KÊre Sarah
Vi kan sagtens forstÃ¥ din frustration, vi er ogsÃ¥ virkelig kede af, at vi gang pÃ¥ gang skal tage os af katte forladt af mennesker, der ikke tager ansvar og fÃ¥r dem mÊrket og registreret. Du skriver, at vi burde sÞge efter en ejer til en umÊrket kat. Det brugte vi, for fÃ¥ Ã¥r tilbage, timevis pÃ¥ hver dag, sjÊldent med held, indtil der i sommeren 2021 kom en lov, der beskriver, at en umÊrket kat er alle mands eje â netop for at fÃ¥ ejerne til at tage ansvar og fÃ¥ mÊrket og registreret deres katte. Kommer vi I kontakt med mÊrkede katte, gÞr vi alt hvad vi kan for, at de kan komme hjem igen.
Vi oplever dagligt, at âvildeâ katte kan opfattes tamme af dem de gÃ¥r omkring, som mÃ¥ske endda ogsÃ¥ fodrer dem, og hvor de kan smutte vÊk nÃ¥r de fÃ¥r nok. Men det er bestemt ikke det samme, som at komme ind pÃ¥ et internat, hvor man skal sidde i bur og vÊre sÞd og tam overfor personale, dyrlÊger samt voksne og bÞrn, der gerne skulle vÊlge netop denne kat, som deres nye familiemedlem. Denne kat var â hos os â bestemt ikke tam! Og vi tamhedsvurderer tusindvis af katte og har stor erfaring heri. Denne kat var skrÊmt, aggressiv, stresset og uhÃ¥ndterbar. SÃ¥ at komme sÃ¥dan en kat i et bur, ville simpelthen ikke vÊre i orden. NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, var den ekstremt generet af sine pelsfiltre, som havde gjort skade pÃ¥ huden og krÊvede Þjeblikkelig behandling. Og det var katten simpelthen ikke klar til. Vi genudsÊtter helst disse katte, der ikke er tamme nok til at sidde pÃ¥ internat, men da der i dette tilfÊlde ikke var nogle, der ville vÊre fodervÊrt katte, hvilket heller ikke var muligt for dig, sÃ¥ mÃ¥tte vi trÊffe en anden kedelig beslutning.
Vi gÞr alt hvad vi kan for hver enkelt kat med tanke på kattens tarv, helbred og adoptionspotentiale.
Kattens VÊrn