Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. ð Jeg Þnskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg kÞbte Michelle. 1 Ã¥r gammel. Hun er vant til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg hentede mine to rÞdder pÃ¥ 2 og 3 Ã¥r hos Inges Kattehjem i NÊstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kÞrte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... ãã£ãšèŠã
Der er sÃ¥ mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imÞdekommende personale. 2. Svarer beredvilligt pÃ¥ faglige spÞrgsmÃ¥l. 3. Kattene pÃ¥ stedet (NÊstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... ãã£ãšèŠã
Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i NÊstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var sÞde ved bÃ¥de mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets stÞrste katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og NÊstved.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, er meget mere interesseret i at få ret i det som de mener er rigtigt, og at det er bedre og lade en kat vÊre i en bur som den aldrig kommer ud fra end at komme hen til et hjem som passer efter deres vilkår for et nyt hjem, da som de siger, det ikke er det rette match, efter katten har lagt og sovet på ens hånd. Dårlig dårlig service herfra..

Annie
Jeg fik min hun kat Annie fra Inges Kattehjem i februar 2022, da hun var et halvt år.
Det var en god oplevelse og i dag er hun en stor og glad kat.
Tak for det.

Bellis
Vi er meget glade for bellis som vi hentede d. 9 februar
Den trives godt, var lidt nervÞs i begyndelsen.
PS. Vi har sendt en besked fÞr.

Inges Kattehjem ããã®åç
De er super sÞde og meget hjÊlpsomme
De er super sÞde og meget hjÊlpsomme. ð De vejleder rigtig godt. ð

Mega mega godt!
Vi har adopteret en mega sÞd langhÃ¥ret kat. Vi fik anbefalet hende til vores familie. Vi har en kat mere der hjemme og dem der arbejdede der ude sagde det vil vÊre et perfekt match og det var det virkelig ogsÃ¥ vi er sÃ¥ glade for hende 100% en anbefaling!!â€ïžâð©¹ðð» personalet er sÃ¥ sÞde og gÞr et sÃ¥ flot stykke arbejde!

STOR tos til Tommy
Vi kan kun varmt anbefale Inges Kattehjem i Hobro/Handest.
I går afleverede vi Lulu (en 5 måneder gammel killing).
Vi fik rigtig god service og info af Tommy. Han skrev alt ned, som vi fortalte om Lulu, så vi alle er sikre på, at hun får et nyt, godt hjem, som passer til hende.
Det er et dejligt og fint sted for katte.
STOR ros til Tommy.

Fantastisk sted- Inges kattehjem i Hobro
Jeg adopterede en kat fra Inges-kattehjem i Hobro. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg fik super service, rigtig god rådgivning, personalet var meget venlig og kattene har en fantastisk sted til at vente på adoptionen

Stor empati for dyrene.
Fantastisk professionel personale.
Fine omgivelser og områder til misserne.
Hjalp da ingen andre ville.
De stÞrste anbefalinger herfra.

Meget skuffende oplevelse
Den 11. februar opdager jeg, at min kat, som jeg for nylig adopterede fra jer, har orm i sit opkast. Jeg kontakter straks min dyrlÊge, som bekrÊfter orm og anbefaler en anden ormekur end den, katten tidligere har fået, da ormene kan vÊre resistente. Min dyrlÊge råder mig til at kontakte jer, da katten blev behandlet hos jer inden adoptionen.
Ved opkald til jer fÃ¥r jeg besked pÃ¥, at jeg kan mÞde op fysisk i jeres Glostrup-afdeling for at fÃ¥ en ny ormekur. Men da jeg ankommer, bliver jeg mÞdt med en ubehagelig tone fra jeres medarbejder, der afviser at give mig et andet prÊparat. Jeg bliver blot fortalt, at âhende i telefonen jo har sagt, at I kun har det ene prÊparat,â og at jeg selv mÃ¥ skaffe et andet, hvis jeg Þnsker det.
Det gÞr mig vred og frustreret, at jeg har fÃ¥et udleveret en syg kat, uden at jeg blev informeret om nogen tidligere tegn pÃ¥ orm â kun at katten havde fÃ¥et en behandling. Jeg er bevidst om, at en enkelt behandling ikke altid er nok, men det er bekymrende, at I ikke tager ansvar for kattens helbred efter adoption.
Jeg synes ikke dette er i orden.

