レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan pÃ¥ det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... もっず芋る

God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del Ã¥r efterhÃ¥nden, og har kun oplevet smÃ¥problemer, pÃ¥nÊr én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ringer pÃ¥ Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus IshÞj tilbÞd, at komme hjem til mig og hjÊlpe... もっず芋る

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesÞg fra KabelPlus og det gÞr jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dÃ¥se til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むンタヌネット プロバむダヌ
  2. テレビ局

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BesÞg vores butik pÃ¥ IshÞj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Var meget tilfreds

Fik et hurtigt svar på et spÞrgsmål.

2018幎3月13日
Kabelplus ロゎ

Kabelplus からの回答

Hej "Information".

Mange tak for din anmeldelse!

Sif, Kabelplus

Advarsel om at bruge Kabelplus som TV

Advarsel om at bruge Kabelplus som TV og Internet-udbyder

Jeg har nu i snart 11 måneder kÊmpet med det selskab for at få en ordentlig TV- og Internet-forbindelse.
Det har dette firma endnu ikke kunne finde ud af at levere.
Mit TV pixellere og kanaler falder ud hele tiden.
Mit Internet er bare så forfÊrdeligt. Mange gange kan jeg slet ikke komme på nettet da det siger at jeg ingen netforbindelse har. Når jeg endelig kommer på nettet lukker det ned hele tiden og jeg skal starte forfra.
Jeg har kÞbt og betaler for en forbindelse på 120/50 men ved hundrede af hastighedstest er det kun mulig at komme op på et sted imellem 10-15/2-3 i hastighed. Altså meget langt fra hvad jeg skulle have og betaler for.
Jeg har haft teknikkerbesÞg mange gange og hvergang jeg ringer for at sige at nu er den gal igen, får jeg at vide at de kan sende en teknikker og det skal jeg selv betale for. Dette kan ikke vÊre rigtigt.
Ingen af de teknikkere som har vÊret her kan finde fejlen og flere ansatte i deres kundeservice har også prÞvet via fjernstyring af min computer at se om de kunne finde en lÞsning. Men det er til d.d. endnu ikke lykkes dem.
I dag sidder jeg også og venter på at der skal komme en fra firmaet som endnu ikke er kommet. Men det er ikke noget nyt da de mange gange har lovet at de kommer men aldrig dukker op. Det er meget irriterende at skulle tage fri for arbejde og sidde hjemme og vente på dem og de så ikke kommer.
Min eneste trÞst er, at jeg ikke er den eneste de behandler på den måde.
Mit eneste håb er, at den kommune jeg bor i og som har tvunget os alle til at bruge Kabelplus får Þjnene op efter alle de klager de har modtaget over det firma. Så VI alle kan komme ud af det firmas hÊnder, for de aner åbenbart ikke hvad de lavet.
De kommer bare med den ene undskyldning efter den anden og det er selvfÞlgelig aldrig deres fejl.
I deres Þjne er der fejl ved alt vores udstyr både TV, Computere, ledninger, kabler og stik.
Men meget sjovt for fÞr vi blev tvunget over til dem d.1.6.17 havde vi aldrig nogle problemer med vores forrige udbyder.
For dem af os som har kÞbt deres fuldpakke til TV får vi lige pludselig efter 6 måneder at vide at nogle af kanalerne i pakken kun var prÞvekanaler og hvis vi vil beholde de kanaler i pakken så skal vi betale mere for pakken. Altså en skjult prisstigning.
Hos de brugere som har mange problemer tilbyder Kabelplus at vi kan kÞbe/leje en ekstra forstÊrker til vores router og at denne så vil koster et engangsbelÞb på 199 kr. samt 29 kr. pr. måned. Endnu en prisstigning.

Jeg vil gerne dele en sjov oplevelse. Kort tid efter overgangen til Kabelplus, ringede jeg til kundeservice og fortalte dem, at jeg når jeg endelig en gang imellem kunne komme på nettet, ikke kunne SENDE og MODTAGE mail. Jeg fik en masse forskellige ubrugelig undskyldninger, hvorefter den ansatte i kundeservice, sagde til mig at jeg skulle sende dem en mail om mine problemer. HAHAHA Det var jo fordi jeg ikke kunne sende og modtage mail, at jeg ringede til dem, hvordan skulle jeg så kunne skrive og sende en mail til dem om det problem.
Havde hun slet IKKE forstået, hvad mit problem var. LATTERLIGT

SÃ¥ brug ALDRIG Kabelplus. Det giver kun enormt mange problemer og ekstra omkostninger.

UP-DATE fra i går

I dag har jeg IGEN IGEN IGEN siddet og venter forgÊves på ham fra Kabelplus som skulle komme kl. 10 og prÞve og afhjÊlpe mig med de problemer jeg stadig har her på 11 måned.
Da jeg havde ventet forgÊves i 3 timer, ringede jeg til deres kundeservice for at hÞre, hvorfor der stadig ikke var kommet nogen.
Jeg fik så at vide at han var syg og derfor ikke kunne komme. (Det kunne de vel godt have ulejligede sig med at ringe og fortÊlle migtidligere på dagen på jeg ikke havde siddet og ventet forgÊves, MEN NEJ)

Jeg fik så en sludder for en sladder om mine problemer og at de kunne sende en teknikker på tirsdag til den lave pris af 599 kr. i timen. FLOT!!!

Den ansatte i kundeservice kunne ved samme lejlighed fortÊlle mig, at hun havde lÊst den dårlige anmeldelse jeg havde lavet her (se lÊngere oppe) i går og hun ville råde mig til, at slette den og at jeg fremover skulle undlade at lave flere dårlige anmeldelser på Trustpilot om Kabelplus, hvis jeg fremover ville have teknisk hjÊlp fra dem.
Det vil sige, at hvis man laver dårlige anmeldelser om Kabelplus her, så kan man ikke forvente at få teknisk hjÊlp fra dem.

Altså at min ytringsfrihed bliver knÊgtet.

Dette er kun et yderligere bevis for deres elendige service.

Jeg er desvÊrre nÞd til at give dem 1 stjerne for at lave en anmeldelse, men de burde slet ikke have nogen stjerner.
ALTSÅ 0 STJERNER

Så må tiden vise, hvad kundeservice vil true mig med efter denne up-date. Det bliver spÊndende.

FortsÊttelse fÞlger:

2018幎3月7日

Er tilfreds med Kabelplus

Er tilfreds med Kabelplus, de hade godt nok et stor problem i starten, efter den tidligere udbyder yousee, der ikke opdater anlÊgget og skulle spare hvor der kunne spares.
Så det er klar Kabelplus ville have stor problemer, men de er godt på vej.
Hade selv problemer i starten, men fik lÞst det ved selv at udskifte til nye stik/dåser og forstÊrker og vupti lÞst.
Kommunen holdt jo heller ikke Þje med yousee. FLOT
Man må også huske Netplan som kommunen brugte som rådgiver, de var ikke deres penge vÊr, de hade slet ikke styr på anlÊgget (måske de slet ikke hade kikke på det og ikke kunne håndter sådan en opgave.

2018幎2月22日
自発的なレビュヌ

Godt teknisk arbejde - simpelthen i top!

Siden start havde jeg valgt Kabelplus, og selvom internettet svingede i starten, formåede medarbejderne at levere et super godt teknisk arbejde, hvilket gjorde mit net perfekt og uden ulejligheder dagen i dag.

Jeg anbefaler i hvert fald Kabelplus, og ham der opsatte mit antennekabel, gjorde det helt perfekt.

2018幎2月5日
自発的なレビュヌ

Dårligt internet og alt for mange dårlige undskyldninger

Virkelig dårligt internet og når man ringer ind finder de på alle mulige undskyldninger. Vi har skiftet ledningerne ud osv. som de har sagt, men det er stadig ligeså dårligt. De har spildt vores tid og vores penge bl.a. har de vÊret har flere gange for at se om vi har sat det rigtige til. Et halvt år efter vi skiftede til dem og det er stadig ligeså dårligt som i starten.

2018幎2月5日
自発的なレビュヌ

Jeg vil til hver en tid anbefale Kabelplus!

Ved alle henvendelser henover året til Kabelplus har jeg ALTID fået en super god service. De er hurtige til at svare, yderst hjÊlpsomme, gode til at formidle - jeg var på intet tidspunkt i tvivl om noget, efter de har svaret skriftligt på mine spÞrgsmål. Et firma jeg til hver en tid vil anbefale til alle jeg mÞder på min vej. Får jeg mulighed for det, vender jeg helt klart tilbage. Tak til jer, jeg har skrevet med - det har vÊret en fornÞjelse!
Mange hilsner
Maria

2018幎2月1日

Snyderi for alle!!

Hold jer langt vÊk!! Noget vÊre MØG!!! Kan ikke vÊre rigtigt man skal betale nÊsten 1000 kr. For noget der ikke virker! Det stÞrste omgang snyderi for alle os borger i IshÞj!!
Alle burde have Yousee tilbage da det her er noget som for en i dårlig humÞr og lysten til at flytte her fra!!

En stjerne hahah kabelplus fortjener 0!

Intet kan anbefales...

Snyd for at de kan tjene deres penge ind!!

2018幎1月24日
自発的なレビュヌ

ELENDIG KUNDESERVICE! HOLD DIG VÆK!

Jeg fÃ¥r en SMS om at de Þnsker at fÃ¥ en tekniker ind i lejligheden for at skifte min antenneboks i vÊgen, jeg tager sÃ¥ en fridag trods jeg fÃ¥r sms’en fredag kl. 20, jeg sidder sÃ¥ og venter pÃ¥ de dukker op mellem 08-12 og ganske rigtigt, ingen kigger forbi, kl. 13 ringer jeg sÃ¥ for at hÞre om hvordan det kan vÊre rigtigt at jeg nu har ventet pÃ¥ de skulle komme og fÃ¥r sÃ¥ svaret om at deres varer har vÊret forsinket og at de fÞrst vil vÊre der kl. 15 nÃ¥r man sÃ¥ spÞrger om kompensation for at have spildt en dag hvor jeg kunne have vÊret pÃ¥ arbejde bliver man rÃ¥bt af og fÃ¥r en nÊsvis kommentar om at det fÃ¥r man ikke....
Problemerne bliver ikke lÞst lige meget hvad man gÞr...

Mit bedste råd, opsig jeres abonnement og bestil mobil data med router et andet sted....

2018幎1月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。