レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... もっず芋る

䌁業が回答したした

For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... もっず芋る

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Fungerer som den skal

Fungerer som den skal: finder relevante stillinger ift. mine agenter. Jeg skulle netop til at give 4 stjerner fordi jeg ikke troede at man kunne indtaste sÞgeord hvor der blev sÞgt på dem alle individuelt! Det er skisme smart at det fungerer, så nu er min agent lige rettet lidt til.

Jeg har kun oplevet én gang, at jobindex har haft en headhunter på sig hvor kontakten var modsat hvor man på LinkedIn godt kan blive spammet med irrelevante stillinger.

Jeg kan godt lide, evalueringerne som der er på virksomhederne og ideen om lÞnstatistikken. Statistikken er for mit vedkommende faktisk også okay godt rammende. "Okay" skal betyde, at jeg kan inkrementere antallet af års erfaring, og få en lavere lÞn :o) Det håber jeg ikke er korrekt.

Som nysgerrig udvikler har jeg også haft sÞgefunktionen testet, vendt og drejet og forsÞgt at fremprovokere fejl - men det fungerer bare og annoncerne passer.

HVIS jeg må vÊre så trÊls at komme med et forslag til at udbyde en endnu bedre sÞgealgoritme, så ville det vÊre "negative ord". Når jeg fx. sÞger på "API", får man, i min optik, irrelevante stillinger som jeg kunne have Þnsket at sortere fra. F.eks. ved at tilfÞje "Linux" kunne stillinger vedr. dette sÞgeord, sorteres fra.

2019幎7月15日
自発的なレビュヌ

Har vÊret min faste fÞlgesvend de

Har vÊret min faste fÞlgesvend de sidste mange mange år. StÞrste reprÊsentation af indenfor min branche.
Det eneste minus er at alle de irriterende kurser kommer med når jeg laver sÞgninger pr geografi. TrÊls måde at pådutte mig et produkt. Lav en kategori der omhandler kurser og slet det fra min jobsÞgning ;)

Jobindex からの回答

Hej Janne, tak for din anmeldelse. Hvis du vÊlger jobkategorier, så kan du bare lade vÊre med at vÊlge kurserne. Alternativt kan du skrive -"Jobindex kurser" som et af dine sÞgeord, så dukker kurserne ikke op, det lover jeg. Men der er nu også mange, der er glade for vores kursustilbud.

En varm anbefaling herfra

Her er alt, hvad hjertet kan begÊre af sÞgemuligheder efter jobannoncer, inspiration og gode råd til jobsÞgning, sÞgning i gamle jobannoncer etc.

Hvis du bruger lidt tid på at taste dit cv ind, er der chance for at du bliver kontaktet om en jobmulighed der matcher din profil.

DÃ¥rlig jobagent

Jeg har stort set ikke fået ét kvalificeret job foreslået via min jobagent. De er typisk meget langt fra mine valgte kriterier. Men den del er ikke bedre på Stepstone. Begge er HELT hen i vejret

Jobindex からの回答

Har du prÞvet at vÊlge nogle jobkategorier i stedet for at skrive sÞgeord?
Der er over 20.000 nye jobannoncer på Jobindex hver måned, så der bÞr vÊre nogle af dem, der passer på dine sÞgekriterier.

God jobsÞgningsportal og godt initiativ

God jobsÞgningsportal og godt initiativ med at man kan bedÞmme virksomheder som man er eller har vÊret ansat i. Dog savner jeg at man også fik mulighed for at bedÞmme, hvor gode de virksomheder som annoncerer efter arbejdskraft behandler en som kandidat herunder både mht hvor lang tid de er om at reflektere på en ansÞgning og hvordan man oplevede en jobsamtale hos dem. Det vil tvinge mange flere virksomheder til og forbedre sig i forhold til rekruttering, som undertegnede desvÊrre har oplevet at nogle halter langt bagefter, når det drejer sig om at behandle jobansÞgere ordentligt.

God portal

Kaare Danielsens Jobindex har vÊret på arbejdsmarkedet i mange år nu, og jeg synes de fortjener et skulderklap for altid at mÞde de ledige og/eller nyuddannede i ÞjenhÞjde.

2019幎7月13日

Tusind tak skal du have! Mange hilsner Kaare Danielsen

ForÊldet programmering

ForÊldet programmering, der er stort set ikke sket markante Êndringer de sidste 10 år. Dog stadig portalen med flest jobs, men de hviler i den grad på laurbÊrene...
SÞgefunktionen lader også meget tilbage at Þnske, den er alt for simpel og man kan ikke differentiere nok i stillingsbetegnelserne f.eks.

2019幎7月13日

Jobindex からの回答

Vi har dog for nyligt lanceret evalueringer af arbejdspladser og QuickApply, så man kan sÞge job fra en mobiltelefon. Jobannoncerne kan man ikke gÞre så meget ved, det er det udenom vi forbedrer.