レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse, med den personlige kundeservice. Jeg bestilte nogle fælge som jeg umelbart mente passede til min bil, men ud fra min nummerplade kunne de se at de ikke ville passe og skrev de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde købt et komplet sæt vinterhjul til min Xpeng G6, de kørte ikke optimalt ( de hoppede når de kom over 60 km/t. ). Jeg kontaktede Keratech og de gik det hele igennem, og skiftede alle dækkene ud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Første, men bestemt ikke sidste gang. Skønt at have med en forretning at gøre, der svarer lynhurtigt, er kompetent og har et kæmpe udvalg. Med kompetent hjælp fra Kent fandt vi hurtigt en fed... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vildt usympatisk forretning Ejeren "kaprer" facebookgrupper så snart nye bilmodeller introduceres, for reelt at bruge dem som salgskanaler og uden at have nogen som helst reel interesse i bilen. S... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Bedste service, bedste priser, hurtigste levering Danmarks største fælg og dæk detail forhandler Se vores kunders anmeldelser her: https://keratech.dk/anmeldelser

4.1

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Rigtig god kundeservice og…

Rigtig god kundeservice og kommunikation.
Skrev til keratech søndag aften, med en forventning om, at de nok svarede i løbet af ugen ang. min ordre.
De svarede samme aften og alt blev klaret der.
Kan klart anbefales.

2021年11月8日

110% i orden.

Har handlet med keratech i flere år og de har altid ydet super service og altid leveret som lovet. Kan kun anbefale keratech 🤩👍🏻 Kent og Simon er super kompetente...

2021年6月10日

Købte et sæt hjul til min Fiat 500l

Købte et sæt hjul til min Fiat 500l. De var hurtige til at hjælpe og rådgive med de forskellige dæk/fælge. De kom fuldstændig som aftalt, de 2 af dem gik imod bremserne, jeg tog kontakt samme aften, de svarede med det samme, næste dag sendte de 2 spacer som kom dagen efter. Så passer det bare. Det er god kundeservice som rigtig mange kunne lære noget af

2021年5月16日
5つ星のうち1の評価

Magen til uduelig og flabet…

Magen til uduelig og flabet kundeservice.. Det er ufatteligt at hver gang man som kunde henvender sig med et problem med ens vare, så får man smidt i hovedet at det er ens egen skyld. Første gang vi bestilte, fik vi hjælp af kundeservice til at bestille sommerfælge og dæk. Personen der hjalp med det, sendte på trods info om bilen, alligevel fælge der var for store i forhold til navet, og derfor gik fælgen på nav og bremserne, da de blev skiftet. Dette ville Keratech i første omgang ikke tage ansvar for, fordi de mente de helt bestemt at de passede på vores bil. De mente at hvis de virkelig ikke passede så var det vores egen skyld fordi så havde vi nok uoriginale bremser på.. Efter en del ballade, indså de nok at det var deres fejl og vi måtte kører 230km hver vej for at de kunne rette op på fejlen. Jeg tænkte det var fint, og god stil i sidste ende da jeg fik lov at bestemme hvilke fælge der skulle på af dem de havde hjemme og jeg bestilte derfor mine vinterfælge derinde.. Vi har kørt med dem i max 6mdr med SPRITNYE vinterdæk. Da vi skiftede dæk for nogle dage side opdagede vi så en bule i fælgen på indersiden.. Vi kontakter Keratech og IGEN får vi smidt i hovedet at det er vores egen skyld, og at vi nok er kørt i et hul. Jeg er rasende, med den bule der er i fælgen, som har forårsaget at vi nu også skal ud og have et nyt vinterdæk fordi det har resulteret i en udposning på dækket, så skulle vi fanme ha kørt i et vildt hul, og hvis det var tilfældet, så havde vi da stoppet bilen og tjekket den i hovede og bagende når både fælge og dæk er spritnye. Dækket har desuden aldrig været fladt som jeres kundeservice iøvrigt påstår ville ske og fælgen har ikke én eneste rids som jeg formoder ville ske ved sådan et scenarie. Så pas på når i køber fælge fra Keratech, du får bare selv skylden hvis der er noget galt med dit produkt.

Svar til Keratech. Dit svar er jo svar nok i sig selv på hvorfor jeg giver den anmeldelse jeg gør, om at i er flabet og uduelige. I burde opgraderer jeres kundeservice til være serviceminded. Hvis jeres chef synes at den slags beskeder er ok, så vil jeg anbefale alle at finde et andet sted at købe dæk.

Vi nåede slet ikke at tjekke fælgene igennem, da I IGEN havde lavet en fejl med forsendelse, og på trods af GLS vægt begrænsning alligevel valgte at pakke så de vejede over det tilladte hvilket resulterede i at dækkene blev sendt tilbage til jer, så i skulle pakke dem om, og der havde vi allerede bestilt tid til at få monteret dækkene. Jeg vil ikke finde mig i den måde i behandler jeres såkaldte kunder og jeg kan se at jeg ikke er den eneste. I kigger på et billede og straks konstaterer i at det er kundens egen skyld. Lige nu handler det mest for mig om hvordan i skriver til jeres kunder og hvordan i konstaterer med det samme at det i hvertfald hverken er jeres fejl eller producentens, så jeg håber virkelig folk finder et andet sted at købe deres ting, siden i tydeligvis ikke ændrer jeres attitude og ikke har lyst til at finde en løsning. Det er i hvertfald absolut sidste gang jeg handler hos jer.

2021年5月5日

Hej Cindy,

Tak for din trods alt ene stjerne.

Kan dog ikke nikke genkendende til det med flabet kundeservice, men kan da sagtens følge dig I at man er udulig, især hvis man ikke får ret :-)

1. Angående Jeres første ordre, det er korrekt at fælgene gik på bremser, vi havde ellers bestilt dem ved leverandør med godkendelse på til Jeres Seat.
Men fakta var at de gik på og det fandt vi en god løsning på, som I var glade for.

2. Angående Jeres sidste henvendelse / reklamation, hvor vi har solgt 4 stk. løse fælge, her er det tydeligt at fælgen har været udsat for et slag indvendigt. Det kan skyldes en påkørsel på kantsten eller vejhul.

Vi vil også mene at hvis skaden var der fra starten for 7 måneder siden, så havde man klart have set det ved dækmonteringen / afbalanceringen.

Nu var det desværre ikke os der monterede Jeres dæk.

Mvh
KERATECH WHEELS A/S

5つ星のうち5の評価

Super god kundeservice i topklasse!

Alt har spillet fra første minut.
Bestilte et komplet sæt hjul til en super pris.
Hjulene blev leveret med fragtmand til tiden, inkl. centerkapsler med bilens logo 🤩
Da jeg monterede centerkapslerne, kom jeg til at knækken en af dem, og Keratech var på pletten igen og fremsendte uden brok et par nye!

Verdensklasser service!

Jeg køber mit næste sæt hjul ved Keretech også 🚗

2021年4月18日

Fremragende 👍

Rigtig god service.

Fælgende kommer forsvarligt og pænt pakket ind.

Med i pakken var en energidrik og en fin beskrivelse af det hele, så ingen kan være i tvivl.

Svarer hurtigt på mail, og leveringstiden som aftalt.

Jeg køber med glæde fælge her igen.

Mvh
Tobias

2021年4月6日

FLABENDE OG UHJÆLPSOM KUNDESERVICE

Jeg har d.23/3 haft talt med kundeservice omkring leveringstid på pågældende fælg og fik lovning på de ville komme til mig d.25/3. Jeg har i mellemtiden bestilt hjælp til at få fælgene monteret på mine dæk. D.25/3 kommer der dog ingen fælge og jeg sender en e-mail. Jeg får en undskyldning, hvor de beklager fejlen - min ordre kommer d.26/3 fortæller han. Indtil videre god service, dog ualmindeligt ærgerligt at skulle afbestille hjælpen til montering og ikke mindst bøvle med det, på egen bekostning... Derudover skal det lige siges at jeg også har været hjemme hele dagen d.25/3 for at afvente min kommende ordre. Så d.26/3 har jeg også sat af til, at være hjemme hele dagen - til når min ordre kommer. Jeg får så en mail samt sms kl.11 at min ordre nu er klar til afhentning hos pakkeshop... 4x fælge klar til afhentning.. super. Det har så aldrig nogensinde været planen at det skulle leveres hos en pakkeshop - i hvert fald ikke min plan og ej heller noget jeg har været informeret om.. jeg ringer til dem, for at forhøre mig om der er forgået en fejl.. jeg får i hvert fald fortalt at jeg som i det mindste kunne blive underrettet omkring det.. jeg bliver mødt af den mest flabede medarbejder, NOGENSINDE. Han var/er i hvert fald ALT ANDET END kundeminded, hvilket jeg stærkt går udfra er hvad alle firmaer søger I deres medarbejdere... når jeg kommer med min kritik og endda forsøger at være konstruktiv, bliver jeg grint af .. sådan foregår hele samtalen. Jeg bliver slet ikke taget seriøst og han kunne ikke stille noget op - så var der ikke rigtig mere at sige i den samtale. Super. Tak for god service.. NOT.
Alt i alt står jeg med et super dårligt køb og ingen hjælpsom kundeservice. What’s not to like.

2021年3月26日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Hej Camilla, har lige tjekket leveringstiden på fælgene og den er 1-2 dage, hvilket du også fik oplyst pr telefon.

Det der gjorde at vi ikke kunne levere på 1 dag, var at leverandøren af de pågældende fælge ikke kunne levere til privat adresse / pakkeshop.

Derfor kom fælgene ind på vores lager og vi leverede på de 2 dage til GLS pakkeshop hvor vi iøvrigt altid sender småpakker til.

Der står også i vores handelsbetingelser at vi sender med GLS, og du er blevet informeret om forsendelsen med en email indeholdende tracking på forsendelsen.

Jeg ved snart ikke hvordan vi skulle kunne takle leveringen bedre, syntes du er blevet informeret korrekt igennem hele processen.

Jeg er også meget sikker på at vores medarbejder har talt pænt og ordentligt til dig, det gør vi i øvrigt til alle vores kunder. Det bevidner vores talrige og tilfredse kunder også om.

Du må have en rigtig god påske - og tak for handlen.

Meget kompetent.

Jeg bestilte fælge + dæk hos Keratech. Fra start til slut, var det meget professionelt og kompetent. Kent kontaktede mig endda personligt under salgsprocessen, så vi var sikre på at fælgende passede på min bil. Kan varmt anbefales.

2021年3月5日

God købsoplevelse

Jeg har købt et sæt fælge med dæk til min Golf GTI hos Keratech og jeg har været meget tilfreds med hele købsforløbet. Før køb fik jeg hurtigt svar på alle mine spørgsmål. Ved afhentning oplevede jeg ligeledes god service og imødekommenhed. Efter køb var der en lille udfordring med sættet, men også her oplevede jeg meget god service og imødekommenhed og den lille udfordring blev løst til min tilfredshed og ingen sure miner. Jeg kan kun anbefale at handle hos Keratech. Særligt tak til Kent for højt serviceniveau.

2020年8月5日
5つ星のうち5の評価

Meget professionelt fra bestilling til…

Meget professionelt fra bestilling til levering . keratech svarer hurtigt tilbage på spørgsmål ...selv om aftenen på helligdage . Jeg jagtede Japan Racing Jr11 fælge i bronze til min Tesla og valget faldt på Keratech ,hvilket jeg ikke har fortrudt .

2020年5月28日

I verdensklasse..

Det er nu 2. gang at Jeg køber ved Keratech og er heller ikke blevet skuffet denne gang.. Kent, som Jeg har været i dialog med hele vejen igennem, har ydet en formidabelt service..
Første gang Jeg handlede fælge, var til min ATV med krydsmål 4x110, det findes kun til ATV og trailer, sgu ikke meget ved med trailerfælge på ATV, så fik specielt boret fælge med det rigtige krydsmål..👍🏻
Denne gang var det min Skoda V-RS som fik nyt look.. Igen en proff. Service og hjælpsomhed

2020年5月15日
5つ星のうち1の評価

Køb nye fælge sagde alle, blev mit værste mareridt..

Jeg var igang med at bygge min passat op med luft und alles og tænkte, HEY jeg skal da have nogle Rotiform LSR så jeg gik da ind og bestilte et nyt sæt ved Keratech, tænkte det ville være så luksus at bestille et nyt sæt for én gangs skyld..
Dette viste sig at blive mit vildeste og værste mareridt NOGENSINDE !!
først så kommer fragtmanden og trækker de fælge over astfalten (Ja, ved dette ikke er keratech' skyld!) Men dette var bare starten.
Så montere jeg, og det ligner en million, men den ryster ved kørsel? jeg skriver til indehaver af keratech og der kommer ikke rigtig svar før efter et par gange og en telefonisk dialog med en ansat hvor jeg virkelig understreger at hvis jeg bliver ignoreret én gang til, så pakker jeg bilen og kører fra lolland men det ville være med henblik på at smide fælgene tilbage, for det fandt jeg mig ikke i!
Nå, så kunne jeg smutte ned til en lokal der har samme maskine hvor det viser sig at det hele er skævt.. så vil de have fælge over til jylland og det får de..
Jeg får så dem retur med 2 nye dæk og besked på at nu er alt i fineste orden, og jeg er så glad !
Jeg kan dårlig vente, og en punktering på et vinterdæk resultere i at jeg tænker fuuck it, de ryger på! så jeg er så spændt, det var jo som nye fælge igen ikk? ehm nej... loortet ryster stadig..
Jeg ringer op og siger at nu kan det hele være pisse ligemeget!, giv mig en returlabel og i får jeres loort tilbage, jeg magter ikke flere skuffelser i at købe nye fælge! Nej nej, nu det centreringsringene der er noget galt med så de sender et sæt afsted...
Ejer har selv været ude og sætte i fælge for at være sikker, men da jeg fik dem så passede de ikke til bilen..
Nu har jeg solgt dem, jeg kunne simpelthen ikke mere af det piis..
15.500kr lige direkte ud i lokummet..
Jeg sidder igen og skal have fælge til en ny bil jeg har købt, men jeg tør dårlig nok efter det år af problemer...

Er ked af at skulle give en så dårlig anmeldelse, men alt over vil være at lyve?

Desværre..

2020年4月28日

KERATECH WHEELS A/S からの回答

Tak for din anmeldelse :-)
Kan dog ikke helt følge din udlægning, så her kommer vores.
Du bestiller oprindelig ordren på en finansiering, da finansieringen kommer igennem, er de dæk du har bestilt ved ordren, udsolgt. Du skriver så at du gerne vil have dæk i en anden dimension, bare de billigste for ikke at overstige den godkendte finansieringspris.
Dækkene er som sagt ikke de bedste, så da du et halvt år efter reklamerer over rystelser, afhenter, udskifter vi dæk og leverer det igen til dig uden beregning.
Så er der det med centreringsringene som du mener er for løse, her får vi fremstillet centreringsringe på mål og tester dem i fælge magen til vi har på lager.
Herefter hører vi intet fra dig inden denne anmeldelse.
Vi har virkeligt gjort alt hvad der stod i vores magt for at løse de problemer som der har været opstået undervejs i forløbet, og kan kun beklage hvis du har følt det anderledes.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。