Intratuinレビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte webstore.Levering uit verschillende winkels. Zeer lange levertijd (een lachertje . Bestelling uit belgie of polen vandaag besteld morgen in huis.)Bij Intra tuin vandaag besteld en een we... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Gistermiddag 26-06-2026 noodgedwongen ( ivm een kadootje kopen) bij de intratuin in Koudekerke binnen gelopen, op zich een prima zaak, op z’n prijzen na, veel te duur. Het was bloedheet, waren 3... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Intratuin IJsselstein ontzettend goed geholpen door jonge man bij de Tuinset afdeling, gaf zeer goede uitleg- complimenten. Na enige twijfel tussen 2 sets ‘s avonds het Nora Tuinset besteld. Deze werd... もっと見る

5つ星のうち1の評価

afgelopen woensdag 24/6 koop ik een tuinparasol en die kan geleverd worden op vrijdag 26/6. donderdagmiddag 25/6 krijg ik een telefoon dat die dus op 26/6 geleverd wordt tussen 16u en 18u. ik schrijf... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 165

レビューを書く

Intratuin verkoopt tweedehands artikelen

Artikel in de opruiming gekocht. Bleek gebruikt te zijn. Zogenaamde tractor stoel. Voor de helft van het geld. Dat was het argument dat het stukken goedkoper was. Dit betrof een stoel die versleten poten had en daardoor wankel stond.
Als ik tweedehands wil kopen, ga ik echt niet naar intratuin toe.
Nu maar hopen dat ik wel mijn geld terug krijg (geen bon aangenomen, wat kon er mis gaan).

2025年6月16日
5つ星のうち1の評価

lange duur nieuwe zending na ontvangst verkeerde bestelling

Verkeerde bestelling geleverd en na snelle retourlevering verkeerde bestelling nog dagen moeten wachten voordat juiste bestelling werd geleverd.
Juiste bestelling is nog steeds net geleverd ondanks diverse verzoeken aan klantenservice. klantenservice is ook slecht bereikbaar en geeft nooit antwoord als ze een vraag onderzoeken

2025年6月14日
5つ星のうち5の評価

High tea Amersfoort

Wij hebben onlangs een High tea genuttigd bij het restaurant van Intratuin Amersfoort.
Ontzettend gezellig gedekte tafel met prachtig servies. Alle hapjes waren heerlijk en royaal.
Mooie presentatie.
De bediening was zeer vriendelijk en attent.

2025年5月20日

Morsdood in 8 dagen.

Als je een keer iets heel snel wil dood zien gaan, koop dan een vijgenboom bij Intratuin. In 8 dagen gegarandeerd morsdood. Wat een troep. 50,- de groenbak in. Nooit meer intratuin dus.

2025年5月26日

Geen levering ontvangen

Heb bestelling gedaan via de webshop, afgerekend met cadeaubon plus ideal. Heb wel bevestiging ontvangen van Intratuin, maar het artikel is niet geleverd. Op vragen via email krijg ik allen automatisch antwoord. Dus geen echte reactie ook niet na herhaaldelijke emails. Ik begin te denken dat ik mijn geld kwijt ben. Intratuin kan je niet telefonisch bereiken, toch wel heel raar.
Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
Wil graag mijn geld terug.
Amstelveen 24 mei 2025.
C. De Sanders

2025年5月24日
5つ星のうち1の評価

Wanneeer je als buitenlandse persoon…

Wanneeer je als buitenlandse persoon die bezig is met Nederlandse taal al goed bezig is en je daarop gewoon word afgewezen en dan durven te zeggen in mail we hebben geen tijd om uit te leggen waarom je niet mag komen solliciteren nee jullie kunnen niet zeggen je ben een buitenlander want dan heb je een rechtzaak aan je broek onrespectvol en discriminerend bedrijf bestaan jullie uit ik snap nu waarom ik nog nooit een buitenlandse heb zien werken in een intratuin schaam je heb zelfs geen zin meer om ook ma 1 cent uit te geven in dit soort winkels

2025年5月23日
5つ星のうち3の評価

Na probleem met bestelling terugbetaling

Heb maar 5 goede Toscaanse Jasmijn planten van de 12 ontvangen en moest hier ook nog is 3 weken op wachten.
Directplant is blijkbaar hier de leverancier.
Kreeg ook 2 half dode planten van langer formaat. Deze waren waarschijnlijk al door een vorige klant afgewezen. De 3 helemaal dode planten die ik ook mocht accepteren heb ik geweigerd. Dus heb nu 5 redelijk goede planten waarvoor ik 250 euro heb betaald. Per mail contact gehad met klantenservice Directplant. Zij zullen de 2 planten van slechte kwaliteit en de niet geleverde planten crediteren.
Fijn dat de klantenservice wel klantvriendelijk is.

2025年5月22日
5つ星のうち1の評価

Cadeau met kassabon niet kunnen ruilen

Met cadeau gekregen zijden boeket naar klantenservice met kassabon om te ruilen tegen andere kleuren. Was niet mogelijk omdat de barcodes verwijderd waren en het te arbeidsintensief was om er nieuwe aan te maken.
(van cadeautje verwijder je de prijzen toch) Deze slechte service had ik van zo'n bedrijf niet verwacht.

2025年5月13日

Got broken item

Bought a hanging chair online — they sent a broken one.
Took two weeks to reach customer service. They sent a replacement that was even more damaged.
The third chair was finally fine, but it took over a month to receive the product I paid for.

2025年5月17日
5つ星のうち1の評価

Gedwongen routes met Ikea gevoel bij Intratuin Halsteren…

Het assortiment bij Intratuin Halsteren is prima maar ze zijn wel behoorlijk duur. Echter, het Ikia in het kwadraat concept is echt gruwelijk. Even een (1) plantje kopen en vervolgens wordt je gedwongen om een kilometers lang pad door de winkel af te leggen langs allerlei prullaria, meubelen en andere onzin die ik niet nodig heb. Je wordt gewoon gespamt in deze zaak of je het wil of niet. Geen shortcuts, je moet al slingerend overal langs. Mij zien ze nooit weer terug.

2025年5月16日

Not done!

Twee maal besteld, eerste bestelling: Zeer mooie en gezonde planten ontvangen! Het enige dat ik kon aanmerken is dat er heel weinig tot zelfs geen variegatie te zien is op de twee planten waar dat wel op zou moeten zitten (enkel op 1 blad van 1 plant is er wat wit te zien!) dus echt balen maar zolang ze gezond zijn kan ik gezien de lage prijs er nog mee leven. Maar plezant is het niet natuurlijk zeker als men net daarom de plant koopt! Mooie plantenpotten! En recht! Want gezien sommige reviews voor desbetreffende potten (op poten) had ik daar wat angst voor maar misschien zijn ze dan ondertussen aangepast want ze staan wel degelijk recht nu, zijn enkel niet waterdicht maar dat is op zich geen ramp natuurlijk enkel wat ongemakkelijk…

Tweede bestelling is er een plant aangekomen (grote anthurium crystallinum van 59€ aub) en op het eerste zicht enkel wat bruine vlekken te zien hier en daar en wat aangevreten gaten in de bladeren dus ik wist dat er een pest-probleem geweest was maar oh wee wist ik veel dat na een twee-tal weken die helemaal onder de wolluizen, een minuscuul klein wit wormpje èn mijten zou zitten! Twijfel zelfs dat ik ook een witvlieg gezien heb zeker gezien de vorm die duidelijk driehoekiger was dan de andere witte beestjes die erop zaten dus zoiezo drie tot zelfs vier verschillende ongediertes erop aub! En dit zonder enige waarschuwing hoor! Want ze weten goed genoeg als ze behandelen en meteen doorsturen naar de klant dat de miserie daar herbegint zodra de eieren uitkomen dus dat er altijd een nabehandeling nodig is dus ik vind dit echt heel klantonvriendelijk! Als het echt niet mogelijk is om de plant daar te houden tot na al de nodige behandelingen waarschuw de klant dan tenminste door de plant te vergezellen van een kaartje met de uitleg wat er allemaal opzit en idd zelfs ook de nabehandeling die men zou moeten doen om jullie gekozen behandeling op te volgen en te doen slagen die zou dan toch ook welkom zijn ja! Dus kortom doe gewoon wat hoort en wacht tot alles in orde is ipv de mensen met jullie miserie op te zadelen! Foei!!!

