レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse, med den personlige kundeservice. Jeg bestilte nogle fælge som jeg umelbart mente passede til min bil, men ud fra min nummerplade kunne de se at de ikke ville passe og skrev de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde købt et komplet sæt vinterhjul til min Xpeng G6, de kørte ikke optimalt ( de hoppede når de kom over 60 km/t. ). Jeg kontaktede Keratech og de gik det hele igennem, og skiftede alle dækkene ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Første, men bestemt ikke sidste gang. Skønt at have med en forretning at gøre, der svarer lynhurtigt, er kompetent og har et kæmpe udvalg. Med kompetent hjælp fra Kent fandt vi hurtigt en fed... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vildt usympatisk forretning Ejeren "kaprer" facebookgrupper så snart nye bilmodeller introduceres, for reelt at bruge dem som salgskanaler og uden at have nogen som helst reel interesse i bilen. S... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Bedste service, bedste priser, hurtigste levering Danmarks største fælg og dæk detail forhandler Se vores kunders anmeldelser her: https://keratech.dk/anmeldelser

4.1

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Meget fin service og hurtig levering!

Meget fin service og hurtig levering. De svarer på mail jeg skriver søndag aften! Og er supergode til at finde et alternativ til de fælge og dæk jeg har bestilt, da jeg har brug for dem hurtigt, dagen efter er se sendt! Det kan ikke gøres bedre. Fælge er pakket meget fint ind når de ankommer. Kan kun anbefale Keratech 😀👍

2022年12月10日
5つ星のうち5の評価

Et shoutout til Keratech.

Bestiller dæk/fælgesøndag (KW-SERIES S17+Frigus).

Mandag morgen får jeg en mail på at fælgen desværre er udsolgt, men at jeg evt. kunne vente en uge på at en ny forsendelse kom hjem. Herudover fik jeg valget om at ændre ordren til en dyrere fælg (KW-SERIES S28), men til samme pris som dem jeg bestilte. Dette takkede jeg JA til mandag aften.

Onsdag formiddag modtager jeg dæk monteret på fælgene i rigtig fin/sikker indpakning.

Lørdag får jeg skiftet til de nye vinterhjul og det hele var som det skulle være. Ingen umiddelbare fejl på hverken dæk eller fælge og TPMS fungere efter et par minutters kørsel.

Afslutningsvist blev den medfølgende energidrik drukket med stor nydelse efter veloverstået arbejde.

Helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler hos Keratech og kan kun give dem min anbefaling.

2022年11月19日

Virkelig god service

Virkelig god service. Fandt nogle dæk og fælge på hjemmesiden, men glemte usb enhed til dæktryk. Blev ringet op og fik at vide, at der de kørte kampagne på de pågældende dæk mm . og fik nu det hele til 2000 kr. mindre end oprindeligt. Leveringen kom tre dage efter... det er god service!

2022年10月12日
5つ星のうち3の評価

50/50 oplevelse og en del skuffelse.

50/50 oplevelse og en del skuffelse.. købte 4stk jr28 hyper black fælge for 2 år siden cirka, da jeg fik dem blev de monteret straks på et værksted sted og vi har altid troet det var meningen de på begge sider af bilen var lidt lysere bagpå end foran grundet vinkel.. Da vi så skiftede grundet vinter og fik sat dem anderledes på, endte det ud i, at vi fandt ud af to af dem var mørkere end de andre 2, hvilket man jo ikke burde kunne sælge.. og Bestemt ik noget jeg blev oplyst med ved køb af den farve.. ringer så, brokker mig og får at vide det ik noget de kan gøre noget ved og de ikke sælger eller laver den farve mere da de har oplevet flere fejl med hyper black... Men går du ind på deres hjemmeside nu, kan du stadig finde hyper black, så føler det er dårlig service og det for dårligt de så ik tjekkede den gang jeg fik 4 ens farver eller de siger, jamen vi Rette vores fejl og du får 2 der matcher de andre...

Skal dog siges der var god service i starten og gode priser og en hurtig levering, så jeg handler der igen

2022年8月2日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og hjælp når man…

Fantastisk service og hjælp når man skriver til kundeservice.
Og så kan jeg godt lide servicen når man vælger at hente ens fælge selv, man bliver bet om at åbne ens bagagerum og så bærer de fælgene i bilen.
Og ikke mindst nogle fantastiske fælge 👌, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer. Og så ser bilen så godt ud.
Dog er der et lille MEN, men et godt men. For da jeg købte fælgene havde jeg ikke kigget på hvad der stod hvad farven var, så jeg gik ud fra de var sorte, men mat grå, hvilket var farven jeg ville have, så det var en god overraskelse da fælgene ville pudses og poleres inden montering 👌😊.

2022年5月11日
5つ星のうち3の評価

Jeg ville egentlig give 5 stjerner

Jeg ville egentlig give 5 stjerner, for jeg syntes at Keratech har DK bedste fælg shop og webshop med stort udvalg og priser.
Der ryger dog 2 stjerne pga jeg igennem en længere periode havde skrevet frem og tilbage med en sælger omkring nogle spesifikke fælge med varenummer, Tommer, Bredde, PCD, ET og Nav.
Jeg lagde ordren på det spesifikke sæt fælge, hvor jeg også noterede varenummer, Tommer, Bredde, PCD, ET og Nav. Men når fælgene så bliver afsendt opdager jeg at der er blevet sendt nogle andre end bestilt og ønsker. Jeg kontakter derfor sælger om at der er blevet sendt nogle forkerte fælge, hvor til jeg for svar om at det havde han over set, men at der IKKE er forskel på de ønskede/bestilte og de sendte/leverede fælge, selv om varenummer, bredde og ET ikke er det samme.
Syntes det er pinligt at en fælg sælger ikke har mere styr på fælg geometrien, og at han ikke har fanget hvad det var for nogle ønskede fælge med varenummer, Tommer, Bredde, PCD, ET og Nav.

Svar til KERATECH WHEELS A/S kommentar den fra den 21. apr. 2022.
Sandheden er at i har lavet en fejl, og at ikke har eller kan anderkende at de tekniske mål på de fælge som jeg bestilte og dem som i har sendt ikke er 100% ens.

2022年4月20日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Sandheden er at de fælge du har fået er det samme design som du har bestilt og mål gør at de vil sidde på samme måde som de originale.
På trods af det, har vi tilbudt dig afhentning og naturligvis fuld retur betaling. Så er noget forvirret over at du vil bringe det til offentligt skue istedet. God dag.

5つ星のうち5の評価

Keratech wheels a/s fantastisk sted

Keratech wheels a/s, er Danmarks suverænt bedste fælge shop. Jeg kiggede efter aluminiums fælge, 2. påske dag. Skrev tilfældigt til dem, og fik svar. Fedt. De brugte tid på at vejlede, og fortælle om ventiler til fælgene og alt. Jeg følget virkelig at det var professionelle der vejledte mig. SÅ de er bestilt. Så fredag, skal min nye Tesla have flotte dansesko på. Igen, retter en stor tak til dem for for råd og vejledning.

2022年4月19日

Couldn’t be happier!

I’m very satisfied with the overall shopping experience! Placed the order on 30th March and the rims arrived already 1st April! They have been sent on a pallet which is very smart to avoid shipping damages.

2022年4月8日

Købte 4 stk fælge med dæk til min RS6

Købte 4 stk fælge med dæk til min RS6
Da jeg henter dem er værkstedet lukket bevares men jeg nævnte montering skulle være med i prisen! Og alligevel trækker de 350kr for montering?
Et par uger senere trækker de 7.900kr??
Men de blev betalt da jeg hentede dem!
(Fusker firma)

2022年4月1日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Det er direkte usandt det du skriver !
Du har selv skrevet undskyld på facebook at du tog fejl.
Syntes derimod at du skal skrive at vi leverede et superprodukt til dig, og at du ved din ordre betalte 50% i depositum og 50% ved afhentning - det er det du har rodet rundt i.

5つ星のうち1の評価

Købt ny sæt axe fælger de monter dem på…

Købt ny sæt axe fælger de monter dem på med dæk har selv ikke tjekket fælge der jeg afhente dem de stå i garagen næste 4-5 uge der jeg monter dem på kan jeg se på den ene fælg stor skede efter den mistet luft var over med fælge de fik fixet men ikke den skede som de selv har lavet Har handlet mange gange hos dem men de kommer ikke til at ske længer tjek når i afhenter fælger ind vær ikke dom som mig jeg stålet på dem 100% men nu nej ikke længer

2022年3月30日

God pris, hurtig levering

Jeg bestilte et sæt komplette sommerhjul til min Tesla Model 3. Service, via email, hjalp mig med at ændre de dæk som var med i det originale tilbud til dem jeg gerne ville have. Prisen var god og leveringen tog 3 dage. Ville handle hos Kreatech igen!

2022年3月21日

Yderst tilfreds kunde

Netop fået leveret komplet sæt fælge, dæk og møtrikker. Ingen ridser, ingen fejl - hele handlen er gået snore lige.

Super god service også da man havde kontakt over telefonen.

Nu venter man bare på sommer før de kan monteres på bilen.

2022年2月8日

En dyrere omgang..

Jeg købte et sæt nye fælge og dæk til min nye kuga, dækkene var af mærket royal Black snow. Dækkene var billige og jeg havde heller ikke de største forventninger til dem, men de kørte efter sigende godt og havde fået gode anmeldelser fra Norge.. Da jeg fik dem sat på Kugaen larmede de helt vildt, det lød som om samtlige hjulleje var gået.. Jeg fik besked på at køre 1500 km for at se om de ikke bare skulle køres til - det hjalp ikke. Jeg fik en tid til at få nogle andre dæk på, det blev til Michelin dæk til 1800kr pr stk, hvor de havde trukket al den rabat de kunne (sagde de). Men jeg fandt dem til 1350 kr pr stk på nettet. Jeg har før haft gode oplevelser med keratech, men den her rækker ikke til mere end 1 stjerne, desværre..
----------------------------------------
Kommentar til jeres svar......................
1. Det var da det mindste man kunne gøre når jeg har købt en vare som ikke virker som den skal.
2. Det var en ren pinsel at køre 1500km på de larmende dæk..
3. Jeg er glad for at i har taget min klage seriøst, og jeg har også hørt at jeg ikke er den første som klager over de dæk.
4. Jeg gjorde i den grad også op mærksom på at jeg syntes det var en vild pris for de dæk og spurgte indtil om i ikke bare kunne give 10% rabat på Michelin dækkene. Men prisen skulle vel dække afmontering, montering og afbalancering?

2021年12月24日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Du glemmer i dit regnestykke at vi som god service, gav dig afmontering, montering, afbalancering samt montering på bilen uden beregning.

Du glemmer også at du heller ikke har givet noget som helst for at køre over 1500 km på de dæk du klagede over.

Du glemmer også at vi tog din klage seriøs og skiftede til Michelin som du ønskede.

Jeg syntes helt ærligt din anmeldelse er en anelse spøjs, der var ingen kritik da du var her, hvad med du havde taget den ansigt til ansigt med os ? istedet for at hænge os ud her på nettet, på trods af vores fleksibilitet og udsøgte kundeservice.

Håber du på trods af dine forglemmelser at du er tilfreds med Michelin dækkene.

God Jul

Mvh
Team Keratech

5つ星のうち1の評価

Kæmpe skramme i fælg - ingen hjælp at hente:-{

Opdagede flere kæmpe skrammer i 1 ud af 4 nye fælge med vinterdæk.
Uforskammet dialog på telefon og mail, hvor Keratech både hævder at have fuld dokumentation for at have leveret et fejlfrit produkt og samtidig ikke gør andet end at sende os en blanket så vores reklamation skal rettes mod transportøren.
Vi har spurgt om ikke vi kunne finde en anden løsning, men det mener de ikke.
Forfærdelig kundeservice. Øv!

2021年12月5日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Fornemmede faktisk godt at du kunne finde på at bedømme os på trustpilot fordi du ikke var enig i vores konklusion, det skal siges at der sker på trods af at vi havde sendt dig dokumentation med billeder af dine hjul, som dokumenterer at der ingen skrammer er på dem ved afsendelse.

Ydermere har vi video af hver montering fra vores monteringsmaskine, og ej heller her er der noget at udsætte.

Du siger at skrammen ikke er sket ved Jer, så siger vi at så må det være fordi fragtselskabet har beskadiget indpakningen under transport / levering.

Vi sender dig derfor kopi af fragtbrevet og beder dig oprette en sag, og hører herefter ikke mere fra dig før denne anmeldelse.

Mvh
KERATECH WHEELS A/S