Blev mÞdt af venlig forhandler,Jan, allerede pÃ¥ gÃ¥rdspladsen.Han havde mange bolde i luften pÃ¥ samme tid,kunder i butikken,interesserede kÞbere pÃ¥ prÞvetur, telefonkunder mm - og han formÃ¥ede alligeve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I forbindelse med kÞb af brugt bil kontaktede vi Jan Jensen i Vejrup. Han havde netop den bil vi sÞgte, en Ford C Max. Han gav sig god tid til os - besvarede alle spÞrgsmÃ¥l, Êrlig og kompetent og gav... ãã£ãšèŠã
Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia kÞbt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og sÊrdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet fÃ¥r vores varmeste anbefa... ãã£ãšèŠã
Dejligt at der stadigvÊk findes hÊderlige bilsÊlgere. KÞbte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utÊt, og kunne hÞre en lille smule stÞj, nÃ¥r jeg drejede skarp... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid gode oplevelser hos Jensen Biler i Vejrup.
Jeg har kun posive oplevelser med Jensen biler. Har handlet biler de sidste 6 år med jan og fået udført alle service og reparationer med yderst tilfredsstillende resultater.
Har der været noget ifb med en handel eller service, så er det blevet ordnet efter aftale, uden beregning.
Fik anbefalet Jensen Biler for 6 år siden, og kan kun anbefale ham til andre.
Har fornylig handlet endnu en bil hos Jensen biler, og endnu engang, kan jeg kun sige at jeg er yderst tilfreds. 😀
Jeg har nu kørt i den en måned og der har intet været at udsætte på hverken bilen eller handlen.
Så endnu engang kan jeg varmt anbefale Jensen biler. 😀
En fair behandling.
Vi kÞbte en brugt Toyota Avensis af Jensen Biler Vejrup.
Bilen blev handlet over telefonen.
Efter vi hentede bilen, faldt der et skjold af under motoren, der var en slange, som ikke sad på turboen, sporingen var ikke i orden, samt fyret virkede ikke.
Jensen Biler blev kontaktet, og vi skulle bare sÊtte bilen på et vÊrksted.
Bilen blev kÞrt til Toyota, som efter et par forsÞg, fik fejlene rettet.
Bilen fik ny turbo igen, fyret blev rep. og bilen sporet.
Alle omkostninger blev dÊkket af Jensen Biler, og Toyota i samarbejde med Jensen Biler.
Jensen Biler kontaktede os også i forlÞbet, i forb. med hvordan tingene skulle laves, fyret blev fx. dyrere at lave, mod en bedre lÞsning, uden omkostninger for os.
En fornuftig handel, hvor vi kom langt, med sund fornuft fra begge sider.
God behandling hos Jensen Biler, hvor jeg godt ville kÞbe bil igen.
KÞbte "nysynet" bil hvor ventiler, udstÞdningsrÞr og bagbro var gået i...
Bor i Nordjylland men fandt simpelthen bare den ultimative familiebil i SÞnderjylland ved en forhandler i Vejrup "Jensen bilerâ, det var en peugoet partner quiksilver 1,9 fra 2000 til 39,500kr... den var rigtig flot, med stafferinger pÃ¥ siden og nysynet.. sÃ¥ jeg skyndte mig at kontakte ham og sagde til ham at jeg havde en gammel Citroën zx furio fra 94 han ku fÃ¥ i bytte, det ville han gerne... han ville give mig 12 for den.. sÃ¥ gik i banken og fik 30.000kr, kÞrte derned den 17/6 og sÃ¥ ville han kun give 6 for min bil, men fik ham op i 9 da jeg jo kun havde 30.000kr med mig, min kammerat opdagede sÃ¥ at det ene bagdÊk var skÊvt sÃ¥ fik afslag pÃ¥ 1500 for defekt bÞsning, aftalte med ham at hvis der blev noget med bilen sÃ¥ kunne jeg sende den til mekanikere i nÊrheden af mig i stedet for at kÞre den lange vej ned til ham da vi jo boede 300km fra hinanden, sÃ¥ det endte med at jeg kom af med 28.500kr og min zx furio i bytte, det var jeg ganske tilfreds med og var rigtig glad for mit kÞb og kÞrte hjem med oprejst pande, glÊdede mig til at vise bilen til mine forÊldre. Det fÞrste jeg opdagede var at den blev sidst synet i nov. 2009, sÃ¥ det er nu 7mdr siden... Er den sÃ¥ stadig nysynet? Det vil jeg ikke mene... Men tÊnkte pyt, den fejler jo ikke noget sÃ¥ skidt da med det, jeg viste stolt bilen til mine forÊldre men kunne bilen starte? nej, flÞj ind og ringede til Jensen biler som havde solgt mig den, han sagde at sÃ¥dan var det med sÃ¥danne biler, den skulle ha lov til at forvarme 5-6gange og sÃ¥ skulle jeg nok fÃ¥ den startet, fik sÃ¥ forklaret ham at nej, sÃ¥dan var det sku ikke med sÃ¥dan en bil, for min mor havde en magen til bare to Ã¥r Êldre fortalte ham ogsÃ¥ at jeg havde fÃ¥et at vide at hele bagbroen skulle skiftes nÃ¥r en bÞsning var gÃ¥et og at det ville komme til at koste en hel del mere en 1500 sÃ¥ fÞlte lidt at han havde taget rÞven pÃ¥ mig bare fordi at jeg var en pige og ikke havde den store forstand pÃ¥ biler, sÃ¥ begyndte han at skabe sig med at jamen sÃ¥ kunne jeg da bare levere den tilbage hvis ikke jeg var tilfreds og han skulle i hvert fald ikke betale en skid han havde givet afslag pÃ¥ 1500 til den bagbro og det var det han ville ofre pÃ¥ den.. sendte den ud til min mekaniker i den tro at det bare var glÞderÞrene men det var desvÊrre ventilerne der var gÃ¥et, og han fandt ogsÃ¥ flere fejl pÃ¥ bagbro'en sÃ¥ det var ikke kun den bÞsning, desvÊrre... han rÃ¥dede mig til ikke at kÞre i bilen... det ville komme til at koste mig mellem 12-16tusind at fÃ¥ den repareret, sÃ¥ kontaktede forhandleren, og han var hverken til at hugge og stikke i, han ville i hvert fald ikke betale noget som helst, sÃ¥ tiggede bare for at fÃ¥ handlen til at gÃ¥ tilbage, for jeg kan da slet ikke bruge den bil til noget som helst, har ikke lige sÃ¥ mange penge til at skyde i en bil som jeg kÞbte "nysynet, i fantastisk god stand, og har overholdt alle service"... var sÃ¥ ked af det for troede jo jeg havde fÃ¥et mig en rigtig dejlig bil som jeg skulle ha i mange Ã¥r.. i tirsdags den 6/7, kÞrte mig og min onkel ned for at aflevere peugoet'en og fÃ¥r at fÃ¥ min gamle bil igen og de 28.500, men da vi kom derned prÞvede han sÃ¥ pÃ¥ at bilde mig ind at jeg ikke havde betalt ham 28,500kr for jeg fik jo et afslag pÃ¥ 1500kr, sÃ¥ han ville "kun" ha givet mig 27.000 igen, men fik sÃ¥ heldigvis forklaret ham at sÃ¥dan lagde landet sku ikke, vi blev sÃ¥ enige om 28.000, og min gamle bil retur... dejligt tÊnkte jeg bare... sÃ¥ kom han bare med en check... og jeg havde fÃ¥et af vide af min far at jeg skulle ha kontanter, da vi jo fÞlte at han havde snydt mig sÃ¥ ville ikke risikere at der ingen dÊkning var... og han havde sÃ¥ vÊret sÃ¥ smart at skrive den ud til min far da jeg havde kÞbt bilen i hans navn, sÃ¥ jeg kunne ikke tjekke nogen steder om der overhovedet var dÊkning pÃ¥ de penge, sÃ¥ blev rasende.. og skÊldte ham lidt ud og sagde at "jamen fint, sÃ¥ kÞrer jeg sku da bare 300km hjem for sÃ¥ at se om jeg er blevet snydt eller ej, det er satme da fladt... men rend mig, kÞrer da bare..." hmm gjorde jeg sÃ¥ ikke... min bil ville ikke starte, den var sÃ¥ dÞd sÃ¥ man skulle tro at der var blevet pillet ved den... mÃ¥tte gÃ¥ ind til ham igen og sige " ja, jeg kÞrer jo sÃ¥ ingen steder da min bil er dÞd?" PINLIGT! sÃ¥ gav han den lidt strÞm og "forklarede" sÃ¥ at det nok var fordi at den havde stÃ¥et stille i 14 dage.... hmm som om, de sidste to mÃ¥neder af min graviditet der stod den sku stille, for jeg ville sku ikke risikere at jeg fik veer mens jeg kÞrte bil... sÃ¥ den kunne han da stikke skrÃ¥t... men kÞrte sÃ¥ ellers derfra i raseri... bilen hakkede og spyttede, og 2km derfra var den dÞd som en sild atter engang... ringede og tiggede om hjÊlp men han havde fandme ikke tid til at suse rundt efter mig.. okay fair nok... mÃ¥tte ud og stemme dÞrklokker, der var heldigvis 3huse :O... men ingen var hjemme... lort... men sÃ¥ kom der en gammel mand cyklendes og han skyndte sig hjem efter sine startkabler og sin bil... men intet hjalp.. min bil forblev DÃD... sÃ¥ ringede til Jensen biler's konkurrent og nabo SÞndergaard biler, og fik forklaret ham det hele, og fik fortalt ham at jeg ingen penge havde pÃ¥ mig men hvis han kom og hjalp mig sÃ¥ ville jeg kÞre til byen efter penge til ham.. Ã
rrh min helt, han var der inden for 5minutter og satte et nyt batteri i min bil... og vuups, sÃ¥ startede den... lÊkkert... det er sku det man kalder for god service, jeg takkede for hjÊlpen og kÞrte til GÞrding efter penge til ham.. mÃ¥tte slippe 400kr... Utroligt at sÃ¥dan to kan vÊre naboer... TUSIND TAK SÃNDERGAARD BILER, VEJRUP!
da jeg endelig kom hjem ville jeg tage registrerings attesten men den havde han så taget ind, og glemt at aflevere til mig... jamen super! så ringede onsdag 7/7 og bad ham om at sende den, det lovede han men har intet modtaget i skrivende stund lÞrdag den 10/7.. Derfor denne vÊldige anmeldelse... Og kigger jo nu efter ny bil og så så på guloggratis at den er til salg igen, til 29.800, altså 10.000 kr. billigere og står stadig som nysynet og i god stand, ergo han har ikke lÊrt en skid... hele min oplevelse med Jensen biler, er forfÊrdelig... fÞler sku bare at han er en krejler... hold jer vÊk fra ham...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