Utbildningen var mycket bredare Àn jag hade kunnat förestÀlla mig. DjuptgÃ¥ende god teori, detaljerad och god information om hur man gÃ¥r fram . FrÃ¥gor besvarades alltid inom fÃ¥ timmer pÃ¥ mejl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det Àr en bra och otroligt fin utbildning som gav mig mÃ¥nga nya idéer och insikter, det jag tycker Àr lite trÃ¥kigt Àr att man inte kan fÃ¥ betala av den hur snabbt som jag vill, utan en massa krÃ¥ngel.... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med utbildningen! Den hÃ¥ller en mycket hög nivÃ¥ och Àr bÃ¥de vÀlstrukturerad och pedagogisk. InnehÃ¥llet tÀcker alla relevanta omrÃ¥den och Àr upplagt pÃ¥ ett sÀtt som gör det lÀtt at... ãã£ãšèŠã
Ett vÀldigt smidigt och flexibelt sÀtt att studera pÃ¥. Det hÀr upplÀgget passade mig perfekt dÃ¥ jag jobbar heltid. Jag kunde pÃ¥börja utbildningen och sedan slutföra den precis nÀr jag ville. LÀrarna o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sveriges överlÀgset största PT Utbildning på distans. Se varför så många vÀljer att utbilda sig till Personlig TrÀnare tillsammans med oss
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta utbildning någonsin
Jag Àr sÃ¥ nöjd, bÀsta Utbildnigen, sÃ¥ bra, bra hjÀlp, snabb hjÀlp och bra stöd, Àlskar allt man fÃ¥ göra och att man har hur lÃ¥ng tid man vill, finns sÃ¥ bra möjligheter med de hÀr och allt man fÃ¥r. Denna utbildning Àr obeskrivlig och jag Àr tacksam för deras hjÀlp de Àr sÃ¥ kul ð och lÀrarna vilka stjÀrnor ni Àr sÃ¥ grymma alla â€ïžâ€ïžâ€ïž
Givande lÀrdomar och upplevelse
En bra blandning av professionalism och personlig kontakt
Fantastiska förelÀsare
Fantastiska förelÀsare! Så intressant och rolig utbildning!
Otroligt lÀrorik kurs
Otroligt lÀrorik kurs med fantastiska lÀrare alltid redo att stödja dig under och efter dina studier. 100% rekommenderas.
Enormt LÀrorik Utbildning, med skickliga och pedagogiska lÀrare!
Jag har precis tagit examen och fått min licens hos IntensivPT. Jag kunde inte valt ett bÀttre företag/skola att ta min licens hos, LÀrarna Àr enormt pedagogiska, vÀldigt skickliga på att lÀra ut! Allt inom IntensivPT Àr enormt professionellt. Alla funderingar jag haft har svarats genom deras fantastiska support som förklarat noggrant så att man förstår och finns alltid tillgÀngliga 24/7 om inte svarar de dagen efter.
Jag har fått allt hjÀlp jag kunnat få under min utbildning och kan inte vara mer tacksam. Jag skulle sÀga att det frÀmst Àr till deras struktur och pedagogiska kunskaper och tillgÀnglighet som gjort att jag lÀrt mig allt så pass bra och lyckats ta min Licens. Det jag gillar med Intensiv PT Àr att du tar allt plugg i din takt och kan starta proven om du kÀnner dig redo efter 4veckor eller 6månader. De har så många verktyg tillgÀngliga för dig som elev, som exempelvis Podd-ar om arbetet som PT, vad du behöver tÀnka på. Samt ett enormt lager på artiklar de skapat, för att underlÀtta plugget.
Jag Rekommenderar IntensivPT enormt mycket!
Bra utbildning med bredd
Fantastiskt bra utbildning! Bra bredd, och positivt att Àven sÀlj/marknad finns med. Den praktiska helgen var super :)
VÀldigt bra utbildning
VÀldigt bra utbildning! Proffsigt och med vÀldigt bra innehåll!!
SÃ¥ glad att jag valde IntensivePT
Jag Àr så otroligt glad för att jag valde att lÀsa till pt genom Intensivept.
Teamet runt utbildningen Àr mycket kunniga, noggranna och svarar snabbt om det Àr något man undrar.
Den fysiska helgen var Àven den vÀldigt lÀrorik och inspirerande.
Något som jag också tycker Àr fantastiskt bra Àr att man Àven som utbildad pt har alla möjligheter att ta del av material och att man alltid kan höra av sig med frågor samt ta del av ett stort kontaktnÀt mm
Fantastisk utbildning
Fantastisk utbildning! Engagerade förelÀsare som brinner för sina Àmnen och bjuder in till frågor så att man kÀnner sig delaktig trots att det Àr en distansutbildning. Den otroligt korta svarstiden på supporten från rÀtt lÀrare till rÀtt fråga gör ju också sitt till. Hela upplÀgget Àr så vÀl genomtÀnkt för att man verkligen ska ha de bÀsta förutsÀttningarna för att lyckas både med sina studier och sin kommande karriÀr. Att plugga hos IntensivePT har fått mig att kÀnna mig trygg, inspirerad, kompetent, delaktig och otroligt tacksam.
En gedigen och bra utbildning som manâŠ
En gedigen och bra utbildning som man kan göra i sin egna takt ðð»
Ãver förvÀntan
Utbildningen var över förvÀntan, och höll hög kvalité. Den kÀndes verkligen anpassad efter verkligheten. Mycket smidig att genomföra då den går att anpassa utefter egna förutsÀttningar och behov.
En röd trÃ¥d genom studier medâŠ
En röd trÃ¥d genom studier med nÀrvarande och engagerade lÀrare. Karl Àr alltid lika trevlig och peppande! Man kÀnner att de vill man skall klara utbildningen och de tror pÃ¥ dig! Supernöjd ð
Bred och omfattande utbildning
Bred och omfattande utbildning med förelÀsare som brinner för sin Àmnen.
Ett upplÀgg som gör att en aldrig behöver kÀnna sig stressad utan en kan göra alla moment och studera i sin egen takt.
Mycket bra utbildning!
Mitt omdöme
Utbildningen från IPT tycker jag har varigt rolig, intressant och utmanande på flera olika sett. Jag har lÀrt mig en massor och funderar Àven på att lÀsa vidare fler av de kurserna som IPT erbjuder. Kursledarna och supporten har varigt hjÀlpsamma med frågor, och deras inlÀmmningssystem för uppgifter har fungerat vÀldigt bra för mig.
LÀrt mig jÀttemycket
LÀrt mig jÀttemycket. Ni stÀller krav och ibland drar man håret av sig men till slut ramlar poletten ner och då lÀrde jag mig mer Àn om ni bara godkÀnde något som inte var riktigt bra. Bra feedback på inlÀmningsuppgifter. Bra upplÀgg på hela utbildningen. Fantastisk tillgÀnglighet, ni svarar fort på mail.
Otrolig lÀrorik utbildning
Otroligt lÀrorik utbildning! Fantastiska lÀrare med professionalitet och noggrannhet. En utmaning jag kommer ha med mig livet ut!
Fantastik utbildning
Fantastik utbildning, rekommenderar alla framtida PTŽs att ta just denna vÀg. Tufft och intensivt men super! Alla förelÀsare var toppen och live förelÀsningarna ger dig möjlighet att stÀlla frågor vilket var toppen. Speciellt med en genomsyrande attityd att det verkligen inte finns några dumma frågor!
Ska redan nu kika på nÀsta del av deras kursutbud för att fördjupa mina kunskaper
Mycket bra utbildning
Pedagogiska och djupgående förelÀsningar. Tillgång till förelÀsningsresurser med mera. LÀtt att stÀlla frågor och få hjÀlp.
En bra utbildning
En bra utbildning dÀr lÀrare Àr lÀtta att få tag på, du får snabba svar, detaljerade förelÀsningar och pepp från både lÀrare och kurskamrater.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