レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ansatte tager mange af tingene/tÞjet selv som bliver afleveret hos dem i 8464 Galten !! Jeg og min mor har doneret rigtig mange ting dertil efter vi begge er flyttet i nyt hjem.. Ser det ikke komm... もっず芋る

Kirkens korshÊr i RebÊk sÞpark er absolut et besÞg vÊrd! Ikke mindst pÃ¥ grund af de to super sÞde damer, der giver en bedre betjening end man fÃ¥r I sÃ¥kaldt "rigtige" butikker. De hjalp bÃ¥de med a... もっず芋る

-Enorm fjendske kvinder der betjener. -SÊlger ting med gemte fejl. -overvÊrer dig bÃ¥r du stÃ¥r og vurdere om genstanden er noget vÊrd/ligger genstanden bag skranken. -sÊlger ting til overpris... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療コンサルタント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Siden om KKUC omhandler alle KKUC's afklarings- og behandlingstilbud, samt efterindsatser. Siden henviser desuden til andre af KKUC's sider på hjemmesiden.

• Nikolaj Plads 15, 1067, KÞbenhavn, デンマヌク

• www.kkuc.dk

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

39件のレビュヌ

Ansatte tager mange af tingene/tÞjet

Jeg og min mor har doneret rigtig mange ting dertil efter vi begge er flyttet i nyt hjem.. Ser det ikke komme til salg og flere gange hvor jeg er gået tilbage og kikke 1 min. efter jeg har afleveret det, ser jeg de ansatte stå og tage tingene om bag ved til sig selv..
Så kan jeg bedre forstå at der ikke er ret mange gode ting til salg der mere.. De er også blevet rigtig dyre med alle deres genbrugs ting ..

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

man tager fra rÞdovre til nÊstved for

man tager fra rÞdovre til nÊstved for at tage imod sine mÞbler som er bestilt og betalt til levering lÞrdag den 21 .tager derud venter ringer og bliver mÞdt at intetvidende mennesker og en flabet arrogant mand der sviner en til som vÊrende kvÊrulant ,,,,som sagt har jeg kvittering med dato på skrevet af damen jeg handlede med ..så må tage forgÊves hjem igen godt sur og gal ..mage til mand skal man lede lÊnge efter i stedet for at gÞre noget så bliver til sidst trykket ud og slettet ..helt Êrligt luk biksen hvis der ikek er styr på aftaler ...jeg vil oven i hatten have kompensation for rejsen i det mindste ..400 kr ...nederdrÞgtig mand burde fyres på stående fod ..få styr på det ..nu

2026幎3月21日
自発的なレビュヌ

Dette bliver ikke en positiv anmeldelse

Dette bliver ikke en positiv anmeldelse af butikken Jolly KK Vestergade Århus C

De sÞger frivillige Tja har selv vÊret der og kan kun anbefale at man ikke sÞger.

Grunden er enkel en frivillig kan sidde arbejdstiden i kÞkkenet og drikke Þl, den kvindelig chef kommer og hvad sker der inden ting 0 ingen fyring af ham. Hun ren udsagt gider ikke sÊtte sig ind i persondataloven som bliver brugt i butikken. Men at fyre en medarbejder fordi hun mener at vedkommende ikke taler pÊnt til personale kunder og hende er nok den stÞrste lÞgn hun til dato fyre af ud af mange lÞgne. Overvej hvis du er fra Århus af om du vil blive ved med at stÞtte den butik.

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

Chokerende dårlig behandling og vanvittige priser

Jeg oplevede i dag en helt uacceptabel og nedladende behandling i butikken på koldingvej i Viborg
Jeg spurgte hÞfligt, hvorfor en revnet vare kostede det samme som to andre magen til som ikke var revnet.
Medarbejderen hamrede varen i bordet og rev den fra mig og sagde: “SÃ¥ mÃ¥ du jo lade vÊre at kÞbe den.”
Priserne er tredobbelt i forhold til andre genbrugsbutikker, selvom varerne er doneret, og hendes argument var, at varen “er jo gammel” – og at hun “ikke fÃ¥r lÞn”. Hele mÞdet var uforskammet, aggressivt og fuldstÊndig uprofessionelt.
Dette er ikke acceptabelt. Jeg kommer aldrig igen og kan på det kraftigste fraråde andre at besÞge butikken.

2025幎12月8日

Butikken i Reberbansgade Aalborg

Et fantastisk og hjÊlpsomt personale, altid smilende og imÞdekommende.
Man kan mÊrke, der er en god stemning personalet imellem. Priserne er rimelige.
En butik jeg med glÊde anbefaler, og dejligt man på den måde kan vÊre med til, at hjÊlpe udsatte i Danmark

2025幎12月3日

Enggud

Kirkens KorshÊr, burde hedde kirkens enggud, eftersom han åbenbart har forgyldt dem med Judas sÞlvpenge, håber de har en dårlig smag i munden, i SÞndergade Aalborg.

2025幎9月9日
自発的なレビュヌ

Kirkens korshÊr NykÞbing SjÊlland.

Kirkens korshÊr NykÞbing SjÊlland.
Jeg er simpelthen forbandet På det dårlige ArbejdsmiljÞ, Butiksleder er Kontrollerende og virker som om hun er bange for mistet sin autoritet som hun tydeligvis har tilegnet sig. Det er hende der bestemmer. Der er ikke en arbejdsopgave hvor hun ikke er indblande.
Butikken mangler frivillige og har skilte med at de sÞger nye frivillige. Men Sådan som arbejdsmiljÞet er der, er der ingen som kan komme ind og fÞle sig nyttig i i de timer hvor man er der, i stedet for står man i vejen og fÞler sig så er man idiot.
Jeg har sendt besked til kirkens korshÊr på deres hjemmeside. Derfra har jeg ikke modtaget en bekrÊftelse, Om at de har modtaget min beskrivelse af Det er meget dårligt arbejdsmiljÞ.
Noora

2025幎7月29日
自発的なレビュヌ

Mest uforskammet oplevelse i dag i

Mest uforskammet oplevelse i dag i kirkens korshÊr i Holstebro. Jeg har fået reserveret nogle ting hos dem og har så fundet ud da jeg kom hjem at det ikke passede hjem til og kontaktede dem og sagde at det ikke passede i målene eller at det ikke kunne bruges i mit hjem. Har ellers stÞtter butikken jÊvnligt med deres grådighed og overpriser, men så i dag var jeg intra i en stol men fik så fortalt at jeg skulle betale den her og nu, kunne ikke få den reserveret. Men da jeg Barbie tvivl om jeg kunne have den i bilen stod damerne parate til og hjÊlpe indtil jeg ville hente den nÊste dag så fik piben en anden lyd. Hvordan pokker tror de de kan tillade sig og stille sure hoveder op og dÞmme andre mennesker fÞj kommer aldrig til og stÞtte med en krone i den butik og i min verden burde folk der arbejder i en genbrug opfÞre sig ordentlig også selv om pungen bliver i lommen fÞr man er sikker på sit kÞb

2025幎7月2日

Vilde priser

Hvilket priser på brugte ting man alligvel har fået gratis.
En brugt vila T-shirt til 40 kr , et lille Ikea porcelan skål, der nÊrmeste er krÊset indvendig til 10kr. Ikea kopper til 10 kr stk, der koster Fra ny 12kr . Så vil jeg heller kÞbe en nyt.
En lille blå plast kande til 35 kr. Den er ikke 10 kr vÊrd.

VÊrer nu fornuftige med jeres priser, I ÞdelÊgger konceptet bag butikken.

2025幎6月10日

Grådighed

Jeg havde to borde som jeg valgte at give vÊk til kirkens korshÊr viborg. Det ene et udmÊrket spisebord hvor benene var malet hvide. Og det andet et design sofabord med designer mÊrke fra fabrikken vÊrdi som ny 16000kr. Det Þnskede de ikke at få. Vi skal også kunne sÊlge det sagde han. Og det er så hvad det er at han ikke kunne se vÊrdi i det. Men derpå greb han ud efter mit helt nye spisebord som jeg lige havde fået samlet og sagde. Det er så det bord vi skal have med. Og der stod jeg af. Kirkens korshÊr er en genbrug altså brugte ting. Men han ville ikke have brugte ting Men nye ting. Og når de kommer ud til folk skal de ikke have frit valg af folks engendele. Han vÊrdsatte ikke brugte ting. Men langede ud efter nye ting. Så mega grisk og groft et adfÊrd. Så de får aldrig tilbudt noget fra mig igen. Og kommer aldrig ind i mit hjem igen.

2025幎4月23日

Butik Kerteminde langegade

Butik i Kerteminde
Jeg hade indleveret lidt bolig ting i den lokale byttebiks ( gratis ting man kan afhente og aflevere) en lille uge efter finder jeg dem i butikken i langegade 33 til overpris ja det går til et godt formål men nu valgte jeg at give dem gratis vÊk. Har snakket med personalet i butikken og de vil tage det med til deres personale mÞde nÊste gang. Ingang jeg gav så meget for de ting fra ny som de har sat det til salg for . Synes det er usmageligt
Desuden er priserne ved at vÊre latterlige . Vi kommer ikke igen

2025幎2月19日

Pas PÅ dem.

Pas PÅ dem.
Jeg gav julehjÊlp, og pludselig begyndte de bare selv at hÊve belÞbet hver måned via MobilePay.
Hvis der stod noget om gentagne betalinger, så var det godt skjult.
Så jeg siger bare PAS PÅ dem.

2025幎2月1日

Dobbelt moralsk

Kirkens korshÊr står for, som de selv siger, for at hjÊlpe socialt udsatte mennesker, hjemlÞse, fattige og ensomme. Men det lever de så absolut ikke op til. Vi havde et lokale ved dem, hvor vi delte stopmadspild ud til netop disse mennesker. Men fordi ssl har valgt at indfÞre et håndteringsgebyr nu for at få tingene til at lÞbe rundt, så valgte Kirkens korshÊr at smide os ud. Og det resulterede i mange kede og frustrede bruger som nu ikke kan hente mad.
Så nu må de gå tiggergang eller sulte. Så må sige at de altså kirkens korshÊr er uÊrlige og dobbelt moralske. I deres egne genbrugs butikker sÊlger de jo vare og mange steder at er faktisk blevet ret dyrt, at handle de steder.
Har mistet alt for kirkens korshÊr

2024幎9月24日
自発的なレビュヌ

jeg var med til et ritual hvor jeg

jeg var med til et ritual hvor jeg skulle blive kristen
men istedet blev jeg til en djÊvle og var meget meget sur
jeg var blevet medlem af kkk og jeg er stolt
men jeg har ikke drÊbt en endu det tÊnker jeg heller ikke jeg kommer til i må have en rigtig god dag
kh bjarne kÞÞl og hans kone isabella på 9

2024幎9月11日

super service på Darupvej ❀

Jeg har fået en super service i
kirkens korshÊr på Darupvej i
Roskilde.❀

Super sÞde damer, som giver en personlig og fin service, altid med et smil, og med Þnsket om en fortsat
god dag.
Tilmed fik jeg sendt foto i dag af sÞde Birthe  👍😊🌟
Stort tak til dig, for det var en stor hjÊlp for mig 👍 TAK.

De sÞde damer fortjener absolut fem store stjerner fra mig, og min sÞde veninde.😊
🌟🌟🌟🌟🌟

Fortsat god sommer til jer alle❀

Bh fra Lotte 😃

2024幎8月23日