レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

da jeg ankom til KFC sÃ¥ den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fÃŒcking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden fÞrst efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager fÞrs... もっず芋る

Øv, havde husket det bedre
 fÞj maden var dyr og mega kold, klam
. Pomfritterne var rÃ¥ i midten og kyllingen var mega tÞr Salaten var 4 smÃ¥ stykker kylling og en hÃ¥ndfuld salat KUN SALAT!! billedet... もっず芋る

Vi skulle endelig prÞve KFC, men det var desvÊrre ikke noget godt fÞrste indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... もっず芋る

Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr pÃ¥ een ordre. Pomfr... もっず芋る

䌁業情報

670件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Alt i alt

Alt i alt, gik det hele meget langsomt, sÃ¥ en Mega dÃ¥rlig start. Maden var ogsÃ¥ lidt kold, da vi modtog den. Da vi gik hen for at forklare vores problem til medarbejderne, stÞdet vi ind i en Mega sÞd og rar medarbejder (Pernille) hun lÞste vores problem med det samme, og fandt os helt ny og varm/frisk mad! Mega god betjening, sÃ¥ 5 stjerner herfra til og med hende🙌🏌

2024幎5月16日

det hvar rimelig dyrt

det var rimelig dyrt men den der fried chicken var da okay. der stog mange uhyggeiniske mennesker. og spiste deres kylling ret hurtigt. jeg fik lidt kvalme a at se på det. og der hvar også nesten helt fyldt i butikken. jeg ville anbefalle at tage TakeAway. kan meget godt lide deres logo. det fejler ikke noget synes jeg. jeg har intet problem med deres chicken...😊

KFC smager f***ng godt

2024幎5月7日

Kfc Fields

Kfc Fields - Virkelig dårlig og kedelig mad, smagslÞs og tÞr kylling. Dårlig hygiejne bordene var klisteret og mÞg beskidte.
Kan desvÊrre ikke anbefale stedet.

GÃ¥ et andet sted hen!!

Jeg kÞbte en ice tea og delte en bucket til en med en af mine venner, der var ikke i hvad vi havde forventet, på billedet var spanden fyldt og i virkeligheden var der nÊsten ikke noget i. Jeg fik så ikke en ice tea og gik op og klagede, de sagde du bestilte en miranda. Det skal lige siges at både mig og alle mine venner så mig trykke på ice tea knappen. En af mine venner fik dog en ice tea ligesom de bedte om, den smagte dog af grumset vand. Gå et andet sted hen.

Red dig selv

Hvis du bestiller mere end en ting skal du ikke forvente noget godt. Pomfritterne er slatne og alt for salt. Kyllingen smager kun af friture og deres is-te smager af grumset vand.

HÃ¥ber de lukker

Håber de lukker det den dårligeste kfc jeg har prÞvet kundeservice er bare intet de har man venter lang tid på sin mad det kommer forkert man skal stå og diskutere med dem omkring det og efter vente igen for at finde ud af de har glemt en vi kommer ikke igen

2024幎5月3日
自発的なレビュヌ

Maden var ikke varm da jeg kom hjem

Maden var ikke varm da jeg kom hjem.
Pomfritterne var slatne, men kyllingen dog mÞr.
Burgeren virkede ikke frisk lavet.
Ingen is til sodavanden, fik at vide at sodavanden var kold nok. Hm.... ikke efter min mening.
Ingen smilende ekspedient. Meget trust atmosfÊre.
Der kommer jeg helt sikkert ikke igen.

2024幎4月21日

VIRKELIG det DÅRLIGSTE “mad” jeg

VIRKELIG det DÅRLIGSTE “mad” jeg nogensinde har kÞbt.
Vi bestilte for 400 kr, alt, som i alt maden var total kold, ikke Chrispy, smagte af ingenting. Blev nÞd til at smide det meste ud. Helt vild små portioner. Råt kÞd.
Det var fÞrst og sidste gang vi kommer på KFC. Hold da op en dårlig madoplevelse, det var vi alle 4 helt enige om.

2024幎4月12日

KÊmpe scam

Har lige fÃ¥et leveret mad fra KFC for 450 kr. + levering. I alt 510 kr. det var den tarveligste omgang, jeg nogensinde har oplevet fra KFC’s side. Mos med gravy fyldte prÊcis bunden af bÊgrene svarende til tre teskefulde til over 40 kr. Kyllingestykkerne var ca. halvdelen af normal stÞrrelse. Burgere lever meget sjÊldent op til de oppustede reklamefotos, men de her burgere lignede noget der var lÞgn. De var helt indtÞrrede og smagte derefter. KFC har altid vÊret dyrt men ogsÃ¥ pengene vÊrd, nÃ¥r man har vÊret til den slags engang i mellem. Leveringen i dag minder mest om svindel!

2024幎4月12日
自発的なレビュヌ

Hvad faen skal det forestille

Hvad faen skal det forestille.
Var pÃ¥ kfc idag. Bestilte en milkshake med mere. Betalte. Da milkshake maskinen var i stykker kunne de desvÊrre ikke lave en milkshake. Fair nok. Men da de bad mig om at kÞbe dip og andet for pengene fordi de ikke kunne give penge tilbage
. Der klikkede det sgu. Hva dÊlen skal det forestille. MÃ¥tte gÃ¥ uden at fÃ¥ mine penge tilbage

. Min sidste gang pÃ¥ kfc
. Forever

2024幎4月10日