Jeg havde en dejlig dag i Jylland Park Zoo bÃ¥de i gÃ¥r, og da jeg var der hvor det regnede nÊrmest hele tiden. Dyrene var ude begge gange og personalet vÊldig flinke og servicemindet. Der er et lil... ãã£ãšèŠã
God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Dette mÃ¥ vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I. Dyrene hadde sÃ¥ liten plass til Ã¥ bevege seg,og burene var smÃ¥ mÞkkete.SÃ¥ mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket sÃ¥ apatisk og triste.Vi var... ãã£ãšèŠã
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begÊre, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra bÃ¥de store og smÃ¥ .Samt et utal af forlystelser . De... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
Haunstrupvej 13, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- 20624921
- info@jyllandsparkzoo.dk
- www.jyllandsparkzoo.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
For en trist plass âŠ
Dette må vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I.
Dyrene hadde så liten plass til å bevege seg,og burene var små mÞkkete.Så mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket så apatisk og triste.Vi var inne hos noe slanger og et annet sted og det luktet helt forferdelig der inne.
KjÞpte mat på det ene spisestedet og det var dyrt og dårlig mat.
Vi måtte også kjÞpe eget klippekort bare for å kjÞre noen båter og et tog.Dette kunne vÊrt inkludert i prisen.
Super hyggelig zoologisk have og medâŠ
Super hyggelig zoologisk have og med masser af legepladser til bÞrnene. Vi havde hund med og det fungerede rigtig fint med både vandposter og hundeposer.
BÞrnene var vilde med de forskellige lege områder. Toiletbygninger og flere af parkens faciliteter er ved at vÊre slidte men det virker som om de er i gang med at renovere lÞbende. Det er lige så meget en zoo som en legeplads og bÞrnene elsker det.
Vi har i flere Ã¥r haft Ã¥rskort tilâŠ
Vi har i flere år haft årskort til Jyllandsparkzoo. Det er altid en fornÞjelse at tage vores bÞrnebÞrn med til Jyllandsparkzoo da de kender den rigtig godt. Dog kunne vi godt tÊnke os lidt fornyelse af parken, da udviklingen har stået stille de sidste mange år. Meget er ved at vÊre nedslidt rundt omkring. Men helt sikkert stadig et besÞg vÊrd.
Den hyggeligst zoo der findes
Den hyggeligst zoo der findes. Vi elsker at besÞge jer hver år.
Der er rum
Der er rum, plads til alle, der er nok at kigge pÃ¥ for alle legebÞrn, en lise for sjÊl og legeme. Selv madkurven kan nydes, alle kan grille de medbragte varer, som skal varmes, ogsÃ¥ her er der plads til alle. Derfor prÞv detð©ð°
Bedre end sidste gang vi var der
Bedre end sidste gang vi var der. En del af dyrene havde fÃ¥et bedre indhegninger osvâŠjeg kan dog ikke forstÃ¥ man ikke har rÃ¥d til noget bedre for fx lÞverne, bavianerne og sÞlÞverne, med den store entrepris de tager! âŠ. desvÊrre lagde deres bÞf sandwich mig ned maveinfluenza efterfÞlgende, og svigermor havde ogsÃ¥ ondt i maven, sÃ¥ tror ikke hygiejnen altid er i top :( kan ikke anbefale deres mad!
Jeg fik så ondt af dyrene
Jeg fik så ondt af dyrene!
Pladsen til dyrene er helt utroligt småt!
Dyrene virker ustimuleret og deprimeret. Flere at dyrene sad bare på deres flade.
Flere pingviner var stressede og pluggede dem selv.
Og ingen control over, hvordan gÊsterne opfÞre sig, omkring dyrene! Flere gange så man, at både bÞrn og voksne skulle drille dyrene, for at få en respons ud af dem, da dyrene igen, bare sidder og ligner noget, som bare venter på at der hele slutter.
Jeg har aldrig set en abe se så fÞlelse lÞs ud i dens ansigt fÞr.
Jeg synes ihvertfald at dyrene fortjener bedre end dette!
Hyggelig som altid..
Hyggelig som altid..
Dog kunne rengÞring af toiletterne vÊre meget bedre!!
Gode muligheder for at komme tÊt pÃ¥âŠ
Gode muligheder for at komme tÊt på dyrene, og mange finde steder man kan nyde medbragt eller kÞbt mad. Fine forlystelser til de små, som de kan fornÞje sig med når mor og far skal have en pause.
familie udflugt .vi er en stor familie der trods det viâŠ
vi er en stor familie der trods det vi bor i nordjylland gerne kÞre den lange tur for at nyde en dejlig dag i jyllands zoo , og det er igennem mange år, det håber vi at kunne mange år endnu.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, når man grundet bÞrn med ASF, Þnsker et mindre sted.
Utrolig hyggelig zoo
Utrolig hyggelig zoo. Ikke overcrowded, dyrene har relativt gode forhold og de har mange dyr. Rigtig godt legeområde med Danmarks stÞrste hoppepude. Bådene er desvÊrre noget optrÊkkeri, hvor man for det fÞrste skal betale, selvom indgangsprisen er sindssygt hÞj og så er det en klippekortsordning, som gÞr at man selvfÞlgelig ikke kan nÞjes med en enkelt tur, men skal betale for to ture.
Godt sted for de små
Godt sted for de små, kunne dog godt bruge lidt mere plads hos sÞbjÞrnene da det er svÊrt at komme til at se noget.
Fantastisk sted.
Fantastisk sted.
Vi nyder at komme der hvert år
Aldrig nogensinde i hele mit liv harâŠ
Aldrig nogensinde i hele mit liv har jeg vÊret så elendig steder ikke nok men jeg kÞre nÊsten 350km for og besÞge parken også 800kr fattiger så var toiletterne i Afrika mere rene en dem her også bestiller man mad får af vide der går 35min men det kom fÞrst efter 2timer og 15min også havde jeg spildt 379kr mere
Virkelig godt sted for mindre bÞrn
1) ikke nok med at man skal kÞbeâŠ
1) ikke nok med at man skal kÞbe klippekort for at prÞve forlystelser, man kan ikke få refunderet ubrugte kort. Jeg havde to hele kort (11 klip på hver) og de 3 piger, der stod i kiosken havde kun hån til overs, da jeg spurgte om jeg kunne få pengene tilbage for dem. Ja, to af pigerne grinede faktisk af min forespÞrgsel.
2) toiletterne lignede mÞg og der var sort af fluer derude.
3) hanlÞven viser stadig samme stress symptomer, som for år tilbage. Her kunne i lÊre lidt af Givskud. FÞj.
4) isen til paw patrol krusene var smeltet, som i at det sådan set var en gang kold flÞdesuppe. I det mindste var skye koppen et hit.
5) jeres forlystelser trÊnger til at blive repareret. Styrene i flyvemaskinerne er brÊkket af og min sÞn rev sig på en. De var i stykker på flere af flyene.
6) det var meget få smilene ansatte vi så?
Den ene stjerne fåes pga pigerne ved hestene. Min datter blev bange efter hesten satte i gang, og pigerne klarede det så fint med at tage hende i hånden og gik resten af vejen rundt, så hun alligevel fik en god oplevelse.
Nok ikke lige der vi lÊgger vores penge en anden gang.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, det har vÊret sÃ¥ mega hyggeligt ð nyder hver time hos jer! Det gÞr bÞrnene bestemt os, virkelig familievenligt og rimelige priser pÃ¥ mad og lign.
Et virkelig dejlig sted at komme ogâŠ
Et virkelig dejlig sted at komme og fornuftige priser på de forskellige ting (mad, drikke og forlystelsers til bÞrnene). Barnebarnet var så glad da han fyldte 4 år den dag og havde en RIGTIG go dag. Tak for jer.