KÊre Lonnie
Vi er naturligvis Êrgelige over, at du har haft en dårlig oplevelse med Kattens VÊrn. Vi er dog lige så kede af din gengivelse af hÊndelsesforlÞbet, for vi har desvÊrre en anden oplevelse.
Vores sÞde internatsleder i Slagelse har sÞrget for, at killingen er blevet behandlet for Þremider af to omgange i forbindelse med dens to vaccinationer. Du og internatslederen havde en snak om, hvordan du efterfÞlgende skulle forholde dig til de "Þrevoks-rester," som fÞlger af behandlede Þremider. Slagelses internatsleder har efter standardprocedure kÊmmet og behandlet alle kattene på Slagelse internat for lopper. Vores katte bliver altid behandlet for alle typer af utÞj inden de videreformidles. Skulle katten mod vores vidende have lopper af uforklarlig årsag, skulle du endelig bare have haft sagt det, og vi kunne sammen have fundet en lÞsning, men vi er noget uforstående, da loppekur altså har fundet sted.
Da du et par dage efter adoptionsdatoen, ikke havde mulighed for at mÞde op til den aftalte tid på Kattens VÊrns tilknyttede dyreklinik, fik vi desvÊrre ikke tilset katten med en opfÞlgende sundhedsundersÞgelse, som det ellers altid er procedure. Da du valgte at gå til en anden dyreklinik efterfÞlgende, og der desvÊrre viste sig, at vÊre en komplikation med sterilisationssåret, valgte vi helt ekstraordinÊrt at betale dyrlÊge-regningen for dig. Det er ellers altid Kattens VÊrns politik, at det er vores egne dyrlÊger på vores tilknyttede klinikker i Slagelse og i BrÞndby, som behandler vores katte.
Du fortÊller også, at din adopterede kat er urenlig. Det tyder meget på, at enten et fysisk eller psykisk problem er opstået. Det kan vores dyrlÊger og uddannede dyrepassere vÊre behjÊlpelige med at afdÊkke, og du er altid velkommen til at komme og få tilset katten hos os. Den kat du adopterede fra Kattens VÊrn i Slagelse var dog ikke urenlig da du overtog den. Hos Kattens VÊrn kunne vi aldrig finde på at videreformidle "ikke-renlige" katte. Da du i forvejen har andre katte i hjemmet, kan dette resultere i en stress-situation, som sagtens kan resultere i urenlighed. Det kan også sagtens vÊre et fysisk opstået problem, og det skal naturligvis tilses.
Vi knokler hver dag for at forbedre vildtlevende kattes forhold. Vi håber derfor, at du vil tage en opfÞlgende snak med vores personale, hvis der stadig er uforlÞste spÞrgsmål. Du er mere end velkommen til at ringe ind til os, så vil vi gå i dialog med dig om sagen.
Vi havde en oplevelse af, at vi havde forsÞgt at vÊre imÞdekommende med dyrlÊgeregning og sparring mundtligt og på skrift, og er derfor kede af din oplevelse. Vi håber du en dag vil Êndre dit syn på vores organisation. Du Þnskes en god dag.
Kattens VÊrn