Johannes Fog A/S レビュヌ

3,228
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, sÃ¥ har Johannes Fog to fordele: 1) De har bÃ¥de en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... もっず芋る

I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer

Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl kÞbt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med kÞbet at gÞre. Charlotte besvarede min... もっず芋る

KÞbte et MorsÞ rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede MosÞ, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor MorsÞ har anerkendt manglen og sen... もっず芋る

䌁業情報

Johannes Fog A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

display img

Holder i lÊngden

Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste lÞsning. Vi hjÊlper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Fog bestÃ¥r af ni TrÊlast & Byggecentre fordelt pÃ¥ SjÊlland – i HÞrsholm, Fredensborg, KvistgÃ¥rd, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rÃ¥dgivning pÃ¥ www.johannesfog.dk.

Bolig & design

(3,228)

過去12か月のレビュヌ数: 385ä»¶

レビュヌを曞く

Ansvarsfraskrivelse og langvarigt reklamationsforlÞb

Vi har gennem en årrÊkke anvendt Fog i Lyngby som leverandÞr af vinduer og dÞre i forbindelse med istandsÊttelse af vores ejendomme. Ved vores seneste projekt valgte vi selv at forestå indkÞb af en ordre på ca. 400.000 kr.

Ved leveringen konstaterede vi vÊsentlige mangler ved både vinduer og dÞre. Der blev rettidigt reklameret over disse mangler. Fog afviste imidlertid reklamationen og henviste til deres underleverandÞrer. Dette oplevede vi som problematisk, da vi som kunde har handlet direkte med Fog og derfor forventer, at de håndterer sådanne forhold.

På trods af gentagne henvendelser over en periode på nÊsten to måneder undlod Fog at tage ansvar eller sikre en afhjÊlpning. Vi var derfor nÞdsaget til at engagere ekstern rådgiver for at få sagen håndteret korrekt. FÞrst herefter blev reklamationen anerkendt.

AfhjÊlpningen skete imidlertid fÞrst efter yderligere fire måneder og var alene delvis, hvilket har påfÞrt os både tidsmÊssige og Þkonomiske tab.

På den baggrund er det vores klare opfattelse, at Fog ikke har levet op til deres forpligtelser som leverandÞr, herunder i forhold til håndtering af mangler og rettidig opfÞlgning. Håndteringen har efter vores vurdering vÊret utilstrÊkkelig og ikke på niveau med almindelig god forretningsskik.

PÃ¥ den baggrund kan vi ikke anbefale Fog.

2026幎4月28日
Johannes Fog A/S ロゎ

Johannes Fog A/S からの回答

KÊre Rikke

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er som bekendt i dialog med dig i forvejen angående dine henvendelser på dit kÞb af dÞre/vinduer igennem os.

Som altid gÞr vi os umage med at håndtere reklamationer, og det gÞr vi naturligvis også i dit tilfÊlde.

En reklamation tager vi altid seriÞst og hÃ¥ndterer professionelt – det vil jeg vurdere vi ogsÃ¥ har gjort fra starten af i din sag.

SÞren Kroer
ForretningsdirektÞr
XL-BYG Fog Lyngby

Problemer med en Bosch multicutter

Har haft problemer med en Bosch multicutter som nu skal til reparation for anden gang. Det er åbenbart Boschs regler som Fog i Lyngby skal fÞlge. Men selvom det egentlig er udenfor deres kontrolcirkel, så får jeg tilbudt en flot kompensation.

Det er derfor man handler i Johannes Fog frem for en standard netbutik. Herudover har deres medarbejdere altid hÞjt serviceniveau og ved rent faktisk hvad de taler om.

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en Bosch grÊsslÃ¥maskine til

Jeg kÞbte en Bosch grÊsslåmaskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sÊsonen går hÊve/sÊnke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik på reparation/reklamation over produktet. Jeg bliver mÞdt af en medarbejder, som oplyser, at jeg skal tage direkte til Bosch beliggende på Telegrafvej 1 i Ballerup, hvorfor de vil lave den med det samme.
Ved ankomst får jeg at vide, at det ikke er omfattet af garantien, men at det er en mindre reperation, hvorfor det vil koste få penge. Jeg får en tilbud dagen efter på 1100 kroner. Mit produkt er under 1 år gammelt, og garantien dÊkker ingenting. Retter efterfÞlgende henvendelse til FOG Herlev igen, som afviser at hjÊlpe mig, idet Bosch siger at det ikke er omfattet af garantien.
Det er sidste gang jeg kÞber et produkt hos FOG og sidste gang jeg smider penge i et Bosch produkt. Det er under AL KRITIK.
Jeg fik leveret maskinen tilbage, adskilt i samtlige dele og skulle betale 125 kroner for udlevering. Har nu kÞbt reservedelen på nettet til 100 kroner, og skiftet den selv på ca. 1 time.

2026幎4月7日
Johannes Fog A/S ロゎ

Johannes Fog A/S からの回答

Hej Mike

Tak for din anmeldelse – og vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere. Vi forstår din frustration over både forlÞbet og resultatet, sÊrligt når der er tale om et produkt, der er under ét år gammelt.

Du har som kunde kÞbt varen hos os, og vi burde naturligvis have hjulpet dig videre i reklamationsprocessen i stedet for blot at henvise til producenten. Det beklager vi.

Vi er ogsÃ¥ Êrgerlige over at hÞre, at du har fÃ¥et maskinen retur i adskilt stand samt er blevet opkrÊvet et gebyr i forbindelse med udlevering – det er ikke en oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og finde en lÞsning. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på 23268825 med dine oplysninger, så vi kan få fulgt op hurtigst muligt.

Endnu en gang beklager vi forlÞbet og håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

XL-BYG Fog Herlev
Mark Lind