レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stor tak til Zarah fra jeres afdeling i Ringsted. Zarah fik pÃ¥ fineste mÃ¥de indfanget to (halvvilde) missemÞdre med i alt syv killinger, der havde besluttet at slÃ¥ sig ned hhv. i vores brÊndeskur og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i dag haft besÞg, af helt fantastiske KatteinspektÞr Zarah fra Ringsted afd. vi skulle have indfanget en kattemor, med 2 killinger. Det blev gjort sÃ¥ fint og nÊnsomt, som det nu kan lade sig gÞre... もっず芋る

䌁業が回答したした

6 stjerner til Kattens VÊrn for bedste service Kattens VÊrn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kÊrlig familie pÃ¥ kun en uge! Helt fantastisk ople... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 Ã¥r er det da vist pÃ¥ hÞje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjÊle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... もっず芋る

䌁業情報

1. アニマル シェルタヌ
  2. ペット里芪サヌビス
  3. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Kattens VÊrn er blandt Danmarks Êldste dyrevÊrnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens VÊrn har specielt fokus pÃ¥ de vilde katte. Det anslÃ¥s, at der lever i omegnen af en halv million herrelÞse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfÊldet. Vi arbejder bÃ¥de med de vilde og de tamme herrelÞse katte.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Min hunkat...

Min hunkat fÞlte sig generet pÃ¥ eget territorie og kunne Ikke bruge kattelemmen, grundet en hankat som hverken var ÞremÊrket eller neutraliseret. Kattens VÊrn, kom forbi - satte en fÊlde op og hentede katten. Super positiv oplevelse! 🐱🐱

2023幎6月1日

Hej Hanne
Mange tak for din fine anmeldelse.
HÃ¥ber din kat nyder sit territorie igen.
Kattens VÊrn

De kom for at fange en tam kat

De kom for at fange en tam kat, der strejfede rundt i min have. De brugte hele to timer, fÞr de besluttede, at katten ikke var tam, og aflivede den. De havde ikke engang en chance for at lÊgge den på deres hjemmeside for at se, om en ejer savnede den. Da jeg tidligere har haft en kat, som ikke var den venligste over for folk, som den ikke kendte, er jeg helt chokeret over, at de var så lidt interesserede i at forsÞge at hjÊlpe katten eller finde dens ejer. Katten var intet andet end sÞd mod mig. Så vred og jeg vil ALDRIG bruge deres organisation igen. Jeg ringede til dem for at hjÊlpe en kat. De besluttede sig for at aflive den i stedet uden at gÞre noget som helst forsÞg på at hjÊlpe den.

2023幎5月12日

KÊre Sarah
Vi kan sagtens forstÃ¥ din frustration, vi er ogsÃ¥ virkelig kede af, at vi gang pÃ¥ gang skal tage os af katte forladt af mennesker, der ikke tager ansvar og fÃ¥r dem mÊrket og registreret. Du skriver, at vi burde sÞge efter en ejer til en umÊrket kat. Det brugte vi, for fÃ¥ Ã¥r tilbage, timevis pÃ¥ hver dag, sjÊldent med held, indtil der i sommeren 2021 kom en lov, der beskriver, at en umÊrket kat er alle mands eje – netop for at fÃ¥ ejerne til at tage ansvar og fÃ¥ mÊrket og registreret deres katte. Kommer vi I kontakt med mÊrkede katte, gÞr vi alt hvad vi kan for, at de kan komme hjem igen.
Vi oplever dagligt, at ”vilde” katte kan opfattes tamme af dem de gÃ¥r omkring, som mÃ¥ske endda ogsÃ¥ fodrer dem, og hvor de kan smutte vÊk nÃ¥r de fÃ¥r nok. Men det er bestemt ikke det samme, som at komme ind pÃ¥ et internat, hvor man skal sidde i bur og vÊre sÞd og tam overfor personale, dyrlÊger samt voksne og bÞrn, der gerne skulle vÊlge netop denne kat, som deres nye familiemedlem. Denne kat var – hos os – bestemt ikke tam! Og vi tamhedsvurderer tusindvis af katte og har stor erfaring heri. Denne kat var skrÊmt, aggressiv, stresset og uhÃ¥ndterbar. SÃ¥ at komme sÃ¥dan en kat i et bur, ville simpelthen ikke vÊre i orden. NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, var den ekstremt generet af sine pelsfiltre, som havde gjort skade pÃ¥ huden og krÊvede Þjeblikkelig behandling. Og det var katten simpelthen ikke klar til. Vi genudsÊtter helst disse katte, der ikke er tamme nok til at sidde pÃ¥ internat, men da der i dette tilfÊlde ikke var nogle, der ville vÊre fodervÊrt katte, hvilket heller ikke var muligt for dig, sÃ¥ mÃ¥tte vi trÊffe en anden kedelig beslutning.
Vi gÞr alt hvad vi kan for hver enkelt kat med tanke på kattens tarv, helbred og adoptionspotentiale.

Aflivning af vildkat

Jeg ringede til jer angående en vildkat, som var blevet meget syg. I rykkede ud med det samme, med bur og mad så den kunne indfanges. Jeg fik Helles tlf. nr. og da jeg så havde indfanget den, ringede jeg tilbage til Helle, som sagde hun ville vÊre tilbage indenfor 1 time og dette passede. Helle så hvor skidt den havde det og syntes ikke at den skulle på en lang kÞretur fra NykÞbing F. Helle tog den med og aflivede den på en parkeringsplads i nÊrheden,dette kan måske lyde lidt underligt, men Helle gjorde bare det helt rigtige. Kan bare ikke takke Helle nok for det hun gjorde. Tak for Helle og Kattens VÊrn I er yderste kompetente
Majbrit Rasmussen
NykÞbing F

2023幎4月26日

Hej Majbritt
Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Tak for du ville bruge din tid på at anmelde os.
Ja nogle gange er aflivning den bedste måde at hjÊlpe kattene. Tak for at du kontaktede os.
Kattens vÊrn

Opdatering Balou

Opdatering. Vores skÞnne Balou er endelig kommet hjem igen efter 21 dage på fri fod. Hun kom i fÊllen i morges Tusunde tak til alle som har vÊret med på denne rejse. Og en spec tak kattens vÊrn

2023幎3月23日

Hej Niels
Tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre at Balou er hjemme igen efter så mange dage.
Tak for du vil bruge din tid på at anmelde os.
Kattens VÊrn

Rigtig god og behagelig telefonsamtale

Rigtig god og behagelig telefonsamtale med kattens vÊrn og efterfÞlgende med Jonas, som kom og indfangede tre vild katte. De er nu steriliserede og sat tilbage igen. Hvor er det et flot arbejde I gÞr, jeg er dybt taknemmelig 🙏♥ Bettina

2023幎3月1日

Hej Bettina
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe dig og at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Dejligt for dig, at du kan nyde dem igen.
Kattens VÊrn

Indfangning af tillÞbende kat.

Omkring nytår "mente" en kat at den kunne bo i vores brÊndeskur, den var meget sky og sulten men umulig at komme tÊt på. Tog kontakt til Kattens vÊrn og Helle kom hurtigt med bur og gode tips til indfangning, hvilket også lykkedes ret hurtigt. Stor tilfredshed med Kattens vÊrn.

2023幎2月27日

Hej Jan
Mange tak for den fine anmeldelse.
Tak for at du kontaktede os og dejligt at du og Helle sammen fik fangede den bange kat.
Tak for at vil bruge din tid på at anmelde os.
Kattens vÊrn

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for Kattens VÊrn.
Det er nu 3. gang, Jeg har haft brug for Jeres hjÊlp og jeg har kun oplevet professionelt arbejde og kÊrlig imÞdekommenhed. Der er både tid og omsorg til de vilde katte og til mig som menneske, der står midt i kattepinen.
SÃ¥ mange tak, hilser
Liselotte Bolmar. 💖

2023幎2月22日

Hej Liselotte
Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Vi er glade for at du vil bruge din tid på at anmelde os.
Vi er meget glade for at du har haft gode oplevelser med at bruge os.
De bedste hilsner.
Kattens VÊrn

Kattens vÊrn gÞr et fantastisk arbejde

Kattens vÊrn gÞr et fantastisk arbejde og har oplevet de gÞr meget for at hjÊlpe kattene.

2023幎2月17日

Hej Hanne
Mange tak for den fine anmeldelse.
Tak for at du bruge din tid på at anmelde os.
Kattens VÊrn.

God oplevelse

Vi har vÊret rigtig glade for at kÞbe en kat igennem Kattens vÊrn. De gÞr et stort stykke arbejde - tak for det.
Vi har fået en dejlige kÊlen og renlig hankat, som vi nyder utrolig meget.

2022幎10月20日

KÊre LÊrke
Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os at du vil bruge din tid på at anmelde os.
Dejligt at hÞre, at I har fået en dejlig kat med hjem, som er faldet godt til. :)
Tak for at I valgte at adoptere en kat fra os.
I Þnskes alle en rigtig dejlig dag.
Kattens VÊrn :)

5 stars might not be enough...

(apologies for posting in English)
Our family visited Kattens Vaern in Brondby 2 weeks ago, and brought home Zia, a four-month-old little bundle of joy.
We cannot recommend Katten's Vaern more highly - from the incredibly kind and professional staff, to the 'internat' itself (now referred to in our home as 'The Cat Resort'), there is not a thing that you could fault in Brondby. It was clear that the staff genuinely loved and knew the cats in their care, and you could feel that level of affection and happiness coming back from the cats. The approach that Katten's Vaern take to finding homes for their cats is wonderful and gives you a real opportunity to meet and bond with the cats so that you (and they!) can find that special match. We were given so much helpful advice about our kitten (who she is, what she likes, specific care she might need,) and took her back stress-free a week later for her final scheduled vaccination. The level of after-care that Katten's Vaern are prepared to provide for their cats is something I have never seen before and we feel completely relaxed knowing that Zia has a perfect, clean bill of health, but will also be so well taken care of if she does ever need to be.
The ease that Zia has had settling in to our home (where our 2-year-old 'dude cat' has enjoyed his exclusive human attention and laps) is a testament to how well she has been cared for - she is the definition of no behavioural issues and is just the happiest little girl.
Without hesitation, Kattens Vaern should have a 5 star review and I would recommend that anyone who loves cats and is thinking about giving someone furry a new home to go and pay them a visit.

2022幎11月18日

Hello Laura

Thank you very much for the very nice review.
We are very happy that you were satisfied with the treatment with us and that you will take the time to write a review.
We are very happy that Sia is doing well with you.

We wish you a nice day.
The best greetings

Mange roser til kattens vÊrn

Mange roser til kattens vÊrn
som den eneste af 4 dyrehjÊlpsorganisationer har jeg fået hjÊlp fra kattens hver gang, og hver gang er desvÊrre 1-2 gange om året hvor killinger og ung katte enten dumpes eller forsÞmmes groft af ejere der hverken mener kattene har brug for mad, loppemiddel, ÞremÊrkning o.l.
Uden hjÊlp fra en f kattens vÊrns supergode katte inspektÞrer havde disse dyr dÞde af sult og sygdomme og kunne eventuelt have smittet andre tamkatte i området

2022幎11月10日

Hej Susanne
Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt vi fik reddet de små killinger.
Tak for at du vil bruge din tid på at skrive en anmeldes.

Bedste hjÊlp

Har haft den bedste oplevelse med Kattens VÊrn, da jeg pludselig blev vÊrtsfamilie for en vildkat og hendes lille killing i foråret 2022. Både hovedkontor og den lokale kontakt var en kÊmpe hjÊlp i transition fra mig og til killing blev adopteret og vildkattemor steriliseret og genudsat hos mig.

2022幎8月12日

Hej Astrid
Mange tak for din super fine anmeldelse, det betyder meget for os at du vil bruge din tid på at anmelde os.
Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse som plejemor. Det er så vigtigt for de små killinger/kattefamilier, at der er nogen som vil hjÊlpe dem - tak.
Kattens VÊrn

Johs fik en nyt hjem sammen med os og vores hund Olga

Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sÞdeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 Ã¥r gammel border colliemix) og Johs ville vÊre sÃ¥ hurtige til at finde tonen og trygheden hos hinanden, kunne vi bare drÞmme om. Det er gÃ¥et over al forventning. Det er som om Johs bare vidste han skulle bo her♥
Vi er sÃ¥ taknemmelige for denne mulighed. Og siger Tusind tak til personale pÃ¥ Kattens VÊrn for god behandling og tillid til os♥

2022幎9月30日

KÊre Annemarie
Mange tak for din meget fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du vil bruge tid på at anmelde os.
Hvor er det dejligt at Olga og Johs har fundet tonen så hurtigt som de har.
Vi står altid til rådighed hvis du har spÞrgsmål eller andet ang. katte.

5 store stjerner.

Simpelthen så sÞde og kompentente ansatte og de bedste råd, vejledning og hjÊlp.

Tak til Kattens VÊrn!

2022幎9月6日

KÊre Charlotte
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at vi har kunnet hjÊlpe dig.

5 STORE stjerner.

5 STORE stjerner.
Jeg har Ludvig på 13 og Sofus på 12.
Hentede dem i Slagelse da de var killinger.
Siden har de vÊret indekatte med adgang til en stor altan.
De får massere af nus og kÊrlighed.
Jeg er SÅ glad for at det lige var dem jeg valgte.
Ludvig faldt jeg for da han var 6 uger, dengang var jeg frivillig og var med til at bevilge katte og sÞrge for at de fik nyde og gode hjem.
❀

2022幎8月29日

Hej Katrine
Mange tak for en fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at Ludvig og Sofus er faldet så godt til hos dig, og at de giver dig så stor glÊde.
Du Þnskes en rigtig godt dag.
De bedste hilsner, Kattens VÊrn

Mega sÞde personale

Jeg var inde og se på en kat, blev godt taget imod da jeg kom.
De viste mig ind til den jeg skulle se på og gik der fra med en anden mega sÞd kat.
Jeg stillede mange spÞrgsmål og fik svar på det hele,
Kan kun sige at man skal tage der ind og snakke med dem.
Stor respekt til alle dem der arbejder der.

2022幎7月7日

KÊre Jan
Mange tak for din fine anmeldes.
Vi er glade for at du fandt en sÞd kat som du tog med hjem og at vi kunne hjÊlpe dig med dine spÞrgsmål.
Vi er meget glade for at vil bruge din tid på at anmelde os, tak.
De bedste hilsen

Tak for dejlige Leonora.

Tak for dejlige Leonora.
Vi skulle have en erstatning for en af vores to katte. Vi havde desvÊrre måttet sige farvel til en af vores skÞnne katte på grund af sygdom.
Vi fandt Leonora på Kattens VÊrns hjemmeside, og dagen efter ringede vi og fik en aftale om et mÞde med Leonora. Det blev til, at Leonora skulle blive en del af vores familie. Hun er den skÞnneste, sÞde og milde missepige. Hun faldt til hos os lige med det samme og har det fint med "storesÞster" Victoria.
Det var en fantastisk dejlig oplevelse at besÞge Kattens VÊrns internat i BrÞndby. Hvor er det blevet et godt sted for både personale og katte. Vi fÞlte os rigtig godt behandlet. Der var fuld fokus på korrekt sammenfÞring af ejer og ny kat. Stor ros til alle jer på internatet.

2022幎4月4日

KÊre Charlotte

Tak for de pÊne ord. Det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge med i Leonoras rejse hos jer. Tusind tak for at give hende et rigtig dejligt hjem.

Du Þnskes den dejligste dag fra Kattens VÊrn

God behandling af sÞdt personale

Så en flot ung kat på Kattens vÊrns hjemmeside.
Den ville jeg gerne adoptere så jeg bestilte en tid for at se om kemien passede.
Jeg blev pÊnt modtaget og vist ind til kattene.
Der var mange sÞde katten som lÞb rundt. På gulvet lå den smukkeste kat Nangijala og så på de andre legede, hun virkede lidt sky.
De andre katte blev lukket inde i deres bure og jeg fik nogle godbidder så jeg kunne lokke katten hen til mig.
Jeg fik lov at vÊre alene med katten og hun var heldigvis et madÞre så hun kom frem og lod mig kÊle med hende.
Jeg ville gerne adoptere hende så fik lidt oplysninger om katten og papirne blev udfyldt så jeg var nu kattens ejer.
Jeg fik al den tid jeg havde brug for og de var alle sÞde og hjÊlpsomme.
Hun hedder katten Trille og der er kommet liv i hende og hun er begyndt at lege.

2022幎3月17日

KÊre Joan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, hun er helt sikkert havnet i den rigtige familie. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og ser meget frem til at hÞre mere om Trilles udvikling.

Du Þnskes en dejlig dag fra Kattens VÊrn

Tak til Kattens VÊrn for Teddy

Jeg fik lov til at adoptere min sÞde Teddy for 2 måneder siden fra Kattens VÊrn i BrÞndby, og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden.
Tak for professionel vejledning og gode råd, man mÊrker virkelig passionen og kÊrligheden til kattene.
Tak for alt det gode I gÞr.

2022幎3月4日

KÊre Hanne

Tusind tak for din tilbagemelding. Vi er så glade for at hÞre, at det var det helt rigtige match mellem dig og Teddy. Vi Þnsker jer alt det bedste fremover og et stort tak for at vÊlge at adoptere fra Kattens VÊrn.

De bedste hilsner, Kattens VÊrn