Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... もっと見る

企業が回答しました
Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... もっと見る
企業が回答しました
Ik zou zeker Jan van Sundert aanraden. Geen gepush of iets dergelijks maar een luisterend oor naar onze wensen. Alles werd perfect afgestemd op mijn wensen. 👌
De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... もっと見る
企業が回答しました
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fijne ontvangst, vriendelijk, uitgebreide collectie in alles wat je nodig hebt voor je badkamer, professionele begeleiding die goed meedenkt en adviseert, mooie 3d tekeningen en nette prijs.
Totaal Top.

Jan van Sundert からの回答
Mooie ruime winkel, veel aanbod. We zijn goed geholpen en meteen geslaagd, voor nette prijzen.

Jan van Sundert からの回答
Voor onze zoektocht naar een nieuwe keuken, zijn we ook hier langs gegaan. Een eerste afspraak gemaakt om eens te kijken wat ze allemaal hebben..
Bram heeft voor ons de perfecte keuken samengesteld, en wat een fijne afspraak was dit! Laagdrempelig, geen druk, duidelijke prijsverwachting, een super fijn gesprek. Gaf ons veel vertrouwen, waardoor we uiteindelijk hier onze keuken hebben gekocht!
Echte aanrader! Geen gekke spelletjes, alles wordt 4x nagelopen en advies op maat. Dankje Bram!

Jan van Sundert からの回答
We zijn heel goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht.

Jan van Sundert からの回答
Super en snel geholpen bij aankoop van een keuken! zorgvuldig, attent en klantvriendelijk geholpen door Dane bij aankoop van onze nieuw eiland keuken. we kwamen zonder afspraak binnen en werden netjes voorzien van koffie en er werd direct tijd gemaakt voor een passende offerte met tekening. Op wat kleine details en de prijs natuurlijk hebben we fijn en eerlijk maar vooral snel en goed zaken kunnen doen! een echte aanrader.

Jan van Sundert からの回答
We zijn zeer goed geholpen door Linde Hollestein wat de doorslag gaf te kiezen voor Jan van Sundert

Jan van Sundert からの回答
Omdat ze echt goed advies gaven, nadat er eerst rustig en goed werd geluisterd. Daarna was er alle tijd en werd er niet gehaast. Ook werden de mogelijkheden fijn zichtbaar gemaakt.

Jan van Sundert からの回答
Mooi verzorgd en net familiebedrijf. Verkoper Ron luisterde goed naar onze wensen en nam echt de tijd. Zeer prettig geholpen, echt een aanrader.

Jan van Sundert からの回答
Wij zijn uitstekend geholpen en deskundig begeleid met het uitzoeken van onze keuken

Jan van Sundert からの回答
Vandaag is onze nieuwe keuken opgeleverd via Jan van Sundert. Vanaf het allereerste moment dat we de showroom binnen stapten tot aan vandaag, zijn onze ervaringen enkel zeer positief geweest. Nikki heeft ons perfect geholpen bij het uitzoeken van de keuken tegen een schappelijke prijs. Alles ging in een hele relaxte en ongedwongen sfeer (dat hebben we elders echt anders meegemaakt). Gisteren en vandaag hebben Peter en Max de keuken tot in detail afgewerkt. We hadden op basis van eerdere ervaringen al veel vertrouwen in Jan van Sundert, en ook deze keer hebben ze zichzelf overtroffen. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen...!

Jan van Sundert からの回答
We zijn bij de keuze van de badkamer heel goed geholpen door Floor. Goede adviezen, vriendelijk en deskundig. Fijn dat we aan het bureau mee konden kijken op het scherm waar het ontwerp werd gemaakt. Mooie showroom waardoor we goed konden zien welke materialen, producten beschikbaar waren. Levering van onze bestelling volgens afspraak, netjes en volledig.

Jan van Sundert からの回答
Teneerste zou ik graag wat meer sterren geven. We zijn bij binnenkomst al goed ontvangen. Hebben op ons gemak alles kunnen bekijken. Geen hinderlijke vragen van " kunt U het vinden"
In de bestelfase zeer correct en professioneel geholpen met duidelijke uitleg. Kortom voor mij 50 sterren.

Jan van Sundert からの回答
Super te woord gestaan en uitstekend geholpen en mee gedacht met de renovatie van onze badkamer.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。