レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik sta versteld van de slechte recensies. Ik heb zelf namelijk geen problemen ervaren. Bij de Hornbach kwam ik erachter dat het toch niet in de auto paste. Vervolgens via een zuil een busje kunnen hur... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VRESELIJK! De app crashes waardoor je geen inzicht meer hebt en de reservering niet effectief kunt beginnen of eindigen maar de rekening gewoon doorloopt. Een rekening is erg ondoorzichtig en valt ve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ze rekenen een markt conform bedrag maar daarbovenop rekenen ze een vergoeding per km die hoog genoeg is om de brandstof te vergoeden. Staat de bus met zo goed als lege tank klaar! Dan vragen ze ook n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte ervaring met KAV Autoverhuur Rotterdam. Mijn borg van €475 is niet binnen de afgesproken termijn van 5 dagen teruggestort. Na herhaaldelijk bellen kreeg ik alleen maar onvriendelijke en arroga... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店
  2. カヌ リヌス業
  3. バン レンタル代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KAV Autoverhuur Het vertrouwde adres voor de verhuur van voertuigen in elk segment. Kan Alles Vervoeren. Deze afkorting is niet ons idee maar van een klant.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Borg 400 euro betaald op maandag de

Borg 400 euro betaald op maandag de factuur en vrijdag nog steeds het geld niet retour. Terwijl mij verzekerd was dat ik snel het geld terug zou hebben. In deze tijd dat alles digitaal is vind ik het ronduit schandalig dat na de factuur op maandag het geld op vrijdag nog steeds niet op de rekening staat.

DENK NA!! Er zijn gewoon verhuur bedrijven die simpel een reservering doen met de creditcard en dan hoef je niet op je geld te wachten.

Voor mij NOOIT meer KAV autoverhuur.

2023幎1月29日

Auto gehuurd bij KAV Tilburg ELLENDE

Auto gehuurd bij KAV Tilburg. Auto zeer slechte staat van onderhoud. 4 uur stil gestaan midden in een drukke straat. KAV niet bereikbaar op zaterdag. Doorverbonden met bergingsbedrijf. Na 3 uur wachten uiteindelijk gestart met acculader. Bevestiging van bergings6dat accu zeer zeer slecht was. Vervolgens Auto einde dag ingeleverd. Niet meer afval kunnen storten. Mails gestuurd. Foto's van accu. Borg 500 euro. Vervolgens op maandag gebeld dat ik auto moest legen. Geen enkel commercieel gebaar. Auto onder druk geleegd op een werkdag. Terug bij KAV zelfde liedje. Hoofdkantoor moet dat bepalen. Heel kwaad geworden. Heel slecht en ijskoude behandeling van klanten. Deze man in Tilburg is een onverschillig persoon die getraind is om te gaan met deze shit. Ik heb gedreigd met advocaat. Dat is onjuist maar deze man is gevaarlijk voor KAV. Hij heeft die borg in zijn zak. Dus nu op 12 december 15.45 is het afwachten wat hij, KAV hoofdkantoor zogenaamd, als tegemoetkoming doet. Ik weet het al. Afgepast. Treurig bedrijf. Althans vestiging Tilburg is bedroevend.

2022幎12月9日
5぀星のうち4の評䟡

Ik zie alleen maar negatieve resencies

Ik zie alleen maar negatieve resencies voor de huur van een auto van kav . Ik heb toch andere ervaringen hier mee .
Op 24 oktober 2022 een vrachtwagen met laadklep en slaapcabine gehuurd ( verhuis Italië ) in Breda en op 29 oktober weer ingeleverd .
Ik ben door Jeroen van kav zeer netjes en correct behandeld en geholpen en ik kan dit bedrijf in Breda zeker aanraden .
Het enigste minpuntje was dat interieur van deze M.A.N wel gedateerd was ,maar ja was ook van 2006 ,maar dat deed niets af aan het rijden met deze vrachtwagen ,en ik durf toch wel te zeggen dat ik na 45 jr int gereden heb er toch wel ervaring mee heb .
Bert Hellemons

2022幎10月29日

Borg van €700 behorende bij huur van

Borg van €700 behorende bij huur van verhuisbus na twee weken nog steeds niet retour ontvangen.
Argument KAV is dat de borg per abuis aan een andere huurder is teruggestort. Men wacht nu totdat men het bedrag van andere huurder heeft terug ontvangen.
Waardeloze service. #kav #autoverhuur.

2022幎10月15日

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf.

Slechte service en als je uiteindelijk niets huurt maar wel de borg hebt betaald, wordt er alsnog 10 euro ingehouden.

Huur ergens anders iets, trommel je vrienden op of regel een bezorgdienst via marktplaats.
Maar huur hier niets.

2022幎7月31日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters! Vermelden de extra kosten niet

Bus gehuurd bij de Ikea voor vervoer van spullen. Bus kon een kwartier eerder worden geopend maar werd niet vermeld dat dit extra kost. Een uur een busje huren kost €19.50 inclusief btw + €0,45 per kilometer. Betekend voor mijn stukje in totaal €26,70. Ik moest €42,70 betalen!!!!! Oplichters!

2022幎7月12日

Bijzonder niet professioneel bedrijf

Bijzonder niet professioneel bedrijf. Voor onze zakelijke verhuizing een vrachtauto gehuurd van maandag tot donderdag. In overleg is de auto eerder geleverd omdat dat hen beter uitkwam. Op woensdag krijg ik telefoon, met de vraag of de auto op donderdag al in de ochtend opgehaald kan worden. Akkoord, mits er een dag huur in mindering gebracht zou worden. Dit zou gebeuren. Tot mijn spijt toch een factuur ontvangen voor 4 dagen huur. Een aantal keer geprobeerd ze per email te bereiken maar krijg geen gehoor meer... Verder was de laadklep van de vrachtauto erg belabberd.

2021幎11月7日

Pure oplichters

Pure oplichters, laten je een app downloaden en zonder dat je iets hebt besteld sturen ze al een factuur (?!) achteraf blijkt dat ze 10 euro inschrijfgeld rekenen, terwijl dat nergens wordt genoemd. De grootste oplichters die ik tot nu toe ben tegengekomen, je bent gewaarschuwd!

2021幎7月1日

Echte afrader

Echte afrader. Meerdere malen teruggekomen om uit te vinden dat de vaste parkeerplaats bezet was. De oplossing van de hulplijn (voor zover ze bereikbaar waren): rond blijven rijden tot er een parkeerplaats in hetzelfde gebied vrijkomt. Zelf al duurde dat soms tot 4 uur. De kosten voor de tijd en kilometers in die tijd werden volledig doorberekend. Op één avond maar op aanraden van de medewerker geparkeerd op een andere plek en daar ontving ik maar liefst twee parkeerbonnen voor. Ook die kosten waren, volgens Connect Car heel vanzelfsprekend, voor mij.

Vervolgens ontvang ik uit het niets een brief van een incassobureau. Herinneringen of aanmaningen zijn echter - aantoonbaar - nooit verzonden. Connect Car kan dat op mijn verzoek ook niet aantonen, maar houdt wel vast aan de incassokosten. Ze willen graag even 40,- verdienen en hopen dat iemand daar in trapt.

2019幎6月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