Bestelling geplaatst, verkeerde product geleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar evenals de Mail niet. Pakket retour gestuurd met de vraag voor het goede artikel toe te sturen geen reactie ?
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer o... ãã£ãšèŠã
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- éŠ¬å ·åº
K9 Shop & Julius K9 Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het â na betaling â binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geweldige labels.
Ik heb vrij vlot de naamlabels mogen ontvangen, en ben daar erg blij mee.
Zo leuk dat het mogelijk is om dit te kunnen laten maken, dat maakt K9 ook wel uniek. De communicatie was ook zeer prettig over de bezorging. Wij zijn ontzettend enthousiast met het eindresultaat.ð
Mooi product en heel snel geleverd
Mooi product en heel snel geleverd. Volgende x koop ik hier zeker weer.
TOP!
Zelf kiezen en de juiste maat bestellen. Mocht er toch iets worden veranderd, de klantenservice helpt fantastisch. Vervolgens binnen enkele dagen in huis, TOP!
Topservice
Vriendelijk , snelle leveringen en goede kwaliteit van het geleverde goed !
Webwinkel kan ik alleen maar aanbevelen
Topservice!
Heel blij met het naamlabel voor onze Sissi! De klantenservice heeft geweldig geholpen om aan mijn wens te voldoen om de naamlabel in hetzelfde lettertype als van onze andere honden te maken.
Snelle levering en duidelijke omschrijving.
Snelle levering met een duidelijke omschrijving van de artikelen op de website, zodat je weet wat je koopt. Ik heb hier al vaker besteld en altijd naar mijn volle tevredenheid.
Prima producten
Prima producten, goede prijs, behulpzame medewerkers.
Uitstekend, vriendelijk
Kwaliteit, voordelig, goed verpakt. Bestelling werd met zorg behandeld en er werd contact opgenomen om te zorgen dat alles bij elkaar paste. Vriendelijke en vlotte klantenservice. Kan het iedereen aanraden!
Goede klantenservice
Duidelijke website, snelle bezorging, te ruime halsband kon meteen tegen een maat kleiner worden omgeruild. Alleszins redelijk dat de kosten van de retourzending voor mijn rekening waren.
Blij met de naamtags
Naamtags voor op het harnas besteld.
Eenvoudig configureren. Meteen besteld en 2 dagen later lag het al in de brievenbus. Ons hondje loopt er nu vol trots bij.
Goede en snelle service
Bestelling goed bezorgd en in goedeâŠ
Bestelling goed bezorgd en in goede order.
2 naamlabels besteld andere ontvangen
2 naamlabels besteld. Krijg 2 naamlabels toegestuurd met onjuiste plaatsing en andere letters dan gekozen en ontvangen in bevestiging.
Mail gestuurd met fotoâs erbij. Krijg mail terug dat 1 label wordt vervangen, terwijl beide fout zijn.Hierna telefonisch contact gezocht. Krijg te horen ze gaan het uitzoeken en ik krijg nog een mail. Wat valt eruit te zoeken de bevestiging toont al aan met de geleverde labels dat ze niet juist zijn. Zeer teleurgesteld.
Update: Uiteindelijk de volgende dag toch de goede naamplaatjes ontvangen. Jammer dat hier zo slecht over gecommuniceerd was. Vandaar 3 sterren.
Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Producten zijn kwalitatief heel goed
Producten zijn kwalitatief heel goed. Ik had voor mijn best wel lompe Golden een Julius K9 tuig en na 8 jaar is die nog net zo goed en sterk. Voor mijn jongere hond nu de keuze gemaakt om een tuig te kopen. Hij is prachtig en duurzaam, comfortabel ook. Ze is er super blij mee. Levering was heel snel, goed verpakt, netjes verzorgd. Dank!
Hondenmand besteld
Hondenmand besteld. Prima prijs, goede communicatie en snel geleverd.
Halsband
Wij hebben voor Rottweiler een halsband besteld. Zeer snel ontvangen en goede uitleg dmv filmpjes voor het verstellen van de halsband. Top halsband voor grote honden
Super service!
Super service!! Snelle bezorging. Helemaal tevreden :)
Top bedrijf tuigjes zijn van goedeâŠ
Top bedrijf tuigjes zijn van goede kwaliteit ik werd goed geholpen ook telefonisch werd ik goed te woord gestaan gee
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã