レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... もっず芋る

䌁業が回答したした

For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... もっず芋る

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark

2.2

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

En udemÊrket portal, der dog har flere mangler

En udemÊrket portal, der dog udviklingsmÊssigt stadig mangler muligheder. Fx. så virker afstandsmåleren fra den ledige stilling til hjemmebopÊl ikke. Dette har i årevis vÊret en problematik. I muligheden for at lave sÞgeagenter kan den ikke tage til valgte transportformer. Viser fx. hvor lang tid det tager i bil, selvom offentlig transport er valgt på sÞgemuligheden.
Sidst men ikke mindst mangler der stadig mulighed for at “fjerne” uinteressante jobs fra sÞgeagenterne. NÃ¥r disse helt basale Þnsker opfyldes, giver jeg 5 stjerner, for sÃ¥ vil siden seriÞst blive et virkeligt godt redskab i sÞgen efter job.

2025幎1月17日

UseriÞst jobtilbud

Jeg får tilsendt ledige job som handicaphjÊlper, men ligger langt, hvor jeg bor.

2024幎11月17日

Jobindex からの回答

Så skal du bare rette dit geografiske område. Du angiver selv hvilket område, du sÞger job i. Vi kan jo ikke vide hvor langt du vil kÞre eller om du eventuelt er villig til at flytte.

Kan igen ikke afsende en jobansÞgning

Kan igen ikke afsende en jobansÞgning, kommer til rubrikken med har info kan ikke komme videre meget irriterende,

2024幎9月18日

Jobindex からの回答

Det lyder som om det er virksomhedens ansÞgningssystem, der er problemer med, ikke Jobindex. Kan du sende et link til den annonce, der ikke virker til kd@jobindex.dk og til support@jobindex.dk ? Så skal vi nok kigge på det. Venlig hilsen Kaare Danielsen

ForfÊrdelige hustler!!

ForfÊrdelige hustler!!! Det er mig en gåde hvilket menneske elelr firma vil accepter og betale disse fuldstÊndige absurde priser.

2024幎8月21日

Jobindex からの回答

Hej Mik, en jobannonce koster 2995 kr., det synes vi er billigt for en ny medarbejder, det er 1/10 af hvad avisannoncerne kostede i sin tid. Prisen har vÊret den samme i 20 år, så vi har ikke sat priserne op, selvom vi har 20 gange flere brugere i dag end for 20 år siden. Sidste år havde vi over 11.000 forskellige betalende kunder, så der er heldigvis mange firmaer, der gerne vil betale. Venlig hilsen Kaare Danielsen, Jobindex

Falske mail vedr konkurrence med jer som afsender

Da det ikke er muligt at kontakte jobindex via jeres hjemmeside, skriver jeg her
I sender falske mail ud med afsender Bauhaus, som siger man har vundet, her er det ikke muligt at sÊtte foto ind

Tak for svar, det var også bare en hjÊlp/info, Êrgerligt der ikke er mulighed for at stoppe det

2024幎8月7日

Jobindex からの回答

Man kan altid skrive på support@jobindex.dk. Og det er ikke os, der sender falske mails ud, det er nogle der sender mails ud, der ser ud som om de kommer fra os, fordi mailene så nemmere kommer forbi dit spam-filter. Men vi kan ikke gÞre noget, for mailene bliver ikke sendt fra vores servere. Kaare Danielsen

Tjener mest på at holde folk ledige

Det sÞrgelige er desvÊrre at jobindex ikke tjener penge på at få folk i arbejde..
De tjener mere på at have ledige brugere.

jobindex er et produkt der skal tilfredstille kommunalt bureaukrati omkring jobsÞgning.
Om brugerne kommer i arbejde eller ej er ikke relevant for omsÊtningen.

Der er i gennemsnit over 2 år imellem gode anmeldelse på trustpilot.

Ud fra anmeldelserne ser ud til at jobindeks har hjulpet omkring 40 mennesker med at komme i arbejde i lÞbet af de sidste 20 år. - det svarer til at kun 2 personer får job igennem jobindeks pr år.

2024幎1月1日

Jobindex からの回答

Det er ikke rigtigt noget af det:
1. Over halvdelen af brugerne har givet Jobindex 4 eller 5 stjerner på Trustpilot
2. Jobindex har knap 1 mio. brugere hver måned, og ifÞlge Megafon har ca. 500.000 fundet deres nuvÊrende job gennem Jobindex
3. Jobindex tjener penge på at skaffe medarbejdere til vores 10.000 kunder, og hvis de ikke ansatte nogen ville de ikke lÊgge penge hos os hver måned.
4. Jobindex har ikke noget med det kommunale bureaukrati at gÞre. Jeg tror du forveksler os med Jobnet, der bliver drevet af jobcentrene.
5. Vi hjÊlper også folk med at komme i arbejde og holder bl.a. webinarer og Fest For Fyrede og sponserer PowerjobsÞgerne. Men det tjener vi ganske rigtigt ikke nogen penge på, det gÞr vi fordi vi gerne vil hjÊlpe de jobsÞgende.
Venlig hilsen Kaare Danielsen

Man kan ikke give en negativ evaluering.

Knappen "evaluer arbejdsplads" kan man ikke klikke på, efter at have skrevet en Êrlig, men negativ evaluering.

Edit:
Jeg har ikke foretaget en tidligere evaluering af firmaet.

2024幎5月24日

Jobindex からの回答

Du kan kun lave en enkelt evaluering af hver virksomhed. Sådan fungerer det vistnok også på Trustpilot. Men du kan rette i din evaluering.

Er ikke tilfreds med at de bare har

Er ikke tilfreds med at de bare har slettet min anmeldelse, gav kun firme 1 stjerne og var Êrlig hele vejen igennem min anmeldelse. Det undrer mig at der flere som har givet dårlig anmeldelse på firme, med 1 stjerne. Og de er ikke slette.
Ellers en dejlig hjemmeside , men gider ikke bruge min tid på at skrive anmeldelse igen, når de bare kan slette den.

2023幎5月12日

Jobindex からの回答

Hej Rene, mange tak for din anmeldelse. Det er rigtigt at vi er et seriÞst medie, der er underlagt medieansvarsloven og PressenÊvnet. Og vi har nogle retningslinjer for man må skrive i anmeldelser. Men vi sletter ikke bare anmeldelser, du skulle meget gerne have fået en mail med en vejledning i hvad der skal rettes for at den kan accepteres.

Hjemmeside virker ikke!

Hjemmeside virker ikke!
Jeg har i nogle uger/måneder nu forsÞgt Jobindex. Siden ser jo fin ud, men der sker INTET, når jeg vil klikke på noget. Siden er komplet "dÞd". Har ingen problemer andre steder, så det virker bare lidt mystisk ikke at kunne tilgå noget som helst.

2024幎3月16日

Jobindex からの回答

Vi har en million brugere om måneden, så det virker som om du gÞr et eller andet galt.
PrÞv at ringe til vores support på mandag på 38323355 og se om de kan hjÊlpe dig.

Den ringeste lÊringsforlÞb, Prince2

Grundet tidligere ledighed fik jeg tildelt et online kursus indenfor projektledelse (Prince2). Jobindex er formidler af dette kursus og leverandÞren hedder Mentorix. Efter tilmelding modtog jeg en bog omhandlende Prince2. Bogen var fyldt med stavefejl. Jeg modtog ogsÃ¥ koder hvilket gav mulighed for at logge ind pÃ¥ en hjemmesider hvor jeg kunne se smÃ¥ videoer med undervisning. Hjemmesiden indeholdt ogsÃ¥ smÃ¥ opgaver og 2 test sÃ¥ledes at man kan forberede sig til selve eksamen. De smÃ¥ opgaver manglede beskrivelser til selve opgavelÞsningen. Jeg kontaktede Jobindex hvorefter dette blev forbedret. Det er vigtigt at pointere at bÃ¥de Jobindex og Mentorix har vÊret gode til at respondere pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Til selve eksamen skal du logge ind pÃ¥ en udenlandsk hjemmeside og du bliver kontaktet af en engelsk talende person. Selve spÞrgsmÃ¥lene til eksamen giver ingen mening. De er designet til at du let kan misforstÃ¥ dem. Svarmulighederne er ogsÃ¥ tvetydige, designet pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ du nemt kan misforstÃ¥ dem. Derfor har du ikke mulighed for at forberede dig ordentligt. Jeg lÊste bla. bogen to gange. Endvidere tog jeg de to prÞvetest flere gange. Alligevel kunne jeg ikke rigtig anvende min viden til selv eksamen fordi at du sidder og gÊtter dig til svarene. Det er det ringeste lÊringsforlÞb som jeg har vÊret igennem. Kurset koster 25000,- hvilket er alt for dyrt. Til sammenligning kan jeg fÃ¥ 1 semester pÃ¥ en master pÃ¥ Århus Universit hvor du fÃ¥r 11 undervisningsdage plus en eksamensdag. Kurset udbudt af Jobindex virker uprofessionelt og kan ikke anbefales!.

