Een Lemans dakventilator besteld complete set werd geleverd met kapotte schakelaar,potmeter,snelheids regelaar. Setje precies zo aangesloten als het hoort werkte het niet, schakelaar gehaald in de w... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We bestellen hier steeds onze harnassen voor onze honden! Super kwaliteit! Gaan in verhouding met andere aankopen heel lang mee! Fijn met xtra handvatten en de mogelijkheid om naam en telefoonnummer o... ãã£ãšèŠã
Na onze review over het naamlabel van K9 deze is in drie maten leverbaar heeft K9 hierop gereageerd. Onze bestelling van minder dan 5X16cm kan problemen geven met het haar van de hond. Dit is door on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een hond met een gedragsprobleem en wilden graag een Dogtra bestellen, zagen een tweedehands staan en die besteld. Bij aankomst bleek deze stuk te zijn en hebben wij met een kleine bijbetal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- éŠ¬å ·åº
K9 Shop & Julius K9 Nederland ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zorgvuldige levering
K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het â na betaling â binnen twee dagen te leveren.
Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website.
Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar info@k9shop.nl.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Product veel te laat geleverd
Product veel te laat geleverd. 23 mei besteld en 3 juni pas geleverd.
Binnen 1 a 2 dagen verzonden wat op de site staat klopt ook niet het product is na 3 dagen aangemeld bij PostNL.
Ik weet niet of het toen verzonden is.
Slechte communicatie via de e-mail.
Ik wilde het annuleren hier werd niet op gereageerd.
Afwachten was het antwoord.
Maar ik had het product 1 juni nodig dus een nood oplossing verzonnen en nu heb ik het niet meer nodig
Zeer correcte afhandeling snelleâŠ
Zeer correcte afhandeling snelle verzending
Prachtig harnas voor ons KooikerâŠ
Prachtig harnas voor ons Kooiker hondje. Makkelijke site en veel keus. ð
Werd snel geleverd en was keurig verpakt.
Mooi tuig, past perfect, snel geleverd en e-mail met vraag over tuig werd snel en vriendelijk beantwoord. Ervaring dus enkel positief!
Prima
Goede info op de site en snelle levering. Prima winkel.
Vriendelijk en snel contact metâŠ
Vriendelijk en snel contact met klantenservice.
Mooi tuig, past perfect, snel geleverd.
Snel geleverd
Mooi tuigje en snel in huis
Mooi tuigje en snel in huis. Goede kwaliteit zoals gewend. Wel jammer dat er ook nog bijna voor 5 euro verzendkosten betaald moeten worden terwijl ik voor totaal 74 euro had besteld.
Naam plaatje met klittenband voor op K9âŠ
Naam plaatje met klittenband voor op K9 tuig. Prima gemaakt snel geleverd.
Makkelijke site en veel keus.
Makkelijke site en veel keus.
Werd snel geleverd en was keurig verpakt. En natuurlijk een leuk en mooi naam plaatje geleverd gekregen.
Slecht
Producten werken niet bij onze hond. De 30 dagen garantie houdt in dat je je geld in de vorm van shoptegoed krijgt. Zo binden ze je aan hun winkel terwijl de producten niet werken.
2 weken al aan het wachten opâŠ
2 weken al aan het wachten op verzending van een hoorn...misschien moeten ze het nog van het dier halen?
1e en de laatste keer dus helaas
Mooie naam plaatjes
Het lukte mij niet via de site mijn bestelling te doen. Na een emailtje heeft een medewerker de naamplaatjes gemaakt zoals ik ze wilde hebben.
Prima communicatie. Bezorging duurde wel een paar dagen maar prima uitgevoerd. De harnassen zijn trouwens ijzersterk doe je jaren mee.
Bestelling netjes en snel ontvangen.
Czas dostawy szybki 10/10
Czas dostawy szybki 10/10
JakoÅ w stosunku do ceny 10/10
Polecam !!! ð
Snelle levering! Mooi resultaat! Kortom: TOP!
Prima service opvolging enâŠ
Prima service opvolging en communicatie. Bij de eerste bestelling van een grote hooi feeder die in transport verloren was, vlot een andere verzonden was in december, nu 3 andere hooi feeders bijbesteld omdat het goede producten zijn en K9 heeft van in begin alles mooi opgevolgd heel goed en snel mogen ontvangen met degelijke feedback. Doe zo verder
Dure verzendkosten
Tekstlabel laten maken maar â¬4.65 verzendkosten voor een brievenbusenvelop is wel zeer aan de prijs.
En geen beloofde track & trace code.
Citroenzuur 99% 5 kg
Citroenzuur 99% 5 kg, snelle levering + een goede prijs!
goed product en snel geleverd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã