla. Hvor er det dejligt du er tilfreds med vores arbejde. Emma gÞr det rigtig godt i NÊstved og vi er glade for at I også påskÞnner hende. Tak for det

NÊstved👌🏌

Vi, min kÊreste og jeg, valgte at blive plejefamilie for 3 sÞde katte fra NÊstved afdelingen. Det har vÊret en dejlig oplevelse fra start til slut, hvor Emma stod til rådighed med alt vi havde brug for, for at gÞre det til en god plejetid for kattene.
Emma gÞr et fantastisk arbejde for alle kattene på Inges Kattehjem i NÊstved og vi vil klart anbefale at adoptere en af de mange sÞde katte derfra.

2025幎6月22日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Emil. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at I har valgt at vÊre plejefamilie for os på Inges KAttehjem. Tusind tak for jer og vi ses forhåbentlig igen

Et fantadtisk sted at finde sin nye ven

Jeg vil til hver en tid anbefale at kÞbe familiens nye medlem på Inges Kattehjem!
I onsdags var jeg forbi Inges Kattehjem i Hobro, hvor der var god tid og ro til at mÞde forskellige katte. Vi fik snakket en masse om den kat jeg havde i forvejen, for at spore os ind på det rette match. Med mig hjem, fik jeg den skÞnneste 9 måneder gamle ungkat, som uden problemer blev sammenfÞrt med med min 2 årige kat. De hygger sig nu sammen og er helt sikker på at de 2 sammen vil få mange gode timer sammen, og jeg har fået endnu en at hygge med i sofaen.

2025幎6月18日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Kate. Tusind tak for sin anmeldelse. Vi gÞr os meget umage for at matche rigtigt og vi er så glade for at Cuba kom til dig ;) Tak for dig

DÃ¥rlig oplevelse og spild af vores tid.

Vi tog ud til Inges Kattehjem i Odense for at adoptere en kat. Jeg havde forinden vÊret inde på deres hjemmeside for at se kattene. Vi gik rundt og kiggede og så en creme farvet Maine Coon blanding, der ikke havde vÊret på nettet.
Vi var interesseret, og fik at vide, at den havde haft problemer med nogle tÊnder og kÊben. Det var blevet ordnet og de ventede på at dyrlÊgen skulle komme og kontrollere den igen.
Der kom en kvinde med lyst skulderlangt hår og fortalte om det. Vores gamle kat havde vi fået aflivet fordi den var gammel og dårlig. Den havde fået problemer med tÊnderne og skjoldbrudskirtlen. Hun blev temmelig sur, og gav os nÊrmest skÊldud, da hun fandt ud af ,at vi ikke havde fået den tjekket ved dyrlÊgen hvert år. Vi havde haft den deroppe nogle gange. Hun sagde, at hun var i tvivl, om vi var villige til at passe den nye kat ordentligt.
Hun sluttede med at sige, at vi kunne overveje om vi var villige til at få den til lÊgen hvert år.
Det var vi ,og kom derud igen i sÞndags for at se katten og sige at vi gerne ville adoptere den. Den unge pige sagde ,at der havde vÊret nogle andre og kigge. De var interesserede, men de overvejede det. Jeg bare skulle ringe idag tirsdag og hÞre om den var klar efter dyrlÊge tjekket.
Jeg ringede lige da de åbnede og damen jeg snakkede med, sagde at de havde fundet en anden familie. Det blev jeg noget overrasket over, for det kunne de jo ikke nå, når der havde vÊret lukket. Hun startede med at spÞrge om det var vores familie der bestod af to voksne og to bÞrn. Det var nok de andre der var interesserede som hun hentydede til. Hun nÊvnte også på et tidspunkt det med vores gamle kat.
Hun sagde at det var en af de frivillige der havde adopteret den. Det kan godt vÊre det passer, det kan også vÊre den anden familie. Det er også lige meget, men de skal bare ikke spilde folks tid på den måde.
Hun havde nok fra starten bestemt sig for, at vi ikke skulle adoptere den. Så kunne hun lige så godt have sagt det i stedet for at vi gik og tÊnkte på katten og glÊdede os.
Damen i telefon kunne også lige så godt have sagt det rent ud ,i stedet for at prÞve at flÊkke en historie sammen der lÞd trovÊrdig. Pigen vi snakkede med sÞndag, vidste det sikket også.
Det har vÊret en dårlig oplevelse derude ,og jeg synes dem der arbejder der, skal Þve sig i bedre og mere fair opfÞrsel. Hvis de ikke mener man skal adoptere en kat, skal de bare sige det med det samme. Det er bedst at mande sig op og vÊre Êrlig fra starten. Den ene dame behÞver heller ikke at snakke nedladende til folk. Ting kan godt siges på en bedre måde.

2025幎6月3日

Hej Lene.
Vi er selvfÞlgelig meget kede af at hÞre, at I synes, I har haft en dårlig oplevelse på Inges Kattehjem.

Vi har fuld forståelse for, at det kan vÊre en skuffende og fÞlelsesladet oplevelse, når man ikke adopterer den kat, man havde udset sig.

Vi arbejder på kattehjemmet for at finde hver enkelt kat det bedst mulige hjem og hvis flere adoptanter er interesseret i katten, må vi vurdere hvor og hos hvem, vi tror den enkelte kat kommer til at trives bedst.

Vi er kede af at I fÞler, der er talt nedladende til jer og at I synes, at vi har ”flÊkket” en historie sammen til jer. Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de det, der er sket.

Vi spÞrger altid adoptanter om deres tidligere erfaringer med katte - det hÞrer jo med i vores vurdering af det nye hjem og vi kan ikke genkende en situation, hvor vi skulle have skÊldt ud. Vi har forklaret, at vi anbefaler en årlig sundhedsundersÞgelse, da det ofte er her, at man kan fange forskellige problemer som fx tandlidelser. Og at den aktuelle kat har brug for, at der holdes ekstra Þje med helbredet.

Vi har ikke lovet, at I kunne adoptere katten, og den var ikke reserveret, da katten stadig manglede den sidste kontrol fra dyrlÊgen og som vi forklarede om sÞndagen var der andre adoptanter, som også gerne ville adoptere katten.

Vi kan sagtens forstå, at det er frusterende ikke at kunne få svar hurtigt, men nogle gange tager adoptionen tid, og i dette tilfÊlde skulle katten lige have en sidste kontrol.

Vi har ikke på forhånd afskrevet jer som adoptanter. Havde det vÊret tilfÊldet ville vi have sagt det fra start - vi har i samtalen i telefonen tilbudt at hjÊlpe med at finde en anden kat til jer. I er meget velkomne. Det hjÊlper vi meget gerne med.

Vi har bare i tilfÊldet med denne kat vurderet, at det bedste match for den, er hos den frivillige, der har passet den tidligere.

Vi beklager endnu en gang -vi har ikke ville spilde jeres tid, men har svÊrt ved at se, at vi kunne have gjort hurtigere.

Mvh Sidsel, Inges Kattehjem Odense

Professionelt og venlig personale

Vi har fÃ¥et den mest professionelle og venlige betjening, da vi besÞgte Inges kattehjem, NÊstved i sidste uge, for at afoptere en kat. 🐱
Personalet gÞr et kÊmpe stykke arbejde for kattene - sÃ¥ stor ros til dem, 🥰🙏

2025幎5月22日

Inges Kattehjem からの回答

Hejsa Jane - Tusind tak for din fine anmeldelse. Personalet i NÊstved er nyt så dine rosende ord betyder virkelig meget. mange tak

God og hurtig hjÊlp til indfanget kat

Vi fangede en mindre, langhåret kat i en fÊlde da den kom i vores have og baggård og strittede og dermed gjorde vores 3 hunkatte utrygge og bange.
Efter tilfangetagelsen kontaktede jeg SydhavsÞernes KatteSOS. Her kom en kompetent person forbi og vurderede katten og tjekkede den for evt. chip eller ÞremÊrke - dog uden held.
Hun kontaktede derefter Inges Kattehjem i NÊstved, hvor jeg fik at vide at jeg kunne indlevere katten fÞrst på eftermiddagen.
Jeg kÞrte afsted og blev modtaget af 2 unge piger som lÞd ret erfarne. De tjekkede hurtigt katten for om den var i stand til at vente på dyrlÊge undersÞgelse til nÊste dag og om den kunne tilgås eller var en vildkat. Katten virkede rolig men lidt bange men lod os nusse sig lidt.
Jeg takkede for at de tog imod katten og håber at hÞre lidt om hvordan det siden er gået katten. Jeg overvejede et Þjeblik selv at sÞge om katten men er nået til den konklusion at det nok ikke er smart med 3 hunkatte i de modne aldre 8, 13 og 18 år. Det vil nok give bÞvl, så jeg håber at en anden familie får glÊde af den sÞde lille kat.

2025幎4月20日

Inges Kattehjem からの回答

hejsa Karl - tak for din anmeldelse - vi er glae for at du har fået den hjÊlp du havde brug for

Syg kat

KÞbt en killing fyldt med 3 slags orm. Også lungerne. Hun hostede lidt da hun kom hjem til os på anden dagen. Kontaktede Inges Kattehjem som der var lukket, men de henviste til akut telefonen, hvor der sad en mand ved navn JÞrgen som på ingen måde er dyrlÊge eller veterinÊrsygeplejerske. Fortalte situationen om hosten og sagde, at jeg skulle skrive til klinikken, hvor en dyrlÊge ville svare mig og at det ikke lÞd akut. JÞrgen sagde det kunne vÊre en hårbold.
Jeg skrev til klinikken men ingen svarede mig som lovet. Jeg ringede igen og måtte igen ringe til akut telefonen og fik igen JÞrgen i rÞret, som igen sagde at de nok skulle svare. Men ville nu gerne have en dyrlÊge til at se på hende. Han sagde at han ikke kunne tilkalde en dyrlÊge, men at jeg så kunne komme ud og lade det jeg troede var veterinÊrsygeplejersker til at se på hende. De kunne ikke hjÊlpe og stod uforstående overfor at jeg var kommet med hende. Da de jo ikke kunne hjÊlpe. Så en unÞdvendig tur for min kat som blev stresset og ikke hjulpet.
JÞrgen havde forsÞgt at spise mig af med det. Min killing kastede blod op nogle dage senere og ringede igen til akut nummeret som ikke blev svaret . JÞrgen ville stadig ikke sÞrge for en dyrlÊge , da jeg endelig fik fat i ham. Tiltrods de har behandlings ansvaret 30 dage efter man har kÞbt en kat hos dem.
Jeg tog da kontakt til en anden dyrlÊge og hun kom til samme dag. Hun kunne se og hÞre på min killing at hun var syg og hendes affÞring viste massiv og svÊrt inficeret med orm. Hun er nu kommet i relevant behandling.
Jeg håber at JÞrgen bliver fjernet for posten Det er utroligt utrygt at have sådan en mand siddende på sådan en vigtig post. Han Þnsker tydeligt kun at spare penge og han har hele vejen ikke vÊret sÊrlig rar eller imÞdekommende.
Synd for de katte som ikke bliver taget så ordentlig af og undersÞgt. Og ovenikÞbet skal have med sådan en mand som JÞrgen, som overhovedet ikke vil hjÊlpe.
Så pas på!

2025幎4月11日
自発的なレビュヌ

Overdragelse af en kat til Internat

Meget god oplevelse.
Et engageret personale med tid til snak og
tryghed. De lÊgger stor vÊgt på at finde en ny ejer, som passer til katten.
Desuden er det vigtig, at katten har det godt på internatet, mens den er der.

2025幎4月7日

Inges Kattehjem からの回答

hej Kim - tak for din anmeldelse.

Inges Kattehjem Odense = god rådgivning

Inges Kattehjem Odense giver en virkelig god service og rådgivning. Både inden adoption og hvad man skal vÊre opmÊrksom på når vi er kommet hjem. Personalet gÞr en stor indsats for at finde det helt rigtige match mellem kat og ejer, til alles bedste.
En stor anbefaling herfra❀

2025幎4月7日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Heidi Tak for din anmeldelse. Vi gÞr i vores daglige arbejde alt vi kan for at hjÊlpe alle der kommer ind hos os -