2023幎3月8日

VÊrste job portal

Under al kritik. Censuren fra denne virksomhed gÞr det komplet umuligt at lave en anmeldelse af en arbejdsplads. ForsÞgte 5 gange at lave en anmeldelse og jeg Êndre den hver gang for at den skulle blive accepteret af job index, men måtte opgive til sidst da den blev afvist hver gang uden nogen fornuftig grund
Jeg vil anbefale en anden job portal og hvis man bruger denne bÞr man evt se anmeldelser et andet sted

2023幎8月16日

Jobindex からの回答

Tak for din anmeldelse af jobglÊdeevalueringerne hos Jobindex. Som et medie, der garanterer vores brugere anonymitet ifm. disse jobglÊdeevalueringer, er vi underlagt en rÊkke betingelser af Forbrugerombudsmanden samt Medielovgivningen. Er du blevet bedt om at Êndre din evaluering ad flere omgange er det sandsynligvis fordi vores evalueringsteam har vurderet, at den har indeholdt udsagn, som strider imod disse betingelser. Vi vil rigtig gerne dele vores brugers erfaring på de danske arbejdspladser, og for fortsat at lykkes med dette, er vi dog nÞdt til at overholde visse regler. Vores gÊldende betingelser kan ses flere steder på Jobindex.dk, og vil du lÊse mere om dem, er her er et direkte link: https://www.jobindex.dk/betingelser#h-79-evalueringer-pa-jobindex

Virksomheder sletter bare anmeldelser

Virksomheder sletter bare anmeldelser hvis de er dårlige. Dvs man kan ikke regne med de evalueringer der er. FuldstÊndig misvisende og burde vÊre ulovligt.

2024幎2月21日

Jobindex からの回答

Virksomhederne bestemmer om de vil have vist deres evalueringer eller ikke, men de kan kan ikke slette enkelte anmeldelser. Så man kan roligt stole på de evalueringer, der er.

Jobdatabase for arbejdsgivere, ikke lÞnmodtagere

Rekrutteringskonsulenter henvender sig under dÊkke af at finde din profil spÊndende og beder dig sÞge opslåede stillinger.

Pas på - deres fokus er udelukkende på at opfylde deres pulje overfor betalende arbejdsgivere.

Det er spild af tid.

Edit: Det er ikke det sagen drejer sig om, Kaare. Det er at rekrutteringsfolk foregiver at henvende sig på vegne af jeres kunder, og på det grundlag opfordre kandidater til at sÞge. Men det passer ikke. Jeres kunder ser ikke de profiler. Det er bare en pulje en eller anden skal opfylde for kunden.

2024幎2月20日

Jobindex からの回答

Hej T.J., mange tak for din anmeldelse. Det er rigtigt, vi har en rekrutteringsafdeling, der kontakter relevante kandidater når vi har stillinger, som er svÊre at besÊtte. Vi er et af Danmarks stÞrste rekrutteringsfirmaer og besÊtter over 1000 stillinger om året. Kunderne betaler os for at finde relevante profiler til stillingerne, og kunderne ser profilerne for alle de personer, der sÞger jobbene. Men man kan bare slå den del fra, hvis man ikke Þnsker at få henvendelser fra vores rekrutteringskonsulenter. Hilsen Kaare Danielsen

MÃ¥ ikke skrive negativt om et firma

Hvis man skriver en evaluering af et firma SKAL den vÊre positiv ellers bliver den ikke godkendt. Jeg vil ha lov til at skrive sandheden om et firma og ikke dikteres. Jeg har altid anvendt et pÊnt sprogbrug, så det kan ikke vÊre derfor, men nÊrmere at jobindex.dk vil fremstå så glansbilledagtigt som muligt

2024幎2月1日

virkelig uprofessionel hjemmeside

virkelig uprofessionel hjemmeside, det nÊrmest umuligt og finde et job til det man sÞger, hvor der ikke kommer jobs frem som slet ikke har noget med det og gÞre, som det du er i gang med at finde, hvis der nogle kloge folk der kunne lave et bedre alternativ, til en hjemmeside som Jobindex, som virker korrekt ville det vÊre super fedt

2024幎1月31日

Manglende information

Det er ofte sådan, at der ikke bliver givet svar tilbage når man har sÞgt en stilling.

2024幎1月4日

Jobindex からの回答

Vi gÞr hvad vi kan for at gÞre arbejdsgiverne opmÊrksomme på, at de altid skal svare tilbage. Men specielt for de små arbejdsgivere kan det nogle gange vÊre svÊrt at overkomme.
Hilsen Kaare Danielsen

Jeg har kÞbt klippekort til jobannoncer

Jeg har kÞbt klippekort til jobannoncer som Jobindex ikke har styr på og derfor forhindrede de mig i at bruge de klip jeg havde kÞbt. Det virker som om de kun har haft fokus på at Þge bundlinje og det her skete da også i foråret 2023 hvor Jobindex sommer 2023 besluttede at forlade bÞrsen og dermed hive den optimale indtjening ud af selskabet.

Trist, da jeg ellers synes de har en fin database, men et råd til dem der lÊser den her, så hold jer langt fra at kÞbe deres klippekort, hvis du er "virksomhed" og skal indrykke jobannoncer.

Jeg er kÊdemedejer af Min Bolighandel Koncept med 30 mÊglerlokationer, bredt fordelt i Danmark. Vi har brugt Jobindex i over 10 år hvor de har kÞrt en seriÞs forretning, så derfor er min skuffelser over det her sÊrlig stor.

2023幎4月2日

Jobindex からの回答

Hej Simon, jeg er sikker på at vi har helt styr på vores klippekort, hvilket firma var det du kÞbte dem på vegne af?
Hilsen Kaare Danielsen kd@jobindex.dk

Helt skÞrt at virksomheder kan fravÊlge

Helt skÞrt at virksomheder kan fravÊlge at få evalueret virksomheden. Det hÊnger nok sammen med at de fleste af anmeldelserne var meget negative, men er det ikke hele idéen med muligheden for at anmelde en virksomhed man er ansat i eller har vÊret ansat i så fremtidige medarbejdere og selvfÞlgelig ledelse kan se hvad der sker. Få nu lukket den mulighed og så må virksomheden stramme op hvis de blÞder medarbejdere eller får kritik.

2023幎6月1日

Jobindex からの回答

Det har vÊret afgÞrende for at få virksomhederne til at acceptere evalueringer at de har denne mulighed. Vores mål er jo at samarbejde med arbejdsgiverne og få dem til at gÞre noget ved arbejdsmiljÞet. Men det er heldigvis kun forholdsvis få arbejdsgivere, der har valgt denne mulighed.

jobindex er en af de bedste

Generelt synes jeg jobindex er en af de bedste jobportaler, men jeg har lige et lille punkt som jeg ville Þnske var bedre.

Det drejer sig om indstilling af km. hvad jeg kan vurderer er det i fugleflugt hvilket i nogle tilfÊlde kan vÊre meget forskelligt fra den reele afstand.

Hvis det ikke er muligt at Êndre kunne man evt. lave en sÞgefunktion på tidsafstand og vÊlge mellem bus/tog og bil.

2023幎10月11日

Jobindex からの回答

Hej Joan, mange tak for din positive anmeldelse!

Det ville vÊre en god feature, men det ville krÊve en hel del regnekraft. Rejsetid med bus/tog afhÊnger en hel del af om arbejdsstedet ligger tÊt på en station. Så det er noget mere kompliceret end bare at beregne afstanden, som ganske rigtigt er i fugleflugt. Og i de fleste tilfÊlde er der en god sammenhÊng mellem afstanden og rejsetiden. Mange hilsner Kaare Danielsen