Stor tak til Zarah fra jeres afdeling i Ringsted. Zarah fik pÃ¥ fineste mÃ¥de indfanget to (halvvilde) missemÞdre med i alt syv killinger, der havde besluttet at slÃ¥ sig ned hhv. i vores brÊndeskur og... ãã£ãšèŠã
Har i dag haft besÞg, af helt fantastiske KatteinspektÞr Zarah fra Ringsted afd. vi skulle have indfanget en kattemor, med 2 killinger. Det blev gjort sÃ¥ fint og nÊnsomt, som det nu kan lade sig gÞre... ãã£ãšèŠã
6 stjerner til Kattens VÊrn for bedste service Kattens VÊrn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kÊrlig familie pÃ¥ kun en uge! Helt fantastisk ople... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 Ã¥r er det da vist pÃ¥ hÞje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjÊle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kattens VÊrn er blandt Danmarks Êldste dyrevÊrnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens VÊrn har specielt fokus pÃ¥ de vilde katte. Det anslÃ¥s, at der lever i omegnen af en halv million herrelÞse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv â selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfÊldet. Vi arbejder bÃ¥de med de vilde og de tamme herrelÞse katte.
Sandager 11, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- marketing@kattens-vaern.dk
- www.kattens-vaern.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
KÊmpe tak til kattensvÊrn ð
KÊmpe tak til kattensvÊrn ð
HjÊlp til indfangning af vildkat til genudsÊtning. Dygtig og kompetent katte inspektÞr. God og hurtig Service.
Tak ð

Indfangning af killinger
Nu er det anden gang vi har haft besÞg af KattensvÊrn til indfangning af 2 kattekillinger
Og begge gange har vi fået en fantastisk hjÊlp god info fÞr og efter indfangning
Meget kompetent personale
Nu er kattene videre til en god familie stiriliseret vac.og chippet sÃ¥ kan varmt anbefale at man stÞtter kattensvÊrn og kontakter kattensvÊrn det kan godt betale sig God oplevelse ð

Kattens VÊrn ããã®åç
Fantastisk sted rare hjÊlpsomme iâŠ
Fantastisk sted rare hjÊlpsomme i ringsted internatet, vi havde en lille sÞd kattemisser tit ved vor ejendom hele sommer som vi tog os af nÃ¥r hun var der men sÃ¥ vi til vor skrÊk opdaget i tirsdags ikke havde et hjem og jeg aftalt straks med Nanna vi skulle se pÃ¥ hende torsdag formiddag men sÃ¥ desvÊrre lÃ¥ hun pludselig dÞd 15 timer inden skulle til Nanna med hende men Nanna var sÃ¥ sÞd at gÃ¥ med ud til bilen og kigge pÃ¥ lille babybÞlle selvom hun var gÃ¥et bort og kunne berolige os at der ikke var tale om forgiftning men uheldigt ramt pÃ¥kÞrsel og heldigvis formentlig dÞd pÃ¥ 1 sekund hvilket var rigtigt dejligt at vide trods sorgenðªðªðºð tusind tak for i er der og jeg vil helt klart anbefale organisationen da der bliver flere og flere katte derude bliver dumpet og har brug for hjÊlp og et godt trygt hjem ðªðªð og hvis mange giver bare et lille belÞb bliver det go hjÊlp til kattene
Michael RamsÞ Thomsen ð
ð

KattevÊrnet Billund har leveret enâŠ
KattevÊrnet Billund har leveret en exceptionel indsats, da vi stod overfor udfordringen med en tillÞbende ung hankat i vores have. Deres professionelle indfangning var udfÞrt med stor omhu og hensyn, hvilket gjorde hele processen så skånsom som muligt for katten. Vi er dybt taknemmelige for den verdensklasse hjÊlp og rådgivning, vi modtog fra KattevÊrnet. En uforglemmelig oplevelse, der tydeligt viser deres dedikation til dyrepleje.

Indfangning af vildkatte.
Har fået hjÊlp til indfangning af en del vildkatte . Stor tak til Helle fra Kattens vÊrn. Og tak til Guldborgsund Kommune som har aftale med Kattens vÊrn.

Tamkatte Vildkatte - dårligt mix
Det gik hurtigt, og for os smertefrit, at få fjernet en vildkat som spolerede familieidyllen

STOR tak til Mette & Helle
STOR tak til Mette & Helle
En forhutlet og sky mis kom til vores hjem, jeg fik kontakt til den,- og en uge efter var hun flyttet ind i fyrrummet med 3 killinger.
Da vi ikke skal have 4 katte, tog jeg kontakt til kattens vÊrn.
Og sikke en oplevelse! SÞd, informativ og engageret hjÊlp fÞrst fra Mette- og siden Helle der kom og hjalp os.
Nu har vi 3 killinger og en Missemor i kÞkkenet. Inden lÊnge er de tre killinger klar til adoption - gennem kattens vÊrn.
Jeg er meget taknemmelig for jeres hjÊlp, og fuld af tiltro til at I vil formidle en god kontakt til nogle gode hjem til de tre små dejlige killinger.
TUSINDE TAK!

Professionel håndtering.
Jeg fik besÞg af Helle da vi havde et par hankatte der terroriserede gennem lÊngere tid. De blev hurtigt indfanget helt udramatisk. Fik god feedback efterfÞlgende. Super samarbejde!! Tak Helle!

Stor hjÊlp fra Kattens vÊrn
Stor hjÊlp fra Kattens vÊrn. Fik afhentet 4 killinger og steriliseret moderen.
Fantastisk stor hjÊlp og meget hjÊlpsom assistance. Kattene blev behandlet meget nÊnsomt ð

Kattens VÊrn ããã®åç
Hurtig action på vores problem
Kattens ve og vel var 100 procent i fokus

Virkelig god oplevelse
Vi mÞdte Nanneli, da vi skulle ind og finde en kat der passede til os. Virkelig god faglig kompetence, imÞdekommende og bare alt i alt virkelig venlig. Man ved at man stÞtter noget godt og bliver guidet hele vejen igennem. Kan klart anbefales man finder sin kat, ved Kattens VÊrn i BrÞndby!

Kattens VÊrn ããã®åç
Her skal du adoptere din nye kat
Alt var fantastisk. Kattenes forhold, personalets kompetence og deres sÞde imÞdekommenhed, opfÞlgende kontakt og vacciner. Vi kan kun anbefale Kattens VÊrn, når man Þnsker en kat. Vi skulle gentlig kun have en killing, men tog hjem med to. Det kan jeg også anbefale.
De bedste hilsner
Kim og Mona

Den STÃRSTE ros til Gitteâ€ïžsÃ¥âŠ
Den STÃRSTE ros til Gitteâ€ïžsÃ¥ omsorgsfuld og arbejder med hjertet, pÃ¥ det rette stedâ€ïžHÃ¥rdt nÃ¥r, en vildkat mÃ¥ lade livet, men endnu engang fik en gammel vildkat, uden tÊnder ro ðTakker for hjÊlpen og kÊrlig omsorge, for mig og demð±Sender de bedste roserð¹til Gitte, for hendes mÃ¥de og vÊre pÃ¥ mvh Tanja

Vi fandt den dejligste kat på Kattens VÊrns internat i BrÞndby
Vi var midt i juli ude hos Kattens VÊrn i BrÞndby for at adoptere en kat til vores hjem, en lejlighed på Frederiksberg, og besÞget var en ren fornÞjelse.
De ansatte på internatet var utrolig imÞdekommende, sÞde og dygtige. Vi talte primÊrt med Sarah, der lyttede til vores behov og de muligheder, en kat ville få hos os ift. plads, adgang til udendÞrs arealer osv.
Vi havde i forvejen haft Þje på et par katte via hjemmesiden, men den ene havde allerede fundet et hjem og den anden passede ikke så godt til vores situation, så i stedet viste Sarah os nogle andre katte, som hun mente ville passe bedre til os.
Der er så mange dejlige katte ude hos dem, men vi forelskede os hurtigt i en sort hankat ved navn Danny, som er en madglad og meget social fyr, der lagde sig på skÞdet af mig efter ganske få minutter. Ham var vi nÞdt til at adoptere!
Vi fik papirer på ham og hans historie, kÞbte mad med, der passede til hans behov og blev i det taget utrolig godt vejledt af et personale, der tydeligvis sÊtter kattenes behov ligeså hÞjt som kundernes, så man får en kat, der har de bedste chancer for at falde godt til i hjemmet.
Vi kan kun anbefale Kattens VÊrn generelt og deres internat i BrÞndby i sÊrdeleshed. Der er mange katte, der leder efter et godt hjem, så de har travlt, men forholdene er gode og personalet enormt dygtige og dedikerede.

Kattens VÊrn ããã®åç
Har to gange haft behov for hjÊlp fraâŠ
Har to gange haft behov for hjÊlp fra Kattens VÊrn (efterfÞlgende betegnet som KV) i forbindelse med at indfange katte. FÞrste gang efter en nabos bortgang, hvor udsendte fra KV (ved ikke om personnavn må nÊvnes, derfor ikke) var god at have kontakt med og informerede lÞbende. Anden gang var vedr. indfangning af en kat som virkelig ikke så ud til at have det godt. Samme gode udsendte medarbejder fra KV kom på sagen og det var et lÊngere forlÞb med opbygning af tillid og rutine fÞr katten blev indfanget og da den blev fanget, kom medarbejder fra KV og hentede selv om det var aften.
Katten viste sig at have det rigtig dårligt, gammel og intet hjem, så det var godt at den blev fanget og fik fred.
Stor ros til KV fra mig!

Kattens VÊrn ããã®åç
Kompetent og kÊrlig katteformidling ð»
Kompetent og kÊrlig katteformidling ð»
Jeg har i Ã¥revis kendt til Kattens VÊrns enestÃ¥ende arbejde for kattene og ogsÃ¥ vÊret medlem af foreningen, men i gÃ¥r var jeg for fÞrste gang pÃ¥ deres afdeling i BrÞndby. Det var en dejlig oplevelse at blive mÞdt af det venlige og kompetente personale i de lyse, imÞdekommende og rene omgivelser, og opleve, hvor hÞjt de vÊgter, at adoptionskatten kommer til det helt rigtige hjem (hvilket jeg allerede nu er sikker pÃ¥, at lille Matcha er ð). Foruden personalets kompetence, satte jeg ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ deres imÞdekommenhed og tÃ¥lmodighed.
Det er en super god idé, at man på forhånd skal bestille tid, så dyrene ikke bliver unÞdigt stressede - og at der er tid til at lÊre dem lidt at kende, inden man starter på et forhåbentlig mangeårigt venskab og bofÊllesskab.

Kattens VÊrn ããã®åç
Enormt professionelle, empatiske og dygtige.
Det vÊrste der overhoevd kan ske, skete, vi var nÞd til at skaffe os af med vores dejlige kat. Kattenes VÊrn tog imod hende, på en omsorgsfuld, og professionel måde og vi fÞlte os rigtigt trykke ved at kunne aflevere hende.
DesvÊrre måtte vi have hjÊlp af dem igen, da det viste sig at katten, som vi havde fået for relativt kort tid siden, viste sig at have katte leukemi og tandproblemer, uden at vi havde fået det at vide ved adoptionen...
Igen har kattenes vÊrn vÊret fantastiske i at forklare sygdommen, hvordan man får den mest sympatiske aflivning af den meget syge kat, og lederen Rikke sÊtter en Êre i at give komfort, afklaring og forståelse for denne skrÊkkelige situation. Jeg ved ikke hvordan vi skulle have klaret os uden jer. hvis vi kunne give jer 10 stjerner så ville vi.

Elsker Kattens VÊrn
Elsker Kattens VÊrn! †I år er det tredje gang jeg har adopteret hos dem, fÞrste gang i 1995 (Frederiksberg) anden gang i 2011 (Frederiksberg) og nu BrÞndby.
Alle tre katte blev matchet pÃ¥ fineste vis, og blev hÞjt elskede familiemedlemmer ð
Endvidere har de hjulpet med en tillÞber tidligere, det var en uvurderlig hjÊlp, sÃ¥ tak for jer! ð€

Igennem 16 -17 Ã¥r har voresâŠ
Igennem 16 -17 Ã¥r har vores haveforening haft et SÃ
helt fantastisk godt samarbejde med kattens vÊrn omkring genudsÊtning af vildkatte. Altid fÃ¥r vi bÃ¥de hurtig, professionelt og varmhjertet hjÊlp nÃ¥r vi kontakter KV for assistance. Tak for jer â€ïž.
Kh. Helle

Kontaktede Kattens VÊrn i forbindelseâŠSyg kat
Kontaktede Kattens VÊrn i forbindelse med en tillÞbet hankat, der var syg.
Kattens VÊrn håndterede situationen dybt kvalificeret.
Tak!