God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Syntes dyrene havde det rigtig godt, med plads til at trÊkke sig hvis de ville. SÞdt fagfolk der gerne hjalp med spÞrgsmÃ¥l. Vi var der i baby sÊson for dyr sÃ¥ var ekstra sÞdt. Vi havde hund med som... ãã£ãšèŠã
Dette mÃ¥ vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I. Dyrene hadde sÃ¥ liten plass til Ã¥ bevege seg,og burene var smÃ¥ mÞkkete.SÃ¥ mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket sÃ¥ apatisk og triste.Vi var... ãã£ãšèŠã
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begÊre, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra bÃ¥de store og smÃ¥ .Samt et utal af forlystelser . De... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
Haunstrupvej 13, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- 20624921
- info@jyllandsparkzoo.dk
- www.jyllandsparkzoo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Min datters favorit.
Fyld med oplevelser for store og små. Hyggeligt og dejlig atmosfÊre.
FÞrst og fremmest
FÞrst og fremmest, at dyrene ser ud til at have det godt. DernÊst at der er gjort meget for at gangbesvÊrede kan komme rundt i Parken, og endelig det altid venlige personale
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse, det er en dejlig Oase, altid er dejlig uhÞjtidelig og dejlig sted til afslapning.
Super go dag
Super god dag parken er dog ved at trÊnge til en kÊrlig hånd
Super hyggelig park
Super hyggelig park, masser af plads til at nyde madpakken også i lÊ for regn og vind. Også super mulighed for at låne gas eller kulgrill. Afslappet stemning, gode legepladser til bÞrn og voksne, ingen lange kÞer til forlystelser
Hyggelig og overskuelig ZOO
Hyggelig og overskuelig ZOO
Det er en hyggelige og overskuelig park med venlig personale. Dog kunne dyrene godt have bedre forhold, specielt lÞverne
Hyggeligt park for bÃ¥de voksne og bÞrnâŠ
Hyggeligt park for både voksne og bÞrn man kan få mange timer til at gå derinde kigge på dyrene bÞrnene kan lege hyggelige steder man kan spise sin medbragte mad. Kan klart anbefales
SkÞnneste lille dyrepark
SkÞnneste lille dyrepark. Altid en fornÞjelse at komme der.
Dyrene har rigtig dårlige forhold
Dyrene har rigtig dårlige forhold. For eksempel går girafferne på beton uden andet i buret, lÞverne er i en lille indhegning og der er bare generelle dårlige forhold. Personalet smiler ikke og der er ingen eller dårlig service og information. Man får ondt i maven af at gå derinde, fordi man tydeligt kan se at dyrene ikke har det godt, er meget stressede og keder sig. De har ingen plads og går frem og tilbage (pacing) - det er så galt, at det skal meldes! Desuden rigtig ringe skiltning og sindssyge priser.
Altid en fornÞjelse.
Det er altid en fornÞjelse at besÞge jeres dejlige park. Der er noget for både store og små. Nydelig park og servicen er i top. Vores plejebarn er total vild med gederne og jeres lange hoppepude.
Et skÞnt og hyggeligt sted for heleâŠ
Et skÞnt og hyggeligt sted for hele familien. Dyrene er velplejet og ser sunde ud. Parken har godt med legepladser til de mindste og stort grill området til de voksne. Et hyggeligt sted vi vender tilbage til år efter år.
Oplevelser
Jeg synes det er et dejligt sted at komme hen med familien. Synes de et er fedt man kan rÞr nogle dyr og fodere nogle.
Synes bare det koster mange penge, at kÞbe et klippekort. Så ens bÞrn kan prÞve nogle ting.
Dejligt sted for alle alder
Alt sÞdt personale og dyrepasser derâŠ
Alt sÞdt personale og dyrepasser der virkelig gav sig tid til bÞrnene
Dejlig uhÞjtidelig stemning pÃ¥ familieâŠ
Dejlig uhÞjtidelig stemning på familie tur med bÞrn og bÞrnebÞrn. BÞrnene husker deres barndom med besÞg her og nu er det med nÊste generation. En super park med både dyr og legeplads. Der er noget for hele familien. SkÞnt at vÊre med til at reklamere fra haven.
En fantastisk park for bÃ¥de bÞrn ogâŠ
En fantastisk park for både bÞrn og voksen. Det er dejlig at man kan få lov til at fodre nogle af dyrene. Det er hyggeligt.
Vi var afsted med vores bÞrnebÞrn
Vi var afsted med vores bÞrnebÞrn, og ingen af os har vÊret der tidligere.
En rigtig fin mini zoo i hyggelige omgivelser med mulighed for at komme rimelig tÊt på dyrene.
Fine muligheder for at lege og spise den medbragte madkurv.
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvertâŠ
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvert år i 15 år nu.. det er en fantastisk afslutning på sommeren derfor er vi altid afsted den sidste weekend de har åbnet... vi bliver aldrig trÊtte af at komme der.
Personale er flinke og meget gode ved dyrene.. alt er bare helt i orden..
Fantastisk sted