I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Endnu en gang... Ja, hvor dum har man lov til at vÊre nÃ¥r man har handlet der en gang tidligere og modtog en i forvejen Ã¥bnet og defekt vare. SÃ¥ hopper man endnu en gang pÃ¥ et "tilbud". Det var sÃ¥ ogs... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl kÞbt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med kÞbet at gÞre. Charlotte besvarede min... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Varen lever fuldt op til mine forventninger, prisen er skarp, og leveringen gik utrolig hurtigt. Kan varmt anbefales â jeg handler gerne her igen
äŒæ¥æ å ±
Johannes Fog A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Holder i lÊngden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste lÞsning. Vi hjÊlper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog bestÃ¥r af ni TrÊlast & Byggecentre fordelt pÃ¥ SjÊlland â i HÞrsholm, Fredensborg, KvistgÃ¥rd, Helsinge, Lyngby, Ãlstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rÃ¥dgivning pÃ¥ www.johannesfog.dk.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt leveret som forventet og indenforâŠ
Alt leveret som forventet og indenfor beskrevet tid
KÞbte et MorsÞ rotisseri
KÞbte et MorsÞ rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede MosÞ, flot service der. Anmeldte fejlen med billede.
Samme da to timer senere en mail, hvor MorsÞ har anerkendt manglen og sender en ny del. Den ankom i dag.
Fed service fra begge
Jens JÞrgensen
I sender en helt forkert grensaks

Johannes Fog A/S ããã®åç
Nemt at bestille varen
Bestilte et Napoleon Rotisseri .
Det kom godt indpakket.
Fantastisk og rigtig fin service
Fantastisk og rigtig fin service. Varen lever fuldt ud op til mine forventninger ð
Fantastisk god kundeservice!
Fantastisk god kundeservice!
Charlotte besvarede min henvendelse yderst professionelt og kunne hjÊlpe med kÞb af den rette vare hos dem.
Hendes håndtering og besvarelse var til 10 ud af 10 stjerner.
Ved afhentning af varen, kunne jeg mÊrke den meget positive og professionelle indstilling hos Johannes Fog.
Tak for en super oplevelse!
Ingen levering og dårlig service
Manglende levering og dårlig kundeservice. Jeg bestilte 2 knager d.31/5. I dag er det d.13. Juni og til trods for 3 opkald yil dem har jeg intet set til varerne endnu. Ingen aner om pakken er sendt. Ved 3 opkald siger dig at de sender den igen og han lover jeg får en mail så jeg kan tracke pakken. Det er så heller ikke sket og pengene for varen er trukket d.8/6. Det er svÊrt at forestille sig kÞbsoplevelsen kunne have vÊret dårligere
Hurtig levering og godt produkt
Bestiller min vare d3/6
Bestiller min vare d3/6
De skriver der er 4-6 levering
Skriver til dem tirsdag morgen hÞrer ikke noget fra dem
derfor ringer jeg til dem senere på dagen der får jeg at vide at de har alt på lager undtagen en vare jeg beder dem om at slette den ene vare og sende mig det resterende
ingen problem det ville de gÞre i dag (tirsdag)
Onsdag ingen tracking nummer ingen info
SÃ¥ derfor kontakter jeg dem igen denne gang er der en vare mere der ikke kan skaffes
Jeg beder dem sendte resterende som aftalt da det er en fÞdselsdagsgave
SelvfÞlgelig siger han (Nikolaj)
(Nikolaj) Lov mig at sende varen torsdag/eller Giv mig besked på mail
Jeg har ikke modtaget nogen mail eller tracking nummer.
så jeg skal nok ud og kÞbe en ekstra fÞdselsdagsgave
Det virkede perfekt
Nem bestilling af varer
Nem bestilling af varer, som kom hurtigt
Helt tilfreds med ekspeditionen hurtigâŠ
Helt tilfreds med ekspeditionen hurtig og prÊcis
Dejlig hurtig service
Nemt og godt
Alt fungerede fint og varen kom til tiden
Handler gerne hos Jer en anden gang.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã