Jestem taka zÅa!! ð¡ð¡ð¡Od ponad 20 lat mam tu konto i ostatnie 2 lata to jakaÅ katastrofa! Nie polecam INTERII âïž Od tygodnia piszÄ emaile, piszÄ na messengera i zero odpowiedzi âïž SiedziaÅam 3 dni z... ãã£ãšèŠã
ObiektywnoÅÄ, rzetelnoÅÄ i szeroki dostÄp do informacji (w tym sportowych) to powinna byÄ podstawa kaÅŒdego serwisu z wiadomoÅciami. Tymczasem 90 procent artykuÅów w Interii Sport w obszarze I ligi piÅ... ãã£ãšèŠã
Informacyjnie lepsi niz konkurencja , poczta slaba ochrona antyslamowa za darmo lepsza platna , ogolnie 4/5
Brak jakiejkolwiek odpowiedzi i wsparcie ze strony poczty. Problem z ustawieniem weryfikacji dwuskÅadnikowej przez bÅÄdy aplikacji, mimo próÅb naprawienia, brak jakiejkolwiek odpowiedzi z strony porta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
INTERIA.PL - czo³owy polski portal internetowy. Najlepsze serwisy informacyjne i tematyczne (Motoryzacja, Biznes, Sport, Nowe technologie, gry, Kobieta, Facet.) Bezp³atne poczta e-mail i serwis stron WWW
é£çµ¡å
è±åœ
- www.interia.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Co chwilÄ blokowane konto
Co chwilÄ blokowane konto. Pomimo wpisywania hasÅa Noe chce wpuÅciÄ na konto. CaÅy czas tylko probuje wyÅudziÄ nie maÅe pieniÄ dze za odzyskanie hasÅa, chociaÅŒ wpisuje siÄ poprawnie hasÅo. To chyba nie jest zgodne z prawem. Raportowane oare razy po czasie na chwilÄ spokój potem to samo od nowa. Niestety kiedyÅ dobra poczta obecnie nie warta uwagi dopóki nie zacznÄ traktowaÄ ludzi jak ludzi
-10 to moja ocena
-10 to moja ocena.
Informacje spreparowane
Poczta z hakowana peÅno spamu wysyÅajÄ
ManipulujÄ
przy hasÅach do poczty aby wyÅudziÄ pieniÄ
dze za smsa z nowym hasÅem.
Istny kryminal
Nowy interfejs to katastrofa.
Nowy interfejs poczty powoduje, ÅŒe jej obsÅuga przez www. jest niemoÅŒliwa. Funkcjonalnie to katastrofa. Nigdy nie widziaÅem takiego regresu w stosunku do poprzedniej wersji oprogramowania.
Mam pÅatnÄ wersjÄ poczty
Mam pÅatnÄ wersjÄ poczty. I chcÄ mieÄ tÄ wersjÄ, za którÄ zapÅaciÅam. Nowa odsÅona, to beznadziejna wersja. Nieczytelne, brak flag i stron - dla mnie powód do zmiany operatora pczty.
nowy interfejs jest okropny
nowy interfejs jest okropny, poczta byÅa bardzo prosta, moÅŒna byÅo odnaleÅŒÄ stare maile szybko. Teraz to jest poraÅŒka, stare maile dÅugo sie ÅadujÄ , ten interfejs jest maÅo czytelny, do 1999 roku mam pocztÄ i niestety musze zmieniÄ. Nie zawsze nowe oznacza lepsze!
nowy interfejs poczty to poraÅŒka
nowy interfejs poczty to poraÅŒka, gdybym miaÅ taki w momencie zakÅadania to na pewno omijaÅbym pocztÄ.interia.pl .
Klasyczny przykÅad zmian na gorsze.... pomimo protestów uÅŒytkowników. BÄdÄ zmuszony do przejÅcia na programy pocztowe.
Nowy interfejs spowoduje Åmierci poczty interii
Nowy interfejs to dramat, uÅŒywaÅam poczty w interii od 2007 roku, bo wygrywaÅa w swej prostocie z innymi pocztami, pomimo ogromnej iloÅci spamu przychodzÄ
cego na maila. Teraz, po 17 latach bÄdÄ musiaÅa zmieniÄ pocztÄ, bo nowy interfejs jest fatalny, usuwanie spamu staÅo siÄ strasznie niewygodne, brakuje podstawowych przycisków (jak np. wyswietlanie obrazków w pojedynczym mailu). Aby przejÅÄ do starych korespondencji muszÄ godzinami przewijaÄ listÄ wszystkich maili, ewentualnie wpisywaÄ wszystko w wyszukiwerce, ale co jeÅli nie pamietam ÅŒÄ
danych informacji?! WczeÅniej kilkaÅam sobie po prostu numer strony i miaÅam tam dokÅadnie to czego chciaÅam, wszystko po kolei. Katastrofa.
Ogromny bÅÄ
d, Interia pozbywa sie starych klientów, a nowych nie bedzie bo po co wybieraÄ zaspamionÄ
interiÄ, jesli mozna wybraÄ chociaÅŒby gmail, który w tym momencie wyglÄ
da tak samo, ale nie ma aÅŒ tyle spamu i jednak mimo wszystko wygodniej sie go uÅŒywa? Brak moÅŒliwoÅci wybrania wersji wyglÄ
du to krok poczty w interii do grobu.
Firmie juŌ nic nie pomoŌe
Firmie juÅŒ nic nie pomoÅŒe, bo znajduje siÄ pod dnem, a tego nie bÄdzie w stanie z taka ekipÄ przebiÄ. Chamstwo i arogancja, nieuctwo, masa bÅÄdów merytorycznych i jÄzykowych, a juÅŒ szczególnie w tÅumaczeniach obcojÄzycznych cytatów. Infolinia praktycznie niedostÄpna, sekretariat równieÅŒ. Katastrofa.
Nowy interfejs to PORAŻKA!!!!!!!
UsuniÄcie starego interfejsu poczty to ich chyba najwiÄkszy bÅÄ d, dlatego trzeba bÄdzie przejÅÄ do konkurencji!!! Jak zwykle wygraÅ pieniÄ dz, bo jak ktoÅ mÄ dry napisaÅ, ÅŒe najwiÄkszym problemem starego interfejsu byÅa prostota oraz brak moÅŒliwoÅci edytowania tylu reklam, który nowy interfejs wrÄcz zalewajÄ !!!! PORAÅ»KA, nic dziwnego ÅŒe uÅŒytkowników ubywa w zastraszajÄ cym tempie!!!
Jestem uÅŒytkownikiem poczty Interii odâŠ25 lat
Jestem uÅŒytkownikiem poczty Interii od 25 lat i nadszedÅ ten moment kiedy naleÅŒy zmieniÄ operatora.
Do swojego konta nie mogÄ normalnie siÄ zalogowaÄ, pokazuje siÄ bÅÄ
d w logowaniu (niepoprawne hasÅo lub login). Zaznaczam, ÅŒe hasÅa i loginu nie zmieniaÅem od lat. ZgÅaszam ten problem do obsÅugi klienta Interii, ale bez skutku. Nie odpisujÄ
na maile, to jakiÅ dramat
Biuro obsÅugi klienta to masakra
Nie skupiÄ siÄ teraz na samej poczcie, której dziaÅanie pozostawia wiele do ÅŒyczenia i pytaÅ bez odpowiedzi (ktoÅ powinien siÄ wreszcie tym zainteresowaÄ), bo moÅŒna by pisaÄ eseje. Zawsze byÅy negatywne opinie o nich, ale ostatnio, gdy sama byÅam zmuszona do kontaktu, przekonaÅam siÄ o tym osobiÅcie. Nigdy nie spotkaÅam siÄ z takim traktowaniem ze strony biura obsÅugi klienta w jakiejkolwiek firmie. JeÅli macie jakiÅ problem z pocztÄ interia, nie liczcie na pomoc ani na to, ÅŒe uda siÄ go rozwiÄ zaÄ. Ignorowanie e-maili, próÅb, totalny brak szacunku i kompetencji. SwojÄ drogÄ niezÅy pracownik siedzi tam na infolinii z biura obsÅugi klienta. Ma na imiÄ Åukasz, krzyczy do sÅuchawki, rozÅÄ cza siÄ w trakcie rozmowy, brak z jego strony zainteresowania tym co siÄ mówi. JeÅli to czytasz to za kogo siÄ uwaÅŒasz? Nie wiem z czego wynika postawa pracujÄ cych tam ludzi, moÅŒe z niskiej pÅacy, ale wszystko to siÄ dzieje kosztem klienta. Nie rokuje to.
Utrata waÅŒnych danych
"w zwiÄ zku z brakiem logowania na Twoje konto i zaprzestaniem korzystania ze skrzynki pocztowej przez okres przekraczajÄ cy 366 dni korespondencja przechowywana na koncie zostaÅa usuniÄta" zostaÅem zmuszony do wniesienia opÅaty za przywrócenie dostÄpu do mojej skrzynki + usunÄli waÅŒne maile bez wczeÅniejszej informacji telefonicznej mimo, ÅŒe mieli mój numer telefonu
Beznadzieja, poczta co chwilÄ siÄ wylogowywuje i trzeba od nowa wpisywaÄ hasÅo, z innymi pocztami tak nie mam (trzy adresy e-mail mam do róŌnych spraw). Mnóstwo spamu i jeszcze co chwilÄ komunikat, ÅŒe moÅŒna pÅaciÄ za pocztÄ beÅŒ spamu, podczas gdy jest tyle innych konkurencyjnych, dobrych, darmowych adresów. Trzymam ten adres tylko dlatego, ÅŒe jest powiÄ zany z pewnym zakresem dziaÅalnoÅci.
OMIJAÄ TE POCZTE Z DALEKA!!!
HasÅo do poczty znika po 24 godzinach od logowania. Odzyskanie 11 PLN...
Topowe zÅodziejstwo.
Brak prawdziwego rzemiosÅaâŠ
Brak prawdziwego rzemiosÅa reporterskiego. Dziennikarstwo oparte na populizmie i to takim, które balansuje na krawÄdzi prawdy i typowych spekulacji maÅo rozgarniÄtych pracowników firmy. Å»adnego tÅumaczenia siÄ z bÅÄdów, niestosownych insynuacji, ÅŒadnej odpowiedzialnoÅci za jednostronne, negatywne i pesymistyczne podejÅcie do wojny w Ukrainie. Å»adnej empatii i próby emocjonalnego, pozytywnego zaangaÅŒowania czytelników, bo o merytorycznym zaangaÅŒowaniu nie wspomnÄ; do powyÅŒszej tematyki, spraw Polski i Polaków. Jest mi po prostu wstyd, gdy czasem czytam tak niskiego lotu artykuÅy opatrzone krzykliwym tytuÅem oczywiÅcie z niedomówieniem, a w Årodku typowy chÅam - sprawy bez znaczenia lub o bÅahym odziaÅywaniu i prób zrobienia z nich wydarzenia "pierwszej strony".
Do zwolnienia
Oprócz opinii innych uÅŒytkowników dodam jeszcze - ciÄ gÅe bÅÄdy w pisowni i literówki, wstyd bo reporterzyny to chyba chyba podstawówki nie skoÅczyÅy...
nowa polityka interii wymusza naâŠ
nowa polityka interii wymusza na osobach korzystajÄ cych z vpn zmianÄ hasÅa!!!!!!!!!! powiem wprost to ku.re.stwo, namawiam omijajcie te dziadowskÄ firmÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Zablokowanie konta kaÅŒÄ sobie pÅaciÄâŠ
Za odblokowanie konta kaÅŒÄ sobie pÅaciÄ dranstwo musze zmienic poczte nikt juz nie chce takiej poczty dziadostwo
Portal lewicowo-idiotyczny ...
Portal lewicowo-idiotyczny który w swojej histerii zablokowaÅ juÅŒ wszystkie moÅŒliwoÅci wyraÅŒenia opinii swoim uÅŒytkownikom. Absolutny brak demokracji i poszanowania wolnoÅci wypowiedzi. Komuna z partyjnym przesÅaniem zdradzieckiej narracji. GÅówny Åciek z Onetem przy czym Interia miesza trochÄ mniej odchodów.
Coraz gorzej!
Od trzech lat interia schodzi na dno, caÅy czas jest promowana tematyka lgbt, to jest juÅŒ nudne, fake news'y to codziennoÅÄ tak jak na wp.pl! Ostatnio interiÄ czyta siÄ jak NIE Urbana!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã