Karaten レビュー 9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Använd ej Karaten Bygg AB

Har på rekommendation från försäkringsbolaget behövt använda karaten Bygg och första gången drog det ut på tiden och sedan undrar man vilket material dem använde för året efter sprack vattenledningarna trots att jag tömt systemet, hade inga fuktskador men dem behövde laga ledningarna och meddelar mig att allt är klart och jag sätter på vattnet och det forsar ur väggen, dem har inte gjort en ordentlig besiktning vilket ger en merkostnad för mig på flera tusen då dem inte ville ta på sig något ansvar mer än att dem sänkte fakturan med tusen kronor. Kommer aldrig mer gå på färsäkringsbolagens rekomendationer och se till att inte använda Karaten Bygg oavsett arbete ni behöver hjälp med, deras högsta nivå är sämre en någons lägstaivå..

2025年5月6日

Fruktansvärt slarviga

Fruktansvärt slarviga! Så ledsen och besviken över vad de har utfört! Dessutom har det tagit dem över 1 år att fixa en vattenskada som de själva orsakade genom att råka såga sönder ett vattenrör. De är ännu inte klara. Allt är slarvigt och uselt genomfört. Så ledsen!

2025年10月30日

Varning för Karatens golvläggning

Ett av Karaten Bygg inlagt Kährs parkettgolv ser ut som sk-t! 20-30 procent av kortskarvarna sticker upp runt 0,2mm. Sågningsskada lagad med spackel. Flera instanser/besiktningar har dömt ut golvläggningen som läggningsfel/hanteringsfel. En av Karaten anlitad besiktningsman påstår att golvet är ok. Besiktningen rena parodin! Har nu reklamerat golvet ett otal gånger under tre års tid utan någon vettig åtgärd. Varning!

2025年6月26日
5つ星のうち5の評価

Karaten i Göteborg ett företag att lita på.

Karaten i Göteborg har, genom
Trygg Hansa, hjälpt mig med en vattenskada i köket.
Allt har fungerat enligt avtalet och jag är mycket nöjd med arbetet.
Marcus är en trevlig och hjälpsam kille och har tålmodigt svarat på alla mina frågor och hjälpt mig på alla sätt.
Sebastian som har utfört arbetet jobbar snabbt och professionellt.
Det har uppstått ett problem med diskmaskinen och dom har gjort sitt bästa för att hjälpa mig.
Jag rekommenderar varmt den här företaget i Göteborg.

2025年8月21日

Anlita Ej!

Karaten Bygg, anlitad av Länsförsäkringar för att hantera en vattenskada, utförde genomgående bristfälligt arbete. De ignorerade rekommendationerna från företaget som skulle utföra fuktsaneringen och glömde att lägga ett temporärt golv, vilket tvingade oss att gå på exponerade reglar.

Teamet försummade att isolera golvet och täcka krypgrunden ordentligt, vilket lämnade fri sikt in i huset från grunden. Först efter upprepade klagomål åtgärdades detta delvis. En stor glipa mellan vägg och golv under köksbänken gjorde det möjligt att nå husets isolering, vilket Karaten ansåg vara acceptabelt. De glömde också att återinstallera en vägg, vilket lämnade isoleringen synlig inomhus. Dessutom var bänkskivan felmonterad, med skåpluckor som stack ut längre än skivan.

Kommunikationen var dålig, och det krävdes flera samtal och uppföljningar utan tillfredsställande respons. Vissa problem löstes först efter att ny personal tilldelats, men många fel kvarstod. Till slut accepterade jag motvilligt arbetet på grund av omöjligheten att få kontakt med Karatens förman för en meningsfull diskussion. Fortfarande så märks det dåliga jobbet som gjordes av Karaten bygg t.ex. att de drar ifrån golv vägg mot golv när de är kallt ute

2024年7月3日

VARNING!!!

VARNING!!!! Anlitades för vattenskada och arbetet skulle ta några veckor, vid arbetets slutskede visade det sig att ingenting gjorts rätt eller i rätt ordning, varför allt fick rivas ut och göras om. Gjorde inte allt arbete enligt avtal, kontrakterade undermåliga underleverantörer och har inte betalat lokala firmor för avtalat arbete. Anlitas aldrig igen av vår förening!

2024年9月20日
5つ星のうち1の評価

Ett försäkringsärende där Karaten…

Ett försäkringsärende där Karaten skulle laga en vattenskada. Ett tvåveckorsjobb som tog 1,5 år. Grovarbetare som gillar att riva men inte klarar av att återställa huset som det såg ut innan. Undvik om ni vill ha ett bra slutresultat.

2024年11月24日

Långsamt och dåligt

Försäkringsärende vid ett takläckage. Väldigt mycket strul med hantverkare som inte dök upp och som gjorde ett dåligt jobb. Resultatet blev så dåligt att de fick göra om samma moment flera gånger och slutresultatet blev aldrig speciellt bra. Det skulle ha tagit en vecka men tog ca 1 år.

2023年11月1日

レビューの対象になっている企業の方へ