ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som bedsteforÊldre der tager afsted med bÞrnebÞrnene bliver det dyrt for at sidde pÃ¥ en stol og vente. Der var saft pÃ¥ gulvet fluer overalt det lugtede af sved og fritÃŒre ikke sÊrligt lÊkkert og varm... ãã£ãšèŠã
Godt nok blevet ringe og dyrt. Det man betaler for er sÃ¥dan set, at fÃ¥ lov at komme ind og lege pÃ¥ en indendÞrs legeplads. Der er ikke mange andre aktiviteter end deres legetÃ¥rne eller hvad man skal... ãã£ãšèŠã
Simpelthen det fedeste legeland vi har i Danmark. Ungerne elsker det sÃ¥ meget at selv en 1,5 times kÞretur fra Odense ikke indgiver klager! Personalet et super sÞdt og serviceminded, der er masse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Var i dag 4/7 pÃ¥ besÞg sammen med mineâŠ
Var i dag 4/7 pÃ¥ besÞg sammen med min min datter, bÞrnebÞrn og et par stykker mere.Havde en trÊls oplevelse med nogen bÞrn der bliv ved med at chikanere os, bÞrnene vi havde med blev beskyldt for af de forfulgte dem. De bÞrn kom og skÊldte os ud. Hvor er deres forÊldre? Det skal vÊre plads til alle, uanset om de har udfordringer. En af personalet kom og skÊldte os ud. Hun skulle heller have taget en snak med bÞrnene. Der chikanerede os. Vi kommer aldrig igen. Bliver chikaneret sÃ¥ er 140 kr sgu mange penge at betale. En hygge dag blev lige pludselig en trÊls dag. For de bÞrnebÞrn jeg havde med.ð± Syntes ikke at det er i orden.
Som bedsteforÊldre der tager afsted medâŠ
Som bedsteforÊldre der tager afsted med bÞrnebÞrnene bliver det dyrt for at sidde på en stol og vente. Der var saft på gulvet fluer overalt det lugtede af sved og fritÌre ikke sÊrligt lÊkkert og varmt vi gav 60 kr for en kande kaffe der var 2 1/2 kop lille kop i.
BÞrnene hyggede sig men dyrt at vÊre med dem som bedsteforÊldre det kan gÞre anderledes.
Var der i dag med to bÞrnebÞrn
Var der i dag med to bÞrnebÞrn. En super god oplevelse med masse af forskellige udfoldelsesmuligheder og tilmed til en overkommelig pris.
BÞrnene er vilde med det
BÞrnene er vilde med det. Vi har vÊret her mange gange, og kommer igen. De voksne kan sidde og hygge sig ved bordene, og man må have sit eget mad med, hvis man vil det.
Dejligt sted
Dejligt legeland for bÞrnene, og de kan fÃ¥ flere timer til at gÃ¥! 𥳠Dog synes jeg, det er dyrt at man betaler samme pris for voksne, bare for at sidde og kigge pÃ¥. Jeg synes, der burde vÊre en prisforskel.ð¥Ž
SkÞnt med et legeland i detâŠ
SkÞnt med et legeland i det sÞnderjyske. Det er vÊrd at stÞtte op om. Stort legeområde til alle aldre, samt masser af siddeplads.
Skulle prÞves
Skulle prÞves.
Men dyrt og så var alt udendÞrs lukket. Selv om man betaler fuld pris.
Også dyrt at betale fuld pris som voksen når det kun er bÞrnene der leger
4x BÞrnefÞdselsdage
Fantastisk oplevelse. Vi har fra starten haft en god korrespondance over mail - man skriver og får svar med det sammen, også selvom de holder lukket.
Vi ankom kl. 09.40 (20 minutter fÞr de åbnede) og fik lov til at komme ind med det sammen. Vi skulle have armbånd til 28 personer, og det var nemt og ligetil at taste ind på skÊrmen, betale og de blev printet - hvilket var til stor humor for bÞrnene.
Vi havde forudbestilt bord (4x fÞdselsdage) der stod 4 flotte flag, på et kÊmpe lang bord - Vi havde 17, 5-6 årige bÞrn med, hvilket kunne vÊre en stor mundfuld. Men de havde alle en helt igennem fantastisk dag og god plads at lege på. Det er ikke sidste gang vi gÞr dette
KÊmpe Kritik af Jump a Lot.
