IntensivePT レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Utbildningen var mycket bredare Àn jag hade kunnat förestÀlla mig. DjuptgÃ¥ende god teori, detaljerad och god information om hur man gÃ¥r fram . FrÃ¥gor besvarades alltid inom fÃ¥ timmer pÃ¥ mejl... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det Àr en bra och otroligt fin utbildning som gav mig mÃ¥nga nya idéer och insikter, det jag tycker Àr lite trÃ¥kigt Àr att man inte kan fÃ¥ betala av den hur snabbt som jag vill, utan en massa krÃ¥ngel.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr otroligt nöjd med utbildningen! Den hÃ¥ller en mycket hög nivÃ¥ och Àr bÃ¥de vÀlstrukturerad och pedagogisk. InnehÃ¥llet tÀcker alla relevanta omrÃ¥den och Àr upplagt pÃ¥ ett sÀtt som gör det lÀtt at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett vÀldigt smidigt och flexibelt sÀtt att studera pÃ¥. Det hÀr upplÀgget passade mig perfekt dÃ¥ jag jobbar heltid. Jag kunde pÃ¥börja utbildningen och sedan slutföra den precis nÀr jag ville. LÀrarna o... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sveriges överlÀgset största PT Utbildning på distans. Se varför så många vÀljer att utbilda sig till Personlig TrÀnare tillsammans med oss

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Fem stjÀrnor av fem

En tuff men rolig, intressant & lÀrorik utbildning. Trevliga & duktiga förelÀsare.
Hade gÀrna haft fler praktiska helger för att få chansen att testa mera praktiskt. Det blev mycket information att få in & testa på bara en helg.

2021幎8月10日

Grymt bra utbildning

Grymt bra utbildning. Man lÀr sig mycket på kort tid. FörelÀsningarna var riktigt bra men långa, men så Àr det med intensiv utbildning. Rekommenderas för er som vill lÀsa PT utbildning. Man lÀr sig som sagt mycket och mer Àn man behöver, billigt och bra lÀrare.
Dock lite lÃ¥nga förelÀsningar men Àr det dÃ¥ligt vÀder sÃ¥ vad spelar det för roll 🀷‍♂.
Rekommenderas starkt.

2021幎8月9日
5぀星のうち5の評䟡

Overall en mycket bra utbildning

Overall en mycket bra utbildning,
Bra jobbat, mycket nöjd 👍

det enda jag anmÀrkte på var att akutsjukvården kunde innehållit något mer angående akuta blödningar, då detta krÀver relativt kort tid men kan rÀdda många liv.

Utöver det kÀndes det toppen, det Àr såklart alltid frågan om hur man ska göra en intensivkurs på fem timmar om dagen mer pedagogisk, och har sjÀlv inget svar på den frågan utöver vad ni redan gjort.

2021幎8月5日

GenomtÀnkt PT utbildning

En utbildning med lÀrare som bryr sig om sina elever. DÀr du aldrig kÀnner dig ensam, efter som du snabbt får svar på eventuella frågor. Undervisarna tar sitt jobb på allvar och de Àr tydligt att de alla brinner för att utbilda personliga trÀnare.

2021幎8月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jag tyckte att det var en superbra

Jag tyckte att det var en superbra utbildning. Bra konstruerat och vÀldigt lÀrorikt, fantastisk gemenskap bland förelÀsare, lÀrare på praktiska helgen samt elever online och på plats. Var verkligen en fantastisk upplevelse att ta del av denna utbildningen. Rekommenderar verkligen

2021幎6月28日

Bra upplÀgg

VÀldigt bra upplÀgg på distans och vÀldigt skönt att kunna studera precis nÀr man vill och ta det i sin egna takt. Man kÀnner ingen press och det gjorde för mig iaf att jag kunde prestera bÀttre!

2021幎6月21日

UtmÀrkt

IntensivePT-teamet Àr professionella och kunniga i sitt stödjande nÀr jag haft behov. Mycket pålitliga i sitt mentorskap. Otroligt intressant, inspirerande Podcast om att starta PT online. Det var avgörande för den förberedelsen jag driver nu att köra PT online. Gillar mycket Facebooks forum med alla dessa kunniga PT som hjÀlper i alla typer av frågor. Alltid mycket trevliga och med mycket vilja att hjÀlpa.

2021幎1月2日

Highly recommended education!

After training CrossFit for 5 years, I decided to take the plunge and get my personal training certificate to help others, not just myself. This education was everything that I needed: learning at a distance, going at your own pace, excellent teachers that really know their stuff, and a bit of fun to keep you going. I highly recommend Intensive PT.

2020幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt från start till slut.

Bra upplÀgg på både lektioner, praktisk helg och prov. Har man frågor så Àr de snabba svar tillbaka.
Rekommenderar verkligen denna utbildning då du gör den på distans och det Àr verkligen supersmidigt. Proffsigt !

2019幎12月19日

Hög kompetens, bra lÀrare och ett tryggt nÀtverk ~ IPT

Otroligt imponerad över upplÀgg, lÀrarnas höga kompetens och det riktigt kvalitativa utbildningsmaterialet! Jag Àr mer Àn nöjd att jag valde IPT nÀr jag skulle bli personlig trÀnare. Jag kommer fortsÀtta med fler utbildningar genom IPT och jag har redan rekommenderat dem till flera av mina vÀnner! Om du vill lÀsa till personlig trÀnare på distans men med en utbildning som inte tummar på kvalitén och dÀr du lÀr dig otroligt mycket ska du vÀlja IPT! Tack IntensivePT! Charlotte Steinwig, Sund och Stark.

2019幎11月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス