Zeer slechte webstore.Levering uit verschillende winkels. Zeer lange levertijd (een lachertje . Bestelling uit belgie of polen vandaag besteld morgen in huis.)Bij Intra tuin vandaag besteld en een we... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
je bestelt online maar krijgt nooit meer een mail over de levering. Duurde langer dan de 1 tot 3 werkdagen. via de site, die omslachtig werkt met inzien van bestellingen, dagelijks moeten kijken waar... もっと見る
Gistermiddag 26-06-2026 noodgedwongen ( ivm een kadootje kopen) bij de intratuin in Koudekerke binnen gelopen, op zich een prima zaak, op z’n prijzen na, veel te duur. Het was bloedheet, waren 3... もっと見る
Zaterdag 4 juli rond 16.00 uur gingen we het restaurant in Almelo binnen. Ik vroeg aan de medewerkster zijn jullie nog open? Ja hoor! Ik nam een afgedekt schoteltje met 2 broodjes en bestelde daar de... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Koffie en gebak niet lekker. Geen leuke kleine spulletjes om kerststukjes te maken
Ik ging eigenlijk vooral even voor een kopje koffie en een appelstrudel, dat hoef ik ook niet meer te doen. Het was allebei niet lekker.
Bij de kerstafdeling is er tegenwoordig steeds minder leuk spul te vinden dat geschikt is om zelf kleine kerststukjes te maken. Dat was 10 jaar geleden nog veel beter.
Rauwe oliebol.
Ervaring bij Oliebollenkraam voor Intratuin was ronduit bedroevend. Oliebol was niet gaar/rauw van binnen en personeel deed er niets mee.
Reactie was “er is niets mis mee, trekt bij als u hem laat afkoelen !??🤭🤭😢
Ik was bij Intratuin Zevenhuizen en ben…
Ik was bij Intratuin Zevenhuizen en ben geholpen door Jos. Echt superfijn om door zo’n vriendelijke man geholpen te worden. Daar mogen de jongeren een voorbeeld aan nemen. De keuzestress was snel voorbij en ik ging met een mooie kunstkerstboom naar huis. Jos, super bedankt voor je fijne hulp.
Dit verpeste onze hele dag
Ik ging naar deze tuinwinkel voor oliebollen en verliet het pand met pure teleurstelling. De oliebollen waren zó koud dat ik dacht dat ze net uit de vriezer van Antarctica kwamen. Mijn handen waren warmer dan dat deeg.
Dit was geen snack, dit was een emotionele klap. Onze hele dag verpest. De sfeer weg. De gezelligheid weg. Zelfs de planten keken verdrietig.
Tip: als je koude oliebollen wilt om iemand zijn dag te ruïneren, ben je hier aan het juiste adres. Nooit meer.
We hadden de luxe high tea gekozen
We hadden de luxe high tea gekozen, wat een tegenvaller. Veel geld betaald 30 euro pp wat een schande voor wat we hebben gekregen. Als we hadden geweten dat het lopend buffet was, (waar je heel weinig keuze had) en waar weinig kerst te vinden was hadden we hier nooit voor gekozen. Het zal voor intratuin wel een goed verdienmodel zijn.
WAT EEN TEGENVALLER.
Ik heb eerst gebeld naar intratuin…
Ik heb eerst gebeld naar intratuin Hendrik-Ido-Ambacht. En werd doorverbonden naar Lisa van de kerstafdeling. Ik was op zoek naar Elvis kersthangers ,,Lisa heeft mij fantastisch geholpen vriendelijk veel service niks was teveel bedankt Lisa een 10 voor jou service ,,,en we zijn er geweest om er te kopen door de service van Lisa en komen graag terug met een glimlach 😊
Geweldige kerstervaring.
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!! Bestellingen worden niet of deels verzonden, schandalig!!
On line Kerstkussentje besteld en…
On line Kerstkussentje besteld en betaald hopelijk krijg ik nog bericht dat ik hem op de Nobelweg Amsterdam kan ophalen.
Communicatie is bij intratuin geen sterk punt.
Ik vind het erg teleurstellend dat er…geen kerststalletjes te koop zijn
Ik vind het erg teleurstellend dat er niets is te vinden van de christelijke kerstsfeer zoals eenkerstalletje met het kindje Jezus erin.
Wij hebben er vorig jaar een bij u gekocht en hopen dat dit weer terug komt volgend jaar.
Het lijkt wel of dit jaar alles ontchristelijkt is
Slechts service, onvriendelijk personeel
Bij de intratuin in Rosmalen is de service mega slecht!! Het personeel is zeer onvriendelijk!!! Naar deze locatie gaan wij zeker niet nog eens!!!!
Van dag spuitsneeuw gekocht met…
Van dag spuitsneeuw gekocht met sjablonen
Spuitsneeuw loopt van het raam af als water en het sjabloon lost op dus alles maar weer weg gegooid wat een troep verkopen ze
op mijn kop gehad van medewerker
Ik liep met jengelende kinderen en een te grote berg kerstspullen door de drukke intratuin in vleuten en besloot iets neer te leggen dat ik toch niet wilde hebben. Niet op de juiste plek. Dat doe ik normaal niet maar ik had het even heel zwaar op dat moment. Een medewerker gaf me uitgebreid op mijn kop omdat het een rommeltje werd als ik het niet goed terugleg. Ze heeft gelijk, maar ik vond het wel erg uitgebreid en ongepast. Ik vraag me af of ze een (witte) boomer ook zo had aangesproken. Voor mij geen intratuin meer.
Koop geen Gardenaproduct bij de Intratuin
Een Gardena grasmaaier bij de intratuin gekocht die na 4 maanden niet meer werkt. Nu moet hij voor reparatie naar Gardena gestuurd worden, dit moeten wij zelf doen. Maar het is onmogelijk om een stevige doos te vinden die groot genoeg is om de grasmaaier in te versturen. We ervaren geen service en moeten alles zelf betalen. En we hebben nog steeds garantie! Koop nooit wen grasmaaier bij de Intratuin!
Een ijsbaan van plastic
Een ijsbaan.
Leuk MAAR....GEEN IJS te bekennen maar plastic puzzelstukken op de vloer.
Niet te doen.
En daar rijden we 45 minuten voor...
Wat een aanfluiting.....
Terrible quality control
Terrible quality control
I ordered a dog licking mat from Intratuin as a gift, and the experience has been extremely disappointing. (order 2011031526)
The first item arrived completely covered in a thick and sticky layer of brown dirt. After contacting customer service, they arranged a replacement — but the second one arrived in even worse condition. It was again fully covered in the heavy brown residue.
I have now spent a lot of time trying to resolve something that should never have happened in the first place. The quality control is clearly nonexistent, and it is alarming to receive products in such a state.
I am still waiting for a proper solution, but based on this experience, I cannot recommend ordering here. Extremely poor product care and a very frustrating customer service -with long waiting times.
Schaatsen
Mijn kinderen wouden gaan schaatsen op de schaatsbaan dus wij schaatsen halen kost het letterlijl €7,50
En het personeel is heel onvriendelijk
Eten is kassa
De winkel is echt geweldig, niks op aan te merken.
Maar als je wat wilt eten dan kan je beter een zak geld meenemen.
2x maaltijd salade, broodje carpaccio, broodje zalm en 2x slush.
totaal 66 euro. Ongelofelijk wat een bedrag zeg !
Dat is de laatste keer dat ik ooit nog wat ga eten daar, ik snap hier niks van.
Intratuin Winschoten uit zijn voegen…
Intratuin Winschoten uit zijn voegen gebarsten. Kom er al vanaf het begin. Nu niet meer gezellig en vriendelijk en onduidelijke bordjes over kortingen. Jammer Intratuin, goeie oude klant kwijt
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。