de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... ãã£ãšèŠã
En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I woulden't stay at a Hotel with 1,7âŠ
I woulden't stay at a Hotel with 1,7 stars.
deleting account
En udemÊrket portal, der dog har flere mangler
En udemÊrket portal, der dog udviklingsmÊssigt stadig mangler muligheder. Fx. så virker afstandsmåleren fra den ledige stilling til hjemmebopÊl ikke. Dette har i årevis vÊret en problematik. I muligheden for at lave sÞgeagenter kan den ikke tage til valgte transportformer. Viser fx. hvor lang tid det tager i bil, selvom offentlig transport er valgt på sÞgemuligheden.
Sidst men ikke mindst mangler der stadig mulighed for at âfjerneâ uinteressante jobs fra sÞgeagenterne. NÃ¥r disse helt basale Þnsker opfyldes, giver jeg 5 stjerner, for sÃ¥ vil siden seriÞst blive et virkeligt godt redskab i sÞgen efter job.
UseriÞst jobtilbud
Jeg får tilsendt ledige job som handicaphjÊlper, men ligger langt, hvor jeg bor.

Jobindex ããã®åç
Kan igen ikke afsende en jobansÞgning
Kan igen ikke afsende en jobansÞgning, kommer til rubrikken med har info kan ikke komme videre meget irriterende,

ForfÊrdelige hustler!!
ForfÊrdelige hustler!!! Det er mig en gåde hvilket menneske elelr firma vil accepter og betale disse fuldstÊndige absurde priser.

Jobindex ããã®åç
Falske mail vedr konkurrence med jer som afsenderâŠ
Da det ikke er muligt at kontakte jobindex via jeres hjemmeside, skriver jeg her
I sender falske mail ud med afsender Bauhaus, som siger man har vundet, her er det ikke muligt at sÊtte foto ind
Tak for svar, det var også bare en hjÊlp/info, Êrgerligt der ikke er mulighed for at stoppe det

Jobindex ããã®åç
Tjener mest på at holde folk ledige
Det sÞrgelige er desvÊrre at jobindex ikke tjener penge på at få folk i arbejde..
De tjener mere på at have ledige brugere.
jobindex er et produkt der skal tilfredstille kommunalt bureaukrati omkring jobsÞgning.
Om brugerne kommer i arbejde eller ej er ikke relevant for omsÊtningen.
Der er i gennemsnit over 2 år imellem gode anmeldelse på trustpilot.
Ud fra anmeldelserne ser ud til at jobindeks har hjulpet omkring 40 mennesker med at komme i arbejde i lÞbet af de sidste 20 år. - det svarer til at kun 2 personer får job igennem jobindeks pr år.

Jobindex ããã®åç
Man kan ikke give en negativ evaluering.
Knappen "evaluer arbejdsplads" kan man ikke klikke på, efter at have skrevet en Êrlig, men negativ evaluering.
Edit:
Jeg har ikke foretaget en tidligere evaluering af firmaet.

Jobindex ããã®åç
Er ikke tilfreds med at de bare harâŠ
Er ikke tilfreds med at de bare har slettet min anmeldelse, gav kun firme 1 stjerne og var Êrlig hele vejen igennem min anmeldelse. Det undrer mig at der flere som har givet dårlig anmeldelse på firme, med 1 stjerne. Og de er ikke slette.
Ellers en dejlig hjemmeside , men gider ikke bruge min tid på at skrive anmeldelse igen, når de bare kan slette den.

Hjemmeside virker ikke!
Hjemmeside virker ikke!
Jeg har i nogle uger/måneder nu forsÞgt Jobindex. Siden ser jo fin ud, men der sker INTET, når jeg vil klikke på noget. Siden er komplet "dÞd". Har ingen problemer andre steder, så det virker bare lidt mystisk ikke at kunne tilgå noget som helst.

Den ringeste lÊringsforlÞb, Prince2
Grundet tidligere ledighed fik jeg tildelt et online kursus indenfor projektledelse (Prince2). Jobindex er formidler af dette kursus og leverandÞren hedder Mentorix. Efter tilmelding modtog jeg en bog omhandlende Prince2. Bogen var fyldt med stavefejl. Jeg modtog også koder hvilket gav mulighed for at logge ind på en hjemmesider hvor jeg kunne se små videoer med undervisning. Hjemmesiden indeholdt også små opgaver og 2 test således at man kan forberede sig til selve eksamen. De små opgaver manglede beskrivelser til selve opgavelÞsningen. Jeg kontaktede Jobindex hvorefter dette blev forbedret. Det er vigtigt at pointere at både Jobindex og Mentorix har vÊret gode til at respondere på mine spÞrgsmål. Til selve eksamen skal du logge ind på en udenlandsk hjemmeside og du bliver kontaktet af en engelsk talende person. Selve spÞrgsmålene til eksamen giver ingen mening. De er designet til at du let kan misforstå dem. Svarmulighederne er også tvetydige, designet på en måde så du nemt kan misforstå dem. Derfor har du ikke mulighed for at forberede dig ordentligt. Jeg lÊste bla. bogen to gange. Endvidere tog jeg de to prÞvetest flere gange. Alligevel kunne jeg ikke rigtig anvende min viden til selv eksamen fordi at du sidder og gÊtter dig til svarene. Det er det ringeste lÊringsforlÞb som jeg har vÊret igennem. Kurset koster 25000,- hvilket er alt for dyrt. Til sammenligning kan jeg få 1 semester på en master på à rhus Universit hvor du får 11 undervisningsdage plus en eksamensdag. Kurset udbudt af Jobindex virker uprofessionelt og kan ikke anbefales!.
VÊrste job portal
Under al kritik. Censuren fra denne virksomhed gÞr det komplet umuligt at lave en anmeldelse af en arbejdsplads. ForsÞgte 5 gange at lave en anmeldelse og jeg Êndre den hver gang for at den skulle blive accepteret af job index, men måtte opgive til sidst da den blev afvist hver gang uden nogen fornuftig grund
Jeg vil anbefale en anden job portal og hvis man bruger denne bÞr man evt se anmeldelser et andet sted

Virksomheder sletter bare anmeldelserâŠ
Virksomheder sletter bare anmeldelser hvis de er dårlige. Dvs man kan ikke regne med de evalueringer der er. FuldstÊndig misvisende og burde vÊre ulovligt.

Jobindex ããã®åç
Jobdatabase for arbejdsgivere, ikke lÞnmodtagere
Rekrutteringskonsulenter henvender sig under dÊkke af at finde din profil spÊndende og beder dig sÞge opslåede stillinger.
Pas på - deres fokus er udelukkende på at opfylde deres pulje overfor betalende arbejdsgivere.
Det er spild af tid.
Edit: Det er ikke det sagen drejer sig om, Kaare. Det er at rekrutteringsfolk foregiver at henvende sig på vegne af jeres kunder, og på det grundlag opfordre kandidater til at sÞge. Men det passer ikke. Jeres kunder ser ikke de profiler. Det er bare en pulje en eller anden skal opfylde for kunden.

Jobindex ããã®åç
MÃ¥ ikke skrive negativt om et firma
Hvis man skriver en evaluering af et firma SKAL den vÊre positiv ellers bliver den ikke godkendt. Jeg vil ha lov til at skrive sandheden om et firma og ikke dikteres. Jeg har altid anvendt et pÊnt sprogbrug, så det kan ikke vÊre derfor, men nÊrmere at jobindex.dk vil fremstå så glansbilledagtigt som muligt
virkelig uprofessionel hjemmeside
virkelig uprofessionel hjemmeside, det nÊrmest umuligt og finde et job til det man sÞger, hvor der ikke kommer jobs frem som slet ikke har noget med det og gÞre, som det du er i gang med at finde, hvis der nogle kloge folk der kunne lave et bedre alternativ, til en hjemmeside som Jobindex, som virker korrekt ville det vÊre super fedt
Manglende information
Det er ofte sådan, at der ikke bliver givet svar tilbage når man har sÞgt en stilling.

Jobindex ããã®åç
Jeg har kÞbt klippekort til jobannoncerâŠ
Jeg har kÞbt klippekort til jobannoncer som Jobindex ikke har styr på og derfor forhindrede de mig i at bruge de klip jeg havde kÞbt. Det virker som om de kun har haft fokus på at Þge bundlinje og det her skete da også i foråret 2023 hvor Jobindex sommer 2023 besluttede at forlade bÞrsen og dermed hive den optimale indtjening ud af selskabet.
Trist, da jeg ellers synes de har en fin database, men et råd til dem der lÊser den her, så hold jer langt fra at kÞbe deres klippekort, hvis du er "virksomhed" og skal indrykke jobannoncer.
Jeg er kÊdemedejer af Min Bolighandel Koncept med 30 mÊglerlokationer, bredt fordelt i Danmark. Vi har brugt Jobindex i over 10 år hvor de har kÞrt en seriÞs forretning, så derfor er min skuffelser over det her sÊrlig stor.

Jobindex ããã®åç
Helt skÞrt at virksomheder kan fravÊlgeâŠ
Helt skÞrt at virksomheder kan fravÊlge at få evalueret virksomheden. Det hÊnger nok sammen med at de fleste af anmeldelserne var meget negative, men er det ikke hele idéen med muligheden for at anmelde en virksomhed man er ansat i eller har vÊret ansat i så fremtidige medarbejdere og selvfÞlgelig ledelse kan se hvad der sker. Få nu lukket den mulighed og så må virksomheden stramme op hvis de blÞder medarbejdere eller får kritik.

Jobindex ããã®åç
jobindex er en af de bedste
Generelt synes jeg jobindex er en af de bedste jobportaler, men jeg har lige et lille punkt som jeg ville Þnske var bedre.
Det drejer sig om indstilling af km. hvad jeg kan vurderer er det i fugleflugt hvilket i nogle tilfÊlde kan vÊre meget forskelligt fra den reele afstand.
Hvis det ikke er muligt at Êndre kunne man evt. lave en sÞgefunktion på tidsafstand og vÊlge mellem bus/tog og bil.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã