Johannes Fog A/S レビュヌ

3,228
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, sÃ¥ har Johannes Fog to fordele: 1) De har bÃ¥de en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... もっず芋る

I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer

Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl kÞbt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med kÞbet at gÞre. Charlotte besvarede min... もっず芋る

KÞbte et MorsÞ rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede MosÞ, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor MorsÞ har anerkendt manglen og sen... もっず芋る

䌁業情報

Johannes Fog A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

display img

Holder i lÊngden

Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste lÞsning. Vi hjÊlper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Fog bestÃ¥r af ni TrÊlast & Byggecentre fordelt pÃ¥ SjÊlland – i HÞrsholm, Fredensborg, KvistgÃ¥rd, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rÃ¥dgivning pÃ¥ www.johannesfog.dk.

Bolig & design

すべおのレビュヌ

(3,228)

過去12か月のレビュヌ数: 385ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte en robotplÊneklipper incl

Jeg bestilte en robotplÊneklipper incl garage og bad specifikt om levering på en bestemt dato så jeg kunne sikre at jeg var hjemme til at modtage varen som har en af +6.0000kr. Jeg bestiller levering med fragtmand direkte til min adresse.
Jeg bestiller d. 13/4 og beder om levering d. 24/4-26.
Butikken Êndre på et tidspunkt leveringen med fragtmand til levering med GLS og dermed også leveringsdatoen, uden at kontakte mig og oplyse mig dette. Derfor bliver mine varer leveret d. 23/4 hvor jeg fÞrst er sent hjemme om aftenen og varerne er vÊk fra min indkÞrsel hvor GLS har leveret dem. Jeg kontakter Johannes Fog fredag d. 24/4 for at få information omkring min forventede leverance, hvortil de kan oplyse at varerne allerede er leveret. Kundeservice chefen påtager sig hurtigt skylden da det jo er deres fejl eftersom de leverede varen dagen inden jeg havde bestilt levering til. Der går en hel uge hvor butikken og jeg forsÞger at finde frem til min pakke og om GLS overhovedet har leveret varerne. Jeg vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe og efterlyser også min pakke hos GLS, men jeg undre mig over butikken ikke skynder sig at sende nye varer afsted, da de har erkendt fejlen.
I lÞbet af weekenden dukker mine efterlyste varer så op og jeg modtager dem hvilket jeg selvfÞlgelig med det samme giver butikken information om bia email. Dagen efter kontakter jeg også kundeservice chefen direkte, uden held, for at oplyse hende om at varene er dukket op. Jeg hÞrer intet fra hverken kundeservice chefen eller andre, hvilket jeg virkelig syntes er ringe. Det er helt og holdent deres ansvar at levere mine varer på den Þnskede dato og de burde i det mindste have sendt en flaske vin eller en blomst som undskylding for det bÞvl der kom ud af deres fejl levering.
Det er dårlig kundeservice i min bog.

2026幎4月24日

Hej Tina

Tak for din anmeldelse
– og for dialogen vi har haft undervejs i sagen!

Du har helt ret i, at leveringen ikke forlÞb som aftalt. Leveringsmetoden blev Êndret undervejs, og varen blev leveret fÞr den valgte dato, hvor du havde planlagt at vÊre hjemme – det er vores ansvar, og det beklager jeg endnu engang.

Jeg er samtidig glad for, at din plÊneklipper heldigvis dukkede op igen, som du rigtig nok skrev til mig i en mail, som jeg ikke fik svaret dig på med det samme.

Jeg forstår dog godt, at forlÞbet frem til da har vÊret både frustrerende og unÞdigt omstÊndigt.

Vi har efter oplevelsen med din sag, Êndret proceduren for hvis den valgte leveringsmetode kan justeres, så vi fremover kontakter vores kunder forinden en evt. Êndring, med bekrÊftelse på det er i orden med kunden.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom på det.

Githa Z. Å. Andersen

e-Commerce
Kundeservice- & Logistikchef
XL-BYG Fog

Hurtigt og nemt

Click & collect'ede 1900 kg trÊ, og det var pakket og klar til afhentning på to timer. Det er virkelig imponerende, og der var hjÊlp til at lÊsse det og det hele. Alm. webhandel fungerer også perfekt.

2026幎5月1日
自発的なレビュヌ

Skulle ha' hjÊlp til at finde specifik

Skulle ha' hjÊlp til at finde specifik prob til håndvask. " Vil du hjÊlpe mig ", Spurgte jeg en mand- " Det skal jeg vel", svarede manden. Han kunne ikke finde den og Spurgte så en dame. Jeg ville gi' damen min prop, "Den vil jeg ikke se", var svaret. Kan GODT forstå der er så meget net handel, hjÊlp er der IKKE at finde hos Johannes Fog Lyngby

2026幎5月6日

KÊre Karin

Jeg skal beklage den oplevelse, som du har haft hos os.

Det er bestemt ikke den måde, som vi normalvis begår os på.

Jeg vil tage din oplevelse med til vores team, og bruge den i vores undervisning.

Michael Henriksen
Byggecenterchef
XL-BYG Fog

Vildledende markedsfÞring

Vildledende markedsfÞring
Ved henvendelse ved Johannes Fog, NÞrgaardsvej i Kgs. Lyngby, den 3. maj 2026 nÊgtede personalet at honorere et af Johannes Fog udstedt bevis, der garanterede at hvert 5. kÞb giver en gratis kulsyreombytning. Garantibeviset med 5 rabatmÊrker blev afvist med den begrundelse, at ”Fog havde flyttet adresse” og at Fog ikke lÊngere forhandlede AGA kulsyrepatroner.
Det gjorde ikke indtryk, at personalet blev gjort opmÊrksom på at seneste rabatmÊrke var indfÞrt i garantibeviset for få måneder siden, og at der i Þvrigt ikke i garantibeviset var taget forbehold for begrÊnset gyldighed.
Jeg må derfor konstatere at Johannes Fog vildleder og jeg kan fÞlgelig ikke anbefale nogen at handle med Fog-foretagendet.

2026幎5月3日

KÊre SÞren

Jeg skal starte med at beklage den oplevelse som du har haft hos os.

DesvÊrre er det korrekt at vi ikke lÊngere forhandler kulsyreflasker fra AGA.

Der er ikke tale om et garantibevis fra AGA, men derimod et samlehÊfte til rabatmÊrker, som man får ved kÞb af en kulsyrepatron.
SamlehÊftet er et hÊfte fra producenten, og ikke fra forhandleren.

Disse rabatmÊrker er ikke forhandlerafhÊngige. Det vil sige at de er gyldige hos alle forhandlere af AGA kulsyreflasker, og kan således benyttes hos disse forhandlere.

Michael Henriksen
Byggecenterchef