Min KÊreste, Som nÊsten ikke kan gå og som ikke skal bruge noget som helst. Bliver opkrÊvet opkrÊvet 120 kr for at Sidde på en Stol og Holde Þje med Vores 2 bÞrn. Prisen for 1 Voksen og 2 bÞrn 360Kr. Jeg er helt I chok. Når man som voksen gerne vil holde Þje med ens bÞrn. Bliver opkrÊvet Fuld belÞb. Man kÞber både slik,Sodavand og andet til overpriser. Jeg er helt I chok over både deres behandling og den måde man taler til Voksne på. Desuden er Radiobiler kun for bÞrn til under 7 år.
Skader i deres legeomrÃ¥der der ikkeâŠ
Skader i deres legeområder der ikke bliver fixet. Jeg faldt igennem et sted med mit ben og fik blå mÊrker på begge ben og vrid i skulderen under faldet.
Ringe og dyrt!
Godt nok blevet ringe og dyrt. Det man betaler for er sådan set, at få lov at komme ind og lege på en indendÞrs legeplads. Der er ikke mange andre aktiviteter end deres legetårne eller hvad man skal kalde dem.
De spillemaskiner de har stÃ¥ende ved siden af cafeteriet, virker ikke flere af demâŠ
Den dejligste oplevelse
Den dejligste oplevelse. Vildt mange spÊndende rum med aktiviteter og 1000 tak for jeres lille massagelokale. Mit barn hyggede sig sÃ¥ meget og kan se I ikke har sparet pÃ¥ noget. Billig entré. Vi ses mange mange gange. â€ïž
Vi er der jÊvnligt med ungerne
Vi er der jÊvnligt med ungerne, som kan bruge stedet i mange mange timer.
Og så bowler vi også altid, så vi også har en fÊlles barn/voksen oplevelse.
Rigtig dejligt legeland!
Rigtig dejligt legeland!
Det ville dog vÊre dejligt, hvis man fjernede "rullebåndet" fra det lille rum. Det larmer så meget, at rummet ikke er sÊrlig godt for spÊdbÞrn og lidt sensitive bÞrn!
Entré
Hvad mon jeg kan forvente af oplevelser som pensionist af betalt entrebillet udover at sidde på en stol og holde Þje med mit bb.
Danmarks fedeste legeland
Simpelthen det fedeste legeland vi har i Danmark. Ungerne elsker det så meget at selv en 1,5 times kÞretur fra Odense ikke indgiver klager!
Personalet et super sÞdt og serviceminded, der er masser af ting ungerne kan lege på og med, priserne er også helt og aldeles fine - både entré og caféen - og så fÞler man som forÊldre heller ikke at fem timer snegler sig afsted som så mange andre steder. Stor bonus at der er behagelige siddeområder for forÊldrene hvor man samtidig uden problemer kan holde Þje med ungerne mens de leger.
Vil anbefale det til alle, der har bÞrn, uanset alder - der er MASSER af sjov!
hej jens her det stank af baby numse iâŠ
hej jens her det stank af baby numse i hele jump a lot og jeres vand kostede 20kr det er simpelhent for dyrt og der var et lille barn der tissede på gulvet gulvet var smurt ind i slush ice der var også et lille barn der faldt igennem jeres legetÞj det var syndt for ham så jump a lot er ikke det vÊrd og personalet kysset
der er en uhumsk stank i bÞrne stedetâŠ
der er en uhumsk stank i bÞrne stedet og der var mÊrkelige Êldre mÊnd der nok er pedofiler og maden var overpris havde en rigtig dårlig oplevelse og kommer aldrig igen men en god ting er at de havde en trampoline selv om en fed man Þdelagde den jeg brÊkkede min fod så jeg sag sÞger alså snart jump a lot og min ven jens havde også en dårlig oplevelse så kommer aldrig igen
Grådighed!
Grådighed er det fÞrste man kommer i tanke om.. Os der kun er med for at kigge, skal betale 110 kr. for at komme ind og bruge penge i caféen?? Så skulle man tro at der var bemanding i fx informationen.. Nope..
Fair nok at dem der bruger faciliteterne at de betaler, og hvis der ikke er forretning i det mÃ¥ man jo forlange mere i entré.. Men det ser jo ikke sÃ¥ godt ud, som at skrive "kun 110 kr.",... SÃ¥ "snyder" man i stedet ved at forlange penge fra alle.. Ãv og Þv...
Lige det man skal gÞre for at få en stjerne, for det forhold overskygger faciliteterne..
Det var da okay
Skiller sig ikke ud fra mÊngden, hverken positivt eller negativt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