Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. ð Jeg Þnskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg kÞbte Michelle. 1 Ã¥r gammel. Hun er vant til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg hentede mine to rÞdder pÃ¥ 2 og 3 Ã¥r hos Inges Kattehjem i NÊstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kÞrte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... ãã£ãšèŠã
Der er sÃ¥ mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imÞdekommende personale. 2. Svarer beredvilligt pÃ¥ faglige spÞrgsmÃ¥l. 3. Kattene pÃ¥ stedet (NÊstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... ãã£ãšèŠã
Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i NÊstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var sÞde ved bÃ¥de mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets stÞrste katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og NÊstved.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞnt sted med gode mennesker derâŠ
SkÞnt sted med gode mennesker der oprigtigt holder af katte og altid gÞr at kattenes velfÊrd er i hÞjeste fokus

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg har arbejdet der - stedet går i den grad op i dyrevelfÊrd
Jeg har arbejdet der, og jeg kan sige, at det er meget dedikerede mennesker, der står i butikken, og som sidder i resten af huset. Jeg er meget tilfreds med stedet.

Verdens bedste Inges Kattehjem fÞr altâŠ
Verdens bedste Inges Kattehjem fÞr alt hvad de kan for hjemlÞse katte. ððââ¬

Som mangeÃ¥rig frivillig hos IngesâŠ
Som mangeÃ¥rig frivillig hos Inges kattehjem i Glostrup mÃ¥ jeg bare sige at det er sted hvor man passer godt pÃ¥ kattene. Det glÊder mig at se hvordan bÃ¥de ansatte og frivillige gÞr sit for kattenes skyld. Der er flere af kattene der kommer igen i ferieperioderne, og det er dejligt at se hvordan de med tiden betragter kattehjemmet, som deres andet hjem. Jeg har vÊret frivillig pÃ¥ kattehjemmet siden 2018, og det skyldes at jeg ser at kattene bliver behandlet godt. Og samtidig fÞler jeg at mit arbejde som frivillig bliver hÞjt vÊrdsat ð

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg er plejemor hos Inges kattehjem iâŠ
Jeg er plejemor hos Inges kattehjem i Glostrup, og at skifte over til dem, har jeg bestemt ikke fortrudt.
Personalet er simpelthen så sÞde, og jeg får den hjÊlp, jeg og killingerne har brug for.
Faktisk er Inges kattehjem det sted, jeg kÞbte min allerfÞrste kat tilbage i 1990ðœ

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale Inges kattehjemâŠ
Jeg kan varmt anbefale Inges kattehjem til alle. De tager deres ansvar alvorligt og er super sÞde empatiske mennesker.
Jeg fik min kat tandoppereret i klinikken afdeling Odense. DyrlÊgen på Inges kattehjem observerede 2 ressesive lÊssioner som min davÊrende dyrlÊge desvÊrre havde haft overset. Jeg prissÊtter virkelig, at jeg skiftede dyrlÊge hertil. Jeg fÞler at både min kat og jeg er i trygge hÊnder. Jeg blev under hele forlÞbet mÞdt med venlighed af kompetent personale samt dyrlÊger.
Jeg fik forudgÃ¥ende for opperationen super gennemskuelig vejledning i hvordan hun skulle fastes, samt udfÞrlig instruering i medicinering og diet med vÃ¥dkost de fÞlgende dage. Efter opperationen blev der fulgt op pÃ¥ hende og sikret at hun var tilbage i hendes habituelle tilstand. 5 stjerner herfra ð

Amazing âŠ
Det er en fuldstÊndig fantastisk oplevelse at adoptere fra Inges Kattehjem. Det er den stÞrste ekspertise man kan forestille sig, fagligheden er usÊdvanlig og ekstrem hÞj og for slet ikke at tale om engagement og dedekation som oveni rummer den stÞrste omsorg for hver eneste kat og for stedet.
Det er klart et sted der drives med liv og sjÊl krydret med faglighed og fokus på både omsorg og udvikling.

Efter mit besÞg på Inges Kattehjem i Hobro
Efter mit besÞg på Inges Kattehjem i Hobro, hvor jeg fik en rigtig god vejledning med hensyn til hvilken kat der kunne vÊre den rigtige killing til min familie. Personalet gav mig god tid til at få svar på mine spÞrgsmål om pleje og pasning af katte. Der var en venlig og god atmosfÊre, Jeg kan kan kun anbefale stedet

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg kÞbte ny kat hos Hobro afdelingenâŠ
Jeg kÞbte ny kat hos Hobro afdelingen af Inges kattehjem. Jeg mistede min dejlige kat i efteråret '23 og bestemte mig for at nu var det tid til en aflÞser, jeg fandt en rigtig dejlig killing hos "min ven katten/ Inges kattehjem" i Hobros hjemmeside, killingen var desvÊrre ikke den rigtige for mig men jeg fik en rigtig god og kyndig hjÊlp og vejledning hos de super kompetente damer der passer kattene der oppe og vi fandt (i fÊllesskab) en anden kat som nu er "queen of the castle" her på matriklen.
Internatet i Handest ved Hobro kan kun anbefales herfra og man bliver hjulpet og vejledt hele vejen gennem processen ved udvÊlgelsen af katten, fordi de kender de katte der er oppe hos dem, og ved også om katten vil egne sig til kundens Þnsker, er katten inde eller ude kat, indad vendt eller udad vendt, kan den lide selskab eller vil den helst vÊre mere alene med ejeren(e).
Og mindst lige så vigtigt jeg fik TID til at snakke/kÊle med katten inden jeg udvalgte den helt rigtige potetrold, der var ikke noget tidspres (som jeg desvÊrre oplevede hos et andet internat i SÞnderjylland).

God oplevelse i Hobro-afdeling
BesÞgte Hobro-afdelingen: Kattene bor i gode forhold - rummene er katte- og besÞgervenlig indrettet. Man kan mÊrke hvor dedikeret personalet er. De tager sig god tid, svarer på alle spÞrgsmål, har super praktiske råd og styr på det administrative. Kom hele vejen fra KÞbenhavn og fik endda tilbudt en kop kaffe til turen hjem. Rigtig god oplevelse! Det virker ligeledes til at der er et godt samarbejde med afdelingen i Glostrup.

Inges Kattehjem ããã®åç
Super flinke og god vejledning
Inges Kattehjem har de sÞdeste personale og de har de sÞdeste og lÊkreste katte.
Der er en super god vejledning så det er den rigtige kat man får med hjem.

Inges Kattehjem ããã®åç
Det skÞnneste sted at hente din nyeâŠ
Hobro afd.
Det skÞnneste sted at hente din nye kat. God vejledning og hjÊlp. Vores Garfield, fik en hård start, men der var hele vejen igennem hjÊlp fra Anita. I dag er han den mest skÞnne og dejligste kat.

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg har fået en god behandling
Jeg har fÃ¥et en god behandling. De er gode til at rÃ¥dgive og vejlede. Og kÞbte verdens bedste huskat i Hobro. Dette har jeg papir og pokal pÃ¥. Og verdens sÞdeste katð»â€ïž

Super seriÞs og altid hjÊlpsomme
Super seriÞs og altid hjÊlpsomme

Inges Kattehjem ããã®åç
Vi kommer en del pÃ¥ internatet i HobroâŠ
Vi kommer en del pÃ¥ internatet i Hobro som er blevet til Inges Kattehjem de er altid sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme vi kommer bÃ¥de som privatpersoner og som plejefamilie i internatet og altid er der smil og kram at fÃ¥ og en god snak om misserne â¥ïžð

Inges Kattehjem ããã®åç
Har for flere Ã¥r siden adopteret denâŠ
Har for flere Ã¥r siden adopteret den dejligste kat Simba ðºðº, den passer perfekt til vores familie.

Inges Kattehjem ããã®åç
Et rigtig godt sted at kÞbe en kat
Et rigtig godt sted at kÞbe en kat. God vejledning og hjÊlp til alt fra foder til kattepension, når ferien banker på dÞren.
Vi var lidt uheldige med vores fÞrste kat, der desvÊrre var syg. Katten kom retur og vi fik en anden uden problemer. Den sidste blev taget af rÊven, sÃ¥ nu har vi kat nr. 3 fra MinVen Katten i Hobro. Alle tre har vÊret rolige og passet perfekt til osð

Inges Kattehjem ããã®åç
Hobro-afdelingen er i top!
Jeg hentede en 13 år gammel hankat i Hobro-afdelingen. Han blev anbefalet til mig af en medarbejder, og jeg kunne ikke have fået en skÞnnere kat.
Har tidligere adopteret flere katte fra internatet, og har der vÊret problemer er de blevet lÞst.

Inges Kattehjem ããã®åç
Jeg er utrolig taknemmelig.
Jeg er utrolig taknemmelig for Inges Kattehjem. Hos dem har jeg vÊret så heldig, at adoptere to vidunderlige katte, Manse og Dobby, som har beriget mit liv på måder, jeg aldrig havde forestillet mig, og kan nu aldrig vÊre dem foruden.
Manse adopterede jeg for 2 år siden, da han var 6 år, og Dobby for 1 år siden, da han blot var 1 år gammel. Inges Kattehjem hjalp mig med at finde disse drenge, som passede til mit hjem og min livsstil, hvor jeg mÊrkede personalets interesse for kattene og deres fremtidige lykke, gennem deres viden, professionalisme og dedikation.
Jeg kan varmt anbefale Inges Kattehjem til alle, der Þnsker at adoptere kat â de gÞr et fantastisk arbejde, og jeg vil altid vÊre taknemmelig for deres indsats.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã