レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse, med den personlige kundeservice. Jeg bestilte nogle fælge som jeg umelbart mente passede til min bil, men ud fra min nummerplade kunne de se at de ikke ville passe og skrev de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde købt et komplet sæt vinterhjul til min Xpeng G6, de kørte ikke optimalt ( de hoppede når de kom over 60 km/t. ). Jeg kontaktede Keratech og de gik det hele igennem, og skiftede alle dækkene ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Første, men bestemt ikke sidste gang. Skønt at have med en forretning at gøre, der svarer lynhurtigt, er kompetent og har et kæmpe udvalg. Med kompetent hjælp fra Kent fandt vi hurtigt en fed... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vildt usympatisk forretning Ejeren "kaprer" facebookgrupper så snart nye bilmodeller introduceres, for reelt at bruge dem som salgskanaler og uden at have nogen som helst reel interesse i bilen. S... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Bedste service, bedste priser, hurtigste levering Danmarks største fælg og dæk detail forhandler Se vores kunders anmeldelser her: https://keratech.dk/anmeldelser

4.1

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Forfærdelig kundeservice og amatøragtigt værksted

Forfærdelig kundeservice og amatøragtigt værksted. De havde bortskaffet møtrikker til mine sommerdæk, så jeg blev nødt til at købe nogle nye for 500 kr., da jeg skulle skifte dæk. Keratech påtog sig intet ansvar og påstod, at det var min skyld. Hvis du vil have god kundeservice og professionel hjælp til din bil, skal du ikke vælge Keratech. Kan ikke anbefale at købe dæk eller udstyr her.

2025年4月30日

Kære Anders, er du ok ?

Forfærdelig besked og få ovenpå en sober forklaring på at både din hjul, navkapsler og møtrikker blev lagt i bilen sidste år.

Hvad der er sket med tingene efter du er kommet hjem kan vi af gode grunde ikke vide.

Man må dog antage at du eller et værksted har taget dem ud af bilen og så møtrikkerne er bortkommet i den forbindelse.

Ordre #40333

Ordre 40333

Det hele startede, da jeg ville have en pris på JR48 hos aluxperten.dk. Prisen var fin, servicen var i top, men desværre lå deres lager langt væk fra, hvor jeg bor, og jeg ville helst ikke have det sendt.

Derfor kontaktede jeg Keratech, som gerne ville matche prisen — altså en helt almindelig prismatch, som de også reklamerer for på deres hjemmeside.

Efter lidt frem og tilbage, blandt andet om de kunne være der på grund af bremser foran, fandt vi en løsning, og jeg besluttede mig for at bestille.

MEN... da jeg skulle til at bestille, faldt jeg over en konkurrence på deres Facebook-side, hvor man kunne vinde 1.000 kr. i form af et gavekort. Jeg gik i gang med bestillingen, brugte koden, og alt så fint ud — ordren gik igennem.

Lige indtil jeg vågnede næste morgen og så, at min ordre var blevet annulleret. Årsagen var, at de mente, jeg ikke måtte bruge gavekortet sammen med en "specialpris", hvilket de påstod, jeg havde fået. Jeg påpegede, at der ikke var tale om nogen specialpris — det var bare et prismatch, og der står intet i betingelserne for konkurrencen om, at prismatch ikke kan kombineres med gavekortet.

Det blev jeg selvfølgelig godt træt af, men måtte bide i det sure æble, da sælger åbenbart altid har ret, og jeg mistede de 1.000 kr., som jeg ellers følte, jeg havde vundet.

Jeg bestilte fælgene alligevel og fik dem langt om længe hjem og monteret selv. Desværre opdagede jeg, at rådgivningen omkring størrelserne ikke var helt korrekt: der er en forskel på 1,1 cm mellem for- og baghjulene — bagfælgene sidder længere inde end forfælgene.

Foran sidder de perfekt, der har de ramt spot on, men bagpå ser det håbløst ud.

Jeg var derfor forbi butikken i dag (28/04/2025) for at høre om spacere, men desværre kan man ikke få 10 mm spacere til at udbedre problemet — så jeg måtte køre derfra uden hjælp.

Alt i alt ved jeg ikke helt, om man kan stole på deres rådgivning, når det gælder bestilling af fælge. Jeg synes i hvert fald ikke, de ramte rigtigt her, og bilen ser ikke særlig godt ud.

Opdatering 01-05-205

Jeg oplyste, at min bil er en C220d AMG-Line med større bremser. Den kører standard med 8,5" ET49 bag og 7,5" ET44 foran, så det virker ikke til, at I helt havde styr på det. Ifølge mailen har I bestilt det, som om det skulle være ens foran og bagpå, fordi I ikke havde styr på AMG-Line-modellen.

I havde rig mulighed for at rådgive yderligere, så de ikke endte med at sidde 1,1 cm længere inde bagtil — hvis I altså havde undersøgt det nærmere i stedet for bare at gå med standard-spec, når jeg nu tydeligt oplyste, at det var en AMG-Line.

Angående prismatch citerer jeg fra jeres hjemmeside og fra konkurrencen:

Det eneste, vi kræver, er

Varen skal være fra en dansk fysisk butik.

Der må ikke være tale om restlagersalg, demosalg eller lignende.

Prisen skal være 100% sammenlignelig, dvs. både inkl. moms, fragt, tilbehør mv.

Du skal linke til prisen og indsætte den i bemærkningsfeltet ved din ordre, så sørger vi for at fratrække evt. forskelspris.

Der er ingen prisgaranti på vores kampagnesæt.

fra konkurrencen står der:
VI HAR LANCERET EN NY, FORBEDRET WEBSIDE
Vi udlodder 100 stk. gavekort á 1.000 kr
Nyt design, opdaterede funktioner og mobilvenlig oplevelse – og vi fejrer det med en eksklusiv rabat!

100 rabatkoder til de hurtigste!
Gælder ved køb over 10.000 kr.
Brug koden: xx

Skynd dig! Når de 100 koder er brugt, er tilbuddet væk.

Der står ganske vist, at der ikke er prisgaranti på kampagnesæt — men min ordre handlede ikke om et kampagnesæt, men om et almindeligt prismatch.

Så medmindre der findes skjulte vilkår et andet sted (som ikke fremgår af hjemmesiden eller konkurrencen), er der intet i betingelserne, der udelukker en kombination af prismatch og rabatkode.

===================================

Opdatering 01-05-2025

Jeg oplyste fra start, at bilen var en C220d AMG-Line med større bremser, og dermed ikke en standard Cklasse. Det er korrekt, at jeg efterspurgte prismatch på et sæt 8,5x19 ET46 – men netop fordi bilen er AMG-Line med forskudte mål fra fabrikken (7,5 ET44 foran og 8,5 ET49 bag), havde jeg forventet, at I som eksperter ville tage højde for det og rådgive derefter.

Forskellen på 1,1 cm i offset bagtil har en visuel betydning, og jeg havde ærligt talt regnet med, at det blev taget med i jeres vurdering, især når jeg gør tydeligt opmærksom på bilens specifikationer.

Så jo – de går fri af bremserne og sidder inden for skærmene, men det betyder ikke nødvendigvis, at de sidder pænt. Det er derfor, jeg nævnte, at jeg ikke synes, det virker til, at rådgivningen IKKE ramte rigtigt. I kunne med fordel have spurgt mere ind, især fordi jeg selv nævnte AMG-Line og bremserne.

Jeg brugte jeres rabatkode i god tro som I selv reklamerede for og der var intet i vilkårene der sagde at den ikke kunne kombineres med prismatch alligevel blev ordren annulleret

2025年3月31日

Kære Benjamin Hove,

Mange tak for din bedømmelse.

Vi er ærgerlige over din oplevelse.

Men ja det er fuldstændig korrekt, vi prismatcher som en service alle fysiske forretninger i Danmark.

Prisen du fik var dermed helt skarp og en pris uden yderligere rabat mv.

Vil også erindre dig om, at du har bestilt fælgene til en Mercedes C klasse der kører med ens ET (indpresningsmål) for og bag, så hvis du vil klage over pasformen så er det til Mercedes du skal klage og ikke os.

Vi har faktisk gjort det endnu bedre for dig med lavere indpresning end originalt og 4 mm lavere indpresning end aluxperten som du nævner, så havde du købt der, havde hjulene siddet 4 mm længere inde på bilen.

Så det med rådgivning forstår vi ikke helt.

På trods af de kun 2 stjerner håber vi, at du alligevel er tilfreds med kvaliteten og produktet.

--------------------------------------------------------

Svar på din opdatering den 1/5:

Vi blev ved din henvendelse oplyst det var en C220d AMG-Line med større bremser, men vi er aldrig blevet oplyst at du kørte 7,5 ET44 og 8,5 ET49 kombisæt.

Fakta er at du ville have os til at prismatche 8,5x19 ET46 fra anden dansk forhandler, hvor du havde forespurgt på de samme fælge og dæk.

Ergo er det dette vi gjorde og arbejdet på, desuden undersøger vi med JR de ønskede fælge hvad der skulle til for at de gik fri for dine større bremser, her oplyser JR os vi skal ned i ET42, som er 4mm bredere end det du i første omgang var ude efter.

Det er så dette vi sælger til dig ET42, du har aldrig nævnt noget med hvor langt du vil have fælgene ud på din bil at sidde, kun at vi skulle love dig at de holdt sig inden for skærmene, og ikke ville gå på bremserne.

Og så vidt vi ved, så er dette jo ikke et problem, de sidder indenfor og går ikke på bremserne.

Vi har prismatchet efter vores virksomheds regler.

Rabat koder kan du bruge på websiden, så frem du vælger det ønskede på siden og ligger i kurven.

Svar på "I havde rig mulighed for at rådgive yderligere, så de ikke endte med at sidde 1,1 cm længere inde bagtil"

Netop det vi har gjort, bagfælgene sidder med 8,5x19 ET42, 7 mm længere ude end dine 8,5 ET49, altså næsten 1 cm længere ude.

Bedste Hilsner

Tusind tak for en god handel Keratech 🙂

Tusind tak for en god handel Keratech! 😃
Keratech kan klart anbefales.
En enormt god oplevelse.
Længe siden jeg har haft en handel med så god en dialog 🙂
Hurtig respons på beskeder gennem forløbet fra Kent og alle aftaler holdt hele vejen. 🙂🙏

2025年3月13日
5つ星のうち3の評価

Har købt dæk og fælge for 18000+

Har købt dæk og fælge for 18000+
Desværre sidder center kapslerne ikke super godt fast.

Nu er en af dem faldet af, men det kan de ikke tage ansvaret for. Den var på ingen måde defekt eller knækket eller lignende og havde siddet der siden Oktober. De sidder bare ikke super godt.

Syntes det ville være rimeligt at i betaler når jeres produkt falder fra hinanden.

2025年3月5日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Nej det kan vi desværre ikke tage ansvar for, eftersom du selv har monteret kapslerne frem og tilbage i 2 sæsoner.

Du købte sættet tilbage i 2023, og der må formodes at du eller værkstedet har afmonteret kapslen for at komme til møtrikkerne for at skifte til sommerhjulene.

Vi har solgt +1000 stk. af de her fælge med tilhørende kapsler, så det er ikke et produkt der falder fra hinanden.

Håber du på trods af din 3 stjernede anmeldelse at du stadig er glad for dine hjul.

God dag.

5つ星のうち5の評価

Sjældne, at opleve, en så god service

Min søn og jeg, ville for 2 gang købe fælge hos Keratech. Og igen udvise de en utrolig viden, og en kæmpe vilje for at hjælpe. Vi gik der fra med 2 sæt fælge, med dæk, som blive monteret på deres nye maskiner af super fag folk, som ved hvad de har med at gøre. Overdriver jeg? nej de fortjener hver et ord.

2025年2月10日

Stor anbefaling herfra

Jeg kan varmt anbefale Keratech. God rådgivning pr telefon og hurtigt kompetent svar fra Kent L. Rasmussen på mail. De er professionelle og holder hvad de lover. Super god service. Lækker butik med stort udvalg. En rigtig dejlig oplevelse at handle med dem.

2024年11月4日

Vildt usympatisk forretning

Vildt usympatisk forretning
Senest i Xpeng G6 hvor en velfungerende gruppe nu ender som hans personlige salgsgruppe, nu hvor bilerne begynder at blive leveret.
Alle kritiske indlæg bliver slettet, og folk bliver blokeret af ham. Super usympatisk og helt uden moral og etik.
Jeg kan kun anbefale at man holder sig langt fra ham.

2024年8月18日

Sikke noget vrøvl.
Vores ejere har ikke ejerskab over nogle Facebook grupper overhovedet.
Har ydermere søgt efter dit navn for at undersøge om du findes i vores database, men du har ikke fortaget noget køb ved os.
Så din anmeldelse er falsk.
Mon du egentlig er den du udgiver dig for ?

5つ星のうち3の評価

Lunken dialog om begrænset søgefunktion

Jeg stødte på Keratech i forbindelse med Biler.tv og har noget tid fulgt dem på Facebook.

For nylig var jeg så i kontakt med dem, da jeg ville ønske søgefunktionen på deres webshop blev bedre. Jeg synes den er uhensigtsmæssig.

Mit forslag var at det ville give god mening og være nyttigt at kunne søge på farvenuance eller stil (f.eks. konveks og konkav), eller sortere på pris høj/lav eller populariet for at gøre det nemmere at finde netop det, man som kunde leder efter.

Jeg forklarede, at jeg allerede havde søgt meget, men endte med side op og side ned, som gjorde det uoverskueligt og fik mig til at miste interessen.

Svaret jeg fik var afvisende, kort og lød til at være ligeglad. Det føltes helt klart som om, ingen rigtigt var interesseret i at høre om kundeoplevelsen.

Jeg føler man kunne have håndteret min henvendelse mere åbent og imødekommende. Så ville jeg i hvert fald have været mere tilbøjelig til at gøre et køb.

Keratech kan med fordel måle med Hotjar eller andre måder med heatmaps på hvor mange der er udfordret af den begrænsede søgefunktion, og se på hvor meget omsætning de måske går glip af.

(I øvrigt virker det super mærkeligt, at søgefunktionen som udgangspunkt IKKE viser synsgodkendte fælge.

Det bør da være standard, så man undgår at bruge tid på at sortere igennem irrelevante resultater).

2024年8月11日

Hej Jacob,

Nu har jeg søgt på Jacob Thomasen i vores mailboxe, og kan intet finde fra dig.

Vi er kendt for at være meget imødekommende, så det beklager jeg hvis du har fået den opfattelse.

Vores webside er bygget op som den er, vi har i mange år og stadig udvikler på den, for at kunne søge bredt og på mange ting.

Derfor vi feks har Fælgnørdsøgeren og også et filter system sat op på hver bil, her kan man også tilvælge syns godkendte fælge som du efterlyser.

Det vi har ønsket igennem lang tid er også en søger på farver, men det er meget komplekts for idag er der fælge der feks er matsølv og blanksølv eller sølv/blank poleret, så det er lidt svært.

Men vi håber på det før eller siden kommer.

Mvh KERATECH WHEELS A/S

5つ星のうち2の評価

Ingen hjælp at hente

Jeg ville pga anbefaling fra podcaster Jimmi Rosa købe vinterdæk med fælge til min dengang nybestilte Enyaq,
Syntes dog det var noget af en jungle, hvergang jeg fandt nogle fælge som passede mig var de ikke synsgodkendte, et begreb jeg ikke kendte så derfor skrev jeg til kundeservice, som i stedet for hjælpe mig videre linkede til en tråd/svar fra en anden forvirret kunde, jeg blev dog aldrig klogere og bestilte dyre vinterhjul hos Skoda !

2024年3月1日

Dårlig kunde service.

De opdater ikke kunden om hvor langt de er med ens fælge.

2024年3月6日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Denne her anmeldelse er vi godt nok paf over.

Vi har fra starten informeret om at fælgene var i restordre men du insisterede på at ligge dem i ordre.

Vi har løbende været i dialog omkring leverancen.

Idag blev du opdateret om den seneste leveringstermin.

Desværre er fælgene yderligere forsinket da alt gods til Europa er forsinkede grundet den længere sejltid (grundet krig og ballade med pirater i det røde hav), men ikke kun længere sejltid fordi skibene skal ned om Afrika, så kniber det også med at få tomme containere retur til Asien.

Det er Force majeure, vi kan ikke være herre over krig og andre uforudsigelser der pt er rundt om i verden i disse år.

5つ星のうち1の評価

Super sød service fra starten af.

Super sød service fra starten af.

Men først var mine dæk ikke på lager. De blev skiftet ud.

Senere skriver jeg og spørger hvor mine ting bliver af.

Det viser sig så at fælge heller ikke er på lager.(det ku de jo have sagt da de skrev vedrørende dækkene)

De skriver de er på restordre selvom der stod 5 dages levering da jeg bestilte...

Jeg har nu to uger senere fået sendt mine fælge og dæk. (ikke leveret endnu)

Jeg skriver en 3/5 anmeldelse på siden og siger de har god service men dårlig leverings tid.

De kontakter mig på mail og spørger hvad jeg bilder mig ind for den anmeldese...og vil diskutere.

Super uprofessionelt. 1 stjerne.

1 stjerne til dig.

2024年6月3日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Kontakten til dig gjorde vi blot for at forklare dig grunden til den længere leveringstid.

Og det var at det produkt du bestilte var der kun 2 stk af i EU med 7 dages lev tid, og 2 stk i USA med 14 dages leveringstid.

Vi fokuserede på at få fælgene hjem og i forbindelse dermed fik vi ikke informeret dig om den længere leveringstid, hvilket vi også har beklaget.

Er dog sikker på at vores leverede produkt lever op til forventningerne og burde give 5 stjerner.

5つ星のうち1の評価

Som kunde i december måned

Som kunde i december måned, fik vi betalt for sent da vi var på ferie, men derimod betalte vi beløbet dobbelt. Da jeg skulle have pengene retur gik det ikke helt så stærkt, men de havde vores penge i over 3 uger, da de endelig returnerede sørgede bogholderen alligevel for at trække mig 100 kr i rykkergebyr, hvilket jeg naturligvis skrev med hende om - og om hun så ikke skulle betale mig for renten af beløbet. Men hun fastholdte de 100 kr trods vi ellers altid har været gode kunder. Ikke i orden

2024年1月11日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Det er jo gældende betingelser der gælder når der oprettes b2b ordre.

Du får en kredit, som ikke overholdes, så der påløber renter efter påmindelser og rykkere.

Når det er sagt er vi sikre på at din 1 stjerne ikke gælder vores høje service, produkter og levering.

Kvalitetsprodukt og super kundeservice

Jeg købte 4 stk. fælge med Michelin helårsdæk. En fantastisk god oplevelse for en førstegangskøber med mange spørgsmål. Der var tålmodighed og lynhurtig svar fra Keratech.

Leverancen var hurtig og fejlfri og ikke mindst meget solidt pakket ind.

Tak til Kent fra Keratech for god vejledning og hurtige svar.

2024年3月21日

God service!

Godt tilbud på fælge og dæk til ny elbil, men desværre ret lang leveringstid (grundet Teslakampagne og vintervejr), men der var god kommunikation herom fra Keratech henover jul og nytår.

Hjulene blev hurtigt skiftet på værkstedet, og sommerhjulene blev pakket ind i poser og placeret i bilen på 20 minutter.

Med KWS fælge og GoPro Frigus dæk kører den nye elbil som en sporvogn... :-)

2024年1月8日

Trustpilot エクスペリエンス