Inges Kattehjem ããã®åç
God oplevelse i klinikken i Odense
Har haft en rigtig god oplevelse hos dyrlÊgerne i Odense. Mine to katte har fået den "helt store tur" med neutralisering, mÊrkning, vacciner osv. ad flere omgange. Vi er blevet behandlet så pÊnt i klinikken, alle medarbejdere har vÊret sÞde og imÞdekommende, og jeg har haft fÞlelsen af at netop mine katte har vÊret vigtige for dem, også selvom jeg ikke har adopteret kattene igennem dem (alles katte er selvfÞlgelig lige vigtige, men det er en dejlig fornemmelse at have som ejer når man kan mÊrke, at ens kattes ve og vel betyder noget for personalet). Stor anbefaling fra mig og mine katte!

SkÞnt at I leder efter Plet nÃ¥r andreâŠ
SkÞnt at I leder efter Plet nÃ¥r andre valgte at smide ham ud.ð©·

Virkelig dårlig service
Jeg har haft en virkeligkedelig og meget grÊnse overskridende oplevelse med Inges Kattehjem.
Jeg tager derud efter at have kigget deres hjemmeside, og set at de har en kat som kunne vÊre en god mulighed for at passe ind her. Jeg bor på landet på en ejendom omkranset af 2hektar skov og mangler en kat til at holde mus og rotter lidt i skak. Jeg har en sÞn på knap 5 og et par store teenager piger. Hvilket jeg alt sammen fortÊller derude. Jeg mÞder katten, og synes det var et godt mÞde, hun virkede sÞd og meget selskabelig. Jeg meddeler at jeg kommer igen dagen efter og gerne vil have katten.
Dagen efter tager min kone og jeg derud sammen, og mÞder katten, vi er enige om det skal vÊre den, og tager kontakt til medarbejderen derude, som er den samme som dagen fÞr. Han vil dog gerne vise os en anden kat, som også ifÞlge ham kunne vÊre et godt bud på en kat til vores behov. Vi mÞder den anden kat, en stor hankat på 7 år, hvis ejer var dÞd. Han ligger dovent i sin kasse, men kommer dog til sidst ud og snakker. Medarbejderen fortÊller at det ikke er en nem kat at komme af med pga. hans alder. Vores hjerte blÞder lidt og vi tÊnker, han kan få sine sidste år hos os som inde/udekat.
Vi tÊnker godt nok det var lidt voldsomt da han skulle i transportkassen, det virkede lidt som et overgreb, katten blev jagtet op i et hjÞrne, grebet i nakken hvÊsende og spruttende stoppet ind i kassen, men hvad ved vi om det.
Derhjemme satte vi kassen bryggerset sammen med kattebakken, åbnede lemmen og lod ham selv finde ud af det.
Vi kommer hjem og han har taget hjemmet i besigtigelse, og vi mÞder ham i stuen, vi lister forsigtigt i kÞkkenet og står og kigger på vores nye kat, han stikker af nedenunder. Vi tÊnker fint han får ro.
Senere går jeg ned og snakker med katten, ligger mig på maven med lidt kattemad, til sidst kommer han hen og spiser af min hånd, og vil nusses jeg synes det gik fint og rejser mig og går i seng.
NÊste morgen står jeg op til at den har skidt og pisset i en stol, nå så langt for at vÊre renlig som lovet. Lidt trÊls, sÊrligt når det gik ud over et arvestykke. Katten kunne jeg ikke finde nogen steder.
Vi gÞr os klar til den årlige tur ud og fÊlde juletrÊ. Jeg vil dog gerne vide hvor katten er, så eftersÞger hele huset, finder ham til sidst i vores grovkÞkken hvor han har fået sig klemt ind i et kÞkkenskab, jeg tÊnker det her dur ikke, du skal ikke vÊre alene i et rum med andre toiletter end kattebakken.
Jeg forsÞger at rÞre katten med henblik på at lÞfte ham fri og ud af skabet. Han hvÊser med det samme, jeg tÊnker det her dur ikke, jeg husker godt min far der blev sendt på sygehuset af en vred kattemor. Jeg finder et par arbejdshandsker, og lykkedes med lidt overtaling med lidt kattemad at få lov at rÞre ham, nusser ham imens han spiser, så gik det galt, det var som om splitten blev trukket ud af en håndgranat, katten gik til angreb på mine hÊnder og underarme, hvÊsede, bed og kradsede og jeg holdt bare fast med livet som indsats. Råber til min sÞn åben dÞren, og får mig med strakte arme kantet ud i det fri og kommer fri af katten, jeg lÞber den ene vej og katten den anden.
Hvad skete der?
Jeg ringer op til Inges kattehjem og får fat på lederen og forklare alt det ovennÊvnte, så bliver jeg svinet til med sÊtninger som dum i hovedet, uansvarlig, ikke forbudt at tÊnke selv og nu er katten overladt til at dÞ af sult hvilket er min skyld. Desuden var det her prÊcis det traume katten havde gennemlevet en gang da de pårÞrende havde villet tage den ind, var den også kommet i kampolage med en mand der havde taget den i nakken og kastet den ud af dÞren. Jeg prÞver at forklare at havde jeg vidst det ville jeg jo ikke have taget den med hjem. Men intet hjalp.. det var min skyld, men hun ville sende en ud med en fÊlde og forsÞge at få katten fanget, og så måtte jeg få en anden i stedet.. okay det lyder fair synes jeg.
Der kommer en sÞd medarbejder ud som gÞr en ihÊrdig indsats, hvilket jeg også selv gÞr over en periode på 3 uger, men katten er vÊk, og jeg giver op.
Jeg tager kontakt til Inges kattehjem, her er meddelelsen at det er min skyld hvad der er sket, men jeg kan kÞbe en anden kat. Jeg meddeler at så er trustpilot min eneste mulighed.
Her bliver jeg orienteret om at det vil vÊre en dårlig ide hvis jeg gjorde det, da det kan ende med at have svÊre konsekvenser for den pågÊldende medarbejder som solgte mig katten..
Jeg er mildest talt mållÞs! Inges Kattehjem Hobro vil straffe en medarbejder for at have lavet en fejl hvis den bliver offentligt kendt, men ikke selv tage ansvar for forholdet. Jeg vil jo mene at de som firma har pligt til at tage ansvar for fejl begået af medarbejdere.
Det vil man ikke, total ansvars fralÊggelse, vores medarbejder har godt nok dummet sig, men det er ikke vores ansvar, og du som kunde er dum i hovedet, citat lederen af Inges Kattehjem Hobro.
Jeg kan kun sige lad for guds skyld vÊre med at stÞtte det sted.. min familie og jeg er rystede

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg har kÞbt den meste dejlig kat pÃ¥âŠ
Jeg har kÞbt den meste dejlig kat på Ingers Kattehjem, han er 100% renlig.
Legesyg, og kÊlende.
Har ikke Þdelagt noget, jeg bruger også meget tid på ham.

Inges Kattehjem ããã®åç
Altid sÞde og rare mennesker man mÞder
Altid sÞde og rare mennesker man mÞder. Og god service!

Inges Kattehjem ããã®åç
Vi har her i julen besÞgt IngesâŠ
Vi har her i julen besÞgt Inges Kattehjem i Hobro, da min datter skulle have kat og havde fundet en på hjemmesiden. Da vi ankom fik vi desvÊrre beskeden, at katten allerede var adopteret.
Den venlige "katte dame" fandt nogle andre katte, som vi kunne se på, og det endte med at min datter fandt sin drÞmmekat, Bertram.

God hjÊlp og sÞd kat
Jeg adopterede en skÞn kat i november, og havde en super god oplevelse med det sÞde og hjÊlpsomme personale på kattehjemmet i Odense

Inges Kattehjem ããã®åç
Vi mÃ¥tte desvÊrre aflevere vores kÊreâŠ
Vi måtte desvÊrre aflevere vores kÊre Bertram på 15 mdr.1. Juledag, han var en helt fantastisk kat men en rigtig krudtugle. Vi fik en lidt Êldre dame med hjem. Sikke en service, roligt og fantastisk personale trods travlhed. De bedste anbefalinger herfra.

Livslang garanti
Igennem hele mit liv har min familie adopteret katte fra Inges, det har altid endt i det perfekte familie medlem <3 Jeg ved hvor meget arbejde de laver for at tage sig af de små missere, og vÊrdsÊtter alt de har gjort og forsat gÞr!

Det varmeste anbefalinger herfra
Det varmeste anbefalinger herfra! Vi har haft både vores ene kat i pension her, adopteret en skÞn kat herfra, vÊret til dyrlÊge og vÊret plejefamilie for to små killinger.
Personalet ved Inges Kattehjem er meget professionelle og mest af alt helhjertede tilstede for kattene. Det er dejligt at opleve at der altid er godt med tid til os og vores mange spÞrgsmål.
Man får både vacciner og neutralisering med i kÞbet når man får en killing herfra.
Varerne i deres udsalg i Glostrup er også til gode priser.
Det er altid sjovt at mÞde andre kattemennesker som os når man er på besÞg; det fÞles som et naturligt og godt fÊllesskab.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã