レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse, med den personlige kundeservice. Jeg bestilte nogle fælge som jeg umelbart mente passede til min bil, men ud fra min nummerplade kunne de se at de ikke ville passe og skrev de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde købt et komplet sæt vinterhjul til min Xpeng G6, de kørte ikke optimalt ( de hoppede når de kom over 60 km/t. ). Jeg kontaktede Keratech og de gik det hele igennem, og skiftede alle dækkene ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Første, men bestemt ikke sidste gang. Skønt at have med en forretning at gøre, der svarer lynhurtigt, er kompetent og har et kæmpe udvalg. Med kompetent hjælp fra Kent fandt vi hurtigt en fed... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vildt usympatisk forretning Ejeren "kaprer" facebookgrupper så snart nye bilmodeller introduceres, for reelt at bruge dem som salgskanaler og uden at have nogen som helst reel interesse i bilen. S... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Bedste service, bedste priser, hurtigste levering Danmarks største fælg og dæk detail forhandler Se vores kunders anmeldelser her: https://keratech.dk/anmeldelser

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Exceptional service

Bought wintertyres 14 days before car delivery on Dec 22! - and hard to get wheels for Tesla Y. Found them here! Keratech (Kent) wrote straight away to reach deadline of two weeks getting the wheels on the car before Christmas they would send them to Topservice in Ballerup near me and mount on the car free of charge. We made it and got them on the car prior to our 1200km Christmas trip home. See that is great service. Thank you for the help and deal. The wheels also look great on top of all of it.

2023年12月22日
5つ星のうち4の評価

Selvom leveringstid var noget længere…

Selvom leveringstid var noget længere end hjemmesiden gav udtryk for må jeg sige at de er virkelig serviceminded og gode til at svare på spørgsmål og kritik og give saglige ærlige svar på hvorfor tingene sker som de gør. Det er i min bog er det vigtigste når man handler på nettet. Vil klart anbefale dem til andre, men forberede dem på at de skal være tålmodige mht leveringstid.

2023年12月15日

10/10 stjerner !

Endnu engang har Keratech ydet en sublim kundeservice, og leveret mit 3 sæt komplette hjul, deres kundeservice fortjener 10 stjerner! Du kan handle hos Keratech med ro i sindet fordi det er et yderst seriøst og professionelt firma. En fornøjelse at handle med Keratech.

2023年11月20日

Flotte Fede Fælge og Bare God Service

Flotte Fede Fælge og Bare God Service

Jeg har købt nye vinterdæk og fælge til min nye XPeng G9 Performance hos Keratech og har skrevet en del frem og tilbage med dem om købet. De vender hurtigt tilbage med klare og brugbare svar.
Hjulene ankom velemballeret og lever 100% op til forventningerne.
Bilen ville dog ikke genkende TPMS-modulerne i hjulene, hvorfor jeg kontaktede Keratech for vejledning. Med det samme kom de med en løsning hos en partner i nærheden af min bopæl. Nu kører det bare.

Godt produkt. God service. God pris => Glad Kunde
Hvad kan man ønske mere?

2023年12月2日
5つ星のうち5の評価

Super service online og værksted

Faldt over en annonce på Facebook der var slået op tilbage i september. Skrev til Keratech om tilbuddet stadig var aktuelt. Det var det, og der blev sendt et betalingslink.
Inkluderet i prisen er forsendelse af 4xvinterdæk m-. fælge eller montering på deres værksted.
Fik tid på deres værksted ugen efter og efter et besøg på 25 min var der en nyt sæter vinter fælge på min bilen. De hjalp oven i købet med at pakke sommerdæk ind i bilen.

Super god service både online og på deres værksted

2023年11月13日

god kundeservice efter handel

Jeg købte et sæt rial fælge til en kia ceed, til en god pris. Da jeg modtager fælgene opdager jeg at der er knækket en tap på navkapslerne, det er hvad der kan ske. Jeg kontakter Keratech, hvorefter de uden brok eller videre sender 4 nye kapsler.
Yderligere modtog jeg ikke noget kitsæt som indeholder hjulbolte/møtrikker og centreringsringe om nødvendigt. Efter en dialog med Emil/Kent, refunderer de, de 500 kr, da man naturligvis ikke skal betale for noget som ikke er modtaget.

Dialogen har været hurtig og effektiv, med utroligt høflige svar fra deres side. Jeg kan kun anbefale andre at handle ved Keratech.

2023年11月13日
5つ星のうち1の評価

Gamle dæk.

Gamle dæk.
Har købt nye vinterdæk på fælge.
Men dækkene er over 3 år gamle.
Da jeg ringer og spørger om det kan være rigtigt at jeg skal betale fuld pris for dem, får jeg bare at vide at de jo stadig er lovlige, og der ikke er noget de har tænkt sig at gøre ved det.
Syns ikke det er go service, mere at det er snyd.
Købet et andet sted næste gang.

2023年10月11日
KERATECH WHEELS A/S ロゴ

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Lars, det er jo direkte usand det du her har gang i.
1. Dæk er ikke for gamle når de er under 5 år, punktum. Mønsteret er desuden nyeste mønster der findes på markedet.
2. Du fik tilbudt om at returnere uden omkostninger, intet problem der.
3. Og så lige det med prisen, du har fået 1000,- i rabat ift vores normal lavpris.

Ja og så syntes jeg ærlig talt du skulle have taget det her face to face når du bor i samme by som os, istedet for at hænge os ud her på nettet.

God service og god pris

Bestilte et sæt vinterdæk med alt tilbehør til en rigtig skarp pris (Tesla tilbud).
Derudover har jeg haft diverse spørgsmål, hvilket er blevet besvaret til 5 stjerner.
Hurtig levering og dæk+fælg var forsvarligt pakket ind.
Rigtig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler hos Keratech

2023年8月31日

Kundeservice over profit

Helt igennem fantastisk service fra Keratech. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Gennem hele forløbet svarede Emil hurtigt og professionelt til trods for at jeg nok ikke var den nemmeste kunde. Det var tydeligt at mærke, at kundeservice blev prioriteret over profit.

2023年9月18日
5つ星のうち4の評価

Dæk og fælge kombination passede ikke sammen.

De dæk jeg fik leveret med mine fælge fra keratech havde en hylde tone når man kørte på dem, som kun bliver være og være jo hurtigere man kørte. Lidt ligesom den lyd inde i en badebold hvis man slår til den eller kaster den i gulvet. Jeg kørte med dem nogle dage og blev træt af det. Maks 500km. Keratech svar var at jeg skulle køre længere på dem. Hvilket jeg ikke gad da det var træls at høre på. Jeg fik en lokal værksted sætte nogle continental contisportcontach 5 på. Lyder er væk og det køre bare som det skal.

Keratech mente ikke de havde lavet en fejl.

Man kan frem bringer lyden ved enten at banke let med fingerne på mønstret eller rulle dem hen over et hård overflade.
Samt selvfølgelig sætte dem på bilen og køre en tur.

Jeg hørte godt nok lyden da jeg monterede hjulene på bilen, men tænkte at det nok var ok da de jo måtte jo været gået igennem keratech kvalitetskontrol.

Men det var desværre ikke ok.

Jeg mente så keratech skulle have dækkene retur og betaler mig dækkene fulde pris og betale fragten.

Men det mente keratech ikke da jo ikke har haft en change for at opdage lyden pga. Deres arbejds gang.

Samt jeg også havde en del af ansvaret da jeg havde bestilt fælge i bestemt ET og havde kørt med dem.

Keratech mente jeg skulle sende dækkene ind til keratech og de så ville stille reklamations sag over for Pirelli.

Men det er nok spild af tid da dækkene nok ikke havde nogle fejl.

Men efter snak frem og tilbage kom vi frem til at dækkene nok ikke passede i kombination fælge eller bilen og derfor opstod den lyd.

Det hele endte med at vi lavet en forlig og keratech stod for retur fragten og tilbage betalte mig et beløb.

Men alt i alt en fin oplevelse med keratech.
Alt fra deres side var 100% i orden.
Fælgene var godt pakket ind.
Fælgen er fine uden skrammer.
Super hjælpsom kundeservice med god dialog og rigtig glad for vi fandt en løsning.
Jeg kan kun anbefale keratech og intet ondt at sige om dem.

Ja frem over kommer der kun dæk på min polestar med støj reducerende skum.

2023年7月12日

Navkapsler

Jeg har talt med Simon en medarbejder, fra ovennævnte firma. Hold da op en oplevelse, han sendte mig en mail på en type som jeg kunne bruge. de er nu bestilt. Så jeg kan kun anbefale firmaet. Simon tog sig tid til at betjene mig, var bare så dejligt at der stadig findes firmaer med sådan nogle medarbejder.
Endnu en gang tak.

2023年7月7日

Jeg bestilte et sæt fælge til min golf 1 cabriolet

Jeg bestilte et sæt fælge til min bil, og det viser sig at min bil har et anderledes et mål i bag. Jeg tog kontakt til Keratech, de kunne godt se problematikken og sendte mig straks en retur label, så jeg kunne sende baghjulene retur til dem igen. De bearbejde fælgene og returnerede dem igen, inden for en uge.
Nu passer de og bilen ser fantastisk ud🤩
Mange tak for handlen og ikke mindst hjælpen😊
Mvh. Alex Yde

2023年5月8日
5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering.

Bestilte fælge og dæk om lørdagen. Kom til at skrive forkert mailadresse og sendte en manuel mail omkring dette samt et par andre spørgsmål.
Selv om det var weekend kom der svar med det samme og varerne kom tirsdag. Fælgene er super flotte og dækkene er jeg spændt på at få afprøvet.

2023年2月6日
5つ星のうち5の評価

A company ran with responsibility and care shall thrive

I bought a set of winter tires, and throughout the whole interaction, you can feel the owner is running Keratech with great care and professionalism.

Nice packaging with a letter and an energy drink inside, timely email response and quick action, responsible and considerate customer service. Details make a difference. No wonder people on Facebook recommended it, and I feel glad and lucky for choosing Keratech.

2023年1月25日

Trustpilot エクスペリエンス