de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... ãã£ãšèŠã
En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fungerer som den skal
Fungerer som den skal: finder relevante stillinger ift. mine agenter. Jeg skulle netop til at give 4 stjerner fordi jeg ikke troede at man kunne indtaste sÞgeord hvor der blev sÞgt på dem alle individuelt! Det er skisme smart at det fungerer, så nu er min agent lige rettet lidt til.
Jeg har kun oplevet én gang, at jobindex har haft en headhunter på sig hvor kontakten var modsat hvor man på LinkedIn godt kan blive spammet med irrelevante stillinger.
Jeg kan godt lide, evalueringerne som der er på virksomhederne og ideen om lÞnstatistikken. Statistikken er for mit vedkommende faktisk også okay godt rammende. "Okay" skal betyde, at jeg kan inkrementere antallet af års erfaring, og få en lavere lÞn :o) Det håber jeg ikke er korrekt.
Som nysgerrig udvikler har jeg også haft sÞgefunktionen testet, vendt og drejet og forsÞgt at fremprovokere fejl - men det fungerer bare og annoncerne passer.
HVIS jeg må vÊre så trÊls at komme med et forslag til at udbyde en endnu bedre sÞgealgoritme, så ville det vÊre "negative ord". Når jeg fx. sÞger på "API", får man, i min optik, irrelevante stillinger som jeg kunne have Þnsket at sortere fra. F.eks. ved at tilfÞje "Linux" kunne stillinger vedr. dette sÞgeord, sorteres fra.
Godt arbejdsredskab som jobsÞgende
Enkel og overskuelig jobsÞgning
Har vÊret min faste fÞlgesvend deâŠ
Har vÊret min faste fÞlgesvend de sidste mange mange år. StÞrste reprÊsentation af indenfor min branche.
Det eneste minus er at alle de irriterende kurser kommer med når jeg laver sÞgninger pr geografi. TrÊls måde at pådutte mig et produkt. Lav en kategori der omhandler kurser og slet det fra min jobsÞgning ;)

Jobindex ããã®åç
Har brugt Jobindex i en millard år
Har brugt Jobindex i en millard år, primÊrt som jobsÞger. Jobindex er en guldgrube af yderst brugbare informationer. De leverer bare. Hermed min varmeste anbefaling. Mvh Henrik
Fint alternativ til at finde et nytâŠ
Fint alternativ til at finde et nyt job, dog lidt for mange mails, hver dag henvendelser.
En varm anbefaling herfra
Her er alt, hvad hjertet kan begÊre af sÞgemuligheder efter jobannoncer, inspiration og gode råd til jobsÞgning, sÞgning i gamle jobannoncer etc.
Hvis du bruger lidt tid på at taste dit cv ind, er der chance for at du bliver kontaktet om en jobmulighed der matcher din profil.
Rigtig fint at kunne oprette jobagenterâŠ
Rigtig fint at kunne oprette jobagenter der automatisk kÞrer hver dag og sender en oversigt af hvad der blev fundet med de sÞgeord man valgte. Systemet virker dog ret gammeldags, og app'en krÊver i den grad en fornyelse.
DÃ¥rlig jobagent
Jeg har stort set ikke fået ét kvalificeret job foreslået via min jobagent. De er typisk meget langt fra mine valgte kriterier. Men den del er ikke bedre på Stepstone. Begge er HELT hen i vejret

Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt - udmÊrket jobagent
Er også blevet kontaktet vedr. konkrete jobmuligheder
let og overskulig og job filter virkerâŠ
let og overskulig og job filter virker godt
God jobsÞgningsportal og godt initiativâŠ
God jobsÞgningsportal og godt initiativ med at man kan bedÞmme virksomheder som man er eller har vÊret ansat i. Dog savner jeg at man også fik mulighed for at bedÞmme, hvor gode de virksomheder som annoncerer efter arbejdskraft behandler en som kandidat herunder både mht hvor lang tid de er om at reflektere på en ansÞgning og hvordan man oplevede en jobsamtale hos dem. Det vil tvinge mange flere virksomheder til og forbedre sig i forhold til rekruttering, som undertegnede desvÊrre har oplevet at nogle halter langt bagefter, når det drejer sig om at behandle jobansÞgere ordentligt.
Her er jobs til den specialiserede ogâŠ
Her er jobs til den specialiserede og til de helt unge endnu uden uddannede. De spÊnder dejlig bredt.
Relevante jobtilbud og nye vinkler pÃ¥âŠ
Relevante jobtilbud og nye vinkler på jobsÞgning
Godt redskab
Godt redskab til at holde Þje med jobmarkedet og udviklingen indenfor mit fag.
God portal
Kaare Danielsens Jobindex har vÊret på arbejdsmarkedet i mange år nu, og jeg synes de fortjener et skulderklap for altid at mÞde de ledige og/eller nyuddannede i ÞjenhÞjde.

Jobindex ããã®åç
A trustworthy jobfinder with goodâŠ
A trustworthy jobfinder with good matches
PÃ¥ toppen af jobmarkedet
Godt overblik over jobkategorier, gode input til jobsÞgning og interessante, relevante indledninger i nyhedsbrevet.
Det er den bedste jobsÞgningsportal somâŠ
Det er den bedste jobsÞgningsportal som jeg bruger. Har nu brugt den i 5 Ã¥r og har fÃ¥et mange forslag til nye job. Nogle gange kommer nogle irrelevante jobsforslag, men jeg skroller videre âºïž
ForÊldet programmering
ForÊldet programmering, der er stort set ikke sket markante Êndringer de sidste 10 år. Dog stadig portalen med flest jobs, men de hviler i den grad på laurbÊrene...
SÞgefunktionen lader også meget tilbage at Þnske, den er alt for simpel og man kan ikke differentiere nok i stillingsbetegnelserne f.eks.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã