Toller Onlineshop Ich wollte mir ein Objektiv Olympus 20mm F3.5 Zuiko MC Macro kaufen. Nach einiger Suche fand ich es bei Kamerastore. Die Bilder und die Beschreibung des Objektives waren gut und... ãã£ãšèŠã
I have used Kamerashop.dk multiple times now and they always gave me the best service. I've bought cameras, accessories, memory cards, microphones, and many more. They always deliver on time and in go... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service, hurtig levering. Vi havde brug for rÃ¥d om vores valg af kamera inden, og vi fik hjÊlp med det samme, rigtig god behandling. Vi vil give vores bedste anbefaling - og vil... ãã£ãšèŠã
KÞbte et Nikon 70-200 f/4 hos Kamerashop, desvÊrre var det ikke hvad jeg havde forventet, og retunerede objektivet. Samme dag som de modtog min retur pakke var pengene pÃ¥ min konto. Desuden var o... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den Bedste og Billigste fotobutik på nettet. Altid lave priser.
Johannes Grosens Vej 8, 8250, Egå
- info@kamerashop.dk
- www.kamerashop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og hurtig levering
Hurtig levering og god service
Jeg kÞbte en kamerataske som jeg desvÊre ikke kunne bruge. Jeg sendte en returblanket, og få minutter efter var der svar - bare returner tasken. Et par dage efter var pengene gået ind på min konto. Super service!
Leverede varen, velindpakket
Jeg bestilte en linse ved Kamerashoppen, og de leverede den hurtigt og velindpakket, så den ikke tog skade i posten.
AnbefalelsesvÊrdigt firma.
Rigtig god oplevelse
Leverig til UG - kryds og slange - perferkt
Super nemt og hurtigt
Der er en god beskrivelse af produktet inde på hjemmesiden, og forsendelsen går som smurt i olie. Mange glade tanker herfra.
Hurtig levering, ganske simpelt
Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse, dog kunne jeg godt Þnske mig lidt stÞrre frihed indenfor leveringsmulighederne. Jeg bestilte et sensor rensekit som var relativt billigt og som nemt ville kunne vÊre i en kuvert. Så jeg fÞler at fragten på 55 kr udgjorde en ret stor post på den samlede faktura. For mit vedkommende vil jeg gerne kunne vÊlge en billigere forsendelse mod at pakken ikke er forsikret og ikke kan spores via track & trace.
Men ellers er der ikke noget at sÊtte en finger på :)
Fantastisk service
Vi ringer for at hÞre om varen var på lager...bestiller og modtager varen nÊste.dag med posten. Det er da service og kan ikke gÞres meget hurtigere. Og så endda lige fÞr påske hvor alle har travlt eller gået på ferie. Så vi kan kun anbefale kamerashop.
Super oplevelse
Kan kun anbefale Kamerashop. Varerne blev hurtigt leveret, og ingen problemer med at bestille
Nemt og hurtigt
Jeg bestilte en Nikon linse. Den kom to dage efter jeg bestilte den, så det kunne ikke vÊre bedre.
pålidelig og billig
Blitz kom efter 3 dage, fint indpakket. Har flere gange handlet ved kamerashop - altid vÊret tilfreds
problemfrit
Eneste bemÊrkning. Jeg ville gerne have muligheden for at vÊlge at modtage pakken direkte i pakkeshoppen med advisering via SMS. Jeg ved, jeg ikke er hjemme til at modtage pakken.
Upåklagelig betjening.
Mit kÞb hos Kamerashop fungerede som sÊdvanligt uden problemer, og varen kom med posten dagen efter bestillingen.
Hurtigt og nemt
Det tog 2 dage og så var min nye linse her. Der var absolut ingen problemer. Og deres kundeservice svarede mig hurtigt på spÞrgsmål ang. mit kÞbte produkt.
God med 2 skÞnhedspletter
Butikken fungerer og varerne kommer, men nogle er forÊldede versioner (Nikon D800 f.eks.) og 'Vi er e-mÊrke certificeret!' pop-uppen kommer igen på hver eneste side og dÊkker en stor bid af hÞjre side. Derfor kun de 4 stjerner; 5 hvis i rydder op i vare-listerne og fjerner pop ups.
super
hvis du vil have en god srevice, uanset om det er spÞrgsmål du har.eller bestilling, så skal du bestille her, og det er hurtig levering
Hurtig problemlÞs levering
Såfremt jeg skal bestille, andet fototilbehÞr, en anden gang, så vil jeg helt sikkert kikke, hos Kamerashop fÞrst.
Fin og hurtig levering
Kamerashop er hurtig, og rimelig billig.
De er meget rare at handle med, og er altid parat til at hjÊlpe over telefonen.
Kan klart anbefale Kamerashop.
Jeg vil selv bruge dem igen, og har handlet der flere gange.
Erik Henriksen
God pris og hurtig levering
Ledte efter et bagdÊksel til objektiver, og fandt den billigste pris hos kamerashop. De passede perfekt og blev leveret hurtigt. Grunden til, at kamerashop ikke får 5 stjerner, er, at portoen er dyr i forhold til, hvor lille og let et produkt, jeg har kÞbt. Kunne have fået det tilsendt som brev for mindre end halvdelen af portoen, jeg betalte, hvis de havde haft muligheden. Kunne vÊre fint, hvis sådanne ret billige ting ville kunne blive sendt som brev i stedet.
God pålidelig
Ordren modtog jeg 1 dag efter bestillingen, jeg fik inden god og kvalificeret rådgivning