2025年5月1日

Website niet up-tp-date

Aankoop in de webshop gedaan, en na paar dagen een mail dat het artikel helaas niet leverbaar is. Geld zal binnen 5 dagen terug worden betaald. Zou prettig zijn als de site gewoon up-to-date was. Online bestellen doe ik dus niet meer.

2025年5月12日

Niets ontvangen

Ik wacht al twee weken op een bestelling van kadobonnen twv 500,-. Intratuin reageert nergens op! Ik zou niet aanraden om online te bestellen hier!!

2025年5月14日
5つ星のうち1の評価

Wat een slechte organisatie.

Ik had iets meer professionaliteit van zo’n bekende firma als Intratuin verwacht.

Bestelling zou binnen 1 tot 2 weken geleverd gaan worden. En exact 14 dagen na datum van bestelling zou de levering gaan plaatsvinden.

Helaas bleek maar de helft van de order te zijn geleverd door problemen met voorraadbeheer. Zoiets kan gebeuren zou je zeggen.

Bij levering werd beloofd dat het bedrag van de niet geleverde planten uiterlijk twee weken later gecrediteerd zou worden.
Na twee weken wachten nog steeds geen geld teruggekregen van Intratuin.

Toen ik via een contactformulier op de website contact probeerde te leggen met de klantenservice werd hier niet binnen de beloofde termijn van 5 werkdagen op gereageerd. (Wel bevestiging ontvangen)
Toen telefonisch maar contact gezocht. Hierbij werd ik overigens wel keurig te woord gestaan.

Ook heb ik aangegeven dat €12,50 bezorgkosten wel heel erg veel is voor een half geleverde order. Dit werd helaas totaal genegeerd.

Heb uiteindelijk 4 weken moeten wachten voordat ik mijn geld terug had.

Al met al een zeer teleurgestelde en ontevreden klant.

Hoop niet dat Intratuin zo met al zijn klanten omgaat. Dat zou echter wel verklaren waarom hun klantenservice het zo druk heeft.

2025年5月2日

Oplichting

Verkeerde prijskaartje bij product bij intratuin Duiven.Nadat kassa andere prijs gaf en ik als klant terug liep voor de prijscontrole werd het prijskaartje door een "leidinggevend" persooneelslid verwijderd en aangepast waar ik hij stond. Het zou "om een ander soort, gelijk product" gaan. Die overigens nergens stond. Dit is regelrechte klant oplichting! Ik vraag me af hoevaak dit wordt gedaan en hoeveel geld intratuin verdiend via deze oplichting manier.intratuin moet zich diep schamen. En klanten adviseer ik dringend hun kassabon te controleren.

2025年5月8日
5つ星のうち1の評価

Intratuin laat niks meer horen

23 april een bestelling geplaatst en tot op heden niks gehoord of ontvangen op een bevestigingsmail na. Het duurt nu al 3x zo lang als aangegeven staat in de mail. De bestelling kan ik niet in mijn account zien en dus ook niet volgen. Meerdere keren contact opgenomen, maar er wordt nergens op gereageerd. Het is voor mij veel geld en ik snap niet dat een bedrijf als Intratuin dat niet serieus neemt.

2025年5月8日

31 maart een tuinbank besteld

31 maart een tuinbank besteld. Na weken van wachten (levertijd op de site was 2-3 werkdagen) bank gekregen. Wil ik hem in elkaar zetten, zitten de schroeven er niet bij. Klantenservice bellen, schroeven worden opgestuurd. Weer een week later, nog geen schroeven ontvangen. Weer bellen. Krijg ik een email dat de schroeven nabesteld moeten worden en dat het nog even kan duren. Wat een slechte service. Trek een verpakking open, haal die zak schroeven eruit en stuur ze op. Doe de bestelde schroeven daar weer in. Zo moeilijk is t niet!!!

2025年5月7日

Trustpilot エクスペリエンス