レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. 🐈 Jeg Þnskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg kÞbte Michelle. 1 Ã¥r gammel. Hun er vant til... もっず芋る

Jeg hentede mine to rÞdder pÃ¥ 2 og 3 Ã¥r hos Inges Kattehjem i NÊstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kÞrte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... もっず芋る

Der er sÃ¥ mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imÞdekommende personale. 2. Svarer beredvilligt pÃ¥ faglige spÞrgsmÃ¥l. 3. Kattene pÃ¥ stedet (NÊstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... もっず芋る

Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i NÊstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var sÞde ved bÃ¥de mig... もっず芋る

䌁業情報

1. アニマル シェルタヌ

圓該䌁業による蚘述

Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets stÞrste katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og NÊstved.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 102ä»¶

レビュヌを曞く

De varmeste anbefalinger herfra

Vi har kÞbt den fineste hankat hos jer og Bob er faldet rigtig godt til. Vi oplevede venlig og grundig personale. God vejledning.
Bliver ikke sidste gang vi kÞber kat hos jer.
Og kÊmpe plus jeres katte er vaccineret, chippet, ÞremÊrket og kastreret/ steriliseret inden de får nye hjem.

2024幎1月12日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Familien Nielsen, Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Dejligt at katten har det godt og er faldet godt til hos jer. tak for at I adopterede hos Inges Kattehjem.

Stor anbefaling

Jeg har adopteret 3 katte fra Hobro, og det har vÊret en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale stedet 😊

2024幎1月2日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Diana Tusind tak for sin anmeldelse.

Super flinke og imÞdekommende

Vi hentede for et år siden en voksen hankat og de var så gode til at lytte til hvad vi var ude efter. Vi ville nemlig gerne have en stille og rolig voksen indekat.

Hele adoptionsprocessen gik helt fint.

2024幎12月1日

KÊre Ellen Tusind tak for sin anmeldelse

Jeg er plejemor ved inges kattehjem i

Jeg er plejemor ved inges kattehjem i Hobro og dyrene kunne ikke havde det bedre imellem pleje og adoption de har vÊrelser og vÊre på sammen med andre misser og de er meget sociale nogen gange sker det at en enkelt kat ikke kan vÊre i rum med andre katte så går den inde i kantinen hvor personalet er tit så de mangler aldrig noget jeg vil i hver fald til hver en tid anbefale Inges kattehjen i Hobro

2024幎7月1日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Christinna Tusind tak for sin anmeldelse. Vi er så glade for at du hjÊlper os i vores arbejde. Det er en fornÞjelse.

Efter vores kat 🐈 Julle blev aflivet-

Efter vores kat 🐈 Julle blev aflivet- sÃ¥ jeg vores nye ven og familie medlem lucky ❀hos ingens Kattehjem i hobro- da vi kommer fra NordsjÊlland- var de sÃ¥ sÞde at reservere lucky til vi kom dagen efter- og vi har fÃ¥et den sÞdeste lille ven / familiemedlem- det var hele turen vÊrd, og vi fik en rigtig god service❀ sÃ¥ de fÃ¥r 5 ⭐ af os

2024幎11月23日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Kunde Tunsidn tak for sin anmeldelse. I fik en rigtig fin kat med hjem og han har fået det perfekte hjem. Tak for at i tog den lange tur over storebÊlt

Ansvarsfuld og venlig betjening

Har fået en dejlig kat. Fin og venlig betjening.
Dejligt at se at der også er ansvar, bag formidlingen så katte ikke bare kommer til hvem som helst.

2024幎9月10日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Pia. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Yderst behjÊlpelig

Venlig, faglig og yderst behjÊlpelig

2024幎11月26日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Claus Tusind tak for din anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

En kÊrligt kattehjem

Jeg har fået hjÊlp til mine dyr flere gange i lÞbet af det sidste år. Menneskerne som tar sig af kattehjemmet er dedikeret og utrolig sÞde og med et kÊmpe hjertet.
Kattene der bor der er pÊne, sÞde og glade.
Jeg vil helt sikker anbefale dem, hvis i er i tvivl så besÞg dem, for du mÊrker dyrkÊrlighed så snart du trÊder ind af dÞren

2024幎11月27日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem i Hobro. Det er jo prÊcis det vi arbejder for at hjÊlpe katte og de mennesker der ejer dem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelmelde os.

Kompetente og Êrlige

Har kÞbt 3 katte gennem årene på Inges kattehjem. Jeg har hver gang fået super god service og professionel håndtering af alle mine iÞvrigt 6, katte, også når de har vÊret ved dyrlÊgen tilknyttet kattehjemmet. Alt i alt et sted jeg kun kan anbefale, både for kÞb af kat, råd om adfÊrd, sygdom og foder og deltagelse i deres frivillige arbejde. Jeg vil ikke kÞbe kat andre steder.

2024幎11月29日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Lena. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Professionel hjÊlp

Professionel hjÊlp, sÞde medarbejdere og det bedste af det hele; jeg fik min nu afdÞde furbaby Lady Louise med hjem 🙏
Da skÊbnen som sagt ville det anderledes, måtte jeg tage brat afsked med min Louise fÞr tid. Og da jeg ikke kunne undvÊre poterne i hjemmet, adopterede jeg den dejligeste Rimi-mis fra Odense afdelingen.
Deres arbejde pÃ¥ kattehjemmet inspirerede mig ogsÃ¥ til at selv at blive frivillig 🙂 Og nu har jeg en dejlig furbaby i sofaen igen, takket vÊre jer ❀🐟

2024幎2月21日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Juliana. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Professionel rådgivning i forbindelse med adoption af 2 killinger.

Jeg Þnskede at adoptere 2 killinger, så min gamle hankat kunne få noget mere selskab. Jeg besÞgte kattehjemmet i Odense, hvor jeg fik god, relevant og meget professionel vejledning om, hvilke killinger, der bedst kunne matches med "ham den gamle". Jeg fik også gode og brugbare råd til den optimale sammenfÞring af kattene.
Den ene af killingerne havde haft noget sygdom i maven, som han knapt var ovre. Jeg fik alt med til hans rekonvalescens, bl.a. medicin til at genoprette normal mave- tarmbalance.
Alt i alt en rigtig rar oplevelse, og jeg kommer gerne igen!

2024幎11月12日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Anette. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Venlig og god betjening

Venlig og god betjening. Meget fin rådgivning i Odense afdelingen.

2024幎11月26日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Jens. Mange tak for din fine anmeldelse - tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Dårlig kommunikation og uprofessionel opfÞrsel

Havde bestilt tid til kastrering, chip og vaccination af vores hankat. Da jeg ankommer spÞrger de, hvor meget katten vejer, og den bliver da målt til 2,7kg. De konstaterer hurtigt derefter, at de ikke vil risikere at lÊgge katten i narkose grundet risiko for at han kaster op, da han "kun" har fastet fra kl. 06.

I mailen de havde sendt dagen forinden, står der "En killing under 6 mdr ELLER en lille kat under 2 kg skal faste fra kl 06.00 samme morgen." Da vores kat var under 6 måneder, og vi ikke kendte dens vÊgt, gik vi ud fra, at vi kunne lade ham faste fra kl. 06.
Det var åbenbart ikke godt nok. Selvom jeg viste dem deres mail, mente de, at de ikke kunne stå til ansvar for "min fortolkning" af deres skriv.
På deres hjemmeside står der "Er der tale om en lille kat eller killing under 2 kg, så skal den fÞrst vÊre fastet fra kl. 6 samme morgen."
Udover deres forskellige beskrivelser af regler omkring faste, var personalet (jeg går ud fra at hun var dyrlÊgen) meget hurtig til at sige "jeg tror vi stopper nu", og havde ingen interesse i at se sagen fra min side. Deres eneste kompromis var at booke en ny tid, eller ordne vaccine og chip til en "meget dyrere pris" og et ubestemt tidspunkt i lÞbet af dagen, da jeg ikke havde booket en konsultation til dette, men en "fuld pakke".
Ekstrem ringe oplevelse, ikke en snÊrt af forståelse, og en meget fordÞmmende tone.
GÞr jer selv den tjeneste, at gÞre jeres retningslinjer ens alle de steder I skriver den, så I minimerer misforståelser.

2024幎11月21日

KÊre Sune

Vi beklager rigtig meget at der er sket en fejl i vores kommunikation på vores mail korrespondance. Vi sÞrger for at få rettet op på det og talt med vores medarbejdere om det.

Mange hilsner

Jeg er frivillig på Inges Kattehjem i

Jeg er frivillig på Inges Kattehjem i Glostrup. Jeg er rigtig glad for at komme på katte hjemmet og jeg oplever personalet, som super engagerede. Alle har en vilje til at gÞre det bedste for kattene, selv om de indleverede katte ofte har haft en barsk fortid. Min nÊste kat bliver bestemt fra Inges Kattehjem.

2024幎11月7日

Inges Kattehjem からの回答

KÊre Annette - det er så dejligt at du som frivillig stÞtter vores arbejde - tusind tak for sig og sin anmeldelse

AmatÞrer

Når man har med medarbejderne i Inges kattehjem at gÞre, skal man huske at optage alle samtaler på tape. Disse mennesker er amatÞrer og ikke vandt til at omgåes mennesker på et almindeligt niveau. Derfor bÊr over med dem, de kan ikke reagere anderledes end de gÞr. Vi opserverede det, da jeg mÞdte op sammen med min x kone. jeg var som besÞgende hos min x kone, blevet bidt i hånden flere gange, af en ret så stor kat. Den havde bidt igennem knogler og sener i min hånd. Min x kone og jeg, kom for at få råd om hvodan man kunne få katten neutraliseret. De tog katten satte den ind i et bur gav min x kone 700 kr. og beholdt katten. Dette minder mig om tyveri. Sikke en fin rådgivning. De har derefter gensolgt katten. Undskyldningen var at jeg måtte havde talt hårdt til katten og det var min egen skyld at katten bed mig. Det er jo ikke min kat den bor ikke hos mig, jeg var kun på besÞg. Jeg har set katten 2 gange ialt. Det kostede mig forrelÞbig indlÊggelse, 1 måned med flere tyber pencilin og jeg er stadig ikke rask. Jeg har sjÊldent vÊret uden for mere ubehagelige mennesker end disse personer. De vil sikkert prÞve at bortforklare deres opfÞrsel, men det bliver svÊrt for dem, da alle samtaler er optaget på en phillips tape recorder, Den samme som DR bruger.

Bent Leidecker. Ing

2024幎9月18日

Hej Bent

Dig og din kone afleverede katten retur, da du mente hun var agressiv. Du truede os med at du ville skyde katten ude i skoven, hvis vi ikke tog hende tilbage, for det havde du gjort fÞr med en anden kat. Din kone var meget ked af det, men du ville ikke have hende mere. Du fortalte også at du havde sparket ud efter hende. I fik pengene retur. Da I efterfÞlgende fortrÞd, sagde vi nej på grund af din tidligere opfÞrsel. Vi mente ikke at det var det bedste for katten. Du er mere end velkommen til at komme med dine optagelser.

Hold da helt op!

Hold da helt op!
Ringede efter aftale til Anita, da vi oprindeligt skal af med 2 katte. Dog har vi ombestemt os mht. den ikke-steriliserede hankat, hvilket jeg da lige skal love for at jeg fik lov at stå til ansvar for overfor hende!
Jeg fik skÊld ud over, at vi hellere vil have ham på en gård, da "han jo bliver slået ihjel af de andre katte", "at vi ikke giver ham et godt liv mv. " og hun nÊgtede pure at tale videre om den hunkat, vi desvÊrre skal af med.
"Ring, når I er klar til at aflever begge to"

Vi kommer ikke til at aflevere en eneste kat der!

2024幎9月2日

KÊre Mette

Vi arbejder til daglig med dyrevÊrn og vi arbejder hver dag for alle kattes velbefindende. Vi er ikke enige i, at bare fordi det er en hankat, så behÞver den ikke at blive neutraliseret. En hankat kan lave mange killinger i området i lÞbet af meget kort tid og der er derudover forhÞjet risiko for slåskampe, katteaids og KatteLeukÊmi. Vi ser jo netop mange af disse ulykkelige skÊbner i vores daglige arbejde. Mange folk er plagede af strintende fertile hankatte og dermed også en risiko for at nogen vil gÞre ham ondt.

NÃ¥r vi hjÊlper folk der har problemer, sÃ¥ skal vi altid sÞrge for at problemerne i omrÃ¥det ikke fortsÊtter. Det har vÊret vores fornemmeste opgave i snart 55 Ã¥r. Vi kunne have hjulpet dig med at fÃ¥ ham kastreret, inden du ville sÊtte ham pÃ¥ landet “som den strejfer han er” men vores samtale sluttede da du kaldte vores medarbejder for ukvemsord og truede med at lave anmeldelse pÃ¥ Trustpilot.

Hilsen
Inges Kattehjem

ImÞdekommende og fagligt godt personale

Vi adopterede en dejlig hunkat fra Glostrup Afd. Vi blev kun mÞdt at venlige og kompetente mennesker. Vi har vÊret der flere gange og har oplevet, at nogle af de mennesker der mÞder op i kattehjemmet tror at de er nede og kÞbe en liter mÊlk i Netto og ikke er ved at anskaffe sig et levende vÊsen. Vi kan varmt anbefale Inges Kattehjem i Glostrup.

2024幎8月12日