En pris pÃ¥ Google reklamen, betydelig hÞjere pris pÃ¥ hjemmesiden, utrovÊrdigt. Pris pÃ¥ hjemmesiden er faktisk dyrere pr. stk end ved Miele, hvis man tager 12 Mieleâs pris er endda normalpris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores fryser ophÞrte med at fungere. K. Berntsen leverede en lÃ¥nefryser efter fÃ¥ timer og reddede vores frysevarer fra optÞning mens vi afventede en ny fra deres fjernlager. En ikke forudset vending... ãã£ãšèŠã
Levering til dÞren indenfor et dÞgn, to gange i streg. Sidste levering var endda med en tilfÞjelse til mit kÞb om formiddagen, som nÃ¥ede med i leveringen samme eftermiddag. God service ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kai Berntsen aps lever ikke op til forpligtelser i henhold til kÞbeloven. En Gram ovn, der gÃ¥r i stykker efter 1 1/2 Ã¥r er dÊkket af garantien. Der har nu vÊret 3 besÞg (henover nÊsten fire uger) af... ãã£ãšèŠã
Ãstergade 27, 9460, Brovst, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god service. Havde kÞbt et salt og peber sÊt som var i stykker. Vi skrev til dem og de sendte med det samme et nyt. Tusind tak
Produktet levede op til forventningerne - der var hurtig levering og ordrebekrÊftelse og faktura blev tilsendt med det sammen.
Da jeg ikke har modtaget det jeg har bestilt for 5 dage siden.
Men fik en e-mail âHvor tilfreds er du med os?â.
Kan det kun blive til en stjerne.
Totalt god service, stor viden omkring deres produkter, de over sÊlger ikke, alt i alt et sted jeg til enhver tid vil anbefale uanset om det er en håndmixer eller en kÊmpe kÞkken
Venligst
Michael Broust
Meget tilfreds. Let at bestille og hurtig levering lige til dÞren. Varen var i overensstemmelse med det billede, jeg havde set. Alt i alt en rigtig god oplevelse.