Kamerashop レビュヌ

2,737
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Toller Onlineshop Ich wollte mir ein Objektiv Olympus 20mm F3.5 Zuiko MC Macro kaufen. Nach einiger Suche fand ich es bei Kamerastore. Die Bilder und die Beschreibung des Objektives waren gut und... もっず芋る

I have used Kamerashop.dk multiple times now and they always gave me the best service. I've bought cameras, accessories, memory cards, microphones, and many more. They always deliver on time and in go... もっず芋る

Rigtig god service, hurtig levering. Vi havde brug for rÃ¥d om vores valg af kamera inden, og vi fik hjÊlp med det samme, rigtig god behandling. Vi vil give vores bedste anbefaling - og vil... もっず芋る

KÞbte et Nikon 70-200 f/4 hos Kamerashop, desvÊrre var det ikke hvad jeg havde forventet, og retunerede objektivet. Samme dag som de modtog min retur pakke var pengene pÃ¥ min konto. Desuden var o... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den Bedste og Billigste fotobutik på nettet. Altid lave priser.

優良

すべおのレビュヌ

(2,737)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering og god service

Jeg kÞbte en kamerataske som jeg desvÊre ikke kunne bruge. Jeg sendte en returblanket, og få minutter efter var der svar - bare returner tasken. Et par dage efter var pengene gået ind på min konto. Super service!

2015幎4月14日

Hurtig levering, ganske simpelt

Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse, dog kunne jeg godt Þnske mig lidt stÞrre frihed indenfor leveringsmulighederne. Jeg bestilte et sensor rensekit som var relativt billigt og som nemt ville kunne vÊre i en kuvert. Så jeg fÞler at fragten på 55 kr udgjorde en ret stor post på den samlede faktura. For mit vedkommende vil jeg gerne kunne vÊlge en billigere forsendelse mod at pakken ikke er forsikret og ikke kan spores via track & trace.
Men ellers er der ikke noget at sÊtte en finger på :)

2015幎4月8日

Fantastisk service

Vi ringer for at hÞre om varen var på lager...bestiller og modtager varen nÊste.dag med posten. Det er da service og kan ikke gÞres meget hurtigere. Og så endda lige fÞr påske hvor alle har travlt eller gået på ferie. Så vi kan kun anbefale kamerashop.

2015幎4月7日

problemfrit

Eneste bemÊrkning. Jeg ville gerne have muligheden for at vÊlge at modtage pakken direkte i pakkeshoppen med advisering via SMS. Jeg ved, jeg ikke er hjemme til at modtage pakken.

2015幎3月30日

Hurtigt og nemt

Det tog 2 dage og så var min nye linse her. Der var absolut ingen problemer. Og deres kundeservice svarede mig hurtigt på spÞrgsmål ang. mit kÞbte produkt.

2015幎3月23日

God med 2 skÞnhedspletter

Butikken fungerer og varerne kommer, men nogle er forÊldede versioner (Nikon D800 f.eks.) og 'Vi er e-mÊrke certificeret!' pop-uppen kommer igen på hver eneste side og dÊkker en stor bid af hÞjre side. Derfor kun de 4 stjerner; 5 hvis i rydder op i vare-listerne og fjerner pop ups.

2015幎3月21日

super

hvis du vil have en god srevice, uanset om det er spÞrgsmål du har.eller bestilling, så skal du bestille her, og det er hurtig levering

2015幎3月19日

Fin og hurtig levering

Kamerashop er hurtig, og rimelig billig.
De er meget rare at handle med, og er altid parat til at hjÊlpe over telefonen.

Kan klart anbefale Kamerashop.
Jeg vil selv bruge dem igen, og har handlet der flere gange.

Erik Henriksen

2015幎3月19日
自発的なレビュヌ

God pris og hurtig levering

Ledte efter et bagdÊksel til objektiver, og fandt den billigste pris hos kamerashop. De passede perfekt og blev leveret hurtigt. Grunden til, at kamerashop ikke får 5 stjerner, er, at portoen er dyr i forhold til, hvor lille og let et produkt, jeg har kÞbt. Kunne have fået det tilsendt som brev for mindre end halvdelen af portoen, jeg betalte, hvis de havde haft muligheden. Kunne vÊre fint, hvis sådanne ret billige ting ville kunne blive sendt som brev i stedet.

2015幎3月18日