Absolut den bedste webshop med dyretilbehÞr jeg har bestilt fra! Stort udvalg, som er nÞje beskrevet. Endda med billeder i stÞrrelsesforhold. Tingene nÞje pakket ind hver for sig. Den vedlagte fak... ãã£ãšèŠã
Vildt god kundeservice, de er sÃ¥ flinke og serviceminded. Imponerende udvalg, har oplevet flere tyggeben er stÞrre end fra andre steder. Overskuelig og nem webshop, hyggelig butik. Kan pÃ¥ det varm... ãã£ãšèŠã
Fremragene serivice , gode priser . Det bliver min nye farvorit hunde snack shop.
Fint udvalg og super service ð Det jeg oprindelig havde bestilt var desvÊrre blevet udsolgt - der blev ringet fra butikken og jeg kunne frit vÊlge om jeg ville have en anden vare eller pengene tilbag... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KJ DOG FOOD er en uafhÊngig og familieejet butik og webshop, med speciale i kvalitetsfoder, artikler og lÊkkerier til både hund- og kat. Vi forhandler dog også massevis af tilbehÞr til havens vilde fugle, hÞnsefoder og forskellige frÞblandinger. Vi elsker kÊledyr - derfor sÊtter vi pris på, at både du og dit kÊledyr skal have den bedste betjening og god vejledning i vores hyggelige butik. Vi bestrÊber os altid på at levere konkurrencedygtige og skarpe priser. Når vores kunder er glade, er vi glade.
Rimmensgade 35 B, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- info@kjdogfood.dk
- www.kjdogfood.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Gode produkter og hurtigâŠ
Gode produkter og hurtig afsendelse/levering til gode produkter
Vildt god kundeservice
Vildt god kundeservice, de er så flinke og serviceminded.
Imponerende udvalg, har oplevet flere tyggeben er stÞrre end fra andre steder. Overskuelig og nem webshop, hyggelig butik. Kan på det varmeste anbefale KJ Dog og handler nu kun der.
Fantastisk ðâïž
Fine varer og hurtig forsendelse
Fine varer og hurtig forsendelse, pakken ankom dagen efter bestilling. Og lÊkre tyggeting synes mine 2 hunde. Der var også vedlagt en godbid både til mig og hunden.
Pakken kom hurtigt!
Pakken kom hurtigt!
Bestilte en masse godbidder og snacks til min hund, som kom 2 dage efter jeg bestilte det.
Jeg handler helt klart hos dem igen :)
Jeg har kun positive ting at sige!
Jeg har handlet herfra flere gange nu. Og det er altid super god service og varer i topkvalitet!
Mine hunde elsker deres tÞrrede grise- og kalveÞrer. Og så er de store! StÞrre end alle dem jeg har prÞvet fra andre forhandlere. Jeg kan klart anbefale at handle her!
Det eneste sted jeg kÞber foder tilâŠ
Det eneste sted jeg kÞber foder til mine to hunde. Hurtig levering og prisen ligger markant under alle andre forhandlere. Klar anbefaling herfra!
Hurtig levering og vores hund elskerâŠ
Hurtig levering og vores hund elsker gufferne
KJ DOG FOOD er GODT.
KJ DOG FOOD er et DEJLIGT sted at handle.
Mulighed for stor kÞb til rimelige
priser og et
STORT GODT UDVALG.
Mvh. Lislauritsen.
Bestilte lidt halv sent igÃ¥r og idagâŠ
Bestilte lidt halv sent igår og idag kom en kasse fyldt med lÊkkerier til hunden. Med de priser kan man nemt fylde lageret op med god samvittighed.
vi har idag modtaget en fin pakke medâŠ
vi har idag modtaget en fin pakke med varer i en hel fin stand. MEN jeg ville Þnske at det var muligt at benytte et andet leveringsfirma, da vi ikke er fan af Bring, og nÊrmeste Dao ligger et stykke vÊk hvis man skal med bus, og bestiller stÞrre mÊngde af gangen. Men ellers rigtigt fint.
God service og ok levering
God service og ok levering.
Dog lidt besvÊrligt når man betaler med mobpay man så skal ind bagefter og huske betale ordren manuelt.
Men helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Kort responstid, og modtog mine varer 2 dage fÞr de havde lovet. Stort og lÊkkert udvalg til ens dyr. Kan helt klart anbefales!
Enormt tilfreds med varerne menâŠ
Enormt tilfreds med varerne men frygtelig langsom levering med Bring, som i Þvrigt leverede et andet sted en bestilt
Er klart de 5 stjerne vÊrd
Er klart de 5 stjerne vÊrd, også flere.
Helt super tilfredsstillende kundeservice, rigtig gode priser. Ringer man til kj Dog food er det imÞdekommende og venligt personale man kommer i kontakt med, som hjÊlper en med de spÞrgsmÃ¥l man har. Kan kun anbefale og handle der, jeg gÞr mine nÊste kÞb ved KJ DOG FOOD ð
Et sted med stort udvalg.
Et sted med stort udvalg, gode priser og hurtigt levering. Kan varmt anbefales :-)
10/10 God service
10/10 God service, hyggelig shop & billig godbider :D
SÃ¥ stort et udvalg til fantastiske priser
Det var helt tilfÊldigt i en hundegruppe på Facebook jeg faldt over KJ Dog food og hvor er jeg glad for det.
Super varer til fantastiske priser og hurtig levering.
Fantastisk service
Fantastisk service, virkelig hjÊlpsomme og behagelige at handle med.
Super tilfreds
Super tilfreds. Friske varer, holder hvad de lover og hurtig levering.