レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan sÞge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

5぀星のうち1の評䟡

Spammer email om "opdater din profil" gÞr jeg sÃ¥ og sÃ¥ er der gemt en popup ingen lÊser sÃ¥ nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. MarkedsfÞrings... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

For en klient skulel jeg finde en ny sÊlger. FÞrst laved ejeg diverse indlÊg pÃ¥ LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er sÃ¥mÊnd mange job opslag at finde, ogsÃ¥ af den gode relevante type. DesvÊrre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-sÞgemaskine, der sÞger efter jobannoncer i over 500 jobbÞrser og private firmaers jobsider i Danmark

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste jobsÞgnings site

Jeg har oprettet en jobagent og modtager relevante jobannoncer et par gange ugenligt.
Jeg får de relevante annoncer en gang, hvor man på andre sites får mail hver dag med de samme annoncer.
Der er også hjÊlp at hente til ansÞgninger mm.
Og ros til Kåre Danielsen (jobindex) for hans små opråb.

Efter spurgte kompetencer

Jeg sÞger aktuelt ikke job, men opslåede jobs på Jobindex giver en god ide om hvilke kompetencer og stillingstyper der for vores faggruppe er efterspurgte på arbejdsmarket. Det bruger jeg som tillidsreprÊsentant til at vÊre opmÊrksom på at vi bliver ved med at opdatere vores fÊrdigheder.

Hvad skulle Danmark gÞre uden

Hvad skulle Danmark gÞre uden Jobindex?! Jobindex hjÊlper i hÞj grad arbejdstagere til at finde nyt job. Deres konsulenter kontakter endog egnede kandidater ud fra deres CV-database. Jobindex sender dagligt stillingsopslag der matcher ens kompetencer hvis man har tilmeldt sig denne gratis service. De har et stort arkiv som man kan samle inspiration fra og finde virksomheder i til brug for fx uopfordrede ansÞgninger fx afgrÊnset til bestemte postnumre. Alt kvit og frit for den jobsÞgende! Virksomhederne, der sÞger arbejdskraft, opnår foruden selve annonceringen af stillinger, som de betaler for, en stor eksponering på nettet, der tÊller som gennemslagskraftig markedsfÞring over for tusinder. Hvad skulle vi gÞre uden seriÞse, pålidelige, informative og Êrlige Jobindex!

Fin platform til jobsÞgning

Fin platform til jobsÞgning, og super jobagent.
Tjo, der kommer nogle urelevante jobannoncer op fra tid til anden, men det er vel ikke vÊrre end at man siger “det er ikke lige noget for mig” og scroller videre.
Personligt har jeg selv oprettet to forskellige jobagenter, som dagligt opdaterer mig med nye jobmuligheder, hvor stÞrstedelen falder inden for min boldgade.

5぀星のうち5の評䟡

Genialt koncept som bare virker

Genialt koncept som BÅDE giver jobsÞgere godt overblik og relevante sÞgefiltre OG hjÊlper virksomheder aktivt med at finde kandidater. I et generelt uigennemskueligt og ustandardiseret marked har jobindex virkelig knÊkket koden

5぀星のうち4の評䟡

SkÞnt med et samlet sted at lede efter job 👍

Har fundet stort set alle de jobs jeg har haft igennem jobindex 👍 Dejligt ikke st skulle igennem 30 sÞgemaskiner hvor gang 😊
Ja, der kommer irrelevante jobs med på listen når man sÞger, men oplever at det for det meste er virksomhederne der har sÞgeordene med i opslagene.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。