I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Endnu en gang... Ja, hvor dum har man lov til at vÊre nÃ¥r man har handlet der en gang tidligere og modtog en i forvejen Ã¥bnet og defekt vare. SÃ¥ hopper man endnu en gang pÃ¥ et "tilbud". Det var sÃ¥ ogs... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl kÞbt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med kÞbet at gÞre. Charlotte besvarede min... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Varen lever fuldt op til mine forventninger, prisen er skarp, og leveringen gik utrolig hurtigt. Kan varmt anbefales â jeg handler gerne her igen
äŒæ¥æ å ±
Johannes Fog A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Holder i lÊngden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste lÞsning. Vi hjÊlper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog bestÃ¥r af ni TrÊlast & Byggecentre fordelt pÃ¥ SjÊlland â i HÞrsholm, Fredensborg, KvistgÃ¥rd, Helsinge, Lyngby, Ãlstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rÃ¥dgivning pÃ¥ www.johannesfog.dk.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og god ekspedition
Hurtig og god ekspedition
Bare den bedste butik både online og fysisk. Elsker dem.
Fine priser, hurtig levering
Fine priser, hurtig levering, passende information.
Fin levering og godt produkt til rimligâŠ
Fin levering og godt produkt til rimlig pris.
KÞbte en sthil gta 40 sav
KÞbte en sthil gta 40 sav, med oplader og 2 batterier. Men fik kun en kuffer med 2 batterier og oplader, saven mangledeð€·ââïž
Modtog pakken i dag, den kom i sthil papkassen med tynd gennemsigtig folie viklet rundt om. Papkassen havde ingen "har aldrig vÊret åbnet" klistermÊrker, ikke engang tape, den var lige til at åbne, det samme gjorte sig gÊldende for kufferten i papkassen. Ved alt andet vÊrktÞj jeg har kÞbt er kufferter altid lukket med strips og eller klistermÊrke.
Jeg har bestilt en nye sav, ikke en brugt eller demo model ð€·ââïž
Det virker til at vÊre en amatÞr butik, nu mÃ¥ jeg vente og se hvad de finder udad ð€·ââïžð€Šââïž
Det var hurtig levering og en god pris.
Nemt at bestille via webshoppen ogâŠ
Nemt at bestille via webshoppen og hurtig levering.
God professionel vejledning i kÞb
God professionel vejledning i kÞb af det rigtige produkt.
God pris og fantastisk hurtig levering.
Ãrgerligt I vÊlger at lukke flere af de fysiske butikker.
Til at stole på...
Til at stole på.... Har bestilt et bålfad på nettet til levering. Der blev gjort opmÊrksom på rest ordre og lang leveringstid. Men varen kom som aftalt og uden problemer. Her kan man trygt handle. Tak for det.
Det er fÞrste gang jeg har handlet vedâŠ
Det er fÞrste gang jeg har handlet ved Johannes Fog, men alt forlÞb lige efter bogen, så det bliver absolut ikke sidste gang.
De bedste anbefalinger herfra.
Mvh.
Klaus
Super hurtigt levering god kvalitet
Vare pris og levering ð
Ikke sÊrlig hurtig levering iâŠ
Ikke sÊrlig hurtig levering i betragtning af, at I gerne vil servicere håndvÊrkere. Og hvorfor en samlet ordre 21 x 3 forskellige metaldele pludselig skulle fordeles på 3 forskellige blandede forsendelser (der kom med samme bil til pakkeshoppen) og dermed 3 forskellige fakturaer forstå jeg simpelthen ikke.
Gode service og hurtig levering
Gode service og hurtig levering