Blev mÞdt af venlig forhandler,Jan, allerede pÃ¥ gÃ¥rdspladsen.Han havde mange bolde i luften pÃ¥ samme tid,kunder i butikken,interesserede kÞbere pÃ¥ prÞvetur, telefonkunder mm - og han formÃ¥ede alligeve... ãã£ãšèŠã
I forbindelse med kÞb af brugt bil kontaktede vi Jan Jensen i Vejrup. Han havde netop den bil vi sÞgte, en Ford C Max. Han gav sig god tid til os - besvarede alle spÞrgsmÃ¥l, Êrlig og kompetent og gav... ãã£ãšèŠã
Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia kÞbt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og sÊrdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet fÃ¥r vores varmeste anbefa... ãã£ãšèŠã
Dejligt at der stadigvÊk findes hÊderlige bilsÊlgere. KÞbte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utÊt, og kunne hÞre en lille smule stÞj, nÃ¥r jeg drejede skarp... ãã£ãšèŠã
En varm anbefaling herfra ð
En varm anbefaling herfra ð
Vi har netop byttet/kÞbt bil ved Jensen Biler, vi klarede det meste over telefonen og med lidt video (pga corona) Vi står overfor og skal have barn nummer 3, og det krÊver plads. Vi fik en god bytte pris på vores bil, og Jan har vÊret god ved os hele vejen igennem. Der var endda sat helt nye vinterdÊk på, Ny serviceret og nysynet ved afhentning.
Jan er utrolig rar og jordnÊr, det fÞrste gang vi kÞber en bil ved en forhandler, og vi havde en god mave fornemmelse og oplevelse. Jeg hÃ¥ber vi kan benytte os af Jan en anden gang, ellers kan jeg kun sige - besÞg ham og bliv positivt overrasket ð
Utrolig positiv oplevelseð
Deler gerne en helt utrolig positiv oplevelse i forbindelse med kÞb af flot brugt bil hos Jensen Biler Bramming!ð
Havde gennem lÊngere tid sÞgt efter en meget velholdt Toyota Avensis 5 dÞrs og stÞdte lige fÞr jul pÃ¥ en sÃ¥dan pÃ¥ Bilbasenð
Fine veldetaljerede billeder og beskrivelse af en Þjensynligt flot Avensis til en meget fin prisð
Udfordringen var bare at jeg bor pÃ¥ Bornholm 432 km. fra Bramming!ð
Beslutter alligevel at ringe til forhandler og fÃ¥r en meget god dialog og en rigtig positiv fornemmelse angÃ¥ende denne forhandler(Jan Jensen)og hans imÞdekommenhed!ð
Jan tilbyder at lade min bil indgÃ¥ i en handel og vi beslutter os for at gÞre forsÞget afstanden til trodsð
Jeg fÃ¥r overtalt min mekaniker/ven til at tage med pÃ¥ turen samtidig med at Jan fÃ¥r bilen synet og serviceret med henblik pÃ¥ en evt. handel,helt uforpligtende da vi aftaler at vi selvfÞlgelig fÞrst skal se og prÞve bilerneð
Vi bli'r enige om en overslags pris for vores bilbytte og aftaler at ses i Bramming kort efter nytÃ¥r!ð
Vi tager af sted Torsdag morgen fra Bornholm som aftalt og stÃ¥r efter en problemfri FÊrge og kÞretur i Bramming 6 timer senere!ð
Jan byder os velkommen og viser os en fantastisk flot og velholdt Avensis,nÞjagtig sÃ¥ fin som han har beskrevet den pr. mobil!ð
Efter en kort prÞvetur og gennemsyn bliver vi hurtig enige om prisen og Jan har alt klar med papirer,nummerplader,osv.og vi fÃ¥r handlet fÊrdig over en hyggelig kop kaffe!ð
Vi fÞlte os utrolig godt behandlet og fantastisk dejligt at alt det som man har aftalt via mobil er overholdt til punkt og prikke!ð
Efter endnu en hygge snak og kaffe drager vi hjemover igen i vores skÞnne nyerhvervede Avensisð
Jan har rigtig mange flotte og velholdte brugt biler til salg men det bedste er den venlighed og gode dialog man fÃ¥r af Jan hos Jensen Biler!ð
Min gode oplevelse af denne handel gÞr at jeg tÊnker at det Ã¥bner for muligheder for at handle bil uanset afstande,nÃ¥r bare dialog,tillid,fortrolighed og aftaler gÃ¥r op i en hÞjere enhed som ved denne handelð
For mig som nyslÃ¥et pensionist uden sÊrlig erfaring eller forstand pÃ¥ biler eller bilhandel har det vÊret en utrolig god og tryg oplevelseðð
5 mega store stjerner ud af 5 fra Bornholm til Jensen Biler Brammingð
5 mega store stjerner ud af 5 fra mig til sÊlger og ejer Jan Jensenð
Ãrlig bilforhandler
Dejligt at der stadigvÊk findes hÊderlige bilsÊlgere. KÞbte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utÊt, og kunne hÞre en lille smule stÞj, når jeg drejede skarpt, kontaktede jeg ham om ikke han kunne skifte både manchet samt knokle-leddet. Han gik skridtet videre, og skiftede hele trÊkakslen med en ny. SelvfÞlgelig uden beregning.
