レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... もっず芋る

䌁業が回答したした

For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... もっず芋る

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Jobindex sender ligegyldige henvendelser

Jobindex sender rigtig mange mails om arbejdsgivere de er blevet bedt om at finde kandidater til, hvilket giver indtryk af manglende engagement fra arbejdsgivernes side. DesvÊrre er alle henvendelserne fra Jobindex meget upersonlige og bÊrer tydeligt prÊg af at Jobindex ikke lÊser brugernes cv'er igennem fÞr de stempler dem som mulige kandidater. Det er derfor sjÊldent jeg gider lÊse disse ligegyldige henvendelse fra Jobindex og de ender istedet blot som spam. Der er nok mange andre brugere der også har det sådan. Man vil da meget hellere have henvendelse fra en arbejdsgiver der selv har vurderet en som en mulig kandidat.

2021幎8月18日
自発的なレビュヌ

Jobindex bruger falsk scoring af

Jobindex bruger falsk scoring af arbejdsglÊde som giver os jobsÞgende er falsk indtryk af et firma. Negative anmeldelse afvises med forskellige argumenter. Firmaer får lov at lukke for jobglÊde-målinger hvis de er for dårlige.

2021幎5月4日

Jobindex からの回答

Vi tager vores anmeldelser meget seriÞst. Vi gennemgår hver eneste anmeldelse manuelt og tjekker at de overholder vores retningslinjer for bl.a. sprog. Og vi er tilmeldt PressenÊvnet, som man kan klage til hvis man er utilfreds med noget. Men ligesom andre seriÞse medier, så tillader vi ikke, at man skriver hvad som helst. Vi er ikke Facebook eller Trustpilot. Og det er rigtigt, at firmaer også kan vÊlge slet ikke at vise deres evalueringer.

Jobindex er styret af firmaerne der

Jobindex er styret af firmaerne der kÞber et opslag ved dem !!!
Jeg og andre af mine tidligere kollegaer havde skrevet en bedÞmmelse af vores tidligere arbejdesplads. Det var en arbejdesplads med et meget dårligt arbejdsmiljÞ ( jeg vil ikke komme nÊrmere ind på det, men jeg har dokumentationen i orden)
Vi har alle, uafhÊngigt af hinanden anmeldt arbejdsplads, sÃ¥ andre evt nye jobansÞger kunne lÊse vores bedÞmmelser. Pludseligt var alle vores bedÞmmelser vÊk? Jeg kontaktet jobindex for at hÞre “HVORFOR” jeg fÃ¥r beskeden det er firmaet der bestemmer om man vil kÞre med denne service !!!!
Det giver jo ingen menig man reklamere med at nye jobansÞger kan lÊse om evt en ny arbejdsplads! Der er jo underligt at man så fjerener opslag. Svar til jobindex; men så undre det mig i sletter de ansattes og tidligere ansattes evalueringer ? I slettede alle evalueringer ! Men begrundelsen af xxxx ikke Þnskede det var en mulighed... !

2021幎4月2日

Jobindex からの回答

Det er rigtigt, Jobindex er en seriÞs site, og vi har lavet en seriÞs platform, hvor vi fremhÊver de gode eksempler og de gode arbejdspladser. Vi gennemgår samtlige evalueringer. Arbejdsgiverne har også mulighed for at fravÊlge at vise evalueringer, men det er alt eller intet, man kan ikke få fjernet enkelte negative evalueringer. På den måde har vi skabt tillid til evalueringerne blandt arbejdsgiverne, og fået dem til at tage vores evalueringer seriÞst.

Jobindex er bare fantastisk!

Jobindex er bare fantastisk! Man kan hoppe ind og ud hos dem og alt er som det var sidst man havde brug for at lede efter jobs eller gÞre sit CV synligt. CV'et skal mÃ¥ske opdateres men ellers ruller det bare - og endnu bedre hvis man opretter en jobagent med ens helt egn og specifikke Þnsker Ü Ü Ü og er man i vildrede- sÃ¥ tager de sÃ¥ ment ogsÃ¥ telefonen og man taler med en "live person" Genialt Ü Tak for denne gang Jobindex. Mvh Pia Sihm

2021幎1月5日
自発的なレビュヌ

Pris og udbytte hÊnger ikke sammen

Vores sidste ansÞgninger har vÊret uden relevante kandidater. og vi har ikke ansat på 3 annoncer.
Ved vores tidligere ansÞgninger har der vÊret meget begrÊnsede relevante ansÞgere.
Det eneste jobindex kan gÞre for os er at sÊlge os endnu dyrere produkter (vi har allerede kÞbt for 21.500 kr. ex moms i år)

Så vi har erkendt at der skal sÞges gennem andre kanaler.

2020幎10月6日

Jobindex からの回答

Det kunne vÊre interessant at vide hvad det var for en virksomhed. IfÞlge Megafon siger hver 10. danskere eller ca. 300.000 personer, at de har fundet deres seneste job gennem Jobindex. Så vi har tusindvis af tilfredse kunder, og 500.000 tilfredse brugere hver eneste måned. Så det kunne vÊre interessant at vide, hvorfor det ikke virker for jer. For vi lykkes heldigvis med at hjÊlpe nÊsten alle virksomheder.

FÃ¥r 2 stjerner da jeg vil give en

Får 2 stjerner da jeg vil give en tidligere anmelder ret i, at jeg det er under al kritik, at virksomheder kan vÊlge ikke at få vist evalueringer - isÊr når man ved, at det vrimler med dårlige og det måske kunne hjÊlpe andre.
Det er tydeligt, at Jobindex udelukkende er på arbejdsgivernes side da det ingen mening giver, at virksomheder kan få lov til selv at vÊlge. Man kunne skåne rigtige mange mennesker for at blive ansat på en dårlig arbejdsplads!

Update: Êrlig talt Jobindex, så giver det ingen mening det I skriver til folk. Der er noget galt i jeres system da I giver 'dårlige' virksomheder muligheden for ikke at blive afslÞret. I gÞr, at folk siger deres job op for at begynde i en virksomhed, som har fået talrige negative anmeldelser, og som kunne vÊre blevet undgået, hvis der ikke blev holdt hånd over disse firmaer.
I er ikke til for brugerne/jobansÞgere, men for firmaerne.
Jeg er sådan set ligeglad med, om det er de fÊrreste der er dårlige. De enkelte dårlige skal så 'afslÞres', så folk ikke spilder deres tid på at sÞge job i en dårlig virksomhed

2020幎7月20日

Jobindex からの回答

Vi har to formål med at lave evalueringer. Vi vil gerne vise de gode arbejdspladser, men vi vil endnu hellere opfordre virksomhederne til at bruge evalueringerne til at skabe endnu bedre arbejdspladser. Muligheden for at fravÊlge evalueringerne har sammen med at vi gennemgår alle evalueringer har vÊret afgÞrende for at få virksomhederne til at acceptere evalueringerne. Vi vil gerne fremhÊve de gode arbejdspladser, og opfordre det dårlige arbejdspladser til at blive bedre. De fleste danske arbejdspladser er heldigvis rigtig gode, det er kun 2%, der har fravalgt at få vist deres evalueringer. Og det sender jo også et signal, hvis en stor virksomhed ikke har nogen evalueringer.

Jeg har lavet en evaluering på min

Jeg har lavet en evaluering på min tidligere arbejdsplads på hjemmesiden. Det ved jeg, at flere af mine kollegaer også her. Det skuffer mig, at arbejdsgiver har mulighed for ikke at få vist evalueringerne, hvis man ikke synes om dem. Derved går hele pointen jo af meningen med at have evalueringer. Ikke en gang gennemsnittet af stjerne vises for brugerne...

Som i selv skriver: JobsÞgende kan se, hvor der er godt at arbejde... Men ikke hvor der er dårlige arbejdsvilkår, dårlig ledelse eller arbejdsmiljÞ... Også selvom det er skrevet i en ordenlig tone og kendt for arbejdsgiveren...

Forestil dig, at Trustpilot gjorde det samme... nej vel?

2020幎3月26日

Jobindex からの回答

Det er korrekt. Som alle seriÞse medier forsÞger vi at afveje hensynet til brugerne og hensynet til dem som vi skriver om. Og dette her har vÊret afgÞrende for at få virksomhederne til at acceptere evalueringerne, sammen med vores garantier for at vi gennemlÊser hver eneste indlÊg inden det bliver offentliggjort, og fjerner indlÊg med f.eks. sprogbrug der ikke hÞrer hjemme på Jobindex.

Vi medgiver også at vi fÞrst og fremmest vil fremhÊve og fortÊlle om de gode arbejdspladser og vise hvor der er godt at arbejde, ikke hÊnge de dårlige arbejdspladser ud. Vi ser os lidt som Michelin-stjernerne indenfor arbejdspladser, ikke som Smiley-ordningen. Og vi kan heldigvis se på vores data at langt de fleste arbejdspladser i Danmark og på Jobindex er vÊldig gode at arbejde for.

Til gengÊld er det lykkedes at få arbejdspladserne til at acceptere det og tage det til sig, og mange af vores kunder går meget op i deres evalueringer og arbejder seriÞst med at forbedre jobglÊden. Så på den måde er det lykkedes at sÊtte temaet på agendaen mange steder. Og de jobsÞgende kan nu se hvor der er godt at arbejde. Og det sender jo også et signal hvis der ikke er en evaluering.

Kaare Danielsen, direktÞr for Jobindex

De snyder dig!!

Det giver ingen mening at bruge dem de scapper/kopi Jobnet som er gratis!!

Vi modtog 3-5 ansÞgninger hos dem og der er 6.000 frisÞrer i Danmark, så der vist noget der ikke stemmer helt.

Når man ringer ind prÞver de og og bilde mig ind det er hele frisÞr brancen,

Vi modtog 53 ansÞgninger samme periode Jobnet.

Kopimaskine virksomhed!!

2020幎2月11日

Jobindex からの回答

Hvis du går ind på danskonlineindex.dk vil du se at Jobindex har over 500.000 brugere hver måned. Det er muligt at der er mange ledige frisÞrer, men der er også mange jobområder, hvor der ikke er så mange ledige, og hvor arbejdsgiverne gerne vil bredere ud. Og det kommer man med Jobindex. Vi bruger et to-cifret millionbelÞb på markedsfÞring hvert år, og det virker! Ellers ville vi ikke sÊlge over 100.000 jobannoncer om året.

Annonce kan ikke Êndres og man tvinges til kÞb af ny annonce

Vi kÞbte en "gÞr det selv" -annonce hvori vi sÞger en klinikassistent. Annoncen har vi udfyldt og kÞbt online, men da annoncen ikke gav det Þnskede resultat, gik vi online igen, for at Êndre ordlyden - men det kan man bare ikke selv.

VI ringede derfor til Jobindex, hvor det fÞrste pigebarn vi talte med, oplyste at v skam godt kunne Êndre dette selv når det var en gÞr-det-selv-annonce (nej man kan ikke). Da det derfor ikke lykkedes, tilbÞd vi at sende den redigerede tekst til Jobindex. Det blev afvist med begrundelsen af, at de kun kan lave mindre Êndringer, men hvis selve teksten skal Êndres, skal vi opgradere til en anden annoncetype (ekstrapris 2000 kroner) eller kÞbe en ny annonce til 1000 kroner.

Det står sikkert med småt et eller andet sted, men det er ikke noget vi var klar over da vi kÞbte en "gÞr det selv" annonce som man selv opretter - og åbenbart er deres medarbejdere heller ikke klar over det, eftersom de oplyser at man selv kan redigere denne type annoncer - det kan man ikke.

Det er simpelthen optrÊkkeri - det tager kortere tid at slette teksten og "copy-paste" den nye tekst ind, end det tager at begynde at rette kommaer som åbenbart godt kan lade sig gÞre. Det er således ikke fordi det ikke kan lade sig gÞre, men kun et påskud for at trÊkke tusindkronesedler op af lommerne på kunderne.

Elendig service !!!!

2020幎2月5日
自発的なレビュヌ

Jobindex er en profit forretning

Jobindex er en profit forretning, hvor man kun skal vÊre positiv ellers dur det ikke. Skrev fÞlgende: "Derudover vÊr opmÊrksom pÃ¥, at jobindex fjerner dine evalueringer, nÃ¥r den er for negativ, ogsÃ¥ selv om de er skrevet i et sober sprog.) og ”stikker mentalitet” omkring et firma, hvor det var sÃ¥dan.
SÃ¥ profit frem for det korrekte. SÃ¥ deres "evaluer et firma" kan ikke bruges til noget.

Det er jo ikke korrekt, det du skriver. I over et Ã¥r, lÃ¥ min evaluering og lige pludselig var ”stikker mentalitet” imod jeres betingelser. SÃ¥ det lugter langt vÊk af, at firmaet har klaget og i retter ind, fordi de betaler for at bruge jer. SÃ¥ profit, frem for det korrekte. SÃ¥ derved er jeres evalueringer af firmaer ubrugelige.
Derudover mÃ¥tte dette hellere ikke stÃ¥ der "”(Derudover vÊr opmÊrksom pÃ¥, at jobindex fjerner dine evalueringer, nÃ¥r den er for negativ, ogsÃ¥ selv om de er skrevet i et sober sprog. SÃ¥ profit frem for det korrekte.)”, kan ikke lige se hvor denne sÊtning skulle blive forbudt af pressenÊvnet.

2019幎10月14日

Jobindex からの回答

Det er ikke rigtigt at vi sletter negative evalueringer. Men Jobindex har ligesom Trustpilot og andre evalueringssites nogle retningslinjer for hvilket sprog og hvilke ord, man må bruge i evalueringerne. Jobindex er tilmeldt pressenÊvnet, og vi har den politik at hvis noget ikke kan stå i en redaktionel artikel, så skal det heller ikke stå i en evaluering. Så du er meget velkommen til at lave en ny evaluering, hvor du formulerer dine oplevelser på en lidt anden måde. Venlig hilsen Kaare Danielsen

Jeg er lÞbende blevet kontaktet af

Jeg er lÞbende blevet kontaktet af medarbejdere hos jobindex, der mente at se ikke-eksisterende matches mellem mine kompetencer og forskellige stillibgsopslag. Da jeg enddag forsÞgte at gÞre opmÊrksom på problematikken i det, fik jeg bare en uinteresseret mail som svar. DesvÊrre spild af tid, så jeg nedlÊgger min profil.

2019幎8月16日

KÊre SÞren

Tak fordi du har taget dig tid til at ”rate” din oplevelse.

Jeg er ked at hÞre, at du ikke er tilfreds med de match, du har modtaget fra os.

Jeg er naturligvis interesseret i at finde ud af hvad der er sket, så du er meget velkommen til at kontakte mig på 51 16 72 59 eller tda@jobindex.dk

MVH
Thomas Dahlgaard, RekrutteringsdirektÞr

KÊre Kaare & Co

KÊre Kaare & Co
I vil gerne have reprÊsentativ evaluering der tilmed skal vÊre positiv.
Det burde også vÊre muligt, som Danmarks stÞrste jobannoncÞr. I har navnet, kunderne og brugerne.
Men set fra min PC udnytter I ikke potentialet og griber ikke mulighederne. Jeg ser der er så mange forbedringspunkter, mens konkurrenten LinkedIn har ikke fået momentum og stadig kludrer i det teknologiske.
RÊk ud efter stjernerne - de er tÊttere på end I tror :-)
Mvh
Henrik V

2019幎7月15日

Jobindex からの回答

Hej Henrik, kan du vÊre lidt mere specifik?
Hvis du har nogle gode foreslag må du meget gerne sende dem til kaare@jobindex.dk
Du kan også ringe til mig på 20735010, jeg sidder som regel i min bil mellem kl. 8 og 9.
Venlig hilsen Kaare Danielsen

Dejligt at man ikke skal "kÞbe" noget

Et seriÞst sted for at finde nyt job.
Godt sprog, overskuelig side - uden reklamer og anmassende premium-tilbud m.m.

SpÊndende artikler, velfungerende sÞgeagent, og brugbare arbejdsplads-anmeldelser.

God hjÊlp til ledige, og alt er skrevet i et godt sprog der skaber tryghed hos lÊseren (og det kan der sÊrligt vÊre stort behov for når man er ledig...)

2019幎7月15日