KÊre anmelder
FÞrst og fremmest skal vi beklage, at du modtager materiale, som du ikke Þnsker. Det finder vi med det samme en lÞsning på!
Vi er derudover meget kede af din anmeldelse af Kattens VÊrn. Kattens VÊrn består af et stort team af faguddannede dyrlÊger, veterinÊrsygeplejersker, dyrepassere og katteinspektÞrer. Alle har stor faglig indsigt og viden om katte, så din udlÊgning Êrgrer os meget.
Aflivninger af vildtlevende katte kan forekomme. Det er som udgangspunkt i tilfÊlde hvor katten har en sundhedstilstand, hvor katten simpelthen går rundt og lider. Nogle ting kan ses tydeligt som fysiske skader og underernÊring. Husk, at mange sygdomme ikke altid kan ses med det blotte Þje. Aids, katte-leukÊmi, katte-covid m.m. kan vÊre årsag til, at vi giver de stakkels katte fred fra deres lidelser. I andre tilfÊlde er katten så vild, at ingen mennesker kan komme i nÊrheden af den. Den angriber de tamme huskatte i området, og kan vÊre til stor gene for sine omgivelser. I sådanne tilfÊlde vil Kattens VÊrn, så vidt det er muligt, sÞrge for at neutralisere katten og genudsÊtte den til en fodervÊrt, som kan sÞrge for kattens velbefindende.
Vi afliver ikke katte uden grund. Vi har stor omsorg, passion og integritet i vores arbejde med katte. Du skal vÊre velkommen til at besÞge vores hjemmeside, vores sociale medier eller tage kontakt til vores sÞde administrationspersonale, som kan fortÊlle meget mere. Her vil du finde vidensdeling fra vores dagligdag, og masser af eksempler på vildtlevende katte, som vi med stolthed kan sende videre til meget bedre tilvÊrelser:
Kontakt Administration:
Telefon: 38 88 12 00
Mail: kv@kattens-vaern.dk
Vi håber, at du vil revurdere din kedelige anmeldelse af vores store arbejde med kattene. TÞv ikke med at kontakte os pr. mail el. tlf. og send dine personlige oplysninger - så vil vi med det samme slette dig fra vores register, og du vil således ikke lÊngere modtage medlemsrelateret materiale.
>> Til din seneste opdatering <<
Vi ved ikke hvem du er - hvordan foreslår du så at vi skal finde dig i vores systemer? Vi sender ikke umotiveret materiale til tilfÊldige folk. Det tyder på, at du på et tidspunkt har haft en relation til Kattens VÊrn. Der kan ske fejl, og vi vil naturligvis gerne imÞdekomme dit Þnske om at blive slettet. Men vi skal altså bede om dine oplysninger. Den store modvilje og grove tone Êrgrer os meget. Vi er en velgÞrenhedsorganisation, som kun Þnsker at skabe et bedre Danmark for landets katte.
- Til din seneste opdatering
Da du ikke Þnsker, at tilkendegive dine oplysninger til os, har vi ikke en chance for at vide hvem det er, der skal slettes. Vi ved simpelthen ikke hvem du er "Samsonsminde".
Kattens VÊrn