レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Blev mÞdt af venlig forhandler,Jan, allerede pÃ¥ gÃ¥rdspladsen.Han havde mange bolde i luften pÃ¥ samme tid,kunder i butikken,interesserede kÞbere pÃ¥ prÞvetur, telefonkunder mm - og han formÃ¥ede alligeve... もっず芋る

I forbindelse med kÞb af brugt bil kontaktede vi Jan Jensen i Vejrup. Han havde netop den bil vi sÞgte, en Ford C Max. Han gav sig god tid til os - besvarede alle spÞrgsmÃ¥l, Êrlig og kompetent og gav... もっず芋る

Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia kÞbt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og sÊrdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet fÃ¥r vores varmeste anbefa... もっず芋る

Dejligt at der stadigvÊk findes hÊderlige bilsÊlgere. KÞbte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utÊt, og kunne hÞre en lille smule stÞj, nÃ¥r jeg drejede skarp... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

84件のレビュヌ

Jan havde en Ford Kuga til salg

Jan havde en Ford Kuga til salg , som jeg ringede til.Han var meget beskedent om bilen , men han syntes at jeg skulle komme og se den . Bilen var flottere end han havde sagt og prisen var rimelig . Da jeg havde nogle tekniske spÞrgsmål , var han meget behjÊlpelig .Han sagde at hvis det var nÞdvendigt , skulle jeg bare ringe igen. Han er en rar og reel mand som jeg varmt kan anbefale.Jacob KÞlbÊk.

2024幎12月19日

En Êrlig og kompetent bilforhandler

Min far og jeg kÞrte fra Østerbro i KÞbenhavn til Bramming for at kÞbe en Toyota yaris til en god pris, den viste sig at vÊre alle pengene vÊrd, Jan fra Jensen biler var yderst behjÊlpelig med alle spÞrgsmÃ¥l i tlf og gennem hele handlen, en god hyggesnak fik vi ogsÃ¥ med pÃ¥ vejen, hele turen og handlen var det hele vÊrd, jeg kan kun anbefale Jensen biler i Bramming.

2024幎9月6日
自発的なレビュヌ

Virkelig en god oplevelse!

Virkelig en god oplevelse!
Jeg har vÊret rundt og se en del biler, men for fÞrste gang fÞlte jeg mig i trygge hÊnder hos Jan.
Han var meget trovÊrdig og han holder sit ord.
Det var hele turen vÊrd og jeg har fået en bil jeg er super glad for.
De stÞrste anbefalinger herfra!

2024幎2月2日
自発的なレビュヌ

At handle bil er et spÞrgsmÃ¥l om

At handle bil er et spÞrgsmål om tillid!

For et par måneder siden, startede jeg jagten på ny bil.
I den forbindelse havde jeg en samtale med Jan og den hang ved.

Jeg begyndte at fÞlge med i hvilke biler Jan havde til salg og da vi stod og skulle handle, ringede jeg igen til Jan og fik en lang snak om biler, Þkonomi osv.

Jeg fandt ud af at priserne ved Jan er rigtig gode, han gav mig virkelig god service og aftaler bliver overholdt.

EfterfÞlgende fik vi vores mekaniker til at gennemgå bilen og han har godkendt den 100%. En meget meget god handel. EfterfÞlgende gik jeg på bilbansen for at sammenlige prisen med hvad der ellers var tilrådighed i Danmark. Jeg har simpelthed fået landets bedste pris. Imponerende.

Jeg er meget taknemmelig. Jan er forhandler og mekaniker, så han ved hvad han laver. Mine bedste anbefalinger herfra.

2023幎10月18日

TrovÊrdig og Êrlig

Valgte at kÞre 300 km fra LÞkken for at se på en bil fra 2015, både fordi Jan havde den rigtige bil til en OK pris, men også på grund af gode anmeldelser her.
På en ellers utrolig velholdt bil udpeger han en lille fejl i lakken på taget (som jeg aldrig selv havde lagt mÊrke til) og havde i Þvrigt udskiftet bremserne siden vores telefonsamtale.
Jeg kÞber bilen, Jan hjÊlper mig af med den gamle som var til skrot, og kÞrer tilfreds nordpå.
Da det viser sig at der er et enkelt lille problem (med sÊdevarmen) lÞses det ved at Jan hurtigt overfÞrer penge, så jeg kan få det lavet lokalt.
Jeg kan varmt anbefale ham, og handler gerne her igen

2023幎3月12日
自発的なレビュヌ

God service og fuld tilfredshed

Vi har vÊret meget tilfredse med vores handel hos Jensen biler. God service og behagelig forhandler.
Uheldigvis kom der et par ting der skulle laves på garantien. Det var der ingen problemer i. Og vi fik lov til at få lavet det ved vores egen mekaniker på grund af distancen.
Vi kan varmt anbefale Jensen Biler som forhandler

2022幎11月21日

Danmarks nok bedste autoforhandler

Vi har igen i dag besÞgt Danmarks nok mest seriÞse Autoforhandler.
Vi har fÞr handlet med Jan Jensen og vÊret meget tilfreds.
I dag skulle vi ud og prÞvekÞre en lÊkker nyere bil, og give vores lidt Êldre Opel i bytte
men efter en god og Êrlig snak med Jan, blev vi klar over, at det ville vÊre et dÃ¥rligt bytte for os
.se det er en forhandlet der er Êrlig, og varmt kan anbefales.

2022幎10月20日

Middelmådigt

Middelmådigt
Vi kÞbte en bil ved Jensen biler og på turen hjem begynder kÞdbene at larme. Jeg skifter dem selv idet jeg ikke orkede at skulle kÞre bilen fra Randers til Bramming for så lidt. Da det så blev varmere i vejret fandt vi ud af at airconditionanlÊgget ikke virkede, det kunne slet ikke kÞle. Jeg hÞrte jan ad om vi kunne slå halv skade og jeg så kÞrte den til citroen så jeg undgik kÞreturen. Det kunne der ikke blive tale om, det var jo dyrt at fylde freon på sådan en bil. Han ville have den ind til ham så han kunne fylde på. Nå vi ventede på at vi havde tid til at besÞge noget familie i sydjylland således vi ikke skulle kÞre 400 km for at fylde lidt kÞlemiddel på bilen uden andre formål ved at tage turen. Sidenote: bilen han solgte os var en 11/2017 her var man for lÊngst begyndt med nyt freonsystem.
Vi ankommer efter aftale i Vejrup og Jan påbegynder påfyldningen, her viser det sig så at han ikke har udstyret til at påfylde det freon i det nye system. Dette beklager Jan selvfÞlgelig og forsÞger at lÞse det ved at ringe til bekendte som kan hjÊlpe. Jeg var i mellemtiden ved at miste tålmodigheden, så da han ikke kunne finde nogen der kunne fylde freon på airconditionanlÊgget, måtte vi lave en aftale om, at jeg selv fandt en mekaniker som kunne klare opgaven i vores omegn. Jan var meget fokuseret på at det skulle laves hos en lille mekaniker, men jeg måtte insistere på at ville have citroen til opgaven. Jeg sagde jeg nok skulle betale selve servicet for airconditionanlÊgget, således han kun skulle betale for kÞlemiddel. Citroen fiksede bilen, airconnen virker den dag i dag, men det viste sig at havde der blot vÊret fyldt freon på, var skaden ikke ordnet idet, at påfyldningsdyserne var utÊtte. Citroen fiksede som sagt og jeg tog regningen med hjem. Jeg sendte regningen til Jan, og han betalte uden brok for både freon og nye dyser. Processen for at få ordnet dette skulle bare have vÊret ordnet meget hurtigere, og jeg var så frustreret til sidst over, at skulle så meget frem og tilbage. Vi er glade for bilen den dag i dag.

2021幎8月11日

Et godt kÞb...

Min kÊreste og jeg valgte at kÞbe en brugt bil hos Jan Jensen, og det har vi ikke fortrudt.
Jan er et rart menneske og man har en fÞlelse af at vÊre i gode hÊnder.
Vi syntes selv at vi fik handlet os frem til en god handel 😉
Bilen blev serviceret og synet uden fejl og på aftalte tidspunkt.
Vi fik hentet bilen og dagen efter meldte bilen desvÊrre en fejl. Jeg kontaktede Jan og vi fandt frem til en tilfredsstillende lÞsning for alle parter 🙂👍
Jeg ville ikke have bekymringer ved at handle brugt bil hos Jensen biler i Vejrup en anden gang.

2021幎6月4日

Tilfreds med handlen 😁

KÞbte en bil for en måned siden hos JENSEN Biler.
Vi har tit vÊret uheldige med bilforhandlere.
MEN Jan yder lige det ekstra, som gÞr at man fÃ¥r troen tilbage pÃ¥ Êrlige forhandlere. 👍🏻
Tak for en god handlen.

2021幎6月1日

God kÞber oplevelse

Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia kÞbt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og sÊrdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet får vores varmeste anbefalinger.
Venlig hilsen John og Birgitte

2021幎4月30日

Fremragende service

Kan varmt anbefales! Virkelig god service udover det sÊdvanlige. Vi skulle bruge bilen hurtigt, og Jan sÞrgede for at have bilen klar, selvom det medfÞrte overarbejde for ham. Vi fik endda mere service på bilen, end hvad vi havde bedt om. Så det blev en rigtig god handel og oplevelse.

2021幎4月11日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse hos Jensen Biler!

Absolut fantastisk behandling og service vi modtog hos Jensen Biler i weekenden! Vi har lÊnge ledt efter vores fÞrste familiebil, og vi har ikke vÊret heldige med hverken de prÞvekÞrte biler eller sÊlgerne. Derfor betÞd det ekstra meget for os, som kom langvejs fra, at blive mÞdt af så venlig og pålidelig en mand som Jan. Han havde beskrevet bilen som i rigtig god stand og til en skarp pris, hvilket nÊrmest var en underdrivelse. Vi kan slet ikke forstå hvor heldige vi er med at have fået så flot og dejlig en bil! Derudover gav han en virkelig flot pris i bytte for vores gamle lille bil. Fantastisk oplevelse for en ung bÞrnefamilie, der for fÞrste gang selv skulle ud og investere stort. Vi er meget taknemmelige!

2021幎3月15日

Vores oplevelse med JensenBiler og Jan

Vores oplevelse med JensenBiler og Jan, kan siges pÃ¥ denne mÃ¥de, havde den vÊret bedre, havde det vÊret “TrÊls” pÃ¥ godt Jysk.
Helt fantastisk fra fÞrste kontakt, fandt bilen på nettet og det var lige prÊcis den vi havde drÞmt om, prisen var nÊsten forÊring, troede det var en fejl, men nej.
Min kone sagde- skynd dig at kontakte JensenBiler og sig at den er solgt til os, vi ville oven ikÞbet havde betalt et depositum, det skulle vi ikke, vi skulle komme og se den fÞrst.
Pga vintervejret kunne vi ikke komme som aftalt, men Jan Jensen ville stille den tilside til os, min kone ville gerne afregne med Jan og hun overfÞrte belÞbet, nu var det vores.
D 18 feb 2021 kÞrte vi til Vejrup og hold da op, vi har kÞbt en del nye og brugt, men Jan Jensen overgår dem alle i venlighed og service.
Derfor alle STJERNER til JensenBiler, anbefales -JA absolut.
Os to fra Viby J, Marit og Bent

2021幎2月19日