Det mener jeg er god service, og jeg kan klart anbefale at handle bil hos ham.
Stor tak til Jan Jensen fra Jensen Biler
Stor tak til Jan Jensen fra Jensen Biler i Vejrup. Min gamle Ford valgte den 3 oktober, at âdÞâ
Ved og kigge på nettet, fandt manden Jan Jensen biler, og der dukkede en fin lille KIA PICANTO frem. Da dette var mandag aften, ringede jeg til Jan tirsdag morgen, fortalte at jeg var interesseret i Kia en, men at jeg desvÊrre ikke kunne vÊre derovre, fÞr hen på eftermiddagen. Jan sagde, jeg holder den til du har vÊret her i eftermiddag.
Vel derovre om eftermiddagen, fik vi en prÞvetur og jeg ville gerne kÞbe bilen. Der var et par bagdÊk, der var slidte og en tandrem der skulle skiftes.
Jan mente at han kunne have bilen fÊrdig fredag den 16, men ringede idag den 13, at bilen var klar.
Stort tak for en fantastisk handel og en supergod behandling.
Herfra kan der helt klart sendes de bedste anbefalinger videre, for en super behandling, af en behagelig Jan Jensen.
kÞbte en bil.
kÞbte en bil.
den dumpede i syn, det fÞrste syn 2020. Bilen er fra 2016.
snakkede med jan og fik den synet på garantien
eneste ulempe, det kunne ikke foregå lokalt. Jeg bor på sjÊlland
Her kommer jeg gerne igen...
Fair priser og fornuftig indbytningspris på byttebil.
God service, også EFTER handlen.
Ingen problemer med at få rettet fejl og mangler efterfÞlgende...
Kan varmt anbefalesð
Mvh.
Jens
FUPMAGER
FUPMAGER
SOLGTE MIG EN BIL MED FEJL DER ENDTE MED AT DET BLEV ET TOTALT MARERIDT FOR OS ALLE.....
ALDRIG HAR JEG NOGENSINDE SMIDT SÃ
MANGE PENGE UD PÃ
REPARATIONER OG LIGNENDE (OVER 50.000 TUSINDE)
LÃGNER OG BEDRAGER
PAS PÃ
!!!

Jensenbiler ããã®åç
En fantastisk kÞbsoplevelse ð
Når man skal ud i virvaret af bilforhandlere for at finde sig en ny, brugt bil, så er det en sand fornÞjelse af mÞde en som Jan. Vi har under hele forlÞbet fÞlt os trygge og godt behandlet, og Jan har op til flere gange vist, at han går op i at aflevere hans biler i god stand.
Vores tur fra Odder til Bramming har vÊret det hele vÊrd og vi har nu fået os en lÊkker lille Ford Ka, og bestemt også en potentiel, fast brugtbilsforhandler.
Det er sÃ¥dan man handler i Jylland. Ja nemlig, ja ðð
Simpelthen den mest ringe behandling.
Simpelthen den mest ringe behandling.
Vi har haft korrespondance med sÊlger, og en aftale om at komme og prÞve bilen.
Da vi nÊsten er ankommet, ringer vi for at fortÊlle ankomsttidspunktet. Her fortÊller sÊlger så, at har han solgt bilen. Vi er kÞrt hele vejen fra Fyn forgÊves, fordi der ikke blev givet besked om, at bilen var solgt.
Svar til JensenBiler:
Det handler ikke om tilbageholdelse af bilen, men at man får en besked om bilen er solgt, i ventetiden inden man skal komme og se den. Så man ikke kÞrer så langt forgÊves. Vi har aldrig haft en forventning om tilbageholdelse af bilen.

Jensenbiler ããã®åç
KÞbte i november 2019 en SAAB 9-3 tilâŠ
KÞbte i november 2019 en SAAB 9-3 til en meget fair pris. Der har intet vÊret i vejen med bilen. Jan er en meget venlig og Êrlig mand. Hvad han siger holder han. Kan kun anbefale ham.
I wekenden d.9.februar drog vi tilâŠ
I wekenden d.9.februar drog vi til Jylland for at se på bil- en Peugeot 406. Jan tog imod os i dÞren og spurgte os om hvordan vi var kommet til Vejrup. Vi var kommet fra Kbh med tog og bus! Det var han da vist ikke helt tilfreds med, vi skulle have sagt det, så havde han hentet os på stationen! Vi fik set på bilen og blev enige om, at den kÞbte vi, så der blev skruet nogle plader på og så kÞrte vi tilbage til hovedstaden i et storm- og regnvejr. vel hjemme ringede vi til Jan og fortalte at turen var gået rigtig godt selv om grene vÊltede ud over motorvejen.
En utrolig positiv oplevelse at mÞde Jan og hans imÞdekommenhed!
Tusinde tak, Jan Jensen, Jensenbiler, Vejrup Hovedgade 80C!
Jeg har handlet en Peugeot i weekendenâŠ
Jeg har handlet en Peugeot i weekenden med Jensen Biler
God service, hurtig handel, god pris.
Alt i alt super glad for hele processen og endnu gladere for bilen.
KÞb af brugt bil.
KÞbte bil af Jan i Juli i år og fik en fantastisk service både da vi skulle fra SjÊlland og hente bilen, Jan hentede os på stationen og da der ugen efter opstod nogle små problemer med denne fik vi den da bare lavet på det vÊrksted vi normalt bruger og Jan fremsendte uden spÞrgsmål de reservedele der var brug for.
Kan varmt anbefale at kÞbe brugt bil hos Jan.
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos Jan for 7âŠ
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos Jan for 7 måneder siden og har vÊret ovenud tilfreds. Fantastisk service hele vejen igennem! En sand fornÞjelse!
KÞbte i December en Kia Rio af JanâŠ
KÞbte i December en Kia Rio af Jan Jensen. Ganske kort fÞr garantien udlÞb gik koblingen desvÊrre i stykker i den. Jeg kontaktede Jan, og han fixede den for mig i en fart. Fantastisk service, hele vejen igennem. Vil absolut anbefale ham til andre, og det er nok ikke sidste gang jeg kÞber bil der.
Jeg har kÞbt en KIA Ceed GT Line hosâŠ
Jeg har kÞbt en KIA Ceed GT Line hos Jensen Biler for 4 uger siden, og jeg kan på det varmeste anbefale Jan Jensen. Hele vejen igennem har Jan vÊret en super reel og nem at snakke med. Alle aspekter har vÊret fuldstÊndig klarlagte, hvilket var nÞdvendig eftersom jeg kom helt fra Fyn.
Bilen blev leveret med syn og service, og bilen er fuldstÊndig perfekt, hvilket også er blevet bekrÊftet af KIA forhandleren i Odense.
Jan kan levere en skarp pris, en super bil og en enormt god service.
Varmeste anbefalinger og top service
KÞbte en Hyundai I30 SW af Jan.
Fra start til slut har Jan ikke presset på, bare vÊret hjÊlpsom og venlig med alt hvad der hÞrer til kÞb af bil.
Udover at bilen stod rigtig fint, sÞrgede Jan for syn, service og hjÊlp os med at få nogle nye sutter til slÊden.
Det har alt i alt bare vÊret en glimrende oplevelse at handle bil hos Jan. Når vi skal have bil igen, kommer vi tilbage!
Flink og rar bilforhandler
Jensenbiler - Flink og rar bilforhandler
Jeg kÞbte en billigbil (Suzuki liana) af Jan i september 18 for 5900 kr. inkl. omregistering og med 6 mdr. til syn.
Bilen havde kÞrt 218000 km og fremstod i rimelig stand. Jeg har kÞbt nye dÊk og har skiftet olie 2 gange samt en enkelt pÊre og har nu kÞrt 246440 km.
I fredags den 22/3 - 2019 fik jeg synet bilen efter at have brugt 1821 kr. på reservedele (skiftet dem selv) + betalingen for selve synet.
SÃ¥ jeg kan kun anbefale at handle med Jensensbiler. Jan er en behaglig mand at tale og handle med.
MVH Jesper
PS Bestemt et sted jeg vil handle igen
Super god service
Super god service. FÞlte mig 100 procent tryg ved at handle med jan
TrovÊrdig forhandler med god service
Vi kÞbte en Skoda Fabia af Jan - en god bil til en god pris. Vi har vÊret trygge ved handlen, da Jan virker tillidsvÊkkende og trovÊrdig.
Kort efter kÞbet viste det sig, at bilens EGR-ventil ikke virkede som den skulle. Han kunne sagtens blot have monteret en brugt ventil inden for reklamationsretten, men han tilbÞd os at få en spritny én monteret for en mindre merpris i stedet. Det fik vi gjort på vores lokale vÊrksted, hvor Jan betalte mekanikerlÞnnen.
Vi er meget tilfredse med den gode service og vi kan varmt anbefale andre at kÞbe bil hos Jensenbiler.