Utbildningen var mycket bredare Àn jag hade kunnat förestÀlla mig. DjuptgÃ¥ende god teori, detaljerad och god information om hur man gÃ¥r fram . FrÃ¥gor besvarades alltid inom fÃ¥ timmer pÃ¥ mejl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det Àr en bra och otroligt fin utbildning som gav mig mÃ¥nga nya idéer och insikter, det jag tycker Àr lite trÃ¥kigt Àr att man inte kan fÃ¥ betala av den hur snabbt som jag vill, utan en massa krÃ¥ngel.... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med utbildningen! Den hÃ¥ller en mycket hög nivÃ¥ och Àr bÃ¥de vÀlstrukturerad och pedagogisk. InnehÃ¥llet tÀcker alla relevanta omrÃ¥den och Àr upplagt pÃ¥ ett sÀtt som gör det lÀtt at... ãã£ãšèŠã
Ett vÀldigt smidigt och flexibelt sÀtt att studera pÃ¥. Det hÀr upplÀgget passade mig perfekt dÃ¥ jag jobbar heltid. Jag kunde pÃ¥börja utbildningen och sedan slutföra den precis nÀr jag ville. LÀrarna o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sveriges överlÀgset största PT Utbildning på distans. Se varför så många vÀljer att utbilda sig till Personlig TrÀnare tillsammans med oss
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supernöjd med utbildningen
Supernöjd med utbildningen, bra kvalité på material som hålls uppdaterat, kunniga lÀrare som Àr engagerade i oss elever och den praktiska helgen var otroligt rolig och lÀrorik! Kan varmt rekommendera den till alla dom vill jobba som personlig trÀnare eller bara vill lÀra sig mer om trÀning och hÀlsa.
Kunniga förelÀsare och bra support iâŠ
Kunniga förelÀsare och bra support i Facebook grupp och via mail. Skönt med inspelade förelÀsningar som man kan se flera gånger.
En extremt lÀrorik utbildning
En extremt lÀrorik utbildning! Jag rekommenderar IntensivePTs utbildning alla dagar i veckan!
bra kurs
En vÀlgenomtÀnkt kurs som ger bra grund till yrket. LÀtt att hålla kontakt och få hjÀlp trots att kursen Àr på distans samt får man snabb och vÀrdefull återkoppling på sitt arbete. Bra kurs för dig som har råd och behöver en flexibel utbildning.
En otroligt lÀrorik utbildning men en röd tråd
En vÀldigt tydlig utbildning med en röd tråd och det viktigaste, kunniga förelÀsare som höll förelÀsningarna otroligt intressanta men också lÀrande.
Fantastiskt bra utbildningsupplÀgg ochâŠ
Fantastiskt bra utbildningsupplÀgg och service.
Toppenutbildning
Man har bland annat fÃ¥tt den hjÀlp man behövt, och superbra feedback pÃ¥ inlÀmningar som man faktiskt lÀrt sig nÃ¥got av. Toppen utbildning ððŒ
Passade mej perfekt
Passade mej perfekt! Utbildade om mej efter 30 år som snickare, distans utbildning utan tids krav.
Tack var IPT blev det möjligt, ni Àr suverÀna.
Stort TACK!
Bra upplÀgg med mycket material
Jag tycker att ett upplÀgg Àr vÀldigt bra, kunde avsluta utbildningen nÀr det passade mig utan stress. Ni har Àven mycket information som podd, inlÀgg, program att arbeta i, mallar m.m. Utöver primÀra utbildningsmaterialet som man kan anvÀnda sig av Àven efter utbildningen vilket Àr super!
VÀldigt bra utbildning
VÀldigt bra utbildning. Extremt bra bemötande och återkoppling ifrån lÀrare och vÀldigt tydlig plan och bra med hjÀlpmedel för att kunna utföra sin utbildning.
Allt var perfekt
Kvalitet
Kvalitet, kunskap, snabba svar på frågor och funderingar, bra upplÀgg på förelÀsningar o praktiken.
En professionell institution inom distansutbildning
De va så professionella med allt de gjorde.
Till exempel i det för vÀder och vind iâŠ
Till exempel i det för vÀder och vind i seglen
BÀsta utbildningen
LÀrorik utbildning och fantastiska lÀrare och pt son alltid Àr tillgÀngliga!!
Underbar erfarenhet!!
DjupgÃ¥ende utbildning inom alla ÀmnenâŠ
Djupgående utbildning inom alla Àmnen som behandlar kroppen och trÀning.
rekommenderar till alla
De bÀsta jag kunde ha gjort var att ta intensive PT. Sjukt bra support och mycket lÀrorika förelÀsningar. Rekommenderar starkt till alla.
Jag Àr mycket nöjd med min utbildningâŠ
Jag Àr mycket nöjd med min utbildning på IntensivePT. Kunniga, engagerade förelÀsare, snabb respons på frågor och gedigen återkoppling under examinationen. Jag kan varmt rekommendera utbildningen!
VÀldigt lÀrorik utbildning med godâŠ
VÀldigt lÀrorik utbildning med god hjÀlp och snabb återkoppling. Rekommenderas starkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